Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

58 минут назад, sergio сказал:

Та достал уже. Со своими екзестенциальными вопросами мне в танчики мешаешь играться. 😠 

Иди адвоката лучше доjoбуй. 

Я, тебя , достал ??  :)))

кто тебе не дает играть в свои  игры ? Мне безразличны   твои  бредни  , я в них не учавствую. 

НЕ удивительно , что тебя Гнап не пускает в чат .

эты ты влез со своими репликами , которые не касались твоих  танчиков. Или у тебя склероз :- 

"

sergio

Опубликовано 1 час назад

2 часа назад, рыбак сказал:

Разве власть обещала  что правила игры неизменны ?  существует система принуждения , если что 

На каждую  систему принуждения найдётся болт с левой резьбой. Ей разве  сиховских дитишек шугать, а находится более мене крутой перец, так сразу расклад 1:4 не в её пользу. "

. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

51 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

ви в небезпеці 

Віра в теорії змови може призвести до серйозних наслідків: 

Хронічний стрес: Відчуття постійної загрози та віра в те, що світом керують ворожі сили, викликають тривожність. 

Ефект хибної ілюзії знання (Даннінга-Крюгера): Хибна впевненість у володінні "таємною істиною" робить людину закритою до нових знань та фактів.

Когнітивне викривлення: Замість того, щоб шукати логічні пояснення, мозок починає ігнорувати факти, що суперечать змові, і підлаштовує докази під свою теорію.

А я то думаю , почему у порохоботов хронический стресс :))))

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

На Сумщині в уламках двох російських дронів «Герань-2», якими область атакували у квітні 2026 року, виявили елементи зі збідненого урану

За результатами експертизи, бойові частини ракет Р-60М містили ізотопи Уран-234, Уран-235 та Уран-238 загальною масою 2810 грамів. Під час обстеження уламків зафіксували рівень гамма-випромінювання, що значно перевищував природний радіаційний фон.

Звучить як дурня чи некомпетентність. Збіднений уран - відходи. Важки (тяжкий) метал. Використовується для бронебійних елементів та як БАЛАСТ у цивільній авіації. Якщо його не пиляти, не лизати - він безпечний.

Про завищений фон по гаммі - теж якась дурня... Бо збіднений уран світить альфою і не сильно, на скільки пригадую.

Тому, його наявність десь у дроні як противаги - не говорить ні прощо особливе.

• Лайк 3
Посилання на коментар

5 годин тому, vadimv сказав:

Суть в тому, що умовні ІТ спеціалісти нікому вже нахрін не потрібні.

І конкретних 90% не потрібно 

Посилання на коментар

2 минуты назад, porterlv сказал:

Звучить як дурня чи некомпетентність. Збіднений уран - відходи. Важки (тяжкий) метал. Використовується для бронебійних елементів та як БАЛАСТ у цивільній авіації. Якщо його не пиляти, не лизати - він безпечний.

Про завищений фон по гаммі - теж якась дурня... Бо збіднений уран світить альфою і не сильно, на скільки пригадую.

Тому, його наявність десь у дроні як противаги - не говорить ні прощо особливе.

Вариант утки , чтобы обыватель боялся стырить и продать  - не рассматривается ?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

Заступник командувача Повітряних сил Павло Єлізаров подав у відставку.

Про це він повідомив у Фейсбуці, 

Подробиці

"Для мене велика честь працювати з Михайлом Федоровим. У 22-му році я долучився до сил оборони щоб перемагати, а не займатися імітацією діяльності . Вірю в майбутнє України!" - зазначив він.

"На жаль, на п'ятий рік війни я написав рапорт про звільнення з ЗСУ. Я вважаю, що відсторонення М. Федорова це велике зло для обороноздатності країни. Слава Україні!" Джерело: https://censor.net/ua/n4013761

Я ж говорив що донік придурок 🤣

Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

Зачекайте.
Виходить, що Федорова погнали на мороз, бо він провалив реформи.

Тому замість нього призначають аху...нєв'є...заєб....матьорого реформатора Клименка.
Який настільки чудово впорався з реформами поліції на своїй попередній посаді, що йому треба доручити реформування МО.

Це ж той самий реформатор, у якого поліціянти кидають поранених громадян і тікають від терористів, а міністр каже, що вони просто не навчені діяти в екстремальних умовах?
Це ж той самий міністр, у якого НАБУ розслідує схематоз у держзакупівлях на новостворені штурмові батальйони?
Я ж нічо не плутаю?

Нє, ну норм чувак, треба брать.(С)

Так , твій Роман донік ідіот😅

Посилання на коментар

12 минут назад, porterlv сказал:

Бо збіднений уран світить альфою і не сильно, на скільки пригадую.

Обломки БЧ ракеты Р-60 "светят" гаммой от 8,3 до 12 мкЗв/ч

Естественный радиационный фон  обычно составляет 0,1 - 0,3 мкЗв/ч

Так что все корректно написано

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

Вчора Кантон та аврамчук підтримували підтримувача відставки Федорова такого собі доніка, нині двоє перевзулись 🤣

Посилання на коментар

Бачу whoop та  Apple watch ultra на руках Федорова. Whoop Life , якщо бути точним. 

Screenshot_20260716_074702_YouTube.jpg

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Клименко отказался от должности министра обороны Украины, сегодня голосование в Раде по нему не состоится, заявила депутат «Слуги народа» Мария Мезенцева.

Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

учавствую. 

:crazy:

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

У Федорова досить високі шанси знову зайняти посаду міністра оборони 

Донік ідіот (@)

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

47 хвилин тому, рыбак сказав:

Вариант утки , чтобы обыватель боялся стырить и продать  - не рассматривается ?

Так и представляю себе "обывателя", не боящегося взведенной боеголовки, и при этом боящегося какого-то там урана )

А еще у него дозиметра нету, еще со времен Чернобыля ))

Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

Хто знає чи залишилися не ші іпсо відео ? 

www.instagram.com/reel/Da0roh_DULe/

Кстати по этому поводу Дощ года два назад заявлял, что если прикажет то в чистом поле с земли кантик сделают, потому что дисциплина и его приказы выполняются быстро и вовремя. Я даже малость прифигел от такого самомнения.

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/Da0roh_DULe/

"Палочки должны быть попендикулярны!" (с)

Посилання на коментар

image.png.282b6ae712acdef0a2863f8dcdf0642f.png

Про це заявив премʼєр-міністр Великої Британії Кір Стармер на спільній із Президентом Володимиром Зеленським пресконференції в Києві, передає Укрінформ.

«Я радий повідомити вам, що сьогодні ми йдемо далі, тому що можу оголосити, що Велика Британія виділяє 300 мільйонів фунтів стерлінгів підтримки, щоб у співпраці зі Швецією надати 15 нових сучасних літаків для допомоги в захисті неба України», – сказав очільник уряду.

www.ukrinform.ua/rubric-polytics/4144945-britania-u-spivpraci-zi-svecieu-peredast-ukraini-15-sucasnih-litakiv-starmer.html

image.png.d4e6b04c500bd8f51b542cb81a24e257.png

Посилання на коментар

В Киеве, недалеко от Офиса президента, а также в ряде других городов по всей стране проходят акции в поддержку и.о. министра обороны Михаила Федорова.Все участники держат плакаты с надписями "Федоров – министр обороны", "За что?", "Не трогайте то, что работает", "Руки прочь от Федорова", "Верните Федорова", "Власть по-прежнему у народа".

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

В Киеве, недалеко от Офиса президента, а также в ряде других городов по всей стране проходят акции в поддержку и.о. министра обороны Михаила Федорова.Все участники держат плакаты с надписями "Федоров – министр обороны", "За что?", "Не трогайте то, что работает", "Руки прочь от Федорова", "Верните Федорова", "Власть по-прежнему у народа".

Дбл, блд...(С)

Посилання на коментар

У Зеленського немає позитивних для нього рішень.

Якщо, поверне Федорова на посаду міністра, то покаже, що він прогнувся і його можна так нагибати і далі.

Якщо не поверне Федорова, то покаже, що він впертий баран, який ігнорує вулицю та який дії на підставі своїх забаганок.

Якщо буде тягнути час та не призначати нікого, то це ще більше поглибить політичну кризу і додасть невизначеності в армії.

Найцікавіше, що це він зробив самостійно. Чому? Бо він ідеально демонструє вічне гасло ССО ""У найскладніші часи ти ніколи не піднімешся до рівня свого очікування, а впадеш до рівня своєї реальної підготовки". Якщо людину готували у Маслякова в КВК у Москві, то і результат відповідний. (С)

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Вчора Кантон та аврамчук підтримували підтримувача відставки Федорова такого собі доніка, нині двоє перевзулись 🤣

Ви дійсно слідкуєте, що вони пишуть? 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ozor сказав:

Ви дійсно слідкуєте, що вони пишуть? 

Для чого слідкувати? Мені ще пам'ять не відшибло 🤣

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...