Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Canton сказав:

Ну и как, глазик не дергается?

Каково это ощущать себя виноватым в о всем происходящем? В сотнях тысяч 200-х, в тысячах стертых с лица земли НП

В войне без конца и края, в абсолютно безудержном ***инге всего и вся

Ведь это ВЫ, персонально ВЫ виноваты - это закономерный результат Вашего выбора...

PS. Пойди, блд, и удавись в темном уголке

А я, по наївності, думав, що це все куйло і кацапи, а виявилося, що то мудак сержіо во всьом віноват.

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, ozor сказав:

я, по наївності, думав, що це все куйло і кацапи,

Та він же на своїх братушань поганого слова не скаже.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, outdoor24 сказав:

Та він же на своїх братушань поганого слова не скаже.

А на довбограя, що обрав гетьманом блазня під  час війни можна?

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

За човником.

Однією бригадою та без артилерії втримати було неможливо.

Скільки бригад, в голому степу на піску, втримали б під безперервним бомбардуванням авіації та реактивної артилерії без ППО та підтримки авіації?

Зможеж зформулювати аргументовано, чи диплом про вищу освіту в переході купив?

Впевнений, що не зможеш.

Посилання на коментар

1 годину тому, yukon сказав:

Я думаю, що Порох петляв би, торгував, задобрював, трішки готувався. Війни б не було, а якщо б почалась, то одразу б здався. На мою думку це краще ніж той ***ець що зараз відбувається. Прага 68-го ідеальний варіант, моє імхо.

Турчинов здав без жодного пострілу Крим в окупацію.

росія проковтнула і почала війну на Українському Донбасі.

Порошенко здав без бою Донецьк та Луганськ та підписав мінські угоди, виконання яких робило Україну повним сателітом росії.

росія проковтнула і почала повномасштабне вторгнення в Україну.

Так що -- тільки повне знищення України, як держави, а українців, як націїї, на якийсь невеликий час зупинить росію, щоб потім, вже з солдатами з колишніх українців, піти далі на Європу.

Це моє імхо.

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

11 минут назад, 7351 сказал:

Турчинов здав без жодного пострілу Крим в окупацію.

росія проковтнула і почала війну на Українському Донбасі.

Порошенко здав без бою Донецьк та Луганськ та підписав мінські угоди, виконання яких робило Україну повним сателітом росії.

росія проковтнула і почала повномасштабне вторгнення в Україну.

Так що -- тільки повне знищення України, як держави, а українців, як націїї, на якийсь невеликий час зупинить росію, щоб потім, вже з солдатами з колишніх українців, піти далі на Європу.

Це моє імхо.

Коли розміновували Чонгар, зупиняли ракетні програми, розводили війська, тощо, всі наведені вище факти, оте все «проковтнула і пішла», були відомі, чи ця секретна інфа всплила недавно?) Чи перед дивлення в очі потужний відкрив в собі здібності гіпнотизера?

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Gonchik сказав:

Коли розміновували Чонгар, зупиняли ракетні програми, розводили війська

Навіщо це Порошенко робив?

Навіщо він цинічно брехав українцям, що під час воєнного стану неможливо отримувати зброю від заходу?

І це прокоментуйте, будь ласка:

Посилання на коментар

7 минут назад, Gonchik сказал:

Коли розміновували Чонгар, зупиняли ракетні програми, розводили війська, тощо, всі наведені вище факти, оте все «проковтнула і пішла», були відомі, чи ця секретна інфа всплила недавно?) Чи перед дивлення в очі потужний відкрив в собі здібності гіпнотизера?

а еще стену яценюка украли

Посилання на коментар

41 хвилину тому, Gonchik сказав:

зупиняли ракетні програми

Скільки ракет (не протитанкових) було збудовано Україною при Порошенку?

Одна, дві чи три?

Скільки нових ракет було передано у ЗСУ при Порошенку? -- жодної?

Скільки снарядів закуплено або зроблено Україною при Порошенко? -- десять штук, двадцять, чи, може, аж сотня штук?

Нагадаю -- при Порошенко пройобані сотні тисяч тон снарядів та ракет впродовж кількох років, тобто, послідовно, арсенал за арсеналом.

Нагадаю ще те, чому спростування досі не було:

image.thumb.png.72bcd7bc9c56068108dbd4b6df51f482.png

www.volynnews.com/news/all/poroshenko-tsynichno-blokuvav-rozrobku-raketnoho-kompleksu-neptun-iaky/

......................................................

Скільки мільйонів снарядів, скільки ракет, скільки крилатих ракет, скільки звичайних та далекобійних дронів, які летають, плавають, їздять по землі та вражають глибокі тили країни-окупанта частини території України на тисячі кілометрів, було виготовлено, отримано, закуплено Україною при Зеленському, сподіваюсь, у вас вистачить розумових здібностей "нагуглити" самостійно -- чи помиляюсь?

Змінено користувачем 7351
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

Скільки бригад, в голому степу на піску, втримали б під безперервним бомбардуванням авіації та реактивної артилерії без ППО та підтримки авіації?

а  в херсоні при зірваних мостах?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karlito сказав:

а  в херсоні при зірваних мостах?

Розкажіть -- ми всі взнаємо скільки треба було бригад, а головне, де треба було ті бригади зняти -- може з оборони Києва, щоб росії легше було "Київ за три дні"?

Ви ж реальний діючий військовий, з бойовим опитом -- все бачили своїми очами.  Так?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, 7351 сказал:

Ви ж реальний діючий військовий, з бойовим опитом -- все бачили своїми очами.  Так?

ні, бог збавив від бойового досвіду. просто логіка підказує - що якщо змогли втримати Миколаїв без Дніпра попереду, то Херсон втримали б точно. Хоча б Азов з морпіхами з Маріуполя і Бердянська перевести (якщо знали що південь здаватимемо) і вже на перші дні вистачило б.  ви можете що завгодно писати - але підготовка Півдня і Півночі до першого удару була або злита або про...на, це просто факт.  Авдіївка, Попасна, Піски, потім Бахмут  це також непрямо доводить  - скільки вони стояли.  наявними на момент вторгнення гарнізонами Бердянська, Маріуполя -  Херсон 99 відсотків був би втриманий. ще Північ я якось можу зрозуміти - ну понадіялись на бульбашів, а ось здача Херсона і вищевказаних гарнізонів  - це тупо. рубіж по Дніпру історичний

Посилання на коментар

Є більше інформації  по Самарі   -  прилетіло по зборці двигунів, а от там їх у різній стадії точно було дуже дуже багато, + оснастка доя їх зборки

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...