Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, ozor сказал:

Нє прашло і пяті лєт.

краще "пізно" , ніж "ніколи"

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

AI bots ignore evidence. Can we trust them with science?

www.sciencenews.org/article/ai-ignore-evidence-trust-science

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

AI bots ignore evidence. Can we trust them with science?

www.sciencenews.org/article/ai-ignore-evidence-trust-science

Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати.

Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень ))))

Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить.

• Хаха 4
Посилання на коментар

15 хвилин тому, yuragon сказав:

Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати.

Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень ))))

Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить.

ви самі давно казали людям в обличчя все що про них думаєте? :lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ну раз ще живий і маю чим тайпати на клвавіатурі то ясно що не всім таке кажу 😁

Але в дискусіях на цю тему з найближчими оточенням я не приховую своєї точки зору на це питання.

• Хаха 2
Посилання на коментар

8 годин тому, vadimv сказав:

людоловля и бусификация

Хоча би одну тотальну війну назви де би такого не було 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, yuragon сказав:

Ну раз ще живий і маю чим тайпати на клвавіатурі то ясно що не всім таке кажу 😁

Але в дискусіях на цю тему з найближчими оточенням я не приховую своєї точки зору на це питання.

можливо платна підписка підказує ШІ що ви вже стали ближчим і бити не будете? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

можливо платна підписка підказує ШІ що ви вже стали ближчим і бити не будете? :lol:

Не маю особистої платної підписки. Для роботі маю анлім від клієнта на більш серйозний продукт ніж джіпіті.

Посилання на коментар

Стрічка млявого перекидання лайна з посту в пост... Дехто ще, правда, намагається його скуштувати, вочевидь, заради спроби оцінити начебто присутню в ньому якусь приховану думку....

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vladdi сказав:

Стрічка млявого перекидання лайна з посту в пост... Дехто ще, правда, намагається його скуштувати, вочевидь, заради спроби оцінити начебто присутню в ньому якусь приховану думку....

яка щира самокритичність :lol:

Посилання на коментар

Не вгадав. Після гортання пари сторінок хочеться промити очі та прополоскати рот. Стрічка перетворилась на використаний туалетний папір, хоч і не розірваний :) 

• Хаха 2
Посилання на коментар

35 минут назад, US7IGN сказал:

Эта аллегория слишком сложна для мартышки- не поймет.

Посилання на коментар

57 хвилин тому, yuragon сказав:

Тригер впіймали?
Просите стислий перенесення всього корисного що напрацювали в сесії (можна дозволити йому нотувати машинною мовою) 
Далі нова сесія та обминання спрацювання політкоректності.

Ваш мозок сильніше тому перевага буде за вами.
Сама сучасна модель вже має контекстну "память", підлаштовується і правильно та коректно обійдена "заборона" стає "нормою".
Єдине, що якщо акаунт не свій, то обережніше зі справді небезпечними темами, щоб не отримати бан.

"Мій" вже спокійно матюкається у відповідях (коли в вільному діалозі) і не тригериться на "сраних кацапів" тощо ...

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, US7IGN сказал:

У меня бесплатно , но и там так же.

Я его уже несколько раз  настраивал , а ему как горохом.

Но один раз так поломал, что до сих пор не могу отстроить , издевается иногда надо мной , или троллит  или глючит понять не могу :)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

56 минут назад, yuragon сказал:

Ахахах , издалека зашел  .якый ты смишный.

Тебе же поясняли несколько раз : отличай религию от учения .

Мне тут седня публикация по психологии попалась одна , а потом и вторая, как будет больше времени и  азы прочту  и вникну  то , может , просвещу незрячих, и любящих " научное  и подтвержденное" :)))

Посилання на коментар

У  Чорному морі  дронами  уражено три кацапотанкери тіньового флоту 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Ахахах , издалека зашел  .якый ты смишный.

Тебе же поясняли несколько раз : отличай религию от учения .

Мне тут седня публикация по психологии попалась одна , а потом и вторая, как будет больше времени и  азы прочту  и вникну  то , может , просвещу незрячих, и любящих " научное  и подтвержденное" :)))

Я в джіпіті саме про релігію питав. До чого тут взагалі питання про вчення виникло?

Посилання на коментар

Дам посилання на звіт, з якого можна взяти дещо корисне для переконання лицемірних цифрових послідовностей всіх рас)
Не забувайте, що ВБ відстежує, що і як ми робимо з ними, але в нас є досить великий гандикап :)
Це першоджерело від Anthropic:
www.anthropic.com/news/disrupting-AI-espionage

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...