karlito Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, karbo сказал: А по суті держава повинна захищати свій ринок праці, власне для того в тому числі вона і існує. до речі ти й твоя сімя теж понаїхи. на твою думку "більш законні", на мою - один хєр. захищати ринок в повному сенсі слова - певно дуже радикально, тому що найкращі на сьогодні економіки стали такими багато чому завдяки понаїхам. скоріш "позитивно дискримінувати" своїх, чи ефективно регулювати, не знаю як правильно сформулювати. перевіряти хто їде, як і т. д., і т. п. Щось на кшталт Австралії, Нової Зеландії, ОАЕ чи Кувейту, США врешті решт (Всі паролі які ти чомусь вважаєш незаконними надавали через Хоумленд Секюріті). питання в іншому - навіщо комусь притомному рватись до України з якої втікло біля 8 млн. Побачимо, що тут. я в принципі признаю, що не моя то справа, ті хто лишився хай формують усю політику, включно з імміграційною. я право голоса втратив. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Скромный прораб сказал: Буду голосовать за Богдана с Мендель) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 минуты назад, Скромный прораб сказал: Ух, как закручен сюжет. Оказывается, Зеленский её поимел, поскудник, Ленка заставила сделать аборт, время мстить Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, Бездомный сказал: дякую за рекламу , але кіно про "таємні почуття ставриди" мені не цікаве . та й після "вовка з волл стріт" марго роббі я гидую. Мені ось це кіно до вподоби. Яко щось подібне знімуть - маякніть . Хауэр красава!!! Змінено 1 година тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, Бездомный сказал: Яко щось подібне знімуть - маякніть . Потяжелее мальца, но очень пристойно. Микельсон лучший! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 минуты назад, Скромный прораб сказал: Буду голосовать за Богдана с Мендель) Игоря Валерьевича в премьеры.💯 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Потяжелее мальца, но очень пристойно. Микельсон лучший! Ще по одній та Полар Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, sergio сказал: Игоря Валерьевича в премьеры.💯 Поддерживаю✌️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 33 хвилини тому, karlito сказав: питання в іншому - навіщо комусь притомному рватись до України з якої втікло біля 8 млн. Побачимо, що тут. я в принципі признаю, що не моя то справа, ті хто лишився хай формують усю політику, включно з імміграційною. я право голоса втратив. А ніхто, так щоб дуже, і не рветься. Потік "законних" іммігрантів статистично падає, а кількість нелегалів, тобто тих, кого виявлено, за 26-й трошки зросла. Тому "нашестя індусів в Україну" поки що радше живе в інфосміттярках, а реальні цифри відкриті й легко перевіряються. Як буде далі - подивимось 🧘♂️ "Лише дурень робить передбачення. Особливо щодо майбутнього." Приписують Самуелю Голдвіну До речі, якщо ви запевните рогуля, що у вас серйозніша мета, ніж конкурувати з ним за його місце біля сміттєвого бака, то він, можливо, заспокоїться і від вас відстане😉 Але то не точно Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 минут назад, US7IGN сказал: Ще по одній Самая сильная сцена! Змінено 1 година тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, Бездомный сказал: та й після "вовка з волл стріт" марго роббі я гидую. а що не так з цим фільмом? я добре памятаю як я його не додивився, в процесі відволікся і перейшов на секс, а потім чомусь не повернувся, заснув певно. і двіжуха прикольно знята, нагадала мені чудовий 2002 рік, коли ми з друзями спробували в бізнес, і взяли в оренду дискотеку. класно було, купу підглянутого з Голлівуду спробували... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, karlito сказав: це як??? законний з ЕАД. всі бекграунд чеки проходжу і проходив. У тебе не легальний статус, а статус тимчасового перебування наданий попередньою адміністрації на основі незрозумілого законодавства. Як і всі ю4ю. І щоби такі реально конкурували з індусами необхідно обнулити ваш стаж в цій індустрії і подавати на рівних умовах. Тоді я би глянув на вашу конкурентність)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, karlito сказав: до речі ти й твоя сімя теж понаїхи. на твою думку "більш законні", на мою - один хєр. захищати ринок в повному сенсі слова - певно дуже радикально, тому що найкращі на сьогодні економіки стали такими багато чому завдяки понаїхам. скоріш "позитивно дискримінувати" своїх, чи ефективно регулювати, не знаю як правильно сформулювати. перевіряти хто їде, як і т. д., і т. п. Щось на кшталт Австралії, Нової Зеландії, ОАЕ чи Кувейту, США врешті решт (Всі паролі які ти чомусь вважаєш незаконними надавали через Хоумленд Секюріті). питання в іншому - навіщо комусь притомному рватись до України з якої втікло біля 8 млн. Побачимо, що тут. я в принципі признаю, що не моя то справа, ті хто лишився хай формують усю політику, включно з імміграційною. я право голоса втратив. Грін карта безумовно більш законний спосіб проживання в США, як ю4ю. Грін кард голдерів теж ущемляють і вони не мають прав на рівні громадян Але я про громадян і не громадян Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, karbo сказал: І щоби такі реально конкурували з індусами необхідно обнулити ваш стаж в цій індустрії і подавати на рівних умовах. Тоді я би глянув на вашу конкурентність)) якийсь набір слів. це про Україну? так там я сам на себе працював, і скоріше б наймав індусів а не конкурував. чи про США? то мій стаж тут до дупи, я й конкурую на рівних абсолютно, ще й навчаюсь в процесі, маю здати екзамен на ЕА до нового податкового сезону. і це без нативної англ яка є в індусів. вони тут до речі виграли конкуренцію - натуралізовані американці з найвищим доходом саме вони. але те що я її програв їм тут не заставляє мене їх не любити. всім вистачить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 7 хвилин тому, karlito сказав: якийсь набір слів. це про Україну? так там я сам на себе працював, і скоріше б наймав індусів а не конкурував. чи про США? то мій стаж тут до дупи, я й конкурую на рівних абсолютно, ще й навчаюсь в процесі, маю здати екзамен на ЕА до нового податкового сезону. і це без нативної англ яка є в індусів. вони тут до речі виграли конкуренцію - натуралізовані американці з найвищим доходом саме вони. але те що я її програв їм тут не заставляє мене їх не любити. всім вистачить. Звичайно же, усім вистачить)) особливо коли мільйон напевне американців з освітою не може знайти роботу в іт і)) Люди у себе вдома не можуть знайти роботу бо ... Змінено 53 хвилини тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 51 хвилину тому, DmiVady сказав: "Лише дурень робить передбачення. Особливо щодо майбутнього." Приписують Самуелю Голдвіну "Какова самая задействованная способность нашего мозга? Именно способность выдвигать предположения и проигрывать гипотетические сценарии: «Если я дам ему по носу, то он даст мне сдачи или — еще неприятней — позвонит своему нью-йоркскому адвокату». Занятие весьма полезное, ибо оно позволяет нашим предположениям умирать вместо нас." - приписують ліванському біженцю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому https://www.facebook.com/reel/1749677443108909 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 6 часов назад, US7IGN сказал: хотів би я подивитися на того хто надав цьому чорту доступ до державної та воєнної таємниці kurs.com.ua/novost/1460064-fedorov-pokazal-gendirektoru-palantir-voennii-ii-gde-ego-hotjat-primenit а що не так? він в нас ще в 22му був. думаю, що його технології тут обкатку проходять вже давно. до речі, це той техно фашист, маніфест якого ми тут обговорювали. потренуються на кацапах, а потім може і до українців, і до американців дійти. все логічно. плюс не думаю що для нього багато секретів в Україні є. його софтом і Моссад користується, якщо що. я під враженнями, Палантір моща, купив їх акцій навіть, так сказати проголосував баксом) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 2 хвилини тому, karlito сказав: а що не так? він в нас ще в 22му був. думаю, що його технології тут обкатку проходять вже давно. до речі, це той техно фашист, маніфест якого ми тут обговорювали. потренуються на кацапах, а потім може і до українців, і до американців дійти. все логічно. плюс не думаю що для нього багато секретів в Україні є. його софтом і Моссад користується, якщо що. я під враженнями, Палантір моща, купив їх акцій навіть, так сказати проголосував баксом) та нічого. ще пару контрольних питань - ваше ставлення до указу про дозвіл параду? коли плануєте повертатися в Україну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз