US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, karlito сказав: якби я був Трамп і хотів змінити режим - я б або знайшов когось, хто візьме мої гроші і підтримку та захопить владу, або вбивав би перших осіб до тієї пори поки наступний попросить (таємно, скоріш всього) пощади і погодиться на ряд моїх вимог. наземна операція після ізоліаністської риторики не варіант йому треба демонструвати силу - відкрито та нагло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому www.ukr.net/news/details/economics/116246437.html От де справжні підори. Гівнолещ і компанія . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Київ завалили генераторами. Заступник Кличка визнав несподівану проблему - Главком share.google/Fwsgbjci9L4JnZhU1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз