Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

последние 2 пункта - хоть бы не позорились и по тыще дали... цифра приятнее звучит

Питанням звідки взяти не пробував здаватися?))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, karlito сказав:

я за 20 міс служби жодного разу не вистрілив ні з чого)

Можливо, це гарно :unknown:
Я не вважаю, що стріляти по людях то "найкраща робота в житті". :sorry: 

6 годин тому, sergio сказав:

Чувак профік, правільно тримає. З 7.30

Йому треба спробувати цей так потримати:

Прихований текст

500.thumb.jpg.4e8822fa03a63e94d69791415daadf40.jpg

Smith & Wesson mod. 500 під  .500 Magnum

Кумедне кіно вийде, але не для всіх ...:razz:

Посилання на коментар

а тему заброньованих ялозять і далі

90 млрд дали,  тепер треба якось 2 роки вижити в країні зелених єв .. 

Посилання на коментар

3 часа назад, рыбак сказал:

image_44e21163-3b6d-4c9c-adea-ff8953c031cc.thumb.png.19a9223dcc680665951908296638ac9d.png

" І хто йому не давав вивчитися на юристо-адвоката" .с..

Как наглядно видно куда деваются дружбаны по власти и деньгам - поджали хвосты и срут кирпичами по норам. 

Каждый боится светить свои " трудовые доходы " .  Кантора сечет.

.местячковый адвокат поймал тишину по теме :)))

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

" І хто йому не давав вивчися на юристо-адвоката" .с

"Пацан к успеху шел" (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, миг сказал:

А ну раскажи які в них обов'язки і де вони в них прописані? Бо зараз не можу у Ермака  запитати.

Як цікаво,коли Насірова піймали з 722 мільйонамі,то застава була 55 мільйонів,а у Ермака виходіть 460 мільйонів і застава 140. А як що подивитися на домік Порошенко,то ті Ермаковські во всій совокупності просто відпочивають.

8c9b0f0-kozyn-maetok-poroshenka-original.jpg

Ты же набу финансируешь , при чем не по принуждению, а  по своей личной инициативе. Можешь у них поинтересоваться вопросом. 

Посилання на коментар

В 12.05.2026 в 05:54, МаТраС сказал:

пару лямів місць є. про зарплату,то ви прикалуєтесь?) в індії чорноробочі баксів 100 отримують. про яку кваліфікацію ви говорите?) типу, асфальт підрівняти чи бетон залити?

Исходя из этой логики в Украине появилось пару миллионов мест чернорабочих? При том что каждый ракетный удар это минус чьи-то рабочие места.

Это просто разгон чернухи. Кто то разгоняет это по сети. А куча индусов у нас (как собственно и везде) жило и до войны - вон в крикет играли еще 6 лет назад - 

Я лет семь-восемь назад был на одном из таких матчей - гулял в парке подошел поглазеть - куча индусов, молодые подтянутые игроки и такие же болельщики, выгодно отличаются от наших пузанов с пивом смечками и матюками на лавочках в том же парке

Змінено користувачем katso
Посилання на коментар

www.ukrinform.ua/rubric-ato/4123405-fles-pro-udar-rf-mi-vitrimali-sprobu-perevantaziti-ppo-ponad-1500-dronami-takogo-v-sviti-se-ne-bulo.html

image.png.de48feb0d4e9df314e615b5676e25795.png

image.thumb.png.54fd52580e78740d03ed6b2f219c55c0.png

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, миг сказав:

Приїдь к нам,тут 24/7, маємо все,крім атомного,балістика правда давненько була.Як що з годину ні чого не проісходить,то вже напрягає.

image.thumb.png.618c6cb4bfbb7af7e4b695995b3630e2.png

Посилання на коментар

8 часов назад, katso сказал:

Исходя из этой логики в Украине появилось пару миллионов мест чернорабочих? При том что каждый ракетный удар это минус чьи-то рабочие места.

Это просто разгон чернухи. Кто то разгоняет это по сети. А куча индусов у нас (как собственно и везде) жило и до войны - вон в крикет играли еще 6 лет назад - 

Я лет семь-восемь назад был на одном из таких матчей - гулял в парке подошел поглазеть - куча индусов, молодые подтянутые игроки и такие же болельщики, выгодно отличаются от наших пузанов с пивом смечками и матюками на лавочках в том же парке

Вже на два заробітчанина менше стало. 

suspilne.media/lviv/1311002-u-lvovi-na-budivnictvi-zaginuli-troe-robitnikiv-pravoohoronci-vidkrili-provadzenna/

Але тих же індійців дофіга в медунівері вчилось, принамні перед війною, зараз ХЗ. 

Посилання на коментар

"Пряма мова Зеленського: "Під час зустрічі обговорили співпрацю з Конгресом США, дипломатичну роботу для досягнення достойного миру та важливість активної участі США в переговорному процесі. Ми розраховуємо на закінчення паузи в перемовинах та активізацію дипломатії. Це важливо для збереження життів наших людей та відновлення безпеки у Європі.

Деталі: Крім того, президент повідомив, що поінформував співрозмовників про наслідки російських обстрілів останніми днями.".---

- стоп, стоп, я помню после "Бучи"  он ( и не только он)  говорил совсем иное  :

-"«Буча — це закриття можливостей»: Зеленський заявляв, що після побаченого в Бучі, Бородянці та інших звільнених містах, вести переговори з РФ вкрай важко, оскільки ситуація "закриває" такі можливості.".

"За словами Зеленського, ситуація у Бучі закриває можливості для мирних перемовин.

"Це не про мене, це про Росію. У них не буде більше шансів поговорити з нами", - підкреслив президент."--

И как это понимать?  

.А понимать нужно так , что когда стало  "про мене" , то и " можливості відкрило"--"..закриває можливості для мирних перемовин.

"Це не про мене..."" .с

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 минут назад, рыбак сказал:

И как это понимать? 

все по вашей библии - ударили по правой щеке, подставь левую)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

як це нема? ядерку у всі сторони кинули і фініш на тому. після нас хтось розбереться 

Посилання на коментар

Вот и все, что достаточно знать об этой "стае товарищей"(С)

"Сьогоднішню ніч Єрмак провів в СІЗО.

Я все таки думаю, що його не залишать і зберуть сьогодні-завтра суму на заставу, після чого він вийде.

Але я б хотів поговорити більше про філософське. Про керівництво країни. І про ті навички, які є у цієї групи людей, яку НАБУ називає організованою злочинною групою, яка по суті захопила владу в нашій країні.

Дивіться. Можна все говорити - що треба підняти пенсії, побудувати дороги - це абстрактні ідеали, але люди, зазвичай, піклуються і переживають за себе.

І вот давайте подивимось на дві речі.

Перша. Ось ці будинки. 5 років будівництва будинків і вони навіть не закінченні ззовні. Це як? Що ви робили з цими будинками?

Друга. СІЗО. Тебе саджають в тюрму, це зрозуміло одразу. Тобто, все що ти мав зробити - це знайти гроші на заставу. Андрій Єрмак знає всіх людей в цій країні, у кого є гроші. Підготуватись, щоб в моменті оголошення застави гроші вже заходили на рахунки.

Ні. Вони навіть цього зробить не можуть. Я не говорю вже про адвоката, якого вони найняли, який не знає, що Єрмак не був депутатом.

І ось це все говорить про те, що якщо люди не можуть зробити якісь банальні речі про себе, то як вони можуть щось робити для країни?

Уявіть собі рівень керованості країни. Про що ми говоримо?" (С)

PS. По версии адвоката - Ермака заказал Железняк...вот он, настоящий серый кардинал!

Это какой то пздц...

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Canton сказав:

це все говорить про те, що

що це може бути шоу про справедливість 

Посилання на коментар

23 минуты назад, akineo сказал:

що це може бути шоу про справедливість 

"Не надо искать злой умысел в том, где достаточно простой глупости" (С)

Все "теории заговора" рассыпаются от тупости их исполнения

"Что ни делает дурак

Все он делает не так"(С)

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...