Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Canton сказав: Ага, ага... Только от "гетьмана" много зависит, на что бы эти планы напоролись - на украинские "химеры" с Нептунами и пр. вкусностями... Или на "зеленый асфальт" и остатки, что удолось сохранить от предыдущего "гетьмана" Так что планы очень зависят от "гетьмана"...и в 19-м вторжение стало неизбежно... Блазень відчинив ворота. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 39 хвилин тому, sergio сказав: В мене такi ж цiнності,але ні як не можу потрапити у владу.🙁 Тип мислення інший Важко уявити умовного Арахамію, який їде в гаражі, щоб заощадити 300 гривень на ремонті автівки. Та й сам він, мабуть, не поїде, а пошле когось. А в заощаджений час буде красти не тачкою і не сам, а організує, щоб хтось крав для нього і робив це ешелонами. Замість кайосаків про бідного та ще біднішого лемінгів спробуйте вивчайти класику італійських фінансистів: Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 хвилин тому, US7IGN сказав: Значить кваліфікації не вистачає. От у мене навпаки, кваліфікації аж занадто, але цінності інші. Може вам до цього спеціаліста треба сходити? www.instagram.com/reel/DbXfrMQssZk/ у нього вистачае на це Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 39 хвилин тому, DmiVady сказав: кайосаків про бідного та ще біднішого Тобто дохід 10 мільйонів на рік (не то шо доковідних, а ще докризових-2008) - це "бідний". Ну ОК, будем знати ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 2 часа назад, 7351 сказал: Мудра Ірина Романівна Народилася 26 липня 1975 в смт. Меденичі Дрогобицького району Львівської області. У 1998 році закінчила з відзнакою Дрогобицький педагогічний інститут імені Івана Франка (факультет іноземних мов). Потім з 2002 по 2006 навчалася на юридичному факультеті ЛНУ ім. Франка. У 2017 пройшла курси для юристів з юридичної англійської мови в Кембриджському університеті, у 2018 закінчила курс МВА в Київській школі економіки. З 2019 по 2020 проходила стажування в International Compliance Association (Лондон) та отримала сертифікат з корпоративного менеджменту, ризиків та комплаєнсу. У 2006—2008 працювала начальником відділу кредитно-інвестиційної діяльності юридичного департаменту Трансбанку, від 2008 до 2013 працювала в Swedbank. З 2013 по 2015 працювала начальником юридичного департаменту управління ризиками Правекс Банку, а з 2015 по 2022 — керівником юридичної групи Державного ощадного банку України (Ощадбанк). Має двох дітей. uk.wikipedia.org/wiki/Мудра_Ірина_Романівна Саме таких "собирают" до владних структур майже у всіх країнах світу. Не одне тисячоліття... Дрогобиччина вже конкурує з Кривим Рогом за звання кузні кадрів) Щойно Вася Веселий відгримів, як ця Мудра підтягнулась. А ще ж є Ченцов, Гайдер. Родюча земля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 9 хвилин тому, Gonchik сказав: Дрогобиччина вже конкурує з Кривим Рогом за звання кузні кадрів) А ще й ковбаса! Кривий Ріг тут точно не конкурент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 1 годину тому, loader сказав: Воно буде лизати зеленському до останнього, там броня крєпка. Звісно "ірина мудрик" це саме та людина яка стояла на потоках. Хоть поржалі Чому лизати? Владу покривати можуть: 1. Ідіоти 2. Пов'язані з нею особи (потоки). 3. На зарплаті. Думаєте пропагандист підходить під першу категорію?! Маю сумнів. P.S. А от мастурбуючих на Порошенка форумчан, я таки вважаю ідіотами. Навряд вони отримують кошти або були при владі на той час))). Змінено 43 хвилини тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 21 минуту назад, XL.pro сказал: Чому лизати? Владу покривати можуть: 1. Ідіоти 2. Пов'язані з нею особи (потоки). 3. На зарплаті. Думаєте пропагандист підходить під першу категорію?! Маю сумнів. P.S. А от мастурбуючих на Порошенка форумчан, я таки вважаю ідіотами. Навряд вони отримують кошти або були при владі на той час))). Вони хочуть щоб ви всі, хто голосував в 19-му, публічно визнали себе дебілами, що првелись на фуфло. Тільки і всього, все що зараз можна казати про Пороха - то тільки за гроші)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому (змінено) 38 минут назад, XL.pro сказал: P.S. А от мастурбуючих на Порошенка форумчан, я таки вважаю ідіотами. Навряд вони отримують кошти або були при владі на той час))). Я считал Вас умнее... Уважительное отношение к человеку, создавшему лучшую в Украине за все время независимости команду кризисных менеджеров, которая позволила пропетлять между каплями дождя и выйти почти сухим - Вы считаете мастурбацией на личность? Тьху на Вас! процитирую себя, любимого... "Я не поклонник конкретной фамилии. Уже объяснял - я радикальный Украиноцентрист. С уклоном в просвещенную диктатуру. И если так исторически сложилось, что ПАП с командой оказались лучшими кризисными менеджерами в истории Украины - естественно я буду поддерживать команду. Появится кто то лучше - буду поддерживать их. Пока лучше не вижу". (С) ИМХО - Хватит экспериментов над страной. Ученые, вообще то, сначала на мышах проверют... Змінено 6 хвилин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 37 минут назад, outdoor24 сказал: А ще й ковбаса! Кривий Ріг тут точно не конкурент. О. А пан поціновувач дрогобицької напівкопченої.👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 12 минут назад, yukon сказал: Вони хочуть щоб ви всі, хто голосував в 19-му, публічно визнали себе дебілами, що првелись на фуфло Хочу шоб они убились ап стену...насмерть нах...й, за то непотребство, которое со страной сотворили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому Только что, Canton сказал: Хочу шоб они убились ап стену...насмерть нах...й, за то непотребство, которое со страной сотворили... А шо бы сотворил сывочелый?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 39 минут назад, XL.pro сказал: Думаєте пропагандист підходить під першу категорію?! Маю сумнів. Но и умом не блещет... Даже дебил давно бы понял, что отношение к нему - как к форумному дурачку Что нужно менять тактику, а может и стратегию... А вот с этим в хвостовом мозжечке напряженка, не выходит каменный цветок... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз