sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Кіболям пох на акцент Нефіг по вечорам ходити де не треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Побачив в новинах зраду зрадну: Міноборони РФ заявило, що готується до масованих обстрілів української енергетики Зазвичай я подібне верифікую, навіть якщо пише ЗМІ з "білого списку". «Первинне джерело знайшлося напряму, без медійного «зіпсованого телефону»: офіційний Telegram-канал Міноборони РФ, пост №66878. Там є саме ключове речення, включно з «отриманими вказівками» та заявленою мотивацією «у відповідь» t.me/mod_russia/66878 Цитата В соответствии с полученными указаниями, Вооруженные Силы Российской Федерации приступили к подготовке нанесения массированных ударов по объектам энергетики Украины в ответ на продолжающиеся атаки киевского режима по гражданской инфраструктуре и топливно-энергетическому комплексу России. Ну, дякую, що попередили, бо Херсонську ТЕЦ нещодавно розвалили без жодних попереджень і вигадування причин - просто тому, що могли. 🤬 Так що розглядаю це як частину когнітивної війни, яка чим далі, тим ширше впливає на світогляди та світ. Але сам оголошений план досить продуманий: почати зараз, щоб до холодів не встигли відновити більшість потужностей. Так що вчергове нагадали, що зима близько 🥶 Амітабха!🧘♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 10 минут назад, DmiVady сказал: Побачив в новинах зраду зрадну: Міноборони РФ заявило, що готується до масованих обстрілів української енергетики Зазвичай я подібне верифікую, навіть якщо пише ЗМІ з "білого списку". «Первинне джерело знайшлося напряму, без медійного «зіпсованого телефону»: офіційний Telegram-канал Міноборони РФ, пост №66878. Там є саме ключове речення, включно з «отриманими вказівками» та заявленою мотивацією «у відповідь» t.me/mod_russia/66878 Ну, дякую, що попередили, бо Херсонську ТЕЦ нещодавно розвалили без жодних попереджень і вигадування причин - просто тому, що могли. 🤬 Так що розглядаю це як частину когнітивної війни, яка чим далі, тим ширше впливає на світогляди та світ. Але сам оголошений план досить продуманий: почати зараз, щоб до холодів не встигли відновити більшість потужностей. Так що вчергове нагадали, що зима близько 🥶 Амітабха!🧘♂️ Бензом треба запастись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Бензом треба запастись. Вчора, до подорожчання СЕС не маєте? Варіант дров'яного (вугілля) опалення будинку? Змінено 16 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 7 минут назад, DmiVady сказал: Вчора, до подорожчання СЕС не маєте? Варіант дров'яного (вугілля) опалення будинку? Дровяне є але тільки цоколь потягне. Опалення працює без електрики, головне, щоб газ був. Ну і тре починати дровами запасатись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) борислав береза (бляхер) писав: Всі вони підтверджують, що шахеда не було. Спочатку був вибух. Не знаю чи то диверсія була, чи то порушення норм безпеки, але тепер президент цинічно бреше про дрон. Все знає, але бреше… Це той бляхер, що з перших днів з піцталєтом пішов на захист країни у жєнскій монастирЬ, читай- ховався там від загрози) і коли вся зелена пліснява здриснула з Києва потужно захищав Бучу та Ірпєнь разом із самізнаєтеким? І з березня 2024 у нєпрємєрімой барьбє с врагом (зєлєнскім) захлинаючись власною жовчю сходить піною у Відні? Цитата: Підозра, що щось тут не так, виникла після прямого спілкування і отримання інформації від місцевих та військових. Всі вони підтверджують, що шахеда не було. Коли і де воно встигло «прямо поспілкуватись» з місцевими та військовими третій рік перебуваючи у Австрії? Таке саме брехло як шарік(й), але безумовно автарітєт для посвящьоних, ось вони (з вумним відом) і репостять фейки як ті бабці на лавочці. Змінено 11 годин тому користувачем Фрай 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, sergio сказав: Дровяне є але тільки цоколь потягне. Опалення працює без електрики, головне, щоб газ був. Ну і тре починати дровами запасатись. Ніколи не пізно, а я ще запас літа 22-го року не спалив: на цей сезон вистачить точно. Дешева електрика, окрім останнього року, допомагала сильно не витрачати. Я цього літа, подивившись куди воно котиться, вирішив плюнути на проєкт та феншуй максимально екологічної (глина-дерево тощо) хати. Бо все одно доньці воно не знадобиться, та й більшість друзів уже дивляться на мене зверху, а не сидять зі мною в одному човні. Тож замість вікон зі стабілізованої деревини ставлю металопластик, та й решту урізаю, бо на одну-дві людини багато не треба. Я й у зовсім спартанських природних умовах жити в кайф умію - багато часу провів саме на природі і не з примусу 😉 Хоча під старість розбещився, і теплий сортир та гарячий душ таки можуть додати щастя в житті Змінено 16 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 години тому, МаТраС сказав: https://www.facebook.com/share/p/1DWbwZCW44/ .... вертіли в коментарях про 7 років презЕденства 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 минут назад, DmiVady сказал: Ніколи не пізно, а я ще запас літа 22-го року не спалив: на цей сезон вистачить точно. Дешева електрика, окрім останнього року, допомагала сильно не витрачати. Я цього літа, подивившись куди воно котиться, вирішив плюнути на проєкт та феншуй максимально екологічної (глина-дерево тощо) хати. Бо все одно доньці воно не знадобиться, та й більшість друзів уже дивляться на мене зверху, а не сидять зі мною в одному човні. Тож замість вікон зі стабілізованої деревини ставлю металопластик, та й решту урізаю, бо на одну-дві людини багато не треба. Я й у зовсім спартанських природних умовах жити в кайф умію - багато часу провів саме на природі і не з примусу 😉 Хоча під старість розбещився, і теплий сортир та гарячий душ таки можуть додати щастя в житті Я дровами конкретно топив коли газ а 10 раз подорожчав. Здається з 78 коп/куб, майже під 8 грн. Підтоплюваня дровами раз в декілька днів, щоб(як показала практика) заощаджувати 50 куб газу на місяць таке собі. Але, як припре то вже без варіантів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Ну, дякую, що попередили це попередження не вам і не нам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 22 хвилини тому, sergio сказав: Дровяне є але тільки цоколь потягне. Опалення працює без електрики, головне, щоб газ був. Ну і тре починати дровами запасатись. дивно, що працюючи з залізяками не зробили собі сес, якийсь дбж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Я дровами конкретно топив коли газ а 10 раз подорожчав. Здається з 78 коп/куб, майже під 8 грн. Підтоплюваня дровами раз в декілька днів, щоб(як показала практика) заощаджувати 50 куб газу на місяць таке собі. Але, як припре то вже без варіантів. У мене газу не було (на вулиці є), коли обирав і купляв, і проводити його не збирався. Ідея була в самодостатньому, мінімально залежному від держави маєтку А тут і хyйло підоспіло: "Правильний план - втілюй". Змінено 15 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: А тут і хyйло підоспіло: "Правильний план - втілюй". перебираєтесь в Єбипет? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 10 минут назад, US7IGN сказал: це попередження не вам і не нам Потужний якщо що в Ізгаєль евакуюється. Там тепло і сухо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Ось вам! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 11 минут назад, DmiVady сказал: У мене газу не було (на вулиці є), коли обирав і купляв, і проводити його не збирався. Ідея була в самодостатньому, мінімально залежному від держави маєтку А тут і хyйло підоспіло: "Правильний план - втілюй". Чим є більше різних варіантів тим краще. Д-диверсифікація. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, sergio сказав: А що ви тоді робили? На підставі Ввода в експлуатацію, робиться приватизація. Я на підставі нього електрику від РЕМа навіть підключав. Навіть для газа достатньо було паспорта БТІ. електрику я порішав ще на етапі купівлі ділянки. газ мені не треба був і вже не треба буде . приїду, добудую ще одну будівлю ,тоді одним мазом введу. мені по хер введений він чи ні поки що. як льготи буду оформляти,тоді введу,бо треба буде деякі документи переоформлювати ми говорили про самосторой. і штрафи за нього. я вам розказав свою історію. тоді штрафували навіть за фундамент. а в мене вже й дах зроблений був і ремонт майже готовий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: перебираєтесь в Єбипет? Не зараз, не завтра, не в Єгипет, та й узагалі не факт, що переберусь Писати казочки про кайфове життя при +35 вдень і +30 вночі, виколупуючи з очей та рота пилюку, ніколи не було мрією мого життя. Плани, статки та інші подробиці зі свого життя озвучувати на форумах - не найкраща ідея, як на мене. 😉 Тож продовжуємо фантазувати далі. 1 година тому, sergio сказав: Бензом треба запастись. Я щось таке підозрював: Практично: якщо хочеш зробити запас бензину для авто/генератора, я б рахував 3 місяці як комфортний цикл ротації для E5/E10, а не намагався героїчно вирощувати з нього коньяк протягом року. *Звісно, умовний "досвідчений мЄханік з гаражів" у цьому питанні розбирається краще за інженерів STIHL чи Honda, але... У мене безспиртовий ротується, бувало, десь до року доходило, але тара умовно герметична. Змінено 15 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Бачу знову повилазили всякі Хурозміри і Хруї, які починають відбілювати цю зепідарістичну владу і розповідати про те, що то ракета, а не шахед чи диверсія, обзивати тих, хто категорично проти цієї земударістичної влади. Їм же вже насрати, що загинуло тільки за офіційними даними 38 людей, більше 50-ти будинків зазнали руйнувань, десятки сімей залишились без домівки над головою, сотні дітей отримали психологічні травми від взривів що інтенсивно тривали більше 4-х годин і до цих пір тривають поодинокі... У нашій родині 2 загиблих і один інвалід, і немає віри ні до цієї влади, ні до військових, адже саме вони винні і в тому що сталося в п"ятницю в Милій... ЗИ: Хурозмір і Хруй - ідіть на Х У Й ! Не пройшло і скіко то там днів як прилетіло на стрільбище в Капітанівці і не пройшло й 2-х днів від трагедії в Милій як вже зранку у НД київські гниди вправляються у стрильбі на цьому ж стрільбищі з грохотом по всій окрузі, і пох уй на всіх , пох уй на все що пережили люди ... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Там , где появляются военные, гражданским делать нечего. Так было, есть и будет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 хвилин тому, hause сказав: і немає віри ні до цієї влади, ні до військових, адже саме вони винні і в тому що сталося в п"ятницю в Милій... а тепер уявіть що ви в Донецьку в 2014 і саме вас звинувачують в тому що у вас там щось взірвалося і так вам і треба і вас з вашими дітьми взагалі краще знищити... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) Спеціально для зеукрогнид-сраколизів цієї влади: https://www.facebook.com/share/r/1Pp1Dyhgua/ Може ви, падли, закриєте свої їбальники? По*** чому воно там взірвалось, головне що воно там було і в результаті постраждали люди. Змінено 14 годин тому користувачем hause Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 8 минут назад, hause сказал: По*** чому воно там взірвалось, головне що воно там було і в результаті постраждали люди. Правильне питання - чому в такій кількості? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Писати казочки про кайфове життя при +35 вдень і +30 вночі, виколупуючи з очей та рота пилюку, ніколи не було мрією мого життя. Бгг ) Саме стільки було у серпні 2020, коли ми були у Дніпрі ) А якого яскраво-зеленого кольору була вода у Дніпрі біля Монастирського острова )) І з пилюкою на вулицях був повний рот, тобто повний порядок ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 11 минут назад, vadimv сказал: А якого яскраво-зеленого кольору була вода у Дніпрі біля Монастирського острова )) от ветра зависит))) на Солнечном в этот момент было прозрачно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз