Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Бездомный сказал: а ... так ти ще й вбивця окупант Как то слабо, Дон! Зовите полубитного - должен быть обязательно "плач Ярославны" о невинно убиенных афганских деточках.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 минут назад, рыбак сказал: Очень многие люди не станут убивать человека даже если им грозит прямая угроза жизни. Когда ты на "тропе войны" - сзади должно все гореть, а спереди все разбегаться... Это для Вас новость? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Це на випадок коли радять газ поставити www.instagram.com/reel/Dbs5sYVIWib Вони чомусь думають що я через витрати палива страждаю Ой, гарна машинка 😍 До речі, колега по хобі, коли хвалився своєю "Секвоєю", пояснив мені, навіщо він поставив газ: додатковий запас палива, бо те, що в баку, в полях швидко витрачається - на бездоріжжі вона має непоганий апетит. Я точно знаю, що ціни на паливо його тоді мало бентежили, а от можливість без мороки тягати свій великий човен або закинути в багажник та салон автівки 50 опудал гуся чи качки (він до того завзятий мисливець) йому була до вподоби. Люди, якщо є можливість, вибирають автівки під свої смаки та завдання, і всі суперечки з цього приводу - то пусте... Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: пояснив мені, навіщо він поставив газ: додатковий запас палива, бо те, що в баку, в полях швидко витрачається А второй бензопак вкрячить не получилось? Думаю это было бы правильней, если цена топлива не особо пипчит.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Canton сказав: Когда ты на "тропе войны" Індєєц Джо прям 😂 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Ой, гарна машинка 😍 До речі, колега по хобі, коли хвалився своєю "Секвоєю", пояснив мені, навіщо він поставив газ: додатковий запас палива, бо те, що в баку, в полях швидко витрачається - на бездоріжжі вона має непоганий апетит. Я точно знаю, що ціни на паливо його тоді мало бентежили, а от можливість без мороки тягати свій великий човен або закинути в багажник та салон автівки 50 опудал гуся чи качки (він до того завзятий мисливець) йому була до вподоби. Люди, якщо є можливість, вибирають автівки під свої смаки та завдання, і всі суперечки з цього приводу - то пусте... Секвойю я собі так і не взяв, хоча ні Флеш ні інші на неї ніколи не скаржилися. Просто моя логіка що не треба купляти машину яку ти не можеш купити нову в салоні. Як мінімум тому що нова машина під час гарантії не потребує додаткових витрат. Ну і витрати палива не будуть засмучувати. А у випадку бмв так взагалі, її потрібно подавати не пізніше ніж за півроку коли закінчується гарантія. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, Canton сказав: А второй бензопак вкрячить не получилось? Думаю это было бы правильней, если цена топлива не особо пипчит.... Були чи то вісімдесятки чи то сотки з двома баками штатно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Індєєц Джо прям 😂 ...откопал томагавк войны... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, outdoor24 сказал: Індєєц Джо прям 😂 Вот поэтому гражданский военного никогда не поймет. Цена жизни совсем другая. А своим стебом Вы только свою ограниченность демонстрирует. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, Canton сказал: Как то слабо, Дон! Зовите полубитного - должен быть обязательно "плач Ярославны" о невинно убиенных афганских деточках.... саме тому кацапощелепна наволоч - тобто носії кацапських культурних імперських наративів - не люди , а андрофаги Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 минут назад, US7IGN сказал: Були чи то вісімдесятки чи то сотки з двома баками штатно. Я знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 годину тому, vadimv сказав: Ось чому 71-річних маразматиків не треба тримати на посадах. Та краще взагалі вдома сидіти www.instagram.com/reel/DaiVLijjWWs/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Вот поэтому гражданский военного никогда не поймет. Цена жизни совсем другая. ціна життя завжди однакова. Не ти його дав не тобі його забирати. А єдина відмінність в тому що одному дозволили вбивати, а іншому заборонили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 минут назад, DmiVady сказал: Люди, якщо є можливість, вибирають автівки під свої смаки та завдання, і всі суперечки з цього приводу - то пусте... Те же " высокие" штаны как статус - у гражданских человекоживотных . Деньги сами по себе — это инструмент. Маркером статуса («штанами») становятся демонстративное потребление: Тачки определенной марки и серии; Часы, брендовая одежда с видимыми логотипами; Район проживания, закрытые клубы, катера- яхты, бухло с яркими этикетками. Некоторые женщины из твоей касты- элиты надувают себе груди и губы:)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 години тому, Humanite сказав: В союзе не очень то спрашивали 19летних пацанов отправляя их туда. Ну да, вы ж как посылка: куда отправили - туда и отправился. 1 годину тому, Humanite сказав: Я с вас, девочки, прифигиваю. О, еще один, в компанию к оккупанту Германии... "Не убил - не мужик" (с) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: А єдина відмінність в тому що одному дозволили вбивати, а іншому заборонили. Да вам хоть разреши, хоть дай оружие вы только в штаны наложить сможете. Тут не разрешать, а учить надо. Снимать блок в мозгах. Имея опыт я дважды просто забирал из рук кричащего "я сейчас выстрелю" пистолеты потому что видел что там полные штаны адреналина. Тот кто может стрелять, тот не кричит, а достает и стреляет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Ну да, вы ж как посылка: куда отправили - туда и отправился. Для тупых... Часть полтора месяца готовилась к учениям. Знали что поднимут по тревоге в полной выкладке и куда дальше не знали даже офицеры. Подняли, вывезли, погрузили... Сказали час полетаем... Летали очень долго... А потом, когда транспортник пошел в пике офицеры сказали "Кабул". Такое мое знакомство с этой горной жаркой страной. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, Vitaliy67 сказал: Вот поэтому гражданский военного никогда не поймет. Цена жизни совсем другая. А своим стебом Вы только свою ограниченность демонстрирует. Почему это ? Я , и думаю многие пишущие тут были в этой шкуре. Только не все под одним ракурсом смотрят на прошедшее и настоящее. Когда лгут и искажают действительность неусыпно, на каждом шагу и каждую минуту пропаганда и окружающие с самого детства , когда влез в это уже по уши , то не каждого хватит смелости признать ошибки и заблуждения в жизни . Да и сказать себе правду мало , а что дальше , после правды , куда идти ? Вот и возвращаются обратно в свое безумие и ложь. Что есть ложь ? Ложь- это искажение истины . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, vadimv сказал: Ось чому 71-річних маразматиків не треба тримати на посадах. Якщо індивідуй маразматик, то він і у 21 і у 31 і так далі був маразматиком. А якщо 81-річний Трамп маразматик, то він у 40 хіба не був маразматиком, просто тоді він ще не був президентом, а багатим секс-маніяком, клієнтом Епштейна, що тримав секс-розплідник на власному острові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 30 хвилин тому, US7IGN сказав: Були чи то вісімдесятки чи то сотки з двома баками штатно. То були Уази ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Почему это ? Я , и думаю многие пишущие тут были в этой шкуре. То есть ты был на войне, держал в руках автомат, видел противника в прицел и рассказывал ему что пацифист? Или ты просто так думаешь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, Humanite сказал: Для тупых... Часть полтора месяца готовилась к учениям. Знали что поднимут по тревоге в полной выкладке и куда дальше не знали даже офицеры. Подняли, вывезли, погрузили... Сказали час полетаем... Летали очень долго... А потом, когда транспортник пошел в пике офицеры сказали "Кабул". Такое мое знакомство с этой горной жаркой страной. От ты трепло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: От ты трепло. За то ты там был, все видел, все сам попробовал... Ты ж не трепло? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, Humanite сказав: Тут не разрешать, а учить надо. Снимать блок в мозгах. Как говорил один контуженный ефрейтор: "я освобождаю вас от химеры совести" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 хвилин тому, Humanite сказав: Для тупых... Часть полтора месяца готовилась к учениям. Знали что поднимут по тревоге в полной выкладке и куда дальше не знали даже офицеры. Подняли, вывезли, погрузили... Сказали час полетаем... Летали очень долго... А потом, когда транспортник пошел в пике офицеры сказали "Кабул". Такое мое знакомство с этой горной жаркой страной. Ну и чем это отличается от доставки посылки? Как дрова - погрузили, выгрузили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз