Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 хвилин тому, dvr002 сказав:

Прошедшая ночь показала, что мы способны защитить территорию НАТО и ее воздушное пространство, — Генсек НАТО

Особенно если  атакуют   Имитаторы. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, DmiVady сказав:

Упаковками їсти? )

Щоб гліцин пройшов гематоенцефалічний бар'єр та подіяв треба трошки більші дози ніж таблетка.

А так згоден, погано не буде, один з найбільш вивчених ноотропів, сам практикую.

Просто для нормального дозування краще купити на айХербі, і в порошку дешевше, ну і  ... лікар ) щоб пояснив, що і як.

Ніхто ж не каже жерти разом з упаковкою , блістером та інструкцією щодо застосування))

я ж лікаря поставила на перше місце)) а цей препарат я вживала з перервами і знаю, що він не призводить до звикання, легко так би мовити соскочити і що він має накопичувальний єфект, і тому до лікаря, а от потім вже можна вмазатись, так би мовити.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

треба перепровіряти за допомогою ШІ :lol:

Якщо  форумі і ШІ не допоможуть- мій кум - судмедексперт вже найточнішу пораду дасть. Ніхто з пацієнтів поки не скаржився.

• Хаха 3
Посилання на коментар

8 хвилин тому, MaxS сказав:

Якщо  форумі і ШІ не допоможуть- мій кум - судмедексперт вже найточнішу пораду дасть. Ніхто з пацієнтів поки не скаржився.

острологи оголосили тиждень знахарів :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, irina1969 сказав:

Ніхто ж не каже жерти разом з упаковкою , блістером та інструкцією щодо застосування))

я ж лікаря поставила на перше місце)) а цей препарат я вживала з перервами і знаю, що він не призводить до звикання, легко так би мовити соскочити і що він має накопичувальний єфект, і тому до лікаря, а от потім вже можна вмазатись, так би мовити.

www.instagram.com/reel/DNGtfJwMCJ9/?igsh=MXhpbTdid3JuMXJ0Mw==

• Хаха 1
Посилання на коментар

Німеччина передає дві повні системи Patriot, перші пускові вже в Україні - Пісторіус

www.ukrinform.ua/rubric-ato/4034633-persi-puskovi-ustanovki-novih-patriot-uze-v-ukraini-pistorius.html

image.thumb.png.f0c0ecff4f3a043e5b3708fc0257d8c8.png

Посилання на коментар

1 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

ШІ практолога 

ПрАктолог - той, що практикує?

Посилання на коментар

Там всі такі ідіоти?

Трамп не бачить причин економічно ізолювати Росію, - Венс

"Президент (США, – ред.) дуже відкритий як з європейцями, так і з росіянами, що він не бачить причин економічно ізолювати Росію, окрім продовження конфлікту. Він хоче, щоб вбивства припинилися", – сказав Венс.

Він стверджує, що глава Білого дому готовий до вигідних економічних угод з РФ, які стосуються нафти, газу та мінералів.

За словами Венса, ймовірне мирне врегулювання дозволить розвивати Штатам економічні відносини з Києвом і Москвою, і "відверто, якщо ми матимемо кращі економічні відносини (...) це може стати найкращою гарантією довготривалого миру" у Східній Європі.

"Якби у нас були найкращі економічні відносини у Східній Європі, це могло б стати найкращою гарантією довгострокового миру, бо коли у тебе хороші економічні відносини з людьми, ти не захочеш руйнувати це буквально, починаючи нову війну. Давайте створимо економічну співпрацю між РФ, Україною та США та підготуємо ґрунт для довгострокового, міцного миру", – заявив американський віцепрезидент.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, irina1969 сказав:

Просто я про те, що робоче дозування для дорослого 2-5 грамів, як раз упаковка ціною у 120 грн за один-два вечора, не економно, як на мене)
Толерантність розвивається, звикань нема. Інструкція гарна, в плані: "не зроби поганого", тямучий психіатр назначить трошки по іншому, ну то таке.
Аби допомогло.

* в жмені волоського горіха приблизно 300 мг гліцина (0,8-0,9гр на 100 грамів) 

Змінено користувачем DmiVady
  • Дякую 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, DmiVady сказав:

Просто я про те, що робоче дозування для дорослого 2-5 грамів, як раз упаковка ціною у 120 грн за один-два вечора, не економно, як на мене)
Толерантність розвивається, звикань нема. Інструкція гарна, в плані: "не зроби поганого", тямучий психіатр назначить трошки по іншому, ну то таке.
Аби допомогло.

* в жмені волоського горіха приблизно 300 мг гліцина (0,8-0,9гр на 100 грамів) 

Цей рік врожаю нема, геть увесь померз. Будемо жерти пігулки.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Vinsol2009 сказав:

Цей рік врожаю нема, геть увесь померз. Будемо жерти пігулки.

і не ьільки горіх-все на фіг померзло... дійсно,комусь важка зима буде..

Посилання на коментар

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Особенно если  атакуют   Имитаторы. 

Сбивать пенопластовую ХНЮ ракетами по 1.2 ляма президентов

photo_2025-09-10_17-29-56.jpg

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Canton сказав:

Сбивать пенопластовую ХНЮ ракетами по 1.2 ляма президентов

photo_2025-09-10_17-29-56.jpg

вам же вище написали що то навчання

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...