Vinsol2009 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 28 хвилин тому, karbo сказав: Якщо ви такі розумні, то скажіть будь ласка, краще Залужний, але без зброї, чи Сирський, але є чим кацапів вбивати? Как часто вы пьете воду из унитаза? Такой же по смыслу вопрос . 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
piterpavel Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 13 минут назад, Vinsol2009 сказал: А готуватися до гіршого. Хто безпосередньо віддав наказ на м'ясний штурм Бахмута та зточив наші резерви? Так потрібні на півдні... ну да ..у нас у каждого генерала своя армия .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Как часто вы пьете воду из унитаза? Такой же по смыслу вопрос . Давай вже на ти))) Я можу пити хоча би кожен день, у мене фільтр осмос Змінено 8 лютого 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 Запрацював форумний тіньовий Генштаб!!! велетні,тітани,глиби! 6 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 21 хвилину тому, миг сказав: Руки помыл? Зачем Зеле мыть он другим аппаратом играет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 2 минуты назад, Юрий Киев сказал: Запрацював форумний тіньовий Генштаб!!! велетні,тітани,глиби! Только у всех штаны на жопе блестят и на коленках отвисает 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 12 хвилин тому, karbo сказав: Проголосували щоби поставити питання на розгляд House of Representatives Там здається потрібно 51 голос набрати А є 49 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 10 хвилин тому, piterpavel сказав: ну да ..у нас у каждого генерала своя армия .... Не у каждого, но если Верховный главнокомандующий отдал приказ начальнику направления, он должен его выполнить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: А є 49 Ще не розглядали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 2 часа назад, SermenK сказал: ще й брата вбив... точно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) 15 годин тому, Canton сказав: Т.е. в Комаче все біло сделано правильно? Так и надо? Я такое написал? Когда и где? каждый в написанном читает свое видение, попробую сказать еще раз. Вуйки з карпатских гір мають зовсім інший менталітет, я не намагаюсь їх похвалити чи принизити, констатую факт, у цілому загалі це гордий народ який ніколи не прощає образ і обовʼязково тобі помститься. І на відміну від деяких їх не залякати і не зламати. на підлість відповідають ще більше підло, на добро віддячать добром, а не як кацапи. Так зрозуміло? От кацапи крутять відос де підлі тварі всушники брали в полон бойца і підло його розстріляли. а на відео з коптера поки один наш стоячи в окопі зліва від нього скидає з нього бронік те падло з правого боку дістає гранату і кидає в них. Звісно, що вони його собаку там і захерячили! по суті події в Космачі особисто я не вважаю, що маю право ставати суддею і казати щось про те, чому не є свідком або чогось не розумію. Є дві деталі які мені незрозумілі, хто ці люди і що вони там робили? Те, що не місцеві зрозуміло з крику «в машині дєтіна», та й не мені тобі розповідати випадки коли дитина чи вагітна жінка є прикриттям? по всім трц ходять парочки з дітьми чи одиначки-злодюжки з немовлям на грудях і що? Тому цікаво звідки вони їхали на пошту у село яке є кінцевою пунктом тій місцевості? Навколо села гори і більше нікуди не поїдеш, тим паче вниз до Яблунова. я знаю ту місцевість і конкретно те село за яке кажу. от тцкашники, нам показують як вони когось лупцюють? Тридвараси!? але де б подивитись відео коли перед цим постраждалий крив тцкашників у три поверхи останніми словами? чи такого не буває? Змінено 8 лютого 2024 користувачем Фрай 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 Ще 100 українців повернулися з російського полону 8 лютого (фото) nikopolnews.net/ukraina/shche-100-ukraintsiv/?fbclid=IwAR2R15AHJHsQlHKoVIzGTmdt-Wru9ksKQz3oMDIuvjK72hG3nMV0py6eB6M 11 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) Сенат США проголосував за розгляд законопроєкту про допомогу Україні 67-32 Законопроєкт набрав потрібні 60 голосів сенаторів. Змінено 8 лютого 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 21 хвилину тому, Юрий Киев сказав: Запрацював форумний тіньовий Генштаб!!! велетні,тітани,глиби! Та це ще після ковіду, тіньова санстанція,ніяк у тіньову дурку не може потрапити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 "друзі! збираємось на мітинг за Залужного! приходимо на 9.00 під свої ТЦК! з собою мати 2 комплекти білизни, капці, засоби гігієни та набір продуктів на три доби! ні ЗЕленій банді! " 1 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 vechirniy.kyiv.ua/news/94708/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 1 час назад, Фрай сказал: Я такое написал? Когда и где? каждый в написанном читает свое видение, попробую сказать еще раз. Вуйки з карпатских гір мають зовсім інший менталітет, я не намагаюсь їх похвалити чи принизити, констатую факт, у цілому загалі це гордий народ який ніколи не прощає образ і обовʼязково тобі помститься. І на відміну від деяких їх не залякати і не зламати. на підлість відповідають ще більше підло, на добро віддячать добром, а не як кацапи. Так зрозуміло? От кацапи крутять відос де підлі тварі всушники брали в полон бойца і підло його розстріляли. а на відео з коптера поки один наш стоячи в окопі зліва від нього скидає з нього бронік те падло з правого боку дістає гранату і кидає в них. Звісно, що вони його собаку там і захерячили! по суті події в Космачі особисто я не вважаю, що маю право ставати суддею і казати щось про те, чому не є свідком або чогось не розумію. Є дві деталі які мені незрозумілі, хто ці люди і що вони там робили? Те, що не місцеві зрозуміло з крику «в машині дєтіна», та й не мені тобі розповідати випадки коли дитина чи вагітна жінка є прикриттям? по всім трц ходять парочки з дітьми чи одиначки-злодюжки з немовлям на грудях і що? Тому цікаво звідки вони їхали на пошту у село яке є кінцевою пунктом тій місцевості? Навколо села гори і більше нікуди не поїдеш, тим паче вниз до Яблунова. я знаю ту місцевість і конкретно те село за яке кажу. от тцкашники, нам показують як вони когось лупцюють? Тридвараси!? але де б подивитись відео коли перед цим постраждалий крив у три поверхи останніми словами? чи такого не буває? Мы думали, что достигли дна, но тут снизу постучали 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 13 часов назад, Canton сказал: Т.е. в Комаче все біло сделано правильно? Так и надо? Было бы правильно если бы на следующий день участкового уволили у которого бабы с арматурой по улицам ходят а он не знает кто зачинщик. А так похоже на зачатки анархии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 Тільки що, Агидель сказав: Мы думали, что достигли дна, но тут снизу постучали мабуть, то кацапи? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 1 час назад, iiigolkin сказал: мабуть, то кацапи? Сохраним интригу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 2 години тому, karbo сказав: А це правда, що Залужний бухає? А що тобі в методичці пишуть? 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) 7 минут назад, katso сказал: Было бы правильно если бы на следующий день участкового уволили у которого бабы с арматурой по улицам ходят а он не знает кто зачинщик. А так похоже на зачатки анархии. бгг. ви думаєте він не місцевий? або йому проблеми потрібні? дільничний має захищати свою громаду в першу чергу. отих баб. Змінено 8 лютого 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) 2 часа назад, karbo сказал: А це правда, що Залужний бухає? то генерал Улліс Грант бухав Змінено 8 лютого 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 Що сталося у селі Космач на Прикарпатті. Із чого все почалось? 6 лютого вдень у селі Космач на Івано-Франківщині працювали представники ТЦК. Селяни зустріли представників центру комплектування не дуже дружно. Як видно з відео, яке розповсюдили в місцевих пабліках у соцмережах, людей у формі оточила група жінок, які вигукували, що «в країні війна не оголошена», а представники військкомату «будуть биті». www.radiosvoboda.org/a/shcho-stalosya-u-seli-kosmach-na-prykarpatti/32811191.html З 11:57 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: то генерал Грант бухав Мій знайомий генерал бухав, я йому навіть наливав. Так що нічого дивного в тому, що генерали бухають не бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз