US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, DmiVady сказав: Тут я не копенгаген в мене таке на простому "сата" було. взаємовиключно якось вийшло. яка система була на диску? 12 хвилин тому, vadimv сказав: Чим не влаштовує міні/мікро-ноутбук? дивіться, у мене декілька проектів. кожен на окремому диску. декілька ноутів якось не раціонально. з таблицями та великими документами 13" мало. за необхідності на різних офісах працюю на будь-якій доступній машині навіть не завантажуючи її систему (головне щоб в БІОС не було обмежень). в подорожах так само. заникати флешку при шухері також легше, а порожній старий ноут зі сміттям хай забирають) Змінено 5 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Vladdi сказав: Тож хоч два-три рази на тиждень доведеться йти на роботу. як мінімум всі офісні хробаки можуть не їхати в офіс потусити та попити кави, отже мінус офіс та тролейбус щоб їх возити. навіть один день буха вдома це вже економія. про електронні ключі нічого не чули? навіть в суди вже давно ніхто не носить паперові документи. та й в суди не обов'язково ходити, можна по відео. отже тоді дійсно більше палива залишиться для тих кому дійсно потрібно фізично щось робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 часов назад, US7IGN сказал: Станом на ранок 1 квітня ціна на нафту марки Brent знизилася на 1,5% до 102,4 дол. за барель, а російська нафта Urals зросла в ціні на 6,44% – до 123,45 дол. за барель. epravda.com.ua/svit/cini-na-naftu-1-kvitnya-brent-padaye-rosiyska-urals-zrostaye-819917/ показово - як в чергового хорошого жидокацапа пердачелло луснув враховуючи ефект ланцюгової реакції в нафтовій галузі , кацапи втратять до 60 % надходженнь від нафтоекспорту 👍 це краще за тактичну ядерку 👍 Моргентау схвалює 👍 Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: взаємовиключно якось вийшло. яка система була на диску? не скажу Я не ставив і не налаштовував. Я користувався) І ще про сучасний SSD: на чужому компі ви будете впиратись в залізо чужого компа. Тож чи є сенс переплачувати за топові моделі. Це для подумати про доцільність зайвих витрат. Про безпеку даних ... ви дорослий) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, DmiVady сказал: Тож як вважаєте, готові білі люди протидіяти бармалєям, які вже заявили, що гратимуть в асиметрію? Тут треба не лякатись текстам як таким, які щедро продукуються арабами у друкованих та віртуальних медіа вже багато десятиліть. Вся їх діяльність у медіа відрізняється крайньою різкістю та гучними гаслами, погрозами, відвертою брехнею та масовим відтворенням у тисячах проксі. Всі ці гучні та галасливі чорномазіроті дядьки насправді всираються одразу, як тільки бачать рішучий опір без зайвого крику. Вояки вони ніякі. Це неодноразово підтверджувалось реальними подіями на тому ж Близькому Сході. Добре ці галасливі любителі гашишу воюють лише на папері та в роликах, створених штучним інтелектом, бо це гарно виглядає і на частину людей справляє враження. Тим більше, що в "білі" країни понаїхало чимало темненьких шукачів легкого життя за чужий рахунок. Вони з готовністю розповсюджують та підтримують такого роду вкиди, бо за це ще й платять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, US7IGN сказал: як мінімум всі офісні хробаки можуть не їхати в офіс Ну немає у мене хробаків. Є монтажники, електрики, зварювальники, ремонтники, водії спецтранспорту, і т.д. Всі розуміють, що, наприклад, дизель сам себе не заправить, а паливо треба ще й привезти. І тому, що Інтернет якось працює та відновлюється після руйнувань та обстрілів, заслуга зовсім не диванних вояків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: на чужому компі ви будете впиратись в залізо чужого компа. наскільки я зрозумів останні версії Linux Mint підтримують майже все, тому і хочу практично перевірити. Навіть з LiveUSB на antiX можна працювати, але флешка це все ж таки не SSD і не призначена для цього. 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Це для подумати про доцільність зайвих витрат. от я і порахував що вартість диска завжди менше вартості окремого ноута. 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Про безпеку даних ... ви дорослий) я вже старий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Vladdi сказав: Ну немає у мене хробаків. Є монтажники, електрики, зварювальники, ремонтники, водії спецтранспорту, і т.д. Всі розуміють, що, наприклад, дизель сам себе не заправить, а паливо треба ще й привезти. І тому, що Інтернет якось працює та відновлюється після руйнувань та обстрілів, заслуга зовсім не диванних вояків. де в тій новині було про монтажників? не варто всіх по собі рівняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: не варто всіх по собі рівняти. Я не рівняю, я лише наголошую, що всі виробництва та технологічні процеси забезпечення життя людей та продукування засобів існування не можуть створюватись віртуально, навіть у випадку гарної автоматизації. Так, є купа сфер діяльності, яка не створює ніяких фізичних об'єктів, лише нематеріальні. От такі можуть бути віртуальними. Але як захочеться булочку з'їсти, то миттєво побіжуть в пекарню чи магазин за продукцією реального виробника. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 58 минут назад, Александр Аврамчук сказал: у мене одне питання. навіщо ви витрачаєте час в цій темі, навіть щось постите. більше витрачайте часу із сімєю близькими интернет это инструмент которым нужно правильно пользоваться тогда будет благо...когда близкие рядом, на форуме я редко пишу...в основном на работе))) улыбаюсь, изучаю то что интересно...вы же (не только лично) занимаетесь херней которая негативно влияет на Вашу жизнь через мозг...жаль не поймете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Много буковок...но познавательно... Герой України Дмитро Кащенко: "Думаю, хтось чув мої негативні висловлювання у бік керівників держави. І було сказано кулуарно: "Приберіть його на х…" censor.net/ua/r3608260 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 години тому, Бармалей сказав: такого Никакого нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 години тому, vadimv сказав: Что да - то да, именно на табло. Инжойте. "в нашем ВИИЯ был целый факультет спецпропаганды...Нас учили использовать техники боевой спецпропаганды против солдат армии противника." И прекрасно сработало, молодец 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 минут назад, Vinsol2009 сказал: Никакого нет а еще я в него ем🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, Александр Аврамчук сказал: не патріот Патріоти всі вимерли ще в 22му році неприроднім шляхом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, US7IGN сказал: в день? Так я тому і відмовився, що я в день стільки маю збираючи брухт. Майже. 😺 До речі той чувак ще мені колону газову накинув. А там теплообмінник 2, 7 кг мідний і папу сот латуні короче приблизно 1300 на рівному місці, а він за ті бабки півтора дня, щось там монтувати для ЗСУ буде. Лопушара. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: наскільки я зрозумів останні версії Linux Mint підтримують майже все, тому і хочу практично перевірити. Навіть з LiveUSB на antiX можна працювати, але флешка це все ж таки не SSD і не призначена для цього. от я і порахував що вартість диска завжди менше вартості окремого ноута. я вже старий Версії можуть це підтримувати (я не лінуксоїд), але продуктивність сучасного SSD усе одно буде обмежена можливостями системи: процесора, материнської плати, оперативної пам'яті та інтерфейсу підключення в конкретному комп'ютері. Тому, як на мене, наприклад, нема сенсу збирати "флешку" з диска PCIe 4.0 NVMe, не кажучи вже про PCIe 5.0 NVMe з радіаторами 😁, щоб втикати її в машину 2020 року із залізом, у якому PCIe 2.0-3.0. Це просто обрізати продуктивність на вході й отримати красивий, але повільний інструмент. А при низькій продуктивності й ваш криптоконтейнер у криптоконтейнері, чи що ви там юзаєте, теж буде не дуже швидким (я так вважаю, але то не точно). Я вже давно покинув великий секс і забавки з TrueCrypt, PGP тощо. Тому не можу судити про сучасні цяцьки в цьому напрямку й про те, що їм потрібно для повноцінної комфортної роботи. *Але-але ... Якщо логіка така, щоб через 10 років не міняти на щось швидше, то такий підхід має сенс. Я сам завжди збираю залізо за принципом "топ мінус один рік" і потім комфортно працюю на ньому 5-7 років до наступного апгрейда, коли продуктивність заліза починає заважати забаганкам. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, Vinsol2009 сказав: И прекрасно сработало, молодец Т.е. когда в 2004 (и 2014?) протест против овоча сработал - то это "прекрасно" и "молодец" А когда в 2019 против олигарха - то это "зеленая дрысня" и "нарид". Л - логика! Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 8 часов назад, sergio сказал: Цукорки Рошен навіть в Албанії продають в Чикаголенді теж 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому "Сотрудники ТЦК требуют $5 тысяч за то, чтобы отпустить человека из «буса» и $10 тысяч из помещения ТЦК, заявил нардеп Георгий Мазурашу. По его словам, иногда люди даже продавали квартиру или другое имущество, чтобы выйти из ТЦК."- - какой в этом смысл ? Он ведь теперь для людоловов станет дойной коровой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 11 хвилин тому, karlito сказав: в Чикаголенді теж Зелену дрисню тільки в овальний кабінет час від часу завозять? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 42 хвилини тому, DmiVady сказав: Версії можуть це підтримувати (я не лінуксоїд), але продуктивність сучасного SSD усе одно буде обмежена можливостями системи: процесора, материнської плати, оперативної пам'яті та інтерфейсу підключення в конкретному комп'ютері. Тому, як на мене, наприклад, нема сенсу збирати "флешку" з диска PCIe 4.0 NVMe, не кажучи вже про PCIe 5.0 NVMe з радіаторами 😁, щоб втикати її в машину 2020 року із залізом, у якому PCIe 2.0-3.0. Це просто обрізати продуктивність на вході й отримати красивий, але повільний інструмент. А при низькій продуктивності й ваш криптоконтейнер у криптоконтейнері, чи що ви там юзаєте, теж буде не дуже швидким (я так вважаю, але то не точно). Я вже давно покинув великий секс і забавки з TrueCrypt, PGP тощо. Тому не можу судити про сучасні цяцьки в цьому напрямку й про те, що їм потрібно для повноцінної комфортної роботи. *Але-але ... Якщо логіка така, щоб через 10 років не міняти на щось швидше, то такий підхід має сенс. Я сам завжди збираю залізо за принципом "топ мінус один рік" і потім комфортно працюю на ньому 5-7 років до наступного апгрейда, коли продуктивність заліза починає заважати забаганкам. я сам ще точно не знаю що і як, але думаю мегафлешка в крайньому випадку під фотки залишиться. мені ж для документів особливих вимог взагалі не треба. я на таку дивлюсь sota.store/ua/ssd-vneshnij-kingston-xs2000-500gb-usb-3-2-type-c-sxs2000-500g-102683.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз