loader Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 38 хвилин тому, SermenK сказав: Як на базарі, сторони заявляють хотєлки, а потім уже реальна ціна. До речі, на "форумі миру" наші пункти скукожились з 10 до 3 навіть не почавшись. В даному випадку я не думаю, що вони готові до переговорів. Просто виходить так, що Україна говорить про мир, захід говорить, Китай говорить по свому, а кацапи нічого, тому китайці їм сказали щось ригнути для картинки. Ну ось він і ригнув. Тому можете розходитись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 9 хвилин тому, 7351 сказав: Так тут навіть затравки для переговорів немає. Та і не схоже, що зараз їм прямо дуже важко. Тому це просто вкид на лоха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 52 хвилини тому, Canton сказав: Не вижу я ни блефа, ни страха. Я вижу старого шизофреника, который хочет строить свою антиутопию любыми средствами и любыми сопутствующими потерями. (С) А у всех душевнобольных логика ИДЕАЛЬНА. Превосходит логику здорового человека. Медицинский факт... Тут головне в виборі лікарів не помилитися. Хусейн, Мілошевіч, бенладен кадафі - палата пролікованих, як би натякає на ітог. І нам доведеться дорого заплатити за очікування. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 Український фахівець із радіотехнологій Дмитро Селін розробив портативну систему для виявлення російських безпілотників. focus.ua/uk/digital/652360-maye-buti-u-kozhnogo-yak-priladi-cukorok-ryatuyut-zhittya-biyciv-zsu-bbc це псевдонім? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 (змінено) Ничего Украина не решает, решает запад и эти условия были адресованы ему. Пусть думают, чем они завтра на конференции в Бюргенштоке (в кулуарах) и займутся Змінено 14 червня 2024 користувачем Simbol 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 5 хвилин тому, Simbol сказав: Ничего Украина не решает, решает запад и эти условия были адресованы ему. Пусть думают, чем они завтра на конференции в Бюргенштоке (в кулуарах) и займутся там вже трьома питаннями займаються і формулюваннями щоб нікого випадково не образити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 11 минут назад, loader сказал: В даному випадку я не думаю, що вони готові до переговорів. Просто виходить так, що Україна говорить про мир, захід говорить, Китай говорить по свому, а кацапи нічого, тому китайці їм сказали щось ригнути для картинки. Ну ось він і ригнув. Тому можете розходитись. згоден, в 2023 кацапня була більше зацікавлена до переговорів, ніж зараз, коли об'єктивно у нас справи погіршились. Це логічно, чим гірше справи у ворога, тим більша твоя жага продовжувати війну. Просто хотів нагадати деяким форумчанам, що чим гірша ситуація, то тим менше шансів навіть на погану заморозку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: там вже трьома питаннями займаються і формулюваннями щоб нікого випадково не образити Причём, исключительно гуманитарными) Змінено 14 червня 2024 користувачем Simbol 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 23 минуты назад, Simbol сказал: Ничего Украина не решает, решает запад и эти условия были адресованы ему. Пусть думают, чем они завтра на конференции в Бюргенштоке (в кулуарах) и займутся Так само і раша зараз після того як зіпсула усю обідню Китаю вже багато не вірішує. Китай таке не пробачає - імовірний союзник виявився нікчемним, сплутав Китаю усі плани по захопленню Тайваню. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: секта довбойобів 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 Знайомимося. Микола Давидюк. Він не відбувшийся народний депутат від "Радикальної партії Ляшка" - від якої він балотувався у Верховну Раду в 2014 році під номером 43. Біда - не став хлопчиком Ляшка Він не відбувшийся народний депутат від партії "Голос" - від якої він балотувався у Верховну Раду в 2019 році під номером 27. Біда - не став хлопчиком Железняка. Все інше ввечері у програмі "Вечір". Одне тільки. Він вважає "Форум Миру України" - пшиком. Він вважає угоду з США про безпеку - угорським бограчем. Так він сказав у своєму блозі на Ютубі. Кожен вирішує сам, що пшик і що бограч і хто.(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 14 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2024 5 часов назад, murava сказал: Проблема електрики нємного прєувєлічєна. Думаю, ми успішно пройдем зиму без особливих проблем і добових відключень. Бо це більше розпильна тема і годівниця, ніж аж така глобальна проблема. Доречі в обленерго в перших числах закономірно вся система моніторингу показів лічильників встала на регламентні роботи і покази, які подавали люди, не врахувала, а нарахувала занижені покази на 50-300квтч. Що дасть змогу провести ревізію показів і нарахувати вже всі хвости по новому тарифу, збривши неймовірну додаткову касу. Зараз відділи боротьби з абонентами з метою корекції показів народ штурмує кількостями і з завзяттям, не меншими ніж пільговики тцк. До чого ці вкиди за обленерго? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 9 часов назад, murava сказал: Дати мені третій паспорт. Можете створити петицію, я підпишу. Уныло сдулись...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 9 часов назад, US7IGN сказал: Український фахівець із радіотехнологій Дмитро Селін розробив портативну систему для виявлення російських безпілотників. focus.ua/uk/digital/652360-maye-buti-u-kozhnogo-yak-priladi-cukorok-ryatuyut-zhittya-biyciv-zsu-bbc це псевдонім? Людина вважає що сидячи в Англіі йому нічого не загрожує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 Coca-Cola, що пішла з росії, подала заявку на реєстрацію товарних знаків Coca-Cola, Sprite і Fanta в Роспатент у квітні, що сигналізує про можливе повернення на ринок. Раніше аналогічні дії зробила і Starbucks. ЗАПРО 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 3 години тому, AOZ1 сказав: Людина вважає що сидячи в Англіі йому нічого не загрожує. А чого йому щось загрожує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 10 минут назад, US7IGN сказал: А чого йому щось загрожує? Розробник військового обладнання. Законная цель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 (змінено) 14 годин тому, murava сказав: Проблема електрики нємного прєувєлічєна. Та я б не сказав, переживши в Сумах зиму 2022-2023. Якби не газ - то був би повний звіздєц. Свічки знадобилися, дрова теж би не завадили (якби було куди їх пхати). Добре ще було б мати воду, яка сама тече в хату, щось по типу струмка. Змінено 15 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 23 хвилини тому, AOZ1 сказав: Розробник військового обладнання. Законная цель. ви серйозно? настільки військове обладнання що навіть на озброєнні не стоїть? я скоріше повірю що це чергове шахрайство і напарювання блимаючих іграшок бо неграмотні солдати вірять і хайпують, а негативний зворотній зв'язок неможливий через смерть користувача як і в більшості випадків іншого саморобного "реб". отже краще дійсно ховатися щоб пику не набили... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: я скоріше повірю що це чергове шахрайство і напарювання блимаючих іграшок Реально хорошо работает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Canton сказав: Реально хорошо работает. чому досі не на озброєнні? чому ниють що не можуть задовольнити попит і не розширюють виробництво? набагато небезпечніші дрони на кожній кухні роблять, а набагато простіші детектори - ніт? ще й порох їх "поставляє". у мене на наєбалово чуйка... Змінено 15 червня 2024 користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 (змінено) 23 хвилини тому, Canton сказав: Реально хорошо работает. Рік назад на форумі вже писали за Цукорок і Флеш писав, але що поробишЬ коли пам"ять як у рибки (( Змінено 15 червня 2024 користувачем irina1969 пост не змінено, пильність мовної поліції перевірена )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 Тільки що, irina1969 сказав: Рік назад на форумі вже писали за Цукорок і Флеш писав, але що поробишь коли пам"ять як у рибки (( давайте не будемо Флеша взагалі згадувати, особливо якщо він в цій дискусії участі не бере. я його знаю краще за вас і за потреби особисто можу поспілкуватися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 5 минут назад, US7IGN сказал: ще й порох їх "поставляє". Поэтому ПАП и разместил заказ на стороне, раз держава не способна реагировать быстро 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз