Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Якщо чекаєте "асвабадітєлєй" - то ні. Якщо народ не підтрамає свою армію, то він буде підтримувати чужу. Хоча тут вже питання - а де своя? а "свої" - прокоповичі , кочубеї , раєвські , паскевичі , неверовські , давидови , е.т.с. продали свій народ "під ярмо" у обмін на ранги та на цяточки блискучі . Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, karbo сказав: Це просто нереальне визнання успіхів України Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому эх, сильная штука эта вера...кто то верит в непогрешимость олигарха и думает, что он раз богат то и воровать не будет...кто то в то что пацаненок догнавший и зарезавший в прямом эфире человека не ворует донаты и его не посадили лишь потому что справедливость восторжествовала, а не потому что он бизнес проект умного чувака из сбу...кто то пишет что будь федоров министром в юр сфере разогнал бы всех юристов забывая как ранее условно хлопал когда назначали югика на пост прокурора))) смешно конечно, но блин взрослые же люди...что с вами случилось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 годин тому, МаТраС сказав: дякую. поклав в закладки. якось замовлю по 1 шт при нагоді Воно затягує Маленька Бельгія робить безліч гарних сортів та видів пива й елю. А Фоззі-груп раніше багато їх завозила в Україну. Тож якщо затягне - то надовго 😉 Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 хвилин тому, Бармалей сказав: эх, сильная штука эта вера...кто то верит в непогрешимость олигарха и думает, что он раз богат то и воровать не будет...кто то в то что пацаненок догнавший и зарезавший в прямом эфире человека не ворует донаты и его не посадили лишь потому что справедливость восторжествовала, а не потому что он бизнес проект умного чувака из сбу...кто то пишет что будь федоров министром в юр сфере разогнал бы всех юристов забывая как ранее условно хлопал когда назначали югика на пост прокурора))) смешно конечно, но блин взрослые же люди...что с вами случилось... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 41 минуту назад, Бармалей сказал: тихо тихо))) я ведь не говорю и не осуждаю что Вам делать с Вашими деньгами))) ваш ии - это лишь сборщик инфы различных инфопомоек))) и это, такое дело - злые языки говорят, что ютуб платит не за подписчиков))) и это - в 17 м году у власности авто хундай, 200 баксов наличмана и кредиты...ща злые языки глаголят пацан миллионер Славик задонатил, стерненко купил бус, на этом бусе гопники в балаклавах похитили сына Славика, потребовали выкуп. Круг замкнулся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: fbc.biz.ua/news/ekonomika-uk/ukrayina-gotuye-perezapusk-aviaspoluchennya-viznacheno-pershi-aeroporti-dlya-vidnovlennya-roboti/ дааааа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 59 минут назад, Вячеслав63 сказал: Як каже брат моєї жінки - "Заздри мовчки!". Тебе завидовать , ты больной? Я таких как ты всю жизнь презирал , нет , не за дом , мне на твой или чей дом все равно. Знаю одних селян , у них хозяйство , что тебе и не снилось , и пашут с утра до ночи , и в мороз и жару и торгуют тем , что выращивают . Но живут в хате и ходят в гуманитарке. Про твои " 50сортов винограда " уже понятно, как и про твои кавуны и дыни. Чесно говоря я в своем районе не найду селянина , который " на городине " 3 этажа дом на двоих построил . Это только внуку московского попа так везет , еще с тех пор , как в первом классе ты брехать коммуняцкий пропаганду выучился, вот сразу и поперло :)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе завидовать , ты больной? Я таких как ты всю жизнь презирал , нет , не за дом , мне на твой или чей дом все равно. Знаю одних селян , у них хозяйство , что тебе и не снилось , и пашут с утра до ночи , и в мороз и жару и торгуют тем , что выращивают . Но живут в хате и ходят в гуманитарке. Про твои " 50сортов винограда " уже понятно, как и про твои кавуны и дыни. Чесно говоря я в своем районе не найду селянина , который " на городине " 3 этажа дом на двоих построил . Это только внуку московского попа так везет , еще с тех пор , как в первом классе ты брехать коммуняцкий пропаганду выучился, вот сразу и поперло :)))) Те, що ти пишеш, так природньо для кацапа. Я, навіть, не здивований. Пішієшчо. Я на таких, як ти, не ображаюся. По винограду - скажи пересічній людині, не виноградарю - 50 гібридних форм. Як він це зрозуміє? Для нього "сорти винограду" зрозуміліше. Скоро знову прищеплювати буду нові ГФ. Багато повимерзало цього року. Буквально на днях деякі прищепи тільки просинаються. І то, поодинокі бруньки. Треба садити більше кореневласних, щоб відбивали пагони від землі, якщо верх поморозить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Те, що ти пишеш, так природньо для кацапа. Я, навіть, не здивований. Пішієшчо. Я на таких, як ти, не ображаюся. По винограду - скажи пересічній людині, не виноградарю - 50 гібридних форм. Як він це зрозуміє? Для нього "сорти винограду" зрозуміліше. Скоро знову прищеплювати буду нові ГФ. Багато повимерзало цього року. Буквально на днях деякі прищепи тільки просинаються. І то, поодинокі бруньки. Треба садити більше кореневласних, щоб відбивали пагони від землі, якщо верх поморозить. Можешь эти гибридные формы хоть себе на уши прищеплять и рассказывать , что это новый сорт:))) Мне какое дело до этого. Иди своей жене чеши. Что ты ко мне прицепился . Славик -кацап , тут водки нет , не проси . Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 43 хвилини тому, akineo сказав: дааааа fakty.com.ua/ua/ukraine/20260522-kabmin-pidgotuvav-novi-pravyla-bronyuvannya-v-ukrayini-shho-zminytsya/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, US7IGN сказал: fakty.com.ua/ua/ukraine/20260522-kabmin-pidgotuvav-novi-pravyla-bronyuvannya-v-ukrayini-shho-zminytsya/ отлично...хоть таким способом но многим зп повысят))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Стерненко - гопник? Ти його зріст, плечі бачив? Про "торговця наркотой", це тобі антимайданівці чи з рашистських помийок розказали? ШІ іншої думки - У 2014–2015 роках Сергій Стерненко (тодішній керівник одеського «Правого сектора») та його соратники проводили вуличні «акції» із затримання осіб, яких вони вважали наркоторговцями. Активісти передавали затриманих правоохоронцям та публікували відео. Як ти думаєш, який заробіток Стерненко має з ютубу з 2 000 000 підписників? Мільйон підписників у нього був ще на початку війни. Ціль всіх дописувачів кацапською- не донатьте на ЗСУ, бо в цих фондах одні шахраї. Совпадєніє?... дохлый гопник и что? вы понимаете как работает ИИ? уверен что нет (по секрету, это не интеллект) иначе бы не ссылались а кто такой стерненко в одессе все знают наверно им ИИ не включили) кстати а что ИИ говорит про Вольдемара Зеленского? ) Змінено 2 години тому користувачем М.И. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, DmiVady сказал: Воно затягує Маленька Бельгія робить безліч гарних сортів та видів пива й елю. А Фоззі-груп раніше багато їх завозила в Україну. Тож якщо затягне - то надовго 😉 не знаю шо вы там обсуждали но осуждаю! могу посоветовать это silpo.ua/product/pyvo-cantillon-classic-gueuze-svitle-nefiltrovane-954896?gad_source=1&gad_campaignid=23566206130&gbraid=0AAAAAo7bnAI077ZeDuPb4xpcuvUHixhZP&gclid=Cj0KCQjw_b_QBhCSARIsAP6hR4fFnnZXUNDsFc-pAl68EwPJo2UdqGZckWhCeOw5-AtEzfCKfNzsBl4aArQoEALw_wcB 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 минуту назад, М.И. сказал: не знаю шо вы там обсуждали но осуждаю! могу посоветовать это silpo.ua/product/pyvo-cantillon-classic-gueuze-svitle-nefiltrovane-954896?gad_source=1&gad_campaignid=23566206130&gbraid=0AAAAAo7bnAI077ZeDuPb4xpcuvUHixhZP&gclid=Cj0KCQjw_b_QBhCSARIsAP6hR4fFnnZXUNDsFc-pAl68EwPJo2UdqGZckWhCeOw5-AtEzfCKfNzsBl4aArQoEALw_wcB это ламбик Змінено 2 години тому користувачем М.И. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, М.И. сказал: Змінено 2 години тому користувачем М.И. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, М.И. сказав: не знаю шо вы там обсуждали но осуждаю! могу посоветовать это silpo.ua/product/pyvo-cantillon-classic-gueuze-svitle-nefiltrovane-954896?gad_source=1&gad_campaignid=23566206130&gbraid=0AAAAAo7bnAI077ZeDuPb4xpcuvUHixhZP&gclid=Cj0KCQjw_b_QBhCSARIsAP6hR4fFnnZXUNDsFc-pAl68EwPJo2UdqGZckWhCeOw5-AtEzfCKfNzsBl4aArQoEALw_wcB Дякую. На жаль, я поки що покинув великий секс 😉 і не п'ю алкоголь. Зовсім Саме з цим ламбіком я не знайомий, тому йой А брати комусь на подарунок те, чого я сам не знаю, навряд чи буду. Та й живих поціновувачів ламбіка серед моїх товаришів уже не залишилося. ( Я, з того, що пам'ятаю, свого часу дегустував кілька видів Lindemans. Ще щось (не пам'ятаю назв) бувало під настрій чи пригощали/умовляли. Зрозумів чітко: ламбіки - не моє Але дякую за пораду. Можливо, якщо повернусь у чудовий світ алкоголю, то спробую, я завжди любив такі експерименти Змінено 59 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 20 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому (змінено) 3 часа назад, рыбак сказал: Тебе завидовать , ты больной? Я таких как ты всю жизнь презирал , нет , не за дом , мне на твой или чей дом все равно. Знаю одних селян , у них хозяйство , что тебе и не снилось , и пашут с утра до ночи , и в мороз и жару и торгуют тем , что выращивают . Но живут в хате и ходят в гуманитарке. Про твои " 50сортов винограда " уже понятно, как и про твои кавуны и дыни. Чесно говоря я в своем районе не найду селянина , который " на городине " 3 этажа дом на двоих построил . Это только внуку московского попа так везет , еще с тех пор , как в первом классе ты брехать коммуняцкий пропаганду выучился, вот сразу и поперло :)))) Да уймитесь, наконец))) Человеку 63 года, половина жизни прошла в советском союзе - родился, вырос, получил образование, теперь набрасывает на вентилятор гавно. Все, как завещал «лживый Тарас» (Бродский☝️), жрать из корыта и потом в него плевать. Свидомые, одним словом Змінено 15 хвилин тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз