Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, dvr002 сказав: Прошедшая ночь показала, что мы способны защитить территорию НАТО и ее воздушное пространство, — Генсек НАТО Особенно если атакуют Имитаторы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 хвилин тому, DmiVady сказав: Упаковками їсти? ) Щоб гліцин пройшов гематоенцефалічний бар'єр та подіяв треба трошки більші дози ніж таблетка. А так згоден, погано не буде, один з найбільш вивчених ноотропів, сам практикую. Просто для нормального дозування краще купити на айХербі, і в порошку дешевше, ну і ... лікар ) щоб пояснив, що і як. Ніхто ж не каже жерти разом з упаковкою , блістером та інструкцією щодо застосування)) я ж лікаря поставила на перше місце)) а цей препарат я вживала з перервами і знаю, що він не призводить до звикання, легко так би мовити соскочити і що він має накопичувальний єфект, і тому до лікаря, а от потім вже можна вмазатись, так би мовити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: треба перепровіряти за допомогою ШІ Якщо форумі і ШІ не допоможуть- мій кум - судмедексперт вже найточнішу пораду дасть. Ніхто з пацієнтів поки не скаржився. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, MaxS сказав: Якщо форумі і ШІ не допоможуть- мій кум - судмедексперт вже найточнішу пораду дасть. Ніхто з пацієнтів поки не скаржився. острологи оголосили тиждень знахарів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 хвилини тому, irina1969 сказав: Ніхто ж не каже жерти разом з упаковкою , блістером та інструкцією щодо застосування)) я ж лікаря поставила на перше місце)) а цей препарат я вживала з перервами і знаю, що він не призводить до звикання, легко так би мовити соскочити і що він має накопичувальний єфект, і тому до лікаря, а от потім вже можна вмазатись, так би мовити. www.instagram.com/reel/DNGtfJwMCJ9/?igsh=MXhpbTdid3JuMXJ0Mw== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Німеччина передає дві повні системи Patriot, перші пускові вже в Україні - Пісторіус www.ukrinform.ua/rubric-ato/4034633-persi-puskovi-ustanovki-novih-patriot-uze-v-ukraini-pistorius.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: ШІ практолога ПрАктолог - той, що практикує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Там всі такі ідіоти? Трамп не бачить причин економічно ізолювати Росію, - Венс "Президент (США, – ред.) дуже відкритий як з європейцями, так і з росіянами, що він не бачить причин економічно ізолювати Росію, окрім продовження конфлікту. Він хоче, щоб вбивства припинилися", – сказав Венс. Він стверджує, що глава Білого дому готовий до вигідних економічних угод з РФ, які стосуються нафти, газу та мінералів. За словами Венса, ймовірне мирне врегулювання дозволить розвивати Штатам економічні відносини з Києвом і Москвою, і "відверто, якщо ми матимемо кращі економічні відносини (...) це може стати найкращою гарантією довготривалого миру" у Східній Європі. "Якби у нас були найкращі економічні відносини у Східній Європі, це могло б стати найкращою гарантією довгострокового миру, бо коли у тебе хороші економічні відносини з людьми, ти не захочеш руйнувати це буквально, починаючи нову війну. Давайте створимо економічну співпрацю між РФ, Україною та США та підготуємо ґрунт для довгострокового, міцного миру", – заявив американський віцепрезидент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, irina1969 сказав: Ніхто ж не каже жерти разом з упаковкою , блістером та інструкцією щодо застосування)) я ж лікаря поставила на перше місце)) а цей препарат я вживала з перервами і знаю, що він не призводить до звикання, легко так би мовити соскочити і що він має накопичувальний єфект, і тому до лікаря, а от потім вже можна вмазатись, так би мовити. Просто я про те, що робоче дозування для дорослого 2-5 грамів, як раз упаковка ціною у 120 грн за один-два вечора, не економно, як на мене) Толерантність розвивається, звикань нема. Інструкція гарна, в плані: "не зроби поганого", тямучий психіатр назначить трошки по іншому, ну то таке. Аби допомогло. * в жмені волоського горіха приблизно 300 мг гліцина (0,8-0,9гр на 100 грамів) Змінено 51 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 44 хвилини тому, DmiVady сказав: Просто я про те, що робоче дозування для дорослого 2-5 грамів, як раз упаковка ціною у 120 грн за один-два вечора, не економно, як на мене) Толерантність розвивається, звикань нема. Інструкція гарна, в плані: "не зроби поганого", тямучий психіатр назначить трошки по іншому, ну то таке. Аби допомогло. * в жмені волоського горіха приблизно 300 мг гліцина (0,8-0,9гр на 100 грамів) Цей рік врожаю нема, геть увесь померз. Будемо жерти пігулки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому Тільки що, Vinsol2009 сказав: Цей рік врожаю нема, геть увесь померз. Будемо жерти пігулки. і не ьільки горіх-все на фіг померзло... дійсно,комусь важка зима буде.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Особенно если атакуют Имитаторы. Сбивать пенопластовую ХНЮ ракетами по 1.2 ляма президентов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 8 хвилин тому, Canton сказав: Сбивать пенопластовую ХНЮ ракетами по 1.2 ляма президентов вам же вище написали що то навчання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз