Privet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 17.02.2024 18:21 У рф не визнають втрату винищувачів – командувач ПС ЗСУ "підказав", де шукати пілотів www.5.ua/polityka/u-rf-ne-vyznaiut-vtratu-vynyshchuvachiv-komanduvach-ps-zsu-pidkazav-de-shukaty-pilotiv-322755.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 15 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Хай і 60% після відставки Залужного Нехай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 31 хвилину тому, миг сказав: 12 атак по Нікополю та району: є поранені та руйнування nikopol.nikopolnews.net/rajon/mariana-12-atak-po-nikopoliu/?fbclid=IwAR3nVW-_c9QI51TrX-7x6lI98SkO1WkoiskMt_0EzCYWbTbPOb0mft5T-RM Появились архивные видео. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 33 минуты назад, Privet сказал: 17.02.2024 18:21 У рф не визнають втрату винищувачів – командувач ПС ЗСУ "підказав", де шукати пілотів www.5.ua/polityka/u-rf-ne-vyznaiut-vtratu-vynyshchuvachiv-komanduvach-ps-zsu-pidkazav-de-shukaty-pilotiv-322755.html в мене всі ходи записано (с) Змінено 17 лютого користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Материал Human Rights Watch: Там, где сегодня остались обгоревшие развалины, когда-то стоял цветущий город. До того как российские войска начали штурм Мариуполя, в этом современном городе на юго-востоке Украины жило примерно 540 тысяч человек. Занимая стратегически важное положение на побережье Азовского моря, Мариуполь был важным культурным и промышленным центром. www.hrw.org/ru/feature/russia-ukraine-war-mariupol 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 6 минут назад, Privet сказал: Материал Human Rights Watch: Там, где сегодня остались обгоревшие развалины, когда-то стоял цветущий город. До того как российские войска начали штурм Мариуполя, в этом современном городе на юго-востоке Украины жило примерно 540 тысяч человек. Занимая стратегически важное положение на побережье Азовского моря, Мариуполь был важным культурным и промышленным центром. www.hrw.org/ru/feature/russia-ukraine-war-mariupol мабуть так бамбаснє і треба. Авдіївку туди ж. але це не точно. треба у Бездомного запитати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 3 минуты назад, US7IGN сказал: мабуть так бамбаснє і треба. Авдіївку туди ж. але це не точно. треба у Бездомного запитати Ага, запитайте. Тільки добре уточніть про той його план, який моргентау - бо щось по результатам дуже схоже, що його якраз застосовують по нам, а наш історик- планувальник чув дзвін та не знає де він. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 12 минут назад, US7IGN сказал: мабуть так бамбаснє і треба. Авдіївку туди ж. але це не точно. треба у Бездомного запитати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 20 минут назад, US7IGN сказал: мабуть так бамбаснє і треба. Авдіївку туди ж. але це не точно. треба у Бездомного запитати а хіба Маріуполь - то Бамбас ? Завжди вважав , що Маріуполь - Приазов'я 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Ще один філософ юридичних наук. Перший був Ківа, другий Залужний, а це вже третій посіпака москов#т@ депутат Дмитрук, теж отримує диплом від Ківалова. Гаррі Поттери та філософський ступінь. Нардеп Артем Дмитрук, який виключений зі Слуга Народу і вніс заставу за архідиякона УПЦ МП, зараз отримав диплом у Ківалова. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 6 хвилин тому, Потрошитель сказав: То тепер Донецьк буде з водою? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Только что, Бездомный сказал: Бамбас Це діагноз. Знаю це достеменно - дитинство провів там, чимало близьких родичів там поховано, навіть у Славянську навчався після армії. Зараз з полегшенням видихаю, що переїхав та не жив у тому середовищі свої найкращі та найпродуктивніші роки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2 хвилини тому, Privet сказав: Це діагноз. Знаю це достеменно - дитинство провів там, чимало близьких родичів там поховано, навіть у Славянську навчався після армії. Зараз з полегшенням видихаю, що переїхав та не жив у тому середовищі свої найкращі та найпродуктивніші роки. То мені повезло, що мої батьки вернулися зі Сніжного на Полтавщину? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 4 години тому, Потрошитель сказав: дыныры здесь не причем. Тут личное - от человека зависит - всегда старался организовать свою и близких жизнь так, чтобы окружающая жопа не касалась. Война - да поубивайте друг друга хоть по сто раз, нет воды/электричества - у меня всегда все есть, у моих близких всегда все хорошо. Кто-то тронет - долго не проживет. 3 години тому, миг сказав: Кличко переїхав з центру столиці у заміське шале з бункером біля Київського моря kiev.informator.ua/uk/klichko-perejihav-iz-centru-kiyeva-u-zamiskiy-mayetok-z-bunkerom/?fbclid=IwAR1S7P4LtHsAuOqCNLckdt0NStvgxMqZrNd33MIDSlGxA6DWelP0XhBcK4w Кожному своє (лат. suum cuique[суум куікве]) — будь-кому своє, кожному за його заслугами) — класичний принцип справедливості. У Новітній історіїфраза стала відомою як напис, який був зроблений німецькими нацистами над входом у концентраційний табір смерті Бухенвальд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 13 минут назад, Бездомный сказал: а хіба Маріуполь - то Бамбас ? Завжди вважав , що Маріуполь - Приазов'я бери глибше - давньогрецька колонія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 19 минут назад, murava сказал: Тільки добре уточніть про той його план, який моргентау - бо щось по результатам дуже схоже, що його якраз застосовують по нам, а наш історик- планувальник чув дзвін та не знає де він. Ну що ж Ви песемізм включаєте?! Ми всі віримо і сподіваємся на - План Маршалла для України — ініціативи європейських і американських політиків, військових чиновників, прозахідних лобістів, політтехнологів, філософів у створенні програми реформ для України, які покликані вивести державу із економічної зони країн Азії і Східної Європи та наблизити її до стандартів Західної Європи подібно до Плану Маршалла для Європи після Другої Світової Війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: То мені повезло, що мої батьки вернулися зі Сніжного на Полтавщину? Мені так точно повезло, що повернулися з-під Луганська на Харківщину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 3 минуты назад, ozor сказал: Бухенвальд Уже говорил - был и там и ещё паре подобных мест, читал, много думал(с), восхищался качеством, подходом и культурой отношения ко всему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 14 минут назад, Вячеслав63 сказал: То тепер Донецьк буде з водою? Не знаю как с водой(у меня она всегда), но с Авдеевкой точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого ШОЙГУ! ГЕРАСИМОВ! Какие аккорды??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 41 хвилину тому, 7351 сказав: ворог на добу скидає 150 КАБів, 100 залпів РСЗВ, 20 мопедів, 10 крилатих ракет, 10 балістичних ракет. обороною не виграєш. Буданом вже сказав, що війна на виснаження. у кого є ресурси і економіка, є мобіки, той і виграє. тільки ЗЕлі не кажіть, бо у нього кордони 91го. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2 часа назад, AOZ1 сказал: Питання. Він ці гроші вкрав? Заробив, руками.. Заздрите мовчки. Думаю речь не о деньгах, а о ракетах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Только что, Потрошитель сказал: Не знаю как с водой(у меня она всегда), но с Авдеевкой точно. нарешті повернули завод олігарха у власність вільного донецького народу. ото заживе тепер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз