Vinsol2009 Опубліковано: учора в 09:06 Поділитись Опубліковано: учора в 09:06 25 хвилин тому, Бармалей сказав: 5 ракет Фламінго Україна нещодавно запустила по РФ: 1 ціль долетіла, 4 збила ППО, — Зеленський (https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/4072940-zelenskij-rozpoviv-pro-vidsotok-vlucnosti-raket-flamingo-i-neptun.html) Як повідомляв Укрінформ, у жовтні жителі Чехії менше ніж за дві доби зібрали пожертви на далекобійну ракету «Фламінго» для Збройних Сил України. Брехня, Чехи відмовилися давати гроші на такий непотріб. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: учора в 09:11 Поділитись Опубліковано: учора в 09:11 Зеленський вперше представив 20 пунктів "базового документа про закінчення війни": suspilne.media/1196954-zelenskij-vperse-rozpoviv-pro-20-punktiv-bazovogo-dokumenta-pro-zakincenna-vijni/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 09:13 Поділитись Опубліковано: учора в 09:13 Тільки що, Danylo Ivanov сказав: Зеленський вперше представив 20 пунктів "базового документа про закінчення війни": suspilne.media/1196954-zelenskij-vperse-rozpoviv-pro-20-punktiv-bazovogo-dokumenta-pro-zakincenna-vijni/ Президент Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами у вівторок повідомив, що Україна винесе мирну угоду з двадцяти пунктів на ратифікацію парламенту або проведе всеукраїнський референдум, і також може вирішити провести вибори в країні одночасно з референдумом Мерзкая тварь хоче снять с себя ответственность. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 09:17 Поділитись Опубліковано: учора в 09:17 5 минут назад, vadimv сказал: За мене не переживайте - я якось переживу. А не переживу - так і хєр з ним. Нажився вже ) Ну вот , сам говоришь другому: " За мене не переживайте", а еще минутами ранее переживал за мои , якобы ,промытые" мозги. Тебе какое дело до моих мозгов ?-)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 09:22 Поділитись Опубліковано: учора в 09:22 (змінено) 6 хвилин тому, рыбак сказав: Ну вот , сам говоришь другому: " За мене не переживайте", а еще минутами ранее переживал за мои , якобы ,промытые" мозги. Я там совсем не переживал ) 6 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе какое дело до моих мозгов ?-)))) Никакого ) Я тут комментирую тексты )) Цитата «проанализировал лингвистический материал, выделил смысловые ядра и приступил к генерированию связных реплик, поддерживающих видимость диалога». Змінено учора в 09:23 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 09:23 Поділитись Опубліковано: учора в 09:23 (змінено) 47 хвилин тому, Бармалей сказав: Суку зализнонепридатную за это нужно вешать зелень вішати треба. тому що не забезпечили військових своечасно необхідними ресурсами. Змінено учора в 09:24 користувачем Александр Аврамчук 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 09:26 Поділитись Опубліковано: учора в 09:26 (змінено) 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: зелень вішати треба. тому що не забезпечили військових своечасно необхідними ресурсами. А западних "партнерів", які зробили те ж саме - їх жеж і не повісиш ) Змінено учора в 09:27 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 09:31 Поділитись Опубліковано: учора в 09:31 4 минуты назад, vadimv сказал: Я там совсем не переживал ) Никакого ) Я тут комментирую тексты )) В таком случае с чего ты решил , что Винсол за тебя переживает, кому ты нужен , кроме своей жены ?-))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 09:31 Поділитись Опубліковано: учора в 09:31 1 хвилину тому, vadimv сказав: А западних "партнерів", які зробили те ж саме - їх жеж і не повісиш ) західні партнери надали розвід дані про наступ. за півроку до наступу. данні виявилися достовірні і справдилися. Зеленський звинуватив їх і панікерстві і готувався до шашликів. що на вашу думку повинні були робили західні партнери ? надати важке озброення країні, котра не готуеться до оборони? для того щоб озброення попало в руки ворога? тому надали неважке озброення для партизанської війни . 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 09:37 Поділитись Опубліковано: учора в 09:37 (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: В таком случае с чего ты решил , что Винсол за тебя переживает Я и такого не решал, фраза "не переживай" является просто стандартным шаблоном для поддержания видимости диалога ) 13 хвилин тому, рыбак сказав: кому ты нужен , кроме своей жены ?-))) Да и ей не так, чтоб очень ) Кстати, в фразе "манипуляции для блага человека" надо уточнять, какого именно человека )) Змінено учора в 09:44 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 09:39 Поділитись Опубліковано: учора в 09:39 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: що на вашу думку повинні були робили західні партнери ? Я про це тричі писав тоді і ще мабуть тричі цитував після того. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 09:43 Поділитись Опубліковано: учора в 09:43 15 минут назад, Александр Аврамчук сказал: зелень вішати треба. тому що не забезпечили військових своечасно необхідними ресурсами. и их так же, но не за это, а за то что сука зализнонепридатная составила и реализовала план сдать сухопутную дорогу в крым, чтоб путин этим удовлетворился и остановился, а они после реализации плана сдачи его не повесили, соответственно согласовывали это и так же причастны 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 09:53 Поділитись Опубліковано: учора в 09:53 (змінено) 4 години тому, InSAn сказав: PS: Нагадую, що на форумі присутня чарівна кнопочка "Пожалітися". ці скарги мають таку ж саму ефективність, як і скарги у Спортлото чи Лігу Сексуальних Реформ. Invest-finans це клон Humanite, що суперечить правилам форуму і на що неодноразово була скарга з відповідною нульовою реакцією. так що краще самі скористайтеся своєю порадою і зверніться до окуліста. Змінено учора в 09:54 користувачем outdoor24 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 10:00 Поділитись Опубліковано: учора в 10:00 2 години тому, US7IGN сказав: Та ми вже давно зрозуміли що ви не дуже смілива людина В таких випадках, тут, зазвичай заведено питати: Ви що, з ЛБЗ це пишете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 10:02 Поділитись Опубліковано: учора в 10:02 (змінено) 25 минут назад, vadimv сказал: Кстати, в фразе "манипуляции для блага человека" надо уточнять, какого именно человека )) Это понятно из контекста о выборах и манипуляций. У тебе же все к персоналиям сводится Но кто знает , может ты уже для себя превратился в бога и можешь кого пожелаешь осуждать. "А то залізете на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю, Нема ні пекла, ані Раю. Немає й Бога, тілько я!.." Змінено учора в 10:05 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 20 минут назад, outdoor24 сказал: Invest-finans це клон Humanite Ви впевнені? Особисто я не впевнений в цьому (та й стать у них різна). 20 минут назад, outdoor24 сказал: так що краще самі скористайтеся своєю порадою і зверніться до окуліста Не подобається модерація? Можете перестати бути мазохістом на форумі, який не подобається або звернутись: 20 минут назад, outdoor24 сказал: у Спортлото чи Лігу Сексуальних Реформ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 34 хвилини тому, outdoor24 сказав: Invest-finans це клон Humanite Який в свою чергу є клоном Прохожого ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 6 годин тому, рыбак сказав: ты уже для себя превратился в бога и можешь кого пожелаешь осуждать. Не, я чту заповеди "Не суди - да не судим будешь", "Каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить", "Вынь прежде бревно из твоего глаза" и т.п. Короче, как говорил Кунгфу-цзы: "Не делай другим того, чего не желаешь себе" Змінено 17 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 часов назад, vadimv сказал: Ще раз - якщо ти топиш за електрички - купуй собі електричку і жери наслідки свого вибору повною ложкою. Твоє мислення мало що має спільного з реальністю. Люди вкладають в сектор, який вважають перспективним в очікуванні прибутку, а зовсім не тому, що вони якось планують цим самі займатися. Хоча і це не виключено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 часов назад, vadimv сказал: А до тебе не доходить, що інші теж не хочуть ставати біднішими завдяки тобі? Не повіриш, але я мільйон корисних для інших речей не купую собі. І вони, уяви собі, ці речі, існують якось та і ті люди теж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 19 годин тому, karbo сказав: Твоє мислення мало що має спільного з реальністю. Звичайно ) Ми живемо в такій реальності, де ловці черепах самі їх не їдять, але силоміць запихують в інших, а виробник електричок Мате Рімац їздить на бензиновому BMW ) 19 годин тому, karbo сказав: Люди вкладають в сектор, який вважають перспективним в очікуванні прибутку, а зовсім не тому, що вони якось планують цим самі займатися. Хоча і це не виключено. Нє, зазвичай вони самі таке не їдять, бо прекрасно знають, що їхнє виробництво виробляє лайно. Тобто чинять максимально неетично, роблячи іншим те, чого не хочуть собі. 19 годин тому, karbo сказав: Не повіриш, але я мільйон корисних для інших речей не купую собі. Та й не купуй, якщо не заставляєш купувати інших. А якщо заставляєш - то будь ласка жери своїх черепах сам. Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 години тому, Danylo Ivanov сказав: Зеленський вперше представив 20 пунктів "базового документа про закінчення війни": suspilne.media/1196954-zelenskij-vperse-rozpoviv-pro-20-punktiv-bazovogo-dokumenta-pro-zakincenna-vijni/ Це писав моргентау, його взяли в ОП, але забули дати пігулки? 😁))) Коротко: 1. Йебашимось далі. 2. Я довічний президент залишків України. Я пішов займатися своїми справами далі, хоча, можливо, нові плівки будуть, але то теж таке ... 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) Додивився таки вчора 3-го Аватара. А ви знаєте, про що цей хвільм, за що топить Камерон? За фашизм. Зелений екологічний антигуманізм. У нього там Турук Макто (Джейк Саллі) тримає в руках зв'язку стріл (фашину) і каже "Багато стріл, зібраних разом, неможливо зламати". А дочка професорші (така собі добра і екологічна Грета Тунберг) каже (дослівно) "Вбийте їх! Вбийте їх усіх". Я фігєю з цього Голівуду... Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 13 минут назад, vadimv сказал: Звичайно ) Ми живемо в такій реальності, де ловці черепах самі їх не їдять, але силоміць запихують в інших, а Мате Рімац їздить на BMW ) Нє, зазвичай вони самі таке не їдять, бо прекрасно знають, що їхнє виробництво воробляє лайно. Тобто чинять максимально неетично, роблячи іншим те, чого не хочуть собі. Та й не купуй, якщо не заставляєш купувати інших. А якщо заставляєш - то будь ласка жери своїх черепах сам. Ну так, купуючи акції космічних компаній ти зобов'язаний в космос летіти, а акції виробника жіночих трусів лише такі носити)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 8 минут назад, vadimv сказал: За фашизм. У нього там Турук Макто (Джейк Саллі) тримає в руках зв'язку стріл (фашину) і каже Гадаю, що виробники віників перманентні фашисти, а також продавці та всі, хто цим користуються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз