Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

25 хвилин тому, Бармалей сказав:

5 ракет Фламінго Україна нещодавно запустила по РФ: 1 ціль долетіла, 4 збила ППО, — Зеленський (https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/4072940-zelenskij-rozpoviv-pro-vidsotok-vlucnosti-raket-flamingo-i-neptun.html)

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні жителі Чехії менше ніж за дві доби зібрали пожертви на далекобійну ракету «Фламінго» для Збройних Сил України.

Брехня, Чехи відмовилися давати гроші на такий непотріб. 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зеленський вперше представив 20 пунктів "базового документа про закінчення війни":

suspilne.media/1196954-zelenskij-vperse-rozpoviv-pro-20-punktiv-bazovogo-dokumenta-pro-zakincenna-vijni/

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, Danylo Ivanov сказав:

Зеленський вперше представив 20 пунктів "базового документа про закінчення війни":

suspilne.media/1196954-zelenskij-vperse-rozpoviv-pro-20-punktiv-bazovogo-dokumenta-pro-zakincenna-vijni/

Президент Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами у вівторок повідомив, що Україна винесе мирну угоду з двадцяти пунктів на ратифікацію парламенту або проведе всеукраїнський референдум, і також може вирішити провести вибори в країні одночасно з референдумом

Мерзкая тварь хоче снять  с себя ответственность.

• Лайк 4
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

За мене не переживайте - я якось переживу. А не переживу - так і хєр з ним. Нажився вже )

Ну вот , сам говоришь другому: " За мене не переживайте", а еще минутами ранее переживал за мои , якобы ,промытые" мозги. 

Тебе какое дело до моих мозгов ?-))))

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Ну вот , сам говоришь другому: " За мене не переживайте", а еще минутами ранее переживал за мои , якобы ,промытые" мозги.

Я там совсем не переживал ) 

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Тебе какое дело до моих мозгов ?-))))

Никакого ) Я тут комментирую тексты ))

Цитата

«проанализировал лингвистический материал, выделил смысловые ядра и приступил к генерированию связных реплик, поддерживающих видимость диалога».

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

47 хвилин тому, Бармалей сказав:

Суку зализнонепридатную за это нужно вешать

зелень вішати треба. тому що не забезпечили військових своечасно необхідними ресурсами.   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

зелень вішати треба. тому що не забезпечили військових своечасно необхідними ресурсами.   

А западних "партнерів", які зробили те ж саме - їх жеж і не повісиш )

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Я там совсем не переживал ) 

Никакого ) Я тут комментирую тексты ))

В таком случае  с чего ты решил , что Винсол за тебя переживает, кому ты нужен , кроме своей жены ?-)))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

А западних "партнерів", які зробили те ж саме - їх жеж і не повісиш )

західні партнери надали розвід дані про наступ. за півроку до наступу. данні виявилися достовірні і справдилися.  Зеленський звинуватив їх і панікерстві і готувався до шашликів. що на вашу думку повинні були робили західні партнери ? надати важке озброення  країні, котра не готуеться до оборони? для того щоб озброення попало в руки ворога? тому надали неважке озброення для партизанської війни .   

• Лайк 5
Посилання на коментар

13 хвилин тому, рыбак сказав:

В таком случае  с чего ты решил , что Винсол за тебя переживает

Я и такого не решал, фраза "не переживай" является просто стандартным шаблоном для поддержания видимости диалога )

13 хвилин тому, рыбак сказав:

кому ты нужен , кроме своей жены ?-)))

Да и ей не так, чтоб очень )

Кстати, в фразе "манипуляции для блага человека" надо уточнять, какого именно человека ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

що на вашу думку повинні були робили західні партнери ?

Я про це тричі писав тоді і ще мабуть тричі цитував після того.

Посилання на коментар

15 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

и их так же, но не за это, а за то что сука зализнонепридатная составила и реализовала план сдать сухопутную дорогу в крым, чтоб путин этим удовлетворился и остановился, а они после реализации плана сдачи его не повесили, соответственно согласовывали это и так же причастны

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, InSAn сказав:

PS: Нагадую, що на форумі присутня чарівна кнопочка "Пожалітися".

ці скарги мають таку ж саму ефективність, як і скарги у Спортлото чи Лігу Сексуальних Реформ.

Invest-finans це клон Humanite, що суперечить правилам форуму і на що неодноразово була скарга з відповідною нульовою реакцією. 

так що краще самі скористайтеся своєю порадою і зверніться до окуліста.

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Та ми вже давно зрозуміли що ви не дуже смілива людина :lol:

В таких випадках, тут, зазвичай заведено питати:

Ви що, з ЛБЗ це пишете?

• Хаха 1
Посилання на коментар

25 минут назад, vadimv сказал:

Кстати, в фразе "манипуляции для блага человека" надо уточнять, какого именно человека ))

Это  понятно  из контекста о выборах и манипуляций. У тебе же все к персоналиям сводится 

Но кто знает , может ты уже для себя  превратился в бога и можешь кого пожелаешь осуждать.

"А то залізете на небо:

«І ми не ми, і я не я,

І все те бачив, і все знаю,

Нема ні пекла, ані Раю.

Немає й Бога, тілько я!.."

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

20 минут назад, outdoor24 сказал:

Invest-finans це клон Humanite

Ви впевнені? Особисто я не впевнений в цьому (та й стать у них різна).

так що краще самі скористайтеся своєю порадою і зверніться до окуліста

Не подобається модерація? Можете перестати бути мазохістом на форумі, який не подобається або звернутись:

у Спортлото чи Лігу Сексуальних Реформ

Посилання на коментар

34 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Invest-finans це клон Humanite

Який в свою чергу є клоном Прохожого )

Посилання на коментар

6 годин тому, рыбак сказав:

ты уже для себя  превратился в бога и можешь кого пожелаешь осуждать.

Не, я чту заповеди "Не суди - да не судим будешь", "Каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить", "Вынь прежде бревно из твоего глаза" и т.п.

Короче, как говорил Кунгфу-цзы: "Не делай другим того, чего не желаешь себе"

Посилання на коментар

5 часов назад, vadimv сказал:

Ще раз - якщо ти топиш за електрички - купуй собі електричку і жери наслідки свого вибору повною ложкою.

Твоє мислення мало що має спільного з реальністю. Люди вкладають в сектор, який вважають перспективним в очікуванні прибутку, а зовсім не тому, що вони якось планують цим самі займатися. Хоча і це не виключено.

Посилання на коментар

5 часов назад, vadimv сказал:

А до тебе не доходить, що інші теж не хочуть ставати біднішими завдяки тобі?

Не повіриш, але я мільйон корисних для інших речей не купую собі. І вони, уяви собі, ці речі, існують якось та і ті люди теж. 

Посилання на коментар

19 годин тому, karbo сказав:

Твоє мислення мало що має спільного з реальністю.

Звичайно ) Ми живемо в такій реальності, де ловці черепах самі їх не їдять, але силоміць запихують в інших, а виробник електричок Мате Рімац їздить на бензиновому BMW )

Люди вкладають в сектор, який вважають перспективним в очікуванні прибутку, а зовсім не тому, що вони якось планують цим самі займатися. Хоча і це не виключено.

Нє, зазвичай вони самі таке не їдять, бо прекрасно знають, що їхнє виробництво виробляє лайно. Тобто чинять максимально неетично, роблячи іншим те, чого не хочуть собі.

Не повіриш, але я мільйон корисних для інших речей не купую собі.

Та й не купуй, якщо не заставляєш купувати інших.

А якщо заставляєш - то будь ласка жери своїх черепах сам.

Посилання на коментар

2 години тому, Danylo Ivanov сказав:

Це писав моргентау, його взяли в ОП, але забули дати пігулки? 😁)))

Коротко:

1. Йебашимось далі.
2. Я довічний президент залишків України.

Я пішов займатися своїми справами далі, хоча, можливо, нові плівки будуть, але то теж таке ...

• Лайк 3
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Додивився таки вчора 3-го Аватара. А ви знаєте, про що цей хвільм, за що топить Камерон?

За фашизм. Зелений екологічний антигуманізм.

У нього там Турук Макто (Джейк Саллі) тримає в руках зв'язку стріл (фашину) і каже "Багато стріл, зібраних разом, неможливо зламати".

image.thumb.png.8da1aed7ba61dd27263a0598d598d9e1.png

А дочка професорші (така собі добра і екологічна Грета Тунберг) каже (дослівно) "Вбийте їх! Вбийте їх усіх".

Я фігєю з цього Голівуду...

image.thumb.png.065a4b1c84faed0f0e819d0bf61a4415.png

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

13 минут назад, vadimv сказал:

Звичайно ) Ми живемо в такій реальності, де ловці черепах самі їх не їдять, але силоміць запихують в інших, а Мате Рімац їздить на BMW )

Нє, зазвичай вони самі таке не їдять, бо прекрасно знають, що їхнє виробництво воробляє лайно. Тобто чинять максимально неетично, роблячи іншим те, чого не хочуть собі.

Та й не купуй, якщо не заставляєш купувати інших.

А якщо заставляєш - то будь ласка жери своїх черепах сам.

Ну так, купуючи акції космічних компаній ти зобов'язаний в космос летіти, а акції виробника жіночих трусів лише такі носити))))

Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

За фашизм.

У нього там Турук Макто (Джейк Саллі) тримає в руках зв'язку стріл (фашину) і каже

Гадаю, що виробники віників перманентні фашисти, а також продавці та всі, хто цим користуються 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...