Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні, 6 травня 2026 року, Ощадбанк повернув свої незаконно затримані в Угорщині кошти і цінності в обсязі 40 млн доларів США, 35 млн євро та 9 кг банківського золота.

Кошти і цінності повернуто в повному обсязі, цілісність і належність їх пакування було перевірено представниками Ощадбанку.

www.oschadbank.ua/news/osadbank-povernuv-svoi-kosti-i-cinnosti-z-ugorsini

image.thumb.png.70a0bbe264fd908a176a0a6f4652727d.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 часа назад, vadimv сказал:

По-перше, хліб я припинив їсти ще в Україні, бо заманався лікуватися від грибків.

Какие "грибки" могут быть в растворе соляной кислоты (желудочном соке)!?

Ты и шапочку из фольги наверное носишь?

• Хаха 3
Посилання на коментар

48 хвилин тому, DimaF сказав:

Какие "грибки" могут быть в растворе соляной кислоты (желудочном соке)!?

Кандидоз кишечника — это воспалительное заболевание, вызванное избыточным размножением грибков рода Candida, проявляющееся болями в животе, вздутием, диареей и симптомами интоксикации. Развивается на фоне снижения иммунитета или длительного приема антибиотиков. Лечение включает противогрибковые препараты (нистатин, флуконазол) и диету, исключающую сахар и простые углеводы. 

48 хвилин тому, DimaF сказав:

Ты и шапочку из фольги наверное носишь?

Это опция для тех, кого в гугле забанили

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Горілка, пиво та вино теж продукти бродіння. Я що маю від них відмовитись разом з хлібом?! 

Так

• Хаха 2
Посилання на коментар

44 минуты назад, vadimv сказал:

Кандидоз кишечника — это воспалительное заболевание, вызванное избыточным размножением грибков рода Candida, проявляющееся болями в животе, вздутием, диареей и симптомами интоксикации. Развивается на фоне снижения иммунитета или длительного приема антибиотиков. Лечение включает противогрибковые препараты (нистатин, флуконазол) и диету, исключающую сахар и простые углеводы. 

Так нужно иммунитет повышать, а не неесть хлеб. 

Вот я поел, сейчас у меня послеобеденный сон. Все же ухилятися, не так легко, как кажеться. 😎 

• Лайк 2
  • Хаха 4
Посилання на коментар

47 минут назад, vadimv сказал:

Погуглил, пишет, что такая фигня обычно при оральном секасе бывает. 😺 

• Хаха 3
Посилання на коментар

Президент США Дональд Трамп повідомив, що очікував зростання цін на нафту до $200-$250 за барель через війну на Близькому Сході, але вважає такі наслідки прийнятними. Джерело: https://censor.net/n4001961

хто б сумнівався. це ж скільки заробити можна на ній 

Посилання на коментар

25 хвилин тому, sergio сказав:

Так нужно иммунитет повышать, а не неесть хлеб. 

Вот я поел, сейчас у меня послеобеденный сон. Все же ухилятися, не так легко, как кажеться. 😎 

я третій день підряд долю тестую проізжаючи повз патрулі. останні дні в наших краях постійні облави. поки не звертають на мене уваги... невже так постарів?   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

7 хвилин тому, ozor сказав:

Це дуже глибокий оральний секс, що аж туди дістало. 

чому ви виключили ймовірність анального сексу? 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

чому ви виключили анальний секс? 

У Сержіо питайте, він спеціаліст 

25 хвилин тому, sergio сказав:

Погуглил, пишет, что такая фигня обычно при оральном секасе бывает. 😺 

Посилання на коментар

5 годин тому, vadimv сказав:

Бгг ) Проведіть експеримент - придбайте найкраще найякісніше борошно, зробіть собі хліб і покладіть його на кілька днів - у 99,99% на ньому з'явиться пліснява. Тому що 100% жита, пшениці etc заражено грибком. І коли ви таке їсте, то всередині вас росте грибниця. Смачного.

У мене житній спокійно тиждень витримує без всякої там плісняви 

Посилання на коментар

Цитата

Україна планує отримати від ЄС дані про своїх громадян, щоб підготувати процес добровільного повернення, — міністр соціальної політики Улютін

это да, без знания государством данных добровольно они не вернутся 🤣

а может все же Вадим прав и попадая в столовую ЗРады ранее относительно умные люди заражаются грибком, который захватывает разум и начинает управлять людьми....

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

Повертаємо тему до війни та ухилянтів :flag1:

Так еbaнут по Москве 9 или нет?)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, vadimv сказал:

Бгг ) Проведіть експеримент - придбайте найкраще найякісніше борошно, зробіть собі хліб і покладіть його на кілька днів - у 99,99% на ньому з'явиться пліснява. Тому що 100% жита, пшениці etc заражено грибком. І коли ви таке їсте, то всередині вас росте грибниця. Смачного.

температура випічки автоматично дезінфікує всі мікроорганізми, ті що з'являються потім на холодному хлібі, точно так же можуть з'являтись і на інших продуктах

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Так еbaнут по Москве 9 или нет?)))

ну добре, продовжуємо обговорювати

43 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

чому ви виключили ймовірність анального сексу? 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, yukon сказав:

температура випічки автоматично дезінфікує всі мікроорганізми, ті що з'являються потім на холодному хлібі, точно так же можуть з'являтись і на інших продуктах

Можна подумати ми їх щосекунди не вдихаємо, але нехай Вадім думає, що з хлібом потрапили :)

Посилання на коментар

10 хвилин тому, normal сказав:

Можна подумати ми їх щосекунди не вдихаємо, але нехай Вадім думає, що з хлібом потрапили :)

Вживання зайвих вуглеводів може сприяти розмноженню грибкової інфекції. 

І тут Вадим правий, бо хліб із пшеничного борошна вищого сорту це міна сповільненої дії. Це легкі вуглеводи, практично це цукор у вигляді буханки хліба.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Вживання зайвих вуглеводів може сприяти розмноженню грибкової інфекції. 

багато чинників ... у т.ч. 

Вологе та тепле середовище: Підвищена пітливість, носіння тісного синтетичного одягу чи взуття, відвідування саун, лазень, басейнів.

Порушення особистої гігієни: Використання чужих рушників, манікюрного приладдя, гребінців.

але чомусь хтось вирішив  що причина у хлібі , найменш вірогідна причина :-) 

Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

я третій день підряд долю тестую проізжаючи повз патрулі. останні дні в наших краях постійні облави. поки не звертають на мене уваги... невже так постарів?   

Я тижня через три на дно залягаю, на ціле літо.

Сьогодня малого на навчання не треба було везити, дружина маршруткою поїхала. Вечором мала до міста поїде її забирати, так, шо я сьогодня фак тцкунам можу показати. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

багато чинників ... у т.ч. 

Вологе та тепле середовище: Підвищена пітливість, носіння тісного синтетичного одягу чи взуття, відвідування саун, лазень, басейнів.

Порушення особистої гігієни: Використання чужих рушників, манікюрного приладдя, гребінців.

Я про розвиток грибкових захворювань в організмі, а не утворення цвілі на хлібі 

Це різні процеси.

Вадим вказує на пряму залежність поїдання хліба з цвіллю та грибковою інфекцією. Навряд чи воно так є насправді. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

чи віддасть Європа рабів чи собі залишить? sud.ua/uk/news/ukraine/360496-ukraina-khochet-poluchit-dannye-o-svoikh-grazhdanakh-v-es-dlya-podgotovki-ikh-vozvrascheniya

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...