outdoor24 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 2 хвилини тому, Canton сказав: В этом вся Ваша ограниченность... Та куди мені до иліти, яскравими представниками якої є шизанутий бомбат, хворий дід з птср та агент 006 на мінімалках... 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 час назад, Canton сказал: Немножко не так. Я здорово не копал(нах не нужно). Они квартиру покупали когда уже жили вместе. По закону - она наследница 4 очереди. Теперь ей надо через суд доказать факт совместного проживания. Где то так. Если докажет - тогда сможет претендовать и на выплаты PS. Вот есть подробней. t.me/uaobozrevatel/79779 Не понял. С каких пор женя 4 в очереди стала? Вроде всегда была первой, наравне с детьми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Та куди мені до иліти, яскравими представниками якої є шизанутий бомбат, хворий дід з птср та агент 006 на мінімалках... Естественно никуда.. Отсюда и социальная ненависть... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 (змінено) 2 минуты назад, igor_d70 сказал: Не понял. С каких пор женя 4 в очереди стала? Вроде всегда была первой, наравне с детьми Она не жена И никогда не была Змінено 13 червня 2023 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 хвилину тому, Canton сказав: ненависть... Стільки помилок зробили в слові «огида», наче в школі не вчилися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Стільки помилок зробили в слові «огида», наче в школі не вчилися Если в слове хлеб сделать четыре ошибки - получится пиво... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 5 минут назад, Canton сказал: Она не жена И никогда не была То пишут шо развелся, то шо не жена была Херняякась. Меня всегда "радовало" когда люди свое грязное белье начинают прилюдно полоскать 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 1 минуту назад, igor_d70 сказал: Меня всегда "радовало" когда люди свое грязное белье начинают прилюдно полоскать Семейные склоки - самое мерзкое... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 коментар Тараса Чорновола з його телеграму: Ну, що, мав сьогодні інцидент з тітушками. Зеленський відродив ці банд-формування часів януковича-захарченка-пєтрова. Сьогоднішній напад дуже чітко свідчить, що я потрапив у точку в якомусь із своїх матеріалів у телеграм чи ютюб. Мені так здається, що то було відео про "гарантії безпеки" від москви одній-єдиній особі в Україні. Навіть за часом на це скидається. Бо ж найняти тітушок, розподілити ролі, підготувати стріми, вивчити слова, виготовити друковану продукцію тощо на це потрібно зо два-три дні. Значить, я правильно все записав - перегляньте той матеріал під назвою PERSONA GRATA, там було за що озлобитися. Рано чи пізно на Банковій мало прорвати. І прорвало саме зараз. Тепер про Міхайлову. Найперше, вона мені абсолютно не цікава, особливо після сьогоднішніх коментарів. Я й понад два тижні тому писав не про неї, а про виходку Соколової та те, як нам пробують залишити лише сміття на телемарафоні й олігархічних прихвостнів. Уся реакція була розіграна владою. А якщо якась особа в упряжці Єрмака, то мені від цього ні холодно, ні жарко. Бо я дуже добре розумію, хто замовник. У них зараз ціла серія різних брутальних та бандитських атак. А ви думаєте, історія з фальсифікацією справи проти Ярини Арієвої саме зараз - це не з тієї ж самої опери? Їхній рідні ще й машину спалили... І всі ці консолідовані заяви слуг в стилі Безуглої, Міхайлової, Литвина та інших із брутальним розколом суспільства на своїх і не своїх - це ж також уже було. І робив це саме янукович. До речі, в януковича, дорогою якого так незмінно рухається Зеленський, були ті самі виконавці. Просто згадайте, хто вперше привів на акції опозиції тітушок - їх лише після того першого разу стали так називати. Ні, автор ідеї не міністр Захарченко, а політтехнолог Пєтров. От згадайте їхній шабаш проти Яценюка на мітингу опозиції. Вони тоді не лише всіляких зайців бутафорських на бетеері тягали, але й на пропозицію технолога вперше привели на Михайлівстку площу тітушок. Сьогодні той самий промосковський Пєтров працює на Зеленського й Єрмака і разом із співучасником Івановим організовують наймерзенніші інформаційні помийки та інші провокації. Мені вже пишуть, що цих тітушок найняв той самий суб'єкт, що й багато років тому виводив їх проти опозиції при януковичі. А що потім з Януковичем сталося? Мені сьогодні, до речі, чимало людей повторили ту саму фразу: зелені так бісяться, бо відчувають, що наближається їх кінець... 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 7 минут назад, igor_d70 сказал: Не понял. С каких пор женя 4 в очереди стала? Вроде всегда была первой, наравне с детьми Это если брак зарегестрирован, как оказалось. Если нет, то наследник 4-ой очереди, если жили вместе больше 5 лет. Но вот совместно нажитое имущество - пополам. Тоесть, если недвижимость куплена во время совместного проживания, то есть право, а если до него, то нет. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 29 минут назад, outdoor24 сказал: У тому пості, на який я відповідав, йшлося про класову заздрість до порохоботів з боку зелеботів. то яка класова заздрість може бути до пенсіонерів? Вы опять путаете тёплое с мягким. Увы... Если что, у меня есть хороший приятель. Пенсионер по возрасту и стаду, инвалид по службе, и... довольно таки не бедный человек. Наследство вовремя подошло. Так он всегда по доброму так "шутит", что государство платит ему пенсию с учётом инвалидности за отданное на службе здоровье, заметно меньше, чем цена одного бака бензина его авто. Иронично? Да? К слову, он умеет считать деньги и не смотря на свой возраст и тяжелую инвалидность, вполне уверенно смотрит в недалёкое будущее. А Вы? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 11 минут назад, hause сказал: До речі, в януковича, дорогою якого так незмінно рухається Зеленський, були ті самі виконавці. Просто згадайте, хто вперше привів на акції опозиції тітушок Що і треба було довести... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 17 минут назад, igor_d70 сказал: Не понял. С каких пор женя 4 в очереди стала? Вроде всегда была первой, наравне с детьми Эээээ.... Опять "революционная самосознательность и целесообразность" поверх Права и Закона? Вы сильно путаете понятия "жена/супруга" и "и мать детей моих". Законная жена/супруга на момент смерти мужчины может быть одна и только одна. Если есть две и более претендентки на данную "должность", то вопрос решает суд. Что касается детей, если они были своевременно и законно признаны мужчиной как "его дети", то они могут быть от ЛЮБОГО количества женщин. Хоть в браке, хоть "бастарды". Причём обладают абсолютно равными правами вне зависимости от какой жены/женщины они. Тоже касается усыновлённых детей (не путать с опекой). Как то так... для краткого ликбеза вполне... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 4 минуты назад, SergiyUA сказал: Вы сильно путаете понятия "жена/супруга" и "и мать детей моих". С чего вы это в моем посте взяли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 45 минут назад, newbee2020 сказал: порохня вписалась за ригівського полупідара тарасика, а не за людину, яка ризикує життям на службі в ЗСУ і яка втратила на війні близьку людину. яка несподіванка Как говорили ещё в Древнем Риме: «Закон суров, но это Закон» (dura Lex, sed Lex). Причем закон един для всех. Попытка подменить Закон "революционной самосознательностью/необходимостью" неизбежно приводит к массовым расстрелам/гильотине/этническим чисткам и всем сопутствующему. Проходили неоднократно. Только в прошлом веке с десяток-другой раз. Желаете повторить здесь, в Украине?! 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 6 минут назад, igor_d70 сказал: С чего вы это в моем посте взяли? Простите великодушно, если цитата вышла кривой. Бывает... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 Только что, SergiyUA сказал: Как говорили ещё в Древнем Риме: Спойлер «Закон суров, но это Закон» (dura Lex, sed Lex). Причем закон един для всех. Попытка подменить Закон "революционной самосознательностью/необходимостью" неизбежно приводит к массовым расстрелам/гильотине/этническим чисткам и всем сопутствующему. Проходили неоднократно. Только в прошлом веке с десяток-другой раз. Желаете повторить здесь, в Украине? ! Я совершенно запутался, можете дать совет, как юрист: мне теперь на чей ТГ подписываться - Михайловой или Чорновола ?🤷♂️ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 2 минуты назад, 90BCO сказал: Я совершенно запутался, можете дать совет, как юрист: мне теперь на чей ТГ подписываться Вопрос не по окладу. © Всё зависит от уровня Вашей подготовки. Не могу ни кого рекомендовать, но меня больше интересуют серьёзные ТГ каналы по психологии и социологии в основном на испанском и английском языках. Кое что есть и на русском. На украинском, к сожалению, почти ничего нет. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 (змінено) 33 хвилини тому, SergiyUA сказав: Увы це ви шось плутаєте. звідки тут класова заздрість і чому вона має бути саме до порохоскоту (бо є звичайні виборці/прихильники ПОП, а є саме порохоскот накшталт бомбата)? а ваш приятель часом субсидію собі ще до купи не оформив? А то є тут один дуже схожий, який думає, що всі йому заздрять. Змінено 13 червня 2023 користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 6 минут назад, outdoor24 сказал: а ваш приятель часом субсидію собі ще до купи не оформив? Бо є тут один дуже схожий, який думає, що всі йому заздрять. Та не... Он даже и не думал обращаться за помощью, как "временно перемещённое лицо". Пенсия и инвалидность ему "капали" задолго до 2014 года. К слову, моя законная пенсия "осталась в Крыму". Даже не думаю восстанавливать документы. Жизнь и здоровье дороже. Тем более, что в финансовом плане не бедствую. Всем бы так... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 Рівень тарасиків чорноволиків 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 Загалом смішно обговорювати сміттєву акцію на фоні того,що відбувається. Але факт,що істерика,яку влаштовують зливні бачки не добираючи висловів, мабуть все частіше будуть приводити к таким результатам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 І до питання, хто розмінував Чонгар. Зверніть увагу, що 14 лютого Верещук каже, що пустили шатли за тиждень до дедлайну, тобто до 21 лютого. А вторгнення сталося 24 лютого. Тобто, кацапи закладали ще кілька днів на те, що агентура може трохи затягнути з розмінуваннями. Ну що ж, говорячи словами зеленої гниди, змінили реальність, с.ки. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 4 хвилини тому, Юрий Киев сказав: Загалом смішно обговорювати сміттєву акцію на фоні того,що відбувається. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз