Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, 7351 сказав:

бісяться від Зеленського.

богом даний Україні!

і всього за 28 000 грн в місяць 

ще напишіть як погано білоруси в диктатурі живуть і як там страшно жити. не те що в Україні

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Не завжди - у Норвегії значна частина електроенергії виробляється на гідростанціях, у Франції на атомних електростанціях і у Японії також велика частка атомної електроенергії.  Є ще і вітростанції. У Австралії трабли з перевиробництвом е/е сонячними панелями. Щось подібне і у Н. Зеландії - там навіть по суботам та неділям ніби електрика повністю безкоштовна для населення.

Але їх клепають китайці і спалюють вугілля :lol:

Посилання на коментар

6 хвилин тому, akineo сказав:

ще напишіть як погано білоруси в диктатурі живуть і як там страшно жити. не те що в Україні

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, akineo сказал:

богом даний Україні!

і всього за 28 000 грн в місяць 

Тебе би там за твою пі з дьож сто раз би посадили, або в посадці прикопали))

На всю Україну всіх дисидентів можна порахувати на пальцях 

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

20 минут назад, US7IGN сказал:

Але їх клепають китайці і спалюють вугілля 

Втім у Китаю знаходиться ще значна частина найбільших ГЕС у світі. У списку 20 найбільших китайських добра половина, навіть Тайвань погрожував Китаю розбити найбільшу з них - "Три ущелини" потужністю 24 ГВт, що викличе потоп а-ля цунами. І взагалі Китай є найбільшим виробником електроенергії з води у світі з генеруючою потужністю 391 ГВт.

Посилання на коментар

1 час назад, Vinsol2009 сказал:

Нахера, если есть клоун трускавецкий.

ну не знаю...каждое назначение пытаются обесценить, подставить, подружиться и подсунуть в замы-рядом своего))) тут такое может печально закончится

...проснулся как то утром парашенка на пляже в крыму, в руках росфлажок, майка с путиным, а вокруг журнашлюхи, блохеры, фсб в очередной раз сующие ему бумажку на подпись, что рашка друх и он на ее территории зла творить не собирается🤣

Посилання на коментар

1 час назад, Vinsol2009 сказал:

На него давно положили болт, ещё в 19м

с 13 на 14й, правда подготовленный с 2003го

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

Для росіян...

Саме тому кацапи і бісяться від Зеленського.

Як і рашапідори в Україні...

image.png.0b4857bedc2234d8429f55e3c0010898.png

www.ukrinform.ua/rubric-other_news/1739864-lavrov_poroshenko_zaraz__krashchiy_shans_dlya_ukraiini_2002195.html

Саме тому ти цитуєш кацапів? Логіка ппц. Особливо враховуючи що вони брешуть на рівні держ політики. 

Посилання на коментар

59 хвилин тому, US7IGN сказав:

Але їх клепають китайці і спалюють вугілля :lol:

з якого переляку китайці спалюють вугілля? вони лідери по відновлюваним джерелам енергії. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

з якого переляку китайці спалюють вугілля? вони лідери по відновлюваним джерелам енергії. 

В Китае в работе 58 коммерческих реакторов. В процессе строительства - еще 28

К 2030 году - выход на 110 гигаватт

К 2030 году увеличить число реакторов до 110, чтобы стать одним из крупнейших потребителей атомной энергии.

К 2035 году достичь мощности действующих АЭС около 180 ГВт, что увеличит текущее производство почти в 4 раза, и чтобы на долю АЭС приходилось 10% электроэнергии.

В рамках 14-го пятилетнего плана (2021–2025) – построить до 150 новых реакторов за 15 лет.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

поддержу...

Цитата

Китай покрыл гору солнечными панелями․ Дронам не хватает заряда, чтобы облететь всю ее площадь
24tv.ua/tech/ru/kitaj-pokryl-celyj-gornyj-hrebet-solnechnymi-paneljami-tehno_n2820158

spacer.png

www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/1kidn4f/china_carpeted_an_extensive_mountain_range_with/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=post_embed&utm_term=1&utm_content=1

Посилання на коментар

Цитата

Михайло Федоров стане новим міністром оборони України, — Зеленський

вот тут конечно нда...

Посилання на коментар

18 хвилин тому, loader сказав:

Саме тому ти цитуєш кацапів? Логіка ппц. Особливо враховуючи що вони брешуть на рівні держ політики. 

Поки що брешеш ти і поливаєш брудом Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України під час повномасштабного вторгнення кацапів в Україну.

А я цитую українське видання:

image.thumb.png.1d8765ebad16b0e463500bda808bbc38.png

www.ukrinform.ua/info/contacts.html

Ти знову обісрався...

Живи з цим.

Посилання на коментар

я ніколи не був в Китаї на відміну від всіх місцевих знатоків і тому для мене джерело інформації це відео такого ж простого мотоцикліста як я, який знімає та показує те що бачить сам. з 23:30

Посилання на коментар

33 хвилини тому, sergio сказав:

Вой на болотах. 😎

Screenshot_20260102_212711_org.telegram.messenger.jpg

і нікого не бентежить що завгоспна посада це так важливо... хоча глобально звісно чудово що контроль над країною тримають англо-сакси, а не китайці наприклад. я вже застарий китайську ще вчити :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

добре що хоч їм щось зрозуміло. бо мені ніхуа не зрохуміло. я взагалі я чекаю фініша. безкінечна боротьба то не для мене 

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, akineo сказал:

добре що хоч їм щось зрозуміло. бо мені ніхуа не зрохуміло. я взагалі я чекаю фініша. безкінечна боротьба то не для мене 

а нужно чекать банкет

Посилання на коментар

ВиталийСитников-ш8и2 години тому

Гроші які ідуть на прикрасу Харкова , потрібно пускати на оборону Харкова , ми прифронтове місто. Радіти милуватись красою будемо тоді , коли буде тихе небо ,

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...