akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, 7351 сказав: бісяться від Зеленського. богом даний Україні! і всього за 28 000 грн в місяць ще напишіть як погано білоруси в диктатурі живуть і як там страшно жити. не те що в Україні Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Не завжди - у Норвегії значна частина електроенергії виробляється на гідростанціях, у Франції на атомних електростанціях і у Японії також велика частка атомної електроенергії. Є ще і вітростанції. У Австралії трабли з перевиробництвом е/е сонячними панелями. Щось подібне і у Н. Зеландії - там навіть по суботам та неділям ніби електрика повністю безкоштовна для населення. Але їх клепають китайці і спалюють вугілля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, akineo сказав: ще напишіть як погано білоруси в диктатурі живуть і як там страшно жити. не те що в Україні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 минуту назад, akineo сказал: богом даний Україні! і всього за 28 000 грн в місяць ще напишіть як погано білоруси в диктатурі живуть і як там страшно жити. не те що в Україні Тебе би там за твою пі з дьож сто раз би посадили, або в посадці прикопали)) На всю Україну всіх дисидентів можна порахувати на пальцях Змінено 1 година тому користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 минут назад, US7IGN сказал: Але їх клепають китайці і спалюють вугілля Втім у Китаю знаходиться ще значна частина найбільших ГЕС у світі. У списку 20 найбільших китайських добра половина, навіть Тайвань погрожував Китаю розбити найбільшу з них - "Три ущелини" потужністю 24 ГВт, що викличе потоп а-ля цунами. І взагалі Китай є найбільшим виробником електроенергії з води у світі з генеруючою потужністю 391 ГВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Нахера, если есть клоун трускавецкий. ну не знаю...каждое назначение пытаются обесценить, подставить, подружиться и подсунуть в замы-рядом своего))) тут такое может печально закончится ...проснулся как то утром парашенка на пляже в крыму, в руках росфлажок, майка с путиным, а вокруг журнашлюхи, блохеры, фсб в очередной раз сующие ему бумажку на подпись, что рашка друх и он на ее территории зла творить не собирается🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Вой на болотах. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: На него давно положили болт, ещё в 19м с 13 на 14й, правда подготовленный с 2003го 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, 7351 сказав: Для росіян... Саме тому кацапи і бісяться від Зеленського. Як і рашапідори в Україні... www.ukrinform.ua/rubric-other_news/1739864-lavrov_poroshenko_zaraz__krashchiy_shans_dlya_ukraiini_2002195.html Саме тому ти цитуєш кацапів? Логіка ппц. Особливо враховуючи що вони брешуть на рівні держ політики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 59 хвилин тому, US7IGN сказав: Але їх клепають китайці і спалюють вугілля з якого переляку китайці спалюють вугілля? вони лідери по відновлюваним джерелам енергії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: з якого переляку китайці спалюють вугілля? вони лідери по відновлюваним джерелам енергії. В Китае в работе 58 коммерческих реакторов. В процессе строительства - еще 28 К 2030 году - выход на 110 гигаватт К 2030 году увеличить число реакторов до 110, чтобы стать одним из крупнейших потребителей атомной энергии. К 2035 году достичь мощности действующих АЭС около 180 ГВт, что увеличит текущее производство почти в 4 раза, и чтобы на долю АЭС приходилось 10% электроэнергии. В рамках 14-го пятилетнего плана (2021–2025) – построить до 150 новых реакторов за 15 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: з якого переляку китайці спалюють вугілля? вони лідери по відновлюваним джерелам енергії. поддержу... Цитата Китай покрыл гору солнечными панелями․ Дронам не хватает заряда, чтобы облететь всю ее площадь 24tv.ua/tech/ru/kitaj-pokryl-celyj-gornyj-hrebet-solnechnymi-paneljami-tehno_n2820158 www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/1kidn4f/china_carpeted_an_extensive_mountain_range_with/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=post_embed&utm_term=1&utm_content=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому Цитата Михайло Федоров стане новим міністром оборони України, — Зеленський вот тут конечно нда... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому неожиданно но очень интересно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 18 хвилин тому, loader сказав: Саме тому ти цитуєш кацапів? Логіка ппц. Особливо враховуючи що вони брешуть на рівні держ політики. Поки що брешеш ти і поливаєш брудом Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України під час повномасштабного вторгнення кацапів в Україну. А я цитую українське видання: www.ukrinform.ua/info/contacts.html Ти знову обісрався... Живи з цим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому я ніколи не був в Китаї на відміну від всіх місцевих знатоків і тому для мене джерело інформації це відео такого ж простого мотоцикліста як я, який знімає та показує те що бачить сам. з 23:30 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 33 хвилини тому, sergio сказав: Вой на болотах. 😎 і нікого не бентежить що завгоспна посада це так важливо... хоча глобально звісно чудово що контроль над країною тримають англо-сакси, а не китайці наприклад. я вже застарий китайську ще вчити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому (змінено) добре що хоч їм щось зрозуміло. бо мені ніхуа не зрохуміло. я взагалі я чекаю фініша. безкінечна боротьба то не для мене Змінено 26 хвилин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 12 минут назад, akineo сказал: добре що хоч їм щось зрозуміло. бо мені ніхуа не зрохуміло. я взагалі я чекаю фініша. безкінечна боротьба то не для мене а нужно чекать банкет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому ВиталийСитников-ш8и2 години тому Гроші які ідуть на прикрасу Харкова , потрібно пускати на оборону Харкова , ми прифронтове місто. Радіти милуватись красою будемо тоді , коли буде тихе небо , Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз