Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 40 минут назад, DmiVady сказал: Навіщо його взагалі "пристукувати"? Но помечтать то я могу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Но помечтать то я могу? Ви ще будете згадувати душку Зеленського і як гарно за нього жилося... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 хвилини тому, MaxS сказав: Якщо це навіть приймуть, то швидше за все кацапська буде шкідливою для здоров'я. Навряд чи приймуть, бо це вже капітуляція. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, US7IGN сказал: Ви ще будете згадувати душку Зеленського і як гарно за нього жилося... Я про Кучму так говорил... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 минут назад, US7IGN сказал: ви будете сильно розчаровані якщо вас все ж таки захистять gordonua.com/ukr/news/war/lavrov-zajaviv-shcho-rf-nikoli-ne-prahnula-otrimati-krim-donbas-chi-novorosiju-i-pojasniv-shcho-jij-treba--1753179.html слушая врага, нужно не забывать сравнивать слова с делом...а тут не сходится...всегда. следующий, возможный этап войны и отжима ресурсов-собственности народа на этой территории - гражданская война руками идиотов, которая перерастет в очередной этап наступления тех кого Вы привели выше... америкам с европкой дикари нах не нужны, а этот возможный этап покажет кто мы, не важно на каком языке общающиеся..украинский, русский, суржик, венгерский...нас отдадут, да еще и приплатят...может быть оставят полосу из полугосударственного образования в 3-4 области. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: слушая врага, нужно не забывать сравнивать слова с делом...а тут не сходится...всегда. следующий, возможный этап войны и отжима ресурсов-собственности народа на этой территории - гражданская война руками идиотов, которая перерастет в очередной этап наступления тех кого Вы привели выше... америкам с европкой дикари нах не нужны, а этот возможный этап покажет кто мы, не важно на каком языке общающиеся..украинский, русский, суржик, венгерский...нас отдадут, да еще и приплатят...может быть оставят полосу из полугосударственного образования в 3-4 области. я на сході бачив і продовжую бачити наслідки любові дегенератів до язика... вони собі це теж не так уявляли і досі не можуть зрозуміти причинно-наслідковий зв'язок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) А голодомор 32-33 теж був захистом російських людей? А як ви перевіряли чи вони російські, може як Гітлер кров на аналіз брали? І про які сто років кажеш??? Заселяти почали в період колективізації і індустріалізації для етнічного стирання, точніше змішування з московітами і асиміляції. Тоді ніхто не покарав за ті злочини, що вчиняли ваші попередники. То тепер відповідайте! Цитата Пряма мова Лаврова: "Хочу ще раз особливо підкреслити, ми ніколи не говорили про те, що нам просто потрібно захопити якісь території. Ні Крим, ні Донбас, ні Новоросія (такої країни не існує, але росіяни так називають Україну – ред.) як території ніколи не були нашою метою". www.pravda.com.ua/news/2025/08/19/7526884/ Змінено 1 година тому користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, Canton сказав: Я про Кучму так говорил... Ну, кому як. За Кучми у жінки (вчительки молодших класів) зарплата була 300 гривень в школі, а у мами (головного бухгалтера) пенсія - 90. В 2005-ому при Ющенку їх конкретно підняли, Та і я перестав їздити в Німеччиину заробляти гроші, бо з'явилася робота тут. Тому я завжди голосував за "помаранчевих". Я ще їздив на машині через Польщу і через несправність вимушений був ремонтувати машину в якомусь селі. Спитав у поляка-пенсіонера - яка пенсія? Він сказав - 900 злотих, а в мами - 90 гривень. А курс тоді був 1 до 1. Ще тоді подумав, а чому Україні не скопіювати успішний приклад Польщі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: невже ви думаєте що ті поважні люди поїхали без попереднього обговорення та затвердження позиції? все це шоу виключно для бідних, які ще й платять своїм провайдерам за можливість подивитися я все ж таки дуже сподіваюся на корейський варіант в будь-якому вигляді... Ні, не думаю так, бо завдяки вам, прочитав багато по цій темі. ) *Північна чи південна - час покаже ... 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: я все ж таки дуже сподіваюся на корейський варіант в будь-якому вигляді... Заклинило чи арахамія покусав? У нас з кацапами війна а не з донбасом абощо Змінено 1 година тому користувачем Дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 минут назад, US7IGN сказал: вони собі це теж не так уявляли і досі не можуть зрозуміти причинно-наслідковий зв'язок. судя по всему Вы от них недалеко ушли в этом вопросе...хотите понимать суть действий всегда отслеживайте путь денег, все остальное лишь инструментарий, который меняется по мере необходимости или наличия Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Дощ сказав: Заклинило чи арахамія покусав? У нас з кацапами війна а не з донбасом абощо а у кацапів війна з Заходом, а не з Україною. так що не нам вирішувати що і як далі буде. корейцев теж ніхто не питав, а по приколу 38 паралелі взяв і поділив. здавалося б, до чого тут Дуайт з Мао? І чому Макартуру не дали перемогти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, DmiVady сказав: прочитав багато по цій темі. ) ну що ж, перепрошую. інколи краще нічого не знати, ніколи не думати і щиро вірити пропаганді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: Без "поваги до безпеки РФ" та "прав росіян в Україні" про довгострокові домовленості не може бути й мови, - Лавров Джерело: https://censor.net/ua/n3569436 Хто там щось казав, що мова не важлива. Тепер вже не просто "узкоязичні", а "росіяни" в Україні. Я так понимаю, что для вас важно мнение лошади Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 59 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: а чому Україні не скопіювати успішний приклад Польщі? ...почавши з вигнання комуняк з усіх керівних посад у 1989... 43 хвилини тому, US7IGN сказав: І чому Макартуру не дали перемогти? Так він же хотів ядерною зброєю бахнути, а виявилося, що її не існує ) Змінено 58 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 1 час назад, Canton сказал: А Вы ожидали чего то другого? А если Вам наставление "Проведение противопартизанских мероприятий на оккупированных территориях" дать почитать - Вас кондратий хватит? Так было, есть и будет...во всех армиях и на всех континентах... И для цивильного выход один (если не планируешь принимать участия) - бежать как можно дальше...если в соседнем огороде стоит "дура" - то тебе прилетит 100% PS. И "тикайте собі у сраку"(С) Фирштейн? Соберитесь ты и такие как ты на каком необитаемом острове и читайте там себе свои дегенеративные наставления . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) Працівники ТЦК влаштували стрілянину у жінок, що стали на заваді бусифікації чоловіка з інвалідністю https://www.youtube.com/watch?v=FcxY9FV8ifw Працівники ТЦК стріляли в людей. Сталось це на Волині, у селі Нові Червища, що на Камінь-Каширщині. Початок цієї історії банальний: селом їздило дві автівки. Чоловік, якого намагались визволити жінки, має важку долю. Живе сам на околиці села в цій старій хаті, яка навіть, йому не належить. Рано втратив батьків. Зи: земудари, жрітє і нє обляпайтєсь ! Змінено 46 хвилин тому користувачем hause 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: ну що ж, перепрошую. інколи краще нічого не знати, ніколи не думати і щиро вірити пропаганді Іноді буває і третя-четверта опція) я не звертав уваги на пропаганду (окрім вивчення впливів) та не переймався великою політикою. Тож якщо виграє південний варіант, то я залюбки остаточно закину свій теперішній факультатив, та, можливо, повернуся до того, що вмію і люблю, на пару років, бо війна гарно пройшлася по ресурсах. Ну, і, можливо, добудую подвір'я(значно скромніше, бо тепер багато не треба) і на пенсію))) * Вищенаписане не означає, що я згортаю напрямок реалізації потрібних кроків варіанту "війна до талого, а потім всіх проти всіх". Не буде цього - що ж, і гарно, то просто розходи) Те, що я готувався літом 22-го до значно гірших умов у тилу, при бойових діях, мене зараз теж не дуже засмучує ) бо я люблю гарячий душ та інше цивілізаційне ) Змінено 31 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: я на сході бачив і продовжую бачити наслідки любові дегенератів до язика... вони собі це теж не так уявляли і досі не можуть зрозуміти причинно-наслідковий зв'язок. Вот ты тупой раб. Если веру и церковь государство использует в своих мерзких и пропагандистских целях , то может и веру в Бога запретить ? В какого бога прикажешь мне верить , ты , мусорыло, в зеленого или желто- голубого , или в твоего - в мамону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 14 хвилин тому, рыбак сказав: Если веру и церковь государство использует в своих мерзких и пропагандистских целях , то может и веру в Бога запретить ? За веру в бога отвечает плохо работающая теменная доля мозга. За непонимание причинно-следственных связей видать тоже что-то похожее... Змінено 22 хвилини тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 3 минуты назад, vadimv сказал: За веру в бога отвечает плохо работающая теменная область мозга. За непонимание причинно-следственных связей видать тоже что-то похожее... Тебе же никто не запрещает верить , что ты - мешок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому Тільки що, рыбак сказав: Тебе же никто не запрещает верить , что ты - мешок. А тебе кто-то запрещает во что-то верить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: А тебе кто-то запрещает во что-то верить? Ты потерял свою же нить разговора , но это для тебя - норма. Второе: верить мне никто не может запретить , но мне и другим постоянно навязывают псевдо- веру. Веру в искусственные символы , флаги , мову, гербы , гимны и всякое остальное выдуманное и фальшивое . Мало того , что это все лживое и фальшивое , оно приводит к распрям между людьми и войне , и по этому есть - зло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз