Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, sergio сказал:

Пи. Си Фух. Нарашті дома. Ще один день не впіймвли.

Цитата

У Дніпропетровській області викрито місцевого рецидивіста, який відбуває покарання за наркозлочини і одночасно організував канал втечі ухилянтів з України до Молдови через кордон.

перенимайте опыт удаленной работы

Змінено користувачем Бармалей
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

перенимайте опыт удаленной работы

Тю, у меня двое однокашников сидели с мобилами и интернетом )

Причем это было 14 лет тому назад ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що понад 169 тисяч українців у квітні залишилися без пенсійних виплат через бюрократію.

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

Дон Сержіо,якби я тобі зафотав, то ти б не спав би після цього. кажу ж бери фуру. одна поїздка = ти мільйонер і валиш за кордон))

Та ні. 

Дякую. Я якось помаленьку. 

Посилання на коментар

37 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Я с пересыпу подумал ремонтировать будет...

..

Так он рабочий был и даже с Т2. 

Как минимум на одного чела меньше  Телемарафон будет смотреть, может медальку какую дадут,, За борьбу со злочынной владой"😺 

• Хаха 2
Посилання на коментар

21 хвилину тому, sergio сказав:

Так он рабочий был и даже с Т2. 

Как минимум на одного чела меньше  Телемарафон будет смотреть, может медальку какую дадут,, За борьбу со злочынной владой"😺 

а ви точно інженегр? я думав вони таким займаються :lol:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Те, чим займається Серхіо, називається зворотній напівінжиніринг )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Те, чим займаэться Серхіо, називається зворотній непівінжиніринг )

що з кацапа взяти, тільки ламати і вміє :lol:

Посилання на коментар

ТЦК оштрафував батька п’ятьох дітей із відстрочкою: його рахунки заблоковано. ДОКУМЕНТ Джерело: https://censor.net/ua/n3610171

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

З зі своєю Хондою подібною задроччю займаюсь. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

ТЦК оштрафував батька п’ятьох дітей із відстрочкою: його рахунки заблоковано. ДОКУМЕНТ Джерело: https://censor.net/ua/n3610171

Тому краще не ставити різні резерви+

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

безе резерва + відпустили б? 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

Только что, Александр Аврамчук сказал:

безе резерва відпустили б? 

Ну і не попадатись. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, sergio сказав:

Короче, не заважайте берусь за чергового пацієнта. 

IMG_20260413_121218.jpg

утилізація по єУропейськи? -  демонтаж котушки мідної а все інше в ліс-поле?

стоїть бандура неробоча, не знаю як викинути, бо камери скрізь 

ЕЛТ екран небезпечний, якщо стоїть вимкненим рік?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

я теж в одному проекти перетрахав всі доступні ШІ і виходжу на фінішну пряму. є нюанси, але часу та грошей нормально зекономив :flag1:

якщо брати аналогію з помічниками з м'яса, то вони тупіші і дорожчі однозначно.

www.instagram.com/reel/DVmzlb4DSz8/

Можливо, у своєму зимовому есе Метт Шумер частково мав рацію, і дрібних "менеджерів" невдовзі чекає яскрава перспектива)
Пригадався анекдот про бобра-мінетчика: "Так, коротше, навчиш цього бобра смажити яєчню і вали звідси до дідька!" :crazy:

4 години тому, Canton сказав:

И о чем таком цикавом Вы гутарите? Аж засвербило почитать...

Дон, киньте в личку, плиз, ежели не жалко....

Ні, в лічку не кину, бо попросив в чатботу стислий звіт (в мене воно взагалі в іншому вигляді), і помітив, що треба трохи подумати-попрацювати над налаштуваннями ранжування: при стисканні частково губиться важливе (він сам не "розуміє"), а це негарно. Та й нічого нового для себе ви там не знайдете 😉
Бо то для вірян логічний розбір наративу - це крах життя, заперечення/гнів/депресія/прийняття, бо розбір наративу налаштований на підтвердження суто з офіційних державних джерел. А нормальна людина це робить автоматично, коли читає "савєйкиє газєти".

Тож я ще трохи повожуся, бо якраз попереду у влади та дискурс-монгерів три-чотири цікавенькі тижні. І вважаю, що то буде непогане тренування для чатбота. А потім, якщо вийде щось путнє, викладу в м'якій та причепуреній версії. А ні то й, ні :pardon:

Приблизно так. Але це дуже-дуже стисло, частково і пом'якшено:

Цитата

5 тижнів, 09.03-12.04. Зріз.

За 5 тижнів влада переодягла війну тричі: спочатку “дайте ресурс, щоб вистояти”, потім “ми корисний security partner (безпековий партнер, з англійської)”, а на останньому тижні вже майже без сорому: “це довга війна, її треба адмініструвати через громади, зиму, дрони, нацспротив, логістику і моральну зшивку суспільства”. Це видно по лінії Зеленського про підготовку до наступної зими та стійкість громад і по МОУшній “Drone Line” з killzone (зоною ураження, з англійської) як новій доктрині війни.

Де держава бреше / підбріхує.
Перше: коли продає себе як “експортера безпеки”, хоча сидить на зовнішніх грошах, ППО й енергетичній підтримці, а €90 млрд від ЄС досі не в кишені. Берлін лише сподівається на швидке розблокування після поразки Орбана, не більше.
Друге, і головне: коли мобілізацію пакують через “сервіс”, “навички”, “дрони” і “нацспротив”, ніби проблема в поганій обгортці. Буданов сказав простіше й чесніше: армії потрібен людський капітал, містка між потребою фронту і небажанням людей іти нема, тому якщо не йдуть самі, їх доведеться мобілізувати. Це і є справжній трек, а все інше часто декоративна пудра на старому примусі.
Третє: коли говорять про “вікно для дипломатії”, але паралельно будують державну лексику довгої війни. Наступна зима, енергетичний дефіцит, дронізація фронту, підготовка населення, нова воєнна рутина. Це не мова швидкого миру. Це мова затяжного утримання.

На радарі:
€90 млрд, жорсткіший і чесніший мобілізаційний трек, і ще голосніша нормалізація довгої війни як нової буденної реальності. Найімовірніший наратив Банкової: “Європа знову з нами, мобілізацію просто треба зробити людянішою, країна готова до довгої дистанції”. Брехня там буде в слові “просто”.

© ChatGPT 5.4 Thinking

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
Посилання на коментар

2 години тому, hause сказав:

У всьому світі населення поза 45 років НЕ БЕРЕ участі у війнах. Тому там набагато менший коєфіцієнт смертей і каліцтв, натомісь вищий коєфіцієнт ефективності. 

Добре, що Христос воскрес не в нас, а то б уже запакували при виході з печери.  

Ісусу було 33, тож легко підлягає мобілізації.

Висновок. Автор тупе чмо. І його шанувальники втекли недалеко.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, sergio сказал:

В мене Резерв + навіть вимагав молдовський прикордонник в пункті пропуску Могилів-Подільский/Отач) 

• Конфуз 2
Посилання на коментар

12 минут назад, karbo сказал:

Ісусу було 33, тож легко підлягає мобілізації.

Висновок. Автор тупе чмо. І його шанувальники втекли недалеко.

Тобто воювати дідами 50+ то є нормально? Ну аби ж не ти чи твої діточки?  І не  тобі судити автора, а тим більше його шанувальників яких ти взагалі не знаєш, тупе зелене сраколизе. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

38 минут назад, yoojin сказал:

В мене Резерв + навіть вимагав молдовський прикордонник в пункті пропуску Могилів-Подільский/Отач) 

Молдавани. Кулі з них візьмеш. 

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

що з кацапа взяти, тільки ламати і вміє :lol:

Розламати один телевізор по впливу  на  ментальне здоров"я дорівнює двум годинам сеансу професійного психолога. 😎 

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Розламати один телевізор по впливу  на  ментальне здоров"я дорівнює двум годинам сеансу професійного психолога. 😎 

Яка різниця, якщо ви замість державного будете дивитись якесь Стицько-тв? :crazy:)))
В сортах гівна впливу? )

Посилання на коментар

3 години тому, sergio сказав:

Так он рабочий был и даже с Т2

Я недавно от немцев привез панель метр двадцать.

Смарт, с мусорке. Задаром.

Наша таможня заставила платить налог, 9 часов простоял. Процедура оценки и оплаты заняла 2 часа.

Пи..ты.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...