Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, sergio сказав:

Ухилянти наближають перемогу, як можуть. 

Перемогу України у війні з росією?

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, 7351 сказал:

То будуть не ухилянти, а звичайні диверсанти ворожої армії у цивільному одягу (тобто, то не ухилянти, а солдати, хоч і зрадники) -- зазвичай у всіх війнах розстрілювались на місті, як і мародери.

Ухилянт -- завжди ухилянт, від будь якої служби, де є ризик життю чи здоров'ю -- це очевидно...

То виходить що ці ....... які бьють цивільних хлопців, жінок, кидають іхне майно по серед дороги напризволяще це не діверсанти? 

А ці котрі купляють собі автівки та інше майно в той час коли ми всім ОТГ збираємо хлопцям із нашого селища то на ремонт авто то на автівку ( скріншоти треба?) це не діверсанти? Чи можє це герої які полюють на діверсантів?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Фанатам ШІ присвячується )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

визначальним як на мене є те що Європа зробила стратегічний вибір, отже найближчі декілька кроків і ситуація легко рахуються як в шахах. плюс Китай показує майстер клас як досягати цілей без зброї.

Якщо у вас буде час і натхнення, було б цікаво почути ваші більш розгорнуті думки щодо цих двох позицій.
В іншому мої судження більш-менш збігаються з вашими: є нюанси, але то таке.

А щодо Європи та Китаю потрібне уточнення, бо там важливі деталі, в яких ховається самі знаєте хто :) 

Посилання на коментар

10 часов назад, Бездомный сказал:

рамзай -  псевдонім ріхарда зорге 

То це сам зорге пишет!?

Посилання на коментар

4 часа назад, DimaF сказал:

То це сам зорге пишет!?

та нє - фанат , а цілком можливо - фаховий послідовник

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Поліцай друг людини. 

FB_IMG_1778473823640.jpg

а бузок реально шкода.

в школі коли ходили стадом на 9 трваня до памятника, це сотні людей, то нічого від тих бузків і чужих клумб з тюльпанами не залишалось. ну зато до памятника квіти принесли .. 

Посилання на коментар

Тільки що, akineo сказав:

а бузок реально шкода.

в школі коли ходили стадом на 9 трваня до памятника, це сотні людей, то нічого від тих бузків і чужих клумб з тюльпанами не залишалось. ну зато до памятника квіти принесли .. 

Бузок завжди паразитом був, який важко вивести

Посилання на коментар

30 хвилин тому, US7IGN сказав:

Бузок завжди паразитом був, який важко вивести

навіщо його виводити? під картоплю мало місця?  

Посилання на коментар

8 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

У нас на кладовищі постійно біля могилок розрастався як тільки з ним не боролися, дійсно паразіт.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Під парканом розростався сильно.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

Під парканом розростався сильно.

у мене нема таких проблем. росте в різних місцях. реальна проблема це вишня. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 годин тому, 7351 сказав:

А может не надо было актуализировать сроки?

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 годин тому, US7IGN сказав:

і я ж про що 😉

Понизить нельзя, разжаловать можно.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

реальна проблема це вишня. 

...або слива )

Спробуйте ще оцтове дерево (сумах) - ото реально нереально вивести ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Зелені мудараси і не думають пригальмовувати...   Здохніть, суки!

Ірина Карпінська ·18 год ·

Шановні друзі! Прошу максимального поширення. Можливо хтось має контакти якихось незалежних журналістів, які б взялися висвітлити наступну ситуацію. В п'ятницю близько обіду мого дядька мобілізували. І справа була абсолютно звичайною, бо ми знаємо, в який час живемо і що така звістка може прийти в кожен дім. Але є одне але...Мобілізовували дядька не безпосередньо тцк-шники, а доставляла до тцк наша доблесна поліція. Точніше наполовину наша, старосамбірська, а наполовину турківська. 3 здорові амбали одягнені по цивільному, виманили дядька з двору питанням де дорога до Турки. Як тільки людина вийшла за хвіртку, йому, застосовуючи фізичну силу, заломили руки, і погрожуючи фізичною розправою потягнули до авто. При цьому дані особи ніяк не представилися, не показали посвідчень, були одягнені в цивільний одяг. Одного з них дядько впізнав, це був старший дільничний офіцер поліції відділення поліції #1 Самбірського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області #Цицик Василь Семенович. Дана істота вже не вперше займається фактично викраденням людей. І якби все зроблено було по процедурі і дотримано всіх законодавчих норм, то претензії до поліції були б найменшими. Родичі, дякуючи добрим людям, дуже оперативно знайшли дядька в м.Турка, де він проходив ВЛК. Там же він нам повідомив про процедуру його затримання. Коли я подзвонила на лінію 102 із заявою про перевищення повноважень працівниками поліції і вимогою назвати прізвища 2 працівників турківського відділення поліції, оскільки я збираюся подавати заяву на оскарження їхніх дій до прокуратури, то черговий відділення поліції, який не представився, збрехав мені, що дядько знаходиться в Старосамбірському відділенні ТЦК. Розмова велася в той момент, коли я перебувала біля свого дядька в Турківській міській лікарні. Коли я йому про це повідомила, то аргументів більше з його сторони не поступило. На даний момент дядько доставлений до однієї з військових частин, де проходитеме навчання, про що нам вчора ввечері повідомив представник ТЦК. Претензії до ТЦК в мене звісно є (забрали телефон, не давали їсти і пити більше 12 годин), але не такі, як до поліції. Чому були одягнені в цивільне, чому не представилися, чому застосовували фізичну силу, чому не дозволили людині представити свої документи. Чому істота на ім'я #Цицик, яка не є заброньованою (є така інформація), досі не мобілізований. Дані питання вже підняті до прокуратури, Нацполіції та Міністерства внутрішніх справ. Зараз я робитиму все можливе, щоб дана історія набула найбільшого розголосу. Бо війна зробила абсолютно безкарними працівників поліції, які залишають на вулиці вмирати під кулями малих дітей, застосовують фізичну силу до старших і слабших за себе (дядькові на хвильку 56 років), вводять в оману громадян, котрі до них звертаються і вважають, що їм все зійде з рук. Тому прошу допомогти з контактами журналістів, які б висвітлили цю ситуацію на широкий загал. Бо сьогодні поліцаї скрутили руки і запхнули в машину 56-річного чоловіка, а завтра застрелять молоду маму. Бо можна, бо ніхто нічого не скаже.  https://www.facebook.com/share/p/1EUu3QVikp/

• Лайк 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

Хто там кого трахає ... 🤣 :

Нардеп від "Слуги народу" назвав представників групи оповіщення "помічниками рашистських агресорів"

www.pravda.com.ua/news/2026/05/10/8034080/?fbclid=IwY2xjawRuXVZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFNaUE5dElvdE1KSENKUXhnc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHhYVr61JzJ3HDcKsuVr6nt5TqvUi1PZ2E_Kb4MTNbsoLhzLfUvJTqkoYHAPm_aem_Zj1EAkdqrxejt97Mz6hhQw

Посилання на коментар

КАСЬЯНОВ: Ракети FirePoint НЕМАЄ! Лише БОЛВАНКА! Вірогідність долетіти 5%! Зеленський ЗАВІЗ гроші!

А шо там каже зелена методичка?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Міноборони пропонує трансформувати ТЦК в "Офіси резерву+" – стаття УП

www.pravda.com.ua/news/2026/05/11/8034135/

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

трансформувати ТЦК в "Офіси резерву+"

Санатории жи!

Посилання на коментар

Тільки що, Александр Аврамчук сказав:

у мене нема таких проблем. росте в різних місцях. реальна проблема це вишня. 

Все вирішує одна ін єкція2 млг. Вмирає з корнем

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

Таке враження, що садівників серед коментаторів немає. Чим більше ви вирвете квітіу бузку - тим більше його буде в наступному році. Це ж та сама обрізка. Чим більше ріжеш гілку - тим більше буде її ріст і навпаки. А бузок пре будь здоров. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...