mastervovik Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 20 минут назад, US7IGN сказал: уяви таке в Дніпрі Почати з дому на перемозі, чи одразу піськами будем мірятися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) ... Змінено 6 липня 2023 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 10 минут назад, Propeller сказал: кто был бы следующим президентом? после яныка точно не скажу, але якійсь аналог рнбо мабуть так би виглядав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 47 хвилин тому, vadimv сказав: Це буде ваша війна. Чому буде? Вона була моєю с самого початку і нічого не змінилось до сьогодні. Це моя війна, бо це моя держава та моя країна. Завжди була. Для мене нічого не змінилось. Змінено 6 липня 2023 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 11 минут назад, Бездомный сказал: в ~ 500 метрах від мене ракета з тонною вибухівки в жилий будинок прилетіла . Дніпро . Перемога . отже в обох випадках пересічний в одному українському місті нічим не відрізняється від іншого пересічного в іншому українському місті. більше того, всі вони втратили житло та життя від кацапських ракет. але за вашою логікою у одних війна, а у інших тоді що? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 4 минуты назад, US7IGN сказал: отже в обох випадках пересічний в одному українському місті нічим не відрізняється від іншого пересічного в іншому українському місті. більше того, всі вони втратили житло та життя від кацапських ракет. але за вашою логікою у одних війна, а у інших тоді що? а інші блокували ЗСУ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 16 хвилин тому, Потрошитель сказав: Медведчук Починаючи з 90-х, марченко дуже дратувала "бомонд" тим, що називала себе першою леді, бо вже тоді медведчук був впевнений в тому, що його дупа буде наступною в кріслі президента України. І що? Де той медведчук зараз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 7 минут назад, US7IGN сказал: отже в обох випадках пересічний в одному українському місті нічим не відрізняється від іншого пересічного в іншому українському місті. більше того, всі вони втратили житло та життя від кацапських ракет. але за вашою логікою у одних війна, а у інших тоді що? Хто пересічний? Поьпошитєль? Це як Валім у нас пересічний) Корніл з прильотами в підгородньому, вже більш пізнав війну чим потрошитєль за 8 років на бомбасі. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 13 часов назад, SermenK сказал: Між українцями і хохлами велика різниця. Хохли, на жаль, ще досі існують, а я люблю називати речі своїми іменами. Проcто уявив собі як росня один одного назива: "мєжду рускімі і кацапами єсть большая разніца". І не зміг собі уявити такого. Або щоб поляки себе ділили на "пшеків" і поляків, а французи на "лягушатників" і французів... Зрузумійте одне раз і на завжди - "хохли" це екзонім (зовнішнє ім'я) - це те як українців називають чужинці, а конкретно росіяни. Якщо ви вживаєте по відношенню до будь-якого українця "хохол" ви автоматично себе визначаєте як чужинець для української нації. Те розділення, про яке ви казали, позначають зовсім іншими внутрішніми дійсно "СВОЇМИ іменами" - наприклад "рагуль", "кугут" тощо. А "хохол" то ніяке не своє ім'я. Ця муйня пішла з того серіалу між іншим, за що варто було б його творців і виконавців пару-трійку раз розстріляти і потім примусити вибачатись на камеру. Але ж як же ж воно подобається недолугим. Змінено 6 липня 2023 користувачем tort 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 12 минут назад, mastervovik сказал: Корніл з прильотами в підгородньому, вже більш пізнав війну чим потрошитєль за 8 років на бомбасі. всяке бачив, але щоб чужими мірялися 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 1 минуту назад, US7IGN сказал: всяке бачив, але щоб чужими мірялися Так само же почав чужі піськи постити, і каже що в перше баче Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 3 минуты назад, mastervovik сказал: Так само же почав чужі піськи постити, і каже що в перше баче мені на відміну від дніпровських сепаратистів однаково болить за кожне українське місто. хоч Львів, хоч Луганськ, хоч Одеса... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 (змінено) 1 час назад, 90BCO сказал: Судячі по форуму - тут тільки нормальні зібрались 😄 Звісно. Крім тих, що в ігнорі.😉 Змінено 6 липня 2023 користувачем ashim1990 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 11 минут назад, US7IGN сказал: мені на відміну від дніпровських сепаратистів однаково болить за кожне українське місто. хоч Львів, хоч Луганськ, хоч Одеса... В тебе щось з чсв, хто казав що комусь цікаво за що в Тебе болить. Коль вже пішов в адвокати, то спитай у партнера за які міста в нього болить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 1 час назад, Бездомный сказал: смешко Більш за все, і війни би не було, і в НАТО вже були б, і...... Але нарід потребує шоу))) То гречка, то понятія, то 4 штукі баксов ЗП. Імхо. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 (змінено) 7 часов назад, Firetuf сказал: Більш за все, і війни би не було, і в НАТО вже були б, і...... та ладно . він що , чарівник ? не вірю. Ця війна триває понад тисячу років . Як Смешко міг її зупинити ? Змінено 7 липня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 5 годин тому, mastervovik сказав: Хто пересічний? Поьпошитєль? Це як Валім у нас пересічний) Корніл з прильотами в підгородньому, вже більш пізнав війну чим потрошитєль за 8 років на бомбасі. Якби "БаМбаС ДаМбиЛи" не 8 років, а хоча б кілька місяців, але так, як Маріуполь то що б тоді Потрошитєль писав на форумі?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 (змінено) 4 години тому, Firetuf сказав: Більш за все, і війни би не було, і в НАТО вже були б, і...... Але нарід потребує шоу))) То гречка, то понятія, то 4 штукі баксов ЗП. Імхо. Тут з 50 хвилини про те як розгорталися події 2014 р, хто здав Донбас і яка країна та завдяки кому за 8 років краще підготувалася до війни. P.S. Не Луценко звичайно, а лише бойовий полковник, який на той час потрапив у полон ...😉 Змінено 7 липня 2023 користувачем XL.pro 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 (змінено) 8 годин тому, allanek сказав: Чому буде? Тому що поки не зміниться ваше ставлення до щасливої газіровки - вона буде. 8 годин тому, allanek сказав: Вона була моєю с самого початку і нічого не змінилось до сьогодні. Ваша мова спілкування змінилась не з самого початку, а на другий місяць. 8 годин тому, allanek сказав: Це моя війна Так, ви її "приближали как могли", заперечуючи повну ідентичність кацапів і нацистів. 8 годин тому, allanek сказав: це моя держава та моя країна. Завжди була. Ваша держава і ваша країна завжди була там, де пройшло ваше щасливе дитинство - в совку. Як у газманова, який "раждьон в савєцкам саюзє, сдєлан я в есесесер". Спроба всидіти на двох стільцях. Чи навіть на трьох, враховуючи квартиру в Польщі. Змінено 7 липня 2023 користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 1 час назад, XL.pro сказал: Тут з 50 хвилини про те як розгорталися події 2014 р, хто здав Донбас і яка країна та завдяки кому за 8 років краще підготувалася до війни. P.S. Не Луценко звичайно, а лише бойовий полковник, який на той час потрапив у полон ...😉 Эксперты которых мы заслужили... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 (змінено) 17 часов назад, outdoor24 сказал: так ніхто і не сперечається, що кацапи мають бути покарані. чи у вас є інша версія, хто винен у цій війні? звинувачувати жертву , удаючи з гвалтівника-вбивці хіба що не жертву обставин - то нормальний адвокатський прийом Змінено 7 липня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 8 годин тому, mastervovik сказав: Корніл з прильотами в підгородньому, вже більш пізнав війну чим потрошитєль за 8 років на бомбасі. та бля не то слово, заряджений вже по саме німагу 653848792330bb4134d63ca4939e8c29.mp4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 3 часа назад, XL.pro сказал: Якби "БаМбаС ДаМбиЛи" не 8 років, а хоча б кілька місяців, але так, як Маріуполь щось я заплутався. Маріуполь не бамбас? треба до гуглмапс терміново написати 2 часа назад, Canton сказал: Эксперты которых мы заслужили... не забувайте, що завтра на їх місці можете бути ви Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 (змінено) 19 минут назад, US7IGN сказал: щось я заплутався. Маріуполь не бамбас? треба до гуглмапс терміново написати Маріуполь - Приазов'я Змінено 7 липня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 (змінено) Типовий анклав Донбасу)) Мій брат там в 90-тих картофан продовав, так до сих пір пам'ятає, як підійшов чувак попросив ніж, той дав, чувак за допомогою ножа замастирив собі ширку і тут же вмазався, а прохожі не звертаючі на то уваги, далі купують картоплю)) П.с. Брат жінки Змінено 7 липня 2023 користувачем yukon 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз