Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, ozor сказал: Нє прашло і пяті лєт. краще "пізно" , ніж "ніколи" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому AI bots ignore evidence. Can we trust them with science? www.sciencenews.org/article/ai-ignore-evidence-trust-science 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: AI bots ignore evidence. Can we trust them with science? www.sciencenews.org/article/ai-ignore-evidence-trust-science Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати. Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень )))) Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 хвилин тому, yuragon сказав: Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати. Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень )))) Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить. ви самі давно казали людям в обличчя все що про них думаєте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ви самі давно казали людям в обличчя все що про них думаєте? Ну раз ще живий і маю чим тайпати на клвавіатурі то ясно що не всім таке кажу 😁 Але в дискусіях на цю тему з найближчими оточенням я не приховую своєї точки зору на це питання. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 годин тому, vadimv сказав: людоловля и бусификация Хоча би одну тотальну війну назви де би такого не було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, yuragon сказав: Ну раз ще живий і маю чим тайпати на клвавіатурі то ясно що не всім таке кажу 😁 Але в дискусіях на цю тему з найближчими оточенням я не приховую своєї точки зору на це питання. можливо платна підписка підказує ШІ що ви вже стали ближчим і бити не будете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: можливо платна підписка підказує ШІ що ви вже стали ближчим і бити не будете? Не маю особистої платної підписки. Для роботі маю анлім від клієнта на більш серйозний продукт ніж джіпіті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Стрічка млявого перекидання лайна з посту в пост... Дехто ще, правда, намагається його скуштувати, вочевидь, заради спроби оцінити начебто присутню в ньому якусь приховану думку.... 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Vladdi сказав: Стрічка млявого перекидання лайна з посту в пост... Дехто ще, правда, намагається його скуштувати, вочевидь, заради спроби оцінити начебто присутню в ньому якусь приховану думку.... яка щира самокритичність 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Не вгадав. Після гортання пари сторінок хочеться промити очі та прополоскати рот. Стрічка перетворилась на використаний туалетний папір, хоч і не розірваний 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 35 минут назад, US7IGN сказал: ви самі давно казали людям в обличчя все що про них думаєте? Эта аллегория слишком сложна для мартышки- не поймет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 57 хвилин тому, yuragon сказав: Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати. Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень )))) Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить. Тригер впіймали? Просите стислий перенесення всього корисного що напрацювали в сесії (можна дозволити йому нотувати машинною мовою) Далі нова сесія та обминання спрацювання політкоректності. Ваш мозок сильніше тому перевага буде за вами. Сама сучасна модель вже має контекстну "память", підлаштовується і правильно та коректно обійдена "заборона" стає "нормою". Єдине, що якщо акаунт не свій, то обережніше зі справді небезпечними темами, щоб не отримати бан. "Мій" вже спокійно матюкається у відповідях (коли в вільному діалозі) і не тригериться на "сраних кацапів" тощо ... Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 минут назад, US7IGN сказал: можливо платна підписка підказує ШІ що ви вже стали ближчим і бити не будете? У меня бесплатно , но и там так же. Я его уже несколько раз настраивал , а ему как горохом. Но один раз так поломал, что до сих пор не могу отстроить , издевается иногда надо мной , или троллит или глючит понять не могу :))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 56 минут назад, yuragon сказал: Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати. Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень )))) Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить. Ахахах , издалека зашел .якый ты смишный. Тебе же поясняли несколько раз : отличай религию от учения . Мне тут седня публикация по психологии попалась одна , а потом и вторая, как будет больше времени и азы прочту и вникну то , может , просвещу незрячих, и любящих " научное и подтвержденное" :))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому У Чорному морі дронами уражено три кацапотанкери тіньового флоту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Ахахах , издалека зашел .якый ты смишный. Тебе же поясняли несколько раз : отличай религию от учения . Мне тут седня публикация по психологии попалась одна , а потом и вторая, как будет больше времени и азы прочту и вникну то , может , просвещу незрячих, и любящих " научное и подтвержденное" :))) Я в джіпіті саме про релігію питав. До чого тут взагалі питання про вчення виникло? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Дам посилання на звіт, з якого можна взяти дещо корисне для переконання лицемірних цифрових послідовностей всіх рас) Не забувайте, що ВБ відстежує, що і як ми робимо з ними, але в нас є досить великий гандикап Це першоджерело від Anthropic: www.anthropic.com/news/disrupting-AI-espionage 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому edition.cnn.com/2026/05/27/world/video/investigates-iran-unearths-missile-arsenal-digvid Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: Хоча би одну тотальну війну назви де би такого не було Нащо мені це робити? Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Vladdi сказав: Стрічка перетворилась на використаний туалетний папір, хоч і не розірваний Бо головне, нє тєрять ніть разгавора. А лайна завантажать дослідники калу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 41 хвилину тому, vadimv сказав: Нащо мені це робити? Не роби, тоді навіщо вкиди про бусифікацію? Щоби серанути черговий раз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, sergio сказав: За якихось жалюгідних 100 лямів баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. спробуйте уявити бюджет легального та нелегального ухилянства 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, US7IGN сказал: спробуйте уявити бюджет легального та нелегального ухилянства 😉 Гнап каже ТЦК в день ворочають 4-6 лямів баксів. Круті Гереги не можуть порішати, щоб під Епіками тцкуни їм покупців не розлякували. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз