karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, sergio сказал: Та тут без того відосика під Львовом вчора знов яких ось ТЦКашників арматурою хлопці відмудохали і забрали свого кореша. Якісь брехня про загиблого, чи ні?! https://www.facebook.com/share/p/17gshgKo3n/ У мене завжди закипала кров при перегляді відео з бусифікаторами. Мене більше дивує те, що на їхні дії раніше не почали реагувати радикальніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому "Святой Николай .Ещё при жизни своей святитель Николай прославился как умиротворитель враждующих, защитник невинно осуждённых и избавитель от внезапной смерти.". Мдаа-уж. Это же как нужно было сознание с головы на ноги перевернуть , чтобы " умиротворителя враждующих " поставить иконой для тех , кто идет подобного себе человека убивать ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, karbo сказал: У мене завжди закипала кров при перегляді відео з бусифікаторами. Мене більше дивує те, що на їхні дії раніше не почали реагувати радикальніше. Поки вони когось пакують підійди шилом в колесо ткни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, рыбак сказал: "Святой Николай .Ещё при жизни своей святитель Николай прославился как умиротворитель враждующих, защитник невинно осуждённых и избавитель от внезапной смерти.". Мдаа-уж. Это же как нужно было сознание с головы на ноги перевернуть , чтобы " умиротворителя враждующих " поставить иконой для тех , кто идет подобного себе человека убивать ??? А як в Україні можливо зробити ідею націоналістів провідною при реальній підтримці в межах допустимої похибки на виборах? Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, sergio сказал: Поки вони когось пакують підійди шилом в колесо ткни. Ще таке шило не придумали. Я тут бачу як пакують айси нелегалів, але у них є повноваження, а тому якихось негативних відчуттів не появляється. Та і не на убій їх пакують. Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, Canton сказав: Только ленивый меня не хуес...сил, Бідолаха! Але не співчуваю, абтєкай! 22 хвилини тому, Canton сказав: когда сказал (и продолжу говорить), что мы на грани гражданской смуты...и она незбежна походу... Влажниє мєчтьі вашої гнилої мішпухи! Чотири роки ти, Canton, тут чмокаєш і шамкаєш беззубим ротом про «гаражданскую войну». Ось хєр ви дочекаєтесь, не з вашою кишкою, ви ж тільки тишком можете гадити і провокувати дурників на протистояння. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 1 година тому, sergio сказав: того чувака, Якого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 2 години тому, 7351 сказав: Тепер читаємо про вбивцю воїна ЗСУ, який для таких, як sergio є "інтнелігентний чувак, не уркаган". Григорію Кедрук -- безробітний, переселенець з Харкова. народився на Рівненщині, зареєстрований і жив у Харкові. Після 2022 переїхав до Львова. Ніж використовував у побутових цілях. Ніде не працює, але, до слова, орендує помешкання в елітному районі Львова. Напевно, ще і за Зеленського голосував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 46 хвилин тому, рыбак сказав: подобного себе человека Вы считаете убийцу себе подобным? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 2 години тому, US7IGN сказав: так хто все ж таки ніж приніс? Воно може й важливо для конкретного хлопця, якого будуть судити, але ... З вашого дозволу, на ваше питання "хто приніс ніж" я погляну ширше: Хто винен в тому, що сама ситуація виникла - коли один(імовірно хороший хлопець) вдарив іншого (також імовірно хорошого) ножем? Як в демократичній країні, яка захищається від лютого зовнішнього ворога, внутрішні вороги довели до такого протистояння? Хто дозволив це, потакнув, не припинив свавілля? Хто розхитував суспільство, встромлював клини між людьми: "ухилянт - не ухилянт", "справжній українець - не справжній українець", "порохобот - зелебот", мова тощо ?... Хто є бенефіціаром того, що в такому розхитаному суспільстві можна красти мільярди на зброї, фортифікаціях, ухилянтах, на крові громадян - і за це не буде покарання, бо "неначасі", бо зверху відмажуть? Хто в медійному просторі відпрацьовує ці криваві гроші, сіє розбрат, покриваючи злодіїв відвертає увагу від реальних тяжких злочинів грою на емоціональному контенті? І дійсно, ви лаконічно передали суть, яку я не розкрив і десятком рядків вище, одним влучним питанням: "Так хто ж таки ніж приніс?". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому (змінено) 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Воно може й важливо для конкретного хлопця, якого будуть судити, але ... З вашого дозволу, на ваше питання "хто приніс ніж" я погляну ширше: Хто винен в тому, що сама ситуація виникла - коли один(імовірно хороший хлопець) вдарив іншого (також імовірно хорошого) ножем? Як в демократичній країні, яка захищається від лютого зовнішнього ворога, внутрішні вороги довели до такого протистояння? Хто дозволив це, потакнув, не припинив свавілля? Хто розхитував суспільство, встромлював клини між людьми: "ухилянт - не ухилянт", "справжній українець - не справжній українець", "порохобот - зелебот", мова тощо ?... Хто є бенефіціаром того, що в такому розхитаному суспільстві можна красти мільярди на зброї, фортифікаціях, ухилянтах, на крові громадян - і за це не буде покарання, бо "неначасі", бо зверху відмажуть? Хто в медійному просторі відпрацьовує ці криваві гроші, сіє розбрат, покриваючи злодіїв відвертає увагу від реальних тяжких злочинів грою на емоціональному контенті? І дійсно, ви лаконічно передали суть, яку я не розкрив і десятком рядків вище, одним влучним питанням: "Так хто ж таки ніж приніс?". Зараз вам у марафоні розкажуть усю правду: Змінено тільки що користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз