Vinsol2009 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 годину тому, Canton сказав: Старенькое, но я раньше не видел... Светоч мысли...Цицерон, Гегель и Сенека в одном стакане... 347430586_656018572557907_2000468649834166737_n.mp4 Проблема не в том, что она не умеет говорить. Её не научили думать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 годину тому, Бездомный сказав: війна була неминуча - за будь якого президента України - вова фуцін хотив за життя увійти до пантеону обирателей емель русскіх С этим я не спорю, но условия для вхождения могли быть разные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 година тому, vadimv сказав: Я ж казав, що використання букви йо - це імперська ознака. ) Це лише правила правопису. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 3 минуты назад, Propeller сказал: Нет, нет. Я имел в виду физико-механическик хар-ки. добре що не матеріал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 (змінено) У понеділок, 12 червня, о 19:00 у Бремені на Везерштадіоні проходить товариський матч між національними командами Німеччини та України. Українські фанати подякували Німеччині за танки Леопард Змінено 13 червня 2023 користувачем Propeller 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 Тільки що, Vinsol2009 сказав: Це лише правила правопису. Ніт. Правила не зобов'язують використовувати саме букву "йо" замість "е". Обидва варіанти рівноправні (і рівноправильні) але йобнуті і схильні вийобуватися пишуть саме "йо". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 минуту назад, vadimv сказал: Ніт. Правила не зобов'язують використовувати саме букву "йо" замість "е". Обидва варіанти рівноправні (і рівноправильні) але йобнуті і схильні вийобуватися пишуть саме "йо". не чіпайте неформалів neolurk.org/wiki/Язык_падонков Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 2 години тому, Дашуля сказав: мої знайомі, які воюють і ні, ті, що були за п, зараз в 1н голос говорять що будуть голосувати за Зе Вова - наілуччій! Я теж за це гівно проголосую на наступних виборах. Тільки для того, щоб Вова і далі давав просратися бидлу, його прихильникам. Він не Порошенко, у нього ніяких сантиментів немає. Таку кількість довбнів, 73%, жодна країна не витримає. Тому їх кількість треба кардинально зменшувати, заради майбутнього внуків. Порох цього не зможе зробити, а от Зєля - як два пальці обісрати, він вже це не раз довів справами. Тому саме за нього буду голосувати. Дави їх, Вова! 2 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 час назад, Canton сказал: 1 час назад, Дашуля сказал: Я вам ось що скажу, мої знайомі, які воюють і ні, ті, що були за п, зараз в 1н голос говорять що будуть голосувати за Зе Посилання є? Чи галімий чос? Браво, Дашуля! 1 час назад, Дашуля сказал: Вся країна ненавидить вонючу русню, а ці УКРАЇНЦІВ , далєко пАйдете, товаріщі По этому вопросу у него возражений нет! прям как по писаному! Воскрес Сталин, собрал людей и выступает перед ними: - На повестке дня два вопроса. 1. расстрелять: олигархов, депутатов и правительство. 2. покрасить мавзолей в зеленый цвет. Выкрик из зала : - А почему в зеленый? - Я так и думал, что по первому вопросу возражений не будет... Таки, попалила Кантона, ненавидит Україну их шобла зрадойобская, прям кушать не может! Бо як не крути, але Україна це більшість народу, населення, електорату і тд, а не їх малєнькая мішпуха у 23%. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 51 хвилину тому, vadimv сказав: Нех*й шаст*ть ні-ні, потрібно так: а що ви хочете, іде війна! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 (змінено) 15 минут назад, Вомбат сказал: Він не Порошенко, у нього ніяких сантиментів немає. Петя і сентименти....🤣🤣🤣🤣бля ридаю, ага як котли були і гинули 100ні хлопців, пєтя прям ридав і вся його шобла Ви знаєте що таке великий бізнес? Там не місце сентиментам і жалю, ти маєш хєр класти на всіх і робити тільки те, що вигідно тобі і бізнесу. Ви ще можете плюнути у дзеркало, або як то кажуть ,хочеш мені зробити боляче, вкуси мою какашку до крові Змінено 13 червня 2023 користувачем Дашуля 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 16 хвилин тому, Фрай сказав: а не їх малєнькая мішпуха у 23%. Де ви там 23 відсотка бачили? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 14 минут назад, Фрай сказал: Таки, попалила Кантона, ненавидит Україну их шобла зрадойобская, прям кушать не может! Бо як не крути, але Україна це більшість народу, населення, електорату і тд, а не їх малєнькая мішпуха у 23%. Тут трохи не згодна, не всі прихильники п такі неадекватні, таку фігню тільки тут спостерігаю. Це ж треба так біситись, що просто жити не можуть А от по Кантону, він написав що нє росіянін, а можно питання, чому страховки не купив? Бо як працівник страхової знаю 10000% що заборона руськім і блядорусам продавати страховки, на всіх діючих клієнтів з цих недокраїн стоїть червона заборона і тільки через велике погодження, мало того всі їх дані передані в ......куди потрібно 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 20 годин тому, US7IGN сказав: А мені тут розказували що якщо постійно весело то дебіл 😂 я ізвіняюсь, але то ВАМ нащо так говорили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 18 минут назад, Дашуля сказал: що вигідно тобі і бізнесу. а от в цьому маленька різниця є. порох здається до країни ставився як до свого бізнесу 1 минуту назад, Дашуля сказал: чому страховки не купив? а яку страховку і навіщо він мав купляти? з мого досвіду завжди відшкодування через суд так нах вона взагалі потрібна. сама поширена здається авто? коли буде що загнав машину биту на СТО, а виїхав на відремонтованій, тоді має сенс. а коли треба ганятися за страховою, відрахування зносу, пдв і все таке, то це не страхування, а наїбалово... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 минуту назад, yur43 сказал: я ізвіняюсь, але то ВАМ нащо так говорили? а я звідки знаю? це ж форум - кожен говорить що хоче 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 36 минут назад, Вомбат сказал: Дави їх, Вова! Я ваш приговор (С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 (змінено) +1 И он там был явно не один а с кучкой офицеров рангом пониже 👍 Змінено 13 червня 2023 користувачем eam 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 2 хвилини тому, Canton сказав: Я ваш приговор (С) Бухав? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 Екснардепа Тараса Чорновола викинули у смітник і облили зеленкою. Йому кричали "Ганьба!" і називали зрадником українського народу 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 20 хвилин тому, JFK сказав: Де ви там 23 відсотка бачили? Ось тут: www.pravda.com.ua/rus/news/2023/03/15/7393540/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 2 минуты назад, vadimv сказал: Екснардепа Тараса Чорновола викинули у смітник і облили зеленкою. Йому кричали "Ганьба!" і називали зрадником українського народу Він хню казав про жінку загиблого Да Вінчі, я б йому ротяку роздерла до жопи 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 2 минуты назад, Дашуля сказал: Він хню казав про жінку загиблого Да Вінчі, я б йому ротяку роздерла до жопи Та там барышня - пациентка Бездомного в полный рост. Материал для его бессмертной темы прям рафинированный. Самый жир. 2 3 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 7 минут назад, murava сказал: Та там барышня - пациентка Бездомного в полный рост. Материал для его бессмертной темы прям рафинированный. Самый жир. А шо там було? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 17 минут назад, US7IGN сказал: а от в цьому маленька різниця є. порох здається до країни ставився як до свого бізнесу а яку страховку і навіщо він мав купляти? з мого досвіду завжди відшкодування через суд так нах вона взагалі потрібна. сама поширена здається авто? коли буде що загнав машину биту на СТО, а виїхав на відремонтованій, тоді має сенс. а коли треба ганятися за страховою, відрахування зносу, пдв і все таке, то це не страхування, а наїбалово... Тут згодна, бізнес, нічого лічного А про страховку , можу багато сперечатись, але навіщо? Ви можете їздити без осаго, є гроші, платіть штрафи , і зі свого карману збитки постраждалим. Всі ж хочуть дешево і грозно, але не всі хочуть їздити на жигулях, хоча це теж авто. Зараз йде велииика чистка страхових, йдуть зміни в страхуванні, залишиться ну з 10к страхових, будуть і виплати до 1млн і приберуть знос, але і вартість буде від 5000 грн і це не 1 зона(Київ) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз