Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

54 хвилини тому, irina1969 сказав:

Тваринка забанена безстроково

Screenshot_20260123_201922_Chrome.jpg

Дякую. Я вам майже все пробачив.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Так це все зараз на ментів передадуть повністю.

Ну ментів будуть ***ити, яка різниця?!Що там, що там шиють напад на посадову особу при виконанні. 

Посилання на коментар

36 хвилин тому, sergio сказав:

Добился, что ТЦКашники уже очковать будут. И так вижу, что уже поменьше их стало. 

Ні, вони вчаться. Їх стане більше. Вони стануть ще злішими й працюватимуть злагодженіше.
Чекайте й на нові повноваження для людоловів.

А "очковать будуть" - слабка втіха, перепрошую, для дивних людей. Це не врятує ухилянтів. Дивитися треба в сенс, а не в антураж.
Розумніше розв’язувати проблеми, ніж гратися в театр і оплески.

*недооцінка супротивника вже не раз дорого коштувала дивним людям.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 часа назад, karbo сказал:

По крайній мірі я не гастарбайтер і не штрейкбрехер.

Це ти ж на це образився? Твоя присутність в сфері програмування саме цим лише і пояснюється. В іншому випадку ти би туди ніколи не потрапив. І там ти не через твій винятковий розум як ти це пробуєш тут виставити.

Та куди ж, такому як ти совкодрочеру, до українських гастарбайтерів....

Ображаєшся по суті ти, підозрюю твоїх личинок видавлють з ринку праці українські програмісти, от ти і бісишся 😄

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, -Xeon- сказав:

Та куди ж, такому як ти совкодрочеру, до українських гастарбайтерів....

Ображаєшся по суті ти, підозрюю твоїх личинок видавлють з ринку праці українські програмісти, от ти і бісишся 😄

Підбираєш недоїдки)))

Кращий він))) задешево))))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Добился, что ТЦКашники уже очковать будут. И так вижу, что уже поменьше их стало. 

Для опровержения такой теории можно найти массу примеров из истории и из жизни . Но наведу который происходил более 100 лет назад.

Когда- то сторонник насилия и террора Ленин написал " Зеркало русской революции" , где он  и хвалил и критиковал  Л.Толстого  . Основной смысл той статьи : осуждение идеи  «непротивление злу насилием»,  этот  принцип  назывался пассивным и противоречащим необходимости революционного насилия.

Кто оказался прав исторически и  к чему это привело : одно зло превратилось в другое зло.

.но вообще это " Зеркало" стоит рассматривать как пропаганду и манипуляцию тех времен.

Ленин , Троцкий и ко .,знали в этом толк.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

одружуються виключно лохи .

У вас діти виключно позашлюбні?

Посилання на коментар

7 годин тому, 7351 сказав:

image.png.a57cc7e772deaf90d8680dacd403119d.png

Міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні на полях бізнес-форуму між Італією та Німеччиною розкритикував звинувачення президента Володимира Зеленського на адресу Європи під час його виступу на форумі в Давосі.

Посилання на коментар

Херачили всю ночь, страшно представить что в  Киеве сейчас.

Смотрю, знакомые уже всякие керосиновые печки в квартиры покупают...((

• Сумно 2
Посилання на коментар

19 минут назад, DimaF сказал:

Херачили всю ночь, страшно представить что в  Киеве сейчас.

В Харьков 30 прилетов за пару часов. Все в одну локацию...щас поедем тудой... было шо то новое, судя по звукам...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Не всеремося:flag1:

Німеччина ризикує програти війну, яка, ймовірно, вже зовсім поруч: фіксують рекордну кількість відмов від військової служби, пише Bild

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Але переговори пришвидшаться 😌

Україна в критичному стані, нам терміново необхідне енергетичне перемир'я, — заявляє гендиректор ДТЕК 

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Німеччина ризикує програти війну, яка, ймовірно, вже зовсім поруч: фіксують рекордну кількість відмов від військової служби, пише Bild

Україна в критичному стані, нам терміново необхідне енергетичне перемир'я, — заявляє гендиректор ДТЕК 

Якби всі були хоч наполовину такі потужні як потужний :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Чесно кажучи, коли я прочитав пояснення міністра оборони щодо призначення Сергія Стерненка радником МО, я спочатку подумав, що це якийсь жарт.

Але, побачивши пряму мову міністра, статутно стримав посмішку - бо не належить.

Мені заборонено критикувати начальство, то я й не буду. Тому буду лише дивуватися.

У будь-якій нормальній армії збором даних, узагальненням бойового досвіду та аналізом результатів застосування БПЛА займається Генеральний штаб. Це гігантська машина з сотнями військових спеціалістів, яка має доступ до даних, що цілодобово надходять до неї, зокрема й із грифом "таємно".

Тому здивування номер один:

Як волонтер (хай і з великими зборами), що не має жодної військової освіти та достатнього досвіду військової служби, може ВЗАГАЛІ щось там проаналізувати, а тим більше - робити висновки про «ефективність 400 підрозділів»? Та ще й не маючи допуску до таких даних?

Здивування номер два:

Коли та за яких обставин пан міністр встиг зрозуміти, що знання пана Стерненка в анонсованих питаннях настільки фундаментальні, що за своєю якістю перевищують дані ГШ? А якщо пан Стерненко дійсно знає краще за Генштаб, то чи буде міністр оборони розганяти цей ГШ - хоча б у тій частині, що відповідає за використання БПЛА?

Здивування номер три:

Виходячи з попереднього, стає зрозумілим, що роки навчання у військових вишах, досвід керування ротами, батальйонами, бригадами, служба в штабах та аналітичних центрах ЗСУ - це ніщо порівняно з кількістю підписників у YouTube та донатами на ЗСУ? Якщо будь-який активіст може прийти і "навчити" 350 підрозділів воювати, то навіщо нам взагалі військова освіта? Давайте тоді призначати командирів бригад за кількістю лайків під дописами.

Здивування номер чотири:

У мене, як у комбата, просте питання: звідки пан Стерненко знає, як саме треба підвищувати ефективність підрозділів БПЛА в масштабах ЗСУ? Допомагати зі зборами - це поважна справа. Але розуміти тактику застосування підрозділу, наприклад, у складі бригади, логістику, взаємодію - це професія. І цій професії вчаться у вишах, а потім й кров’ю на полі бою, але точно не під час ресторанного чи інтернетного спілкування з "тими, хто воював".

Замість висновку:

Призначення Стерненка на посаду радника з метою ефективних закупок - можливо було б й не погано враховуючи його досвід.

Стерненко радник задля "підвищення ефективності бойових підрозділів БПЛА" - дикість. Це як призначити популярного блогера-автомобіліста радником гендиректора заводу BMW, щоб він "навчив" інженерів проектувати двигуни, бо він багато їх продав.

Насправді, я не дивуюсь нічому. Моя країна навіть після всіх цих років війни досі не навчилася не те що поважати, а навіть визнавати, що військова професія існує і на неї потрібно вчитися. Повне невігластво - вважати, що державні інституції можна замінити "експертизою" однієї людини, якою б медійною вона не була.

Армія - це не стартап. Це досвід та фаховість.

Пане міністре, якщо ви хочете почути реальний фідбек від військових - просто зберіть разом комбригів та комбатів піхотних підрозділів та Сил ББС. Там вам розкажуть про "ефективність" без сценаріїв для відеороликів. І хто зна, можливо ви для себе з'ясуєте, що й та ефективність, що є - липова та на фіг не потрібна.

А поки що маємо цікавий прецедент: якщо ти вмієш гарно коментувати війну - ти вже стратег. Чекаю, коли радником з питань ядерної енергетики призначать того, хто колись успішно збірав донати на генератори.

Слава ЗСУ! (C)

621174642_3483436095136744_2184728074490392085_n.jpg

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Canton сказав:

Чесно кажучи, коли я прочитав пояснення міністра оборони щодо призначення Сергія Стерненка радником МО, я спочатку подумав, що це якийсь жарт.

Але, побачивши пряму мову міністра, статутно стримав посмішку - бо не належить.

Мені заборонено критикувати начальство, то я й не буду. Тому буду лише дивуватися.

У будь-якій нормальній армії збором даних, узагальненням бойового досвіду та аналізом результатів застосування БПЛА займається Генеральний штаб. Це гігантська машина з сотнями військових спеціалістів, яка має доступ до даних, що цілодобово надходять до неї, зокрема й із грифом "таємно".

Тому здивування номер один:

Як волонтер (хай і з великими зборами), що не має жодної військової освіти та достатнього досвіду військової служби, може ВЗАГАЛІ щось там проаналізувати, а тим більше - робити висновки про «ефективність 400 підрозділів»? Та ще й не маючи допуску до таких даних?

Здивування номер два:

Коли та за яких обставин пан міністр встиг зрозуміти, що знання пана Стерненка в анонсованих питаннях настільки фундаментальні, що за своєю якістю перевищують дані ГШ? А якщо пан Стерненко дійсно знає краще за Генштаб, то чи буде міністр оборони розганяти цей ГШ - хоча б у тій частині, що відповідає за використання БПЛА?

Здивування номер три:

Виходячи з попереднього, стає зрозумілим, що роки навчання у військових вишах, досвід керування ротами, батальйонами, бригадами, служба в штабах та аналітичних центрах ЗСУ - це ніщо порівняно з кількістю підписників у YouTube та донатами на ЗСУ? Якщо будь-який активіст може прийти і "навчити" 350 підрозділів воювати, то навіщо нам взагалі військова освіта? Давайте тоді призначати командирів бригад за кількістю лайків під дописами.

Здивування номер чотири:

У мене, як у комбата, просте питання: звідки пан Стерненко знає, як саме треба підвищувати ефективність підрозділів БПЛА в масштабах ЗСУ? Допомагати зі зборами - це поважна справа. Але розуміти тактику застосування підрозділу, наприклад, у складі бригади, логістику, взаємодію - це професія. І цій професії вчаться у вишах, а потім й кров’ю на полі бою, але точно не під час ресторанного чи інтернетного спілкування з "тими, хто воював".

Замість висновку:

Призначення Стерненка на посаду радника з метою ефективних закупок - можливо було б й не погано враховуючи його досвід.

Стерненко радник задля "підвищення ефективності бойових підрозділів БПЛА" - дикість. Це як призначити популярного блогера-автомобіліста радником гендиректора заводу BMW, щоб він "навчив" інженерів проектувати двигуни, бо він багато їх продав.

Насправді, я не дивуюсь нічому. Моя країна навіть після всіх цих років війни досі не навчилася не те що поважати, а навіть визнавати, що військова професія існує і на неї потрібно вчитися. Повне невігластво - вважати, що державні інституції можна замінити "експертизою" однієї людини, якою б медійною вона не була.

Армія - це не стартап. Це досвід та фаховість.

Пане міністре, якщо ви хочете почути реальний фідбек від військових - просто зберіть разом комбригів та комбатів піхотних підрозділів та Сил ББС. Там вам розкажуть про "ефективність" без сценаріїв для відеороликів. І хто зна, можливо ви для себе з'ясуєте, що й та ефективність, що є - липова та на фіг не потрібна.

А поки що маємо цікавий прецедент: якщо ти вмієш гарно коментувати війну - ти вже стратег. Чекаю, коли радником з питань ядерної енергетики призначать того, хто колись успішно збірав донати на генератори.

Слава ЗСУ! (C)

621174642_3483436095136744_2184728074490392085_n.jpg

все дуже логіно і послідовно. риба гниє з голови. чого ви очікуєте від команди клоуна? а якщо серйозно, то кращі з кращих по розпилу нарешті зайняли свої місця в цьому шикарному бізнесі :flag1:

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

все дуже логіно і послідовно. риба гниє з голови. чого ви очікуєте від команди клоуна? а якщо серйозно, то кращі з кращих по розпилу нарешті зайняли свої місця в цьому шикарному бізнесі :flag1:

Дивлячись на цю кухню із середини і своєї армійської бульбашки можу сказати - все що змінилось на краще за два роки служби було пов'язане із залученням цивільних. Всі реформи від генштабу - це надати списки осіб в тилу для переводу в бойові бригади.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

все дуже логіно і послідовно.

А то я не понимаю...

Посилання на коментар

39 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так, логічно. Смотрящій за грошами від "партнерів", щоб дуже не найобували з розпилами.
Зовнішнє керування дуже керованим хлопчиком. Менш токсичних, мабуть, не залишилось.
Про Україну там тільки мова, все інше - про гроші.

1 година тому, US7IGN сказав:

Не всеремося:flag1:

Та вам не можна, тож тримайтеся.
Глянув, що куди летіло - потужно ... :classic_ohmy:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Менш токсичних, мабуть, не залишилось.

головне потужна ефективність :flag1:

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Про Україну там тільки мова, все інше - про гроші.

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Смотрящій за грошами від "партнерів", щоб дуже не найобували з розпилами.

пиляють разом, все прозоро :flag1:

Посилання на коментар

42 хвилини тому, yukon сказав:

Дивлячись на цю кухню із середини і своєї армійської бульбашки можу сказати - все що змінилось на краще за два роки служби було пов'язане із залученням цивільних. Всі реформи від генштабу - це надати списки осіб в тилу для переводу в бойові бригади.

Іноді може бути й толк, бо не всі тільки в медіапросторі ефективні, дехто і на полі бою.
Павло Єлізаров створив один з найефективніших (але не розпіарених) підрозділів БПЛА - Lasar's Group, тож краще пізно, чим ніколи.

Міністр оборони України Михайло Федоров оголосив про призначення 57-річного Павла Єлізарова (позивний "Лазар") заступником командувача Повітряних сил. У "минулому житті" він встиг побувати чиновником, медіаменеджером і бізнесменом, але тепер перед ним стоїть задача - знайти рішення проти "шахедного" терору РФ.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...