US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, karlito сказав: якби я був Трамп і хотів змінити режим - я б або знайшов когось, хто візьме мої гроші і підтримку та захопить владу, або вбивав би перших осіб до тієї пори поки наступний попросить (таємно, скоріш всього) пощади і погодиться на ряд моїх вимог. наземна операція після ізоліаністської риторики не варіант йому треба демонструвати силу - відкрито та нагло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому www.ukr.net/news/details/economics/116246437.html От де справжні підори. Гівнолещ і компанія . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Київ завалили генераторами. Заступник Кличка визнав несподівану проблему - Главком share.google/Fwsgbjci9L4JnZhU1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: це все в теорії чудово, але Україну вже який рік товчуть хоч і не так точно, але до зміни режиму це так і не призвело) Там фото практичного застосування технологій. Не йшлося ані про зміну режимів, ані про Україну. А про Україну ... пограємо в причинно-наслідкові зв'язки? Заява E3 щодо невибіркових атак Ірану на країни регіону Цитата Глави держав і урядів Франції, Німеччини та Сполученого Королівства обурені невибірковими й непропорційними ракетними атаками Ірану на країни регіону, зокрема й на ті, що не брали участі в початкових військових операціях США та Ізраїлю. Безрозсудні іранські атаки спрямовані проти близьких союзників і загрожують нашому військовому персоналу та нашим громадянкам і громадянам по всьому регіону. Ми закликаємо Іран негайно припинити свої безрозсудні атаки. Ми вживатимемо необхідних заходів, щоб захистити наші інтереси та інтереси наших союзників у регіоні. Це потенційно може також, за потреби, включати уможливлення пропорційних оборонних військових заходів, щоб знищити спроможність Ірану запускати ракети та безпілотники в місці їхнього походження (у “джерелі”). Ми домовилися співпрацювати з США та союзниками в регіоні з цього питання. Мочи бармалеїв! (це я косплею недоумкуватих лемінгів, а не йебанувся ) *швидкий темп змін, нудьгувати найближчим часом не прийдеться 😉 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, US7IGN сказал: чекаємо на люту ізраїльску армію, яка рік в Газі товклась з тотальною перевагою ) в Газі все йшло саме по сценарію , до якого палеси готувалися - на диво тупо , як для євреїв - заходити в написаний не ними сценарій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Мы посчитали, война с Ираном займет около четырех недель, может быть меньше, — Трамп арестович им не нравится... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому m.youtube.com/shorts/pxAzknA3PQE Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, kkost сказав: здається це перше інтерв"ю на новій посаді Хитрий риб, мутний риб, але вумний, вміє казати те, що хочуть почути. І перемовник непоганий - професійно дівчат на сраки саджав, мені їх аж трохи жаль було (брешу, я пропагандистів не жалію, то їх карма). Дякую, корисноє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз