Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Canton сказав:

Ни на что не намекаю, но...!!!!

photo_2024-10-15_15-48-09.jpg

Отставить зрадойобство!

Не дивись DeepState!

Треба більше шапок!

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, DmiVady сказав:

Отставить зрадойобство!

Не дивись DeepState!

Треба більше шапок!

- і фапотьку?

- і фапотьку...

• Хаха 2
Посилання на коментар

При этом «квартальцы» искренне благодарны Сергею Лазареву, Леониду Агутину, Стасу Костюшкину и Никите Джигурде, которые не побоялись выступить с ними.

. «Нужно максимально давить и шатать действующую власть

«У меня есть антипатия к политическим в целом. Но когда у меня накипело, было интуитивное ощущение, что я хочу что-то сделать. Я не знаю, поможет это или не поможет, но я был уверен на 100%..

04_19_2019_11_25_am_mCzh7UxNsTyy2Wp28Xwc

Змінено користувачем Vinsol2009
Посилання на коментар

Після военне. Після перемоги над розумом. Ілон Маск 2.0, початок..

x.com/i/status/1846201178566127736

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

image.thumb.png.8ebd6570df59d2229963acfc65d4b11b.png

www.radiosvoboda.org/a/news-zelenskyy-pidpys-zakon-zaborona-rpts/33090894.html

image.thumb.png.d72ae74eaa5b31c2cf75b3823f49ab7b.png

lb.ua/news/2017/09/07/375828_ozhidaemaya_avtokefaliya_upts.html

• Лайк 1
Посилання на коментар

"Відвідуваність концертів зменшиться, закладів також. Я не вважаю у цьому якусь велику проблему. Війна все-таки. Дуже цікаво, чи підуть вони на концерт "Кварталу". Журналістам пропоную зробити коридор і чекати: прийдуть чи ні. Моя версія - не прийдуть", - зазначив Кондратюк.

Посилання на коментар

Генеральний секретар НАТО Марк Рютте виступив під час свого першого візиту до місії НАТО щодо координації допомоги Україні у Вісбадені, на американській базі, де розташована штаб-квартира нової місії під назвою "Допомога НАТО з безпеки і тренування для України" (Security Assistance and Training for Ukraine, NSATU)  . Вона поступово візьме на себе координацію західної військової допомоги Києву.

Повідомляє Reuters.

"Послання (президенту Росії Володимиру Путіну) полягає в тому, що ми продовжимо, що ми зробимо все необхідне, щоб переконатися, що він не доб’ється свого, що Україна переможе", – сказав генсек Альянсу.

"Ми – НАТО. Ми оборонний альянс, ми не наступальний. Ми не зацікавлені в захопленні будь-якої частини будь-якої іншої країни за межами території НАТО. Як демократичний альянс, найсильніший військовий альянс у світовій історії, який служить 1 мільярду людей, ми готові протистояти будь-якій загрозі. Нас ніколи не залякають наші противники", – висловися очільник блоку.

tsn.ua/svit/gensek-nato-ozvuchiv-poslannya-putinu-schodo-ukrayini-2679987.html

зображення_2024-10-15_203712629.png

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

у кого бабла багато поїхали в зовсім інші країни 😉

Їхати з України в Польщу - це як їхати з Луганська в Харків, або з Донецька в Маріуполь...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

"Відвідуваність концертів зменшиться, закладів також. Я не вважаю у цьому якусь велику проблему. Війна все-таки. Дуже цікаво, чи підуть вони на концерт "Кварталу". Журналістам пропоную зробити коридор і чекати: прийдуть чи ні. Моя версія - не прийдуть", - зазначив Кондратюк.

по кварталу треба починати з гримерки, з Жеки лисого. але цього не буде . 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

по кварталу треба починати з гримерки, з Жеки лисого. але цього не буде . 

А щодо цього "клована" що скажете?

image.thumb.png.ab5c43024dc11de8e5fb8f641e0e43e2.png

Віктор Розовий із "Загорецької" отримав важке поранення голови.

36-річний комік і колишній учасник "Ліги сміху" Віктор Розовий, який від початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини і воює в складі 3-ї окремої штурмової бригади, отримав важке осколкове поранення голови.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав:

А щодо цього "клована" що скажете?

image.thumb.png.ab5c43024dc11de8e5fb8f641e0e43e2.png

Віктор Розовий із "Загорецької" отримав важке поранення голови.

36-річний комік і колишній учасник "Ліги сміху" Віктор Розовий, який від початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини і воює в складі 3-ї окремої штурмової бригади, отримав важке осколкове поранення голови.

це позитивний приклад. 

Посилання на коментар

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Їхати з України в Польщу - це як їхати з Луганська в Харків, або з Донецька в Маріуполь...

Roma non uno die aedificata est

Посилання на коментар

31 минуту назад, gidron69 сказал:

image.png.78331051883418683f147c6651923690.pngПарагвай,Парагвай,кого хочешь убивай...😔

Що ви носитесь з цим ідіотизмом "президент Зеленський не продавився"? Ай какой маладєц. 

Хто його давив? Кому він взагалі треба, може воювати хоть пенсіонерами - американським політикам глибоко насрати.

При всьому бажанні він не продавиться, бо це його ядрьоний, кондовий, гарантований електорат.

Почати їх призивати - це йому смертний політичний вирок вже навечір.

• Лайк 4
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, gidron69 сказав:

image.png.78331051883418683f147c6651923690.pngПарагвай,Парагвай,кого хочешь убивай...😔

Лещенко ще та простітутка. облизує президента в усі місця. вірити його словам себе не поважати. Зеленському начхати на народ України. приклад цьому не проведена евакуація перед повномаштабний наступом і десятки тисяч мертвих маріупольців.  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Александр Аврамчук сказав:

Лещенко ще та простітутка. облизує президента в усі місця. вірити його словам себе не поважати. 

це його робота нагадувати що без хлопчика та його зусиль, басейн був би повний крокодилів :lol:

Посилання на коментар

Мені взагалі цікаво і я вже писав - чим відрізняється мобілізований в 35 від мобілізованого в 21?

Тіпа 35+ не шкода,  Вова дави їх, краще в армію чим в біореактор?

А 20 рочків - ще не пожив, бідняжка?

Це так не працює - голосувати може - може і призиватись.

А то горілку пити може, вибирати по приколу Зеленского може - а воювати ще піпіська не виросла - хай батя воює.

Єдине, що стримує від призову молодняк - це політична воля і як не дивно конститкційне право на освіту. Але оскільки у нас конституція чуток на паузі....

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Зрада по енергетиці відміняється - 

www.energy-community.org/news/Energy-Community-News/2024/10/15.html

Як нагадали в Енергетичній спільноті, процедура сертифікації "Укренерго" з метою, щоб компанія відповідала стандартам Євросоюзу, розпочалася задовго до повномасштабного вторгнення російських окупантів.

"Твердження про те, що цей процес вплине на здатність України імпортувати електроенергію з ЄС у зимовий період, є помилковими. Імпорт електроенергії для України має вирішальне значення для забезпечення надійного енергопостачання, особливо в холодну пору року", - додали в Енергоспівтоваристві.

Читайте також: Міністри ЄС готуються до зустрічі через ситуацію в енергетиці: що чекає на Україну

Як зазначили в організації, вони шкодують, що внутрішній лист для Національної комісії з регулювання ринків електроенергії та комунальних послуг (НКРЕКп) "був використаний для таких тверджень".

В Енергоспільноті запевнили, що їхня увага зосереджена на підтримці енергетичної стійкості України, у тому числі шляхом збільшення імпорту.

А тепер питання - хто "роздмухував" цю зраду? На кого вони працюють?

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Зрада по енергетиці відміняється - 

www.energy-community.org/news/Energy-Community-News/2024/10/15.html

Як нагадали в Енергетичній спільноті, процедура сертифікації "Укренерго" з метою, щоб компанія відповідала стандартам Євросоюзу, розпочалася задовго до повномасштабного вторгнення російських окупантів.

"Твердження про те, що цей процес вплине на здатність України імпортувати електроенергію з ЄС у зимовий період, є помилковими. Імпорт електроенергії для України має вирішальне значення для забезпечення надійного енергопостачання, особливо в холодну пору року", - додали в Енергоспівтоваристві.

Читайте також: Міністри ЄС готуються до зустрічі через ситуацію в енергетиці: що чекає на Україну

Як зазначили в організації, вони шкодують, що внутрішній лист для Національної комісії з регулювання ринків електроенергії та комунальних послуг (НКРЕКп) "був використаний для таких тверджень".

В Енергоспільноті запевнили, що їхня увага зосереджена на підтримці енергетичної стійкості України, у тому числі шляхом збільшення імпорту.

А тепер питання - хто "роздмухував" цю зраду? На кого вони працюють?

Про сертифікацію і готовність Укренерго будем говорити по факту як почне прилітати з початком холодів.

Це все дуже просто перевіряється і я впевнений, що кацапи дадуть дослідним шляхом перевірити стан готовності.

• Лайк 4
Посилання на коментар

9 хвилин тому, murava сказав:

Мені взагалі цікаво і я вже писав - чим відрізняється мобілізований в 35 від мобілізованого в 21?

А то горілку пити може, вибирати по приколу Зеленского може - а воювати ще піпіська не виросла - хай батя воює.

Єдине, що стримує від призову молодняк - це політична воля і як не дивно конститкційне право на освіту. Але оскільки у нас конституція чуток на паузі....

Ви, вибираючи Петра Олексійовича, сиділи в окопі?) Так це працювало?) Чи то інше?)

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, murava сказав:

image.png.b67e759fe1fd8a14671a978022b7531b.png

Призиватимуть чоловіків віком від 25-ти до 60 років і жінок від 25-ти до 50 років. Передусім громадян, які мають військову підготовку, служили в армії й отримали військову спеціальність: танкісти, артилеристи, фахівці протиповітряної оборони, зв'язківці, ремонтники, техніки різних напрямків.

Не мобілізують громадян, які мають під опікою трьох і більше дітей віком до 18 років, і тих, хто оформив опіку над непрацездатними родичами. Не призвуть заброньованих за підприємствами, студентів та аспірантів денної форми навчання, жителів окупованих територій, священиків і нардепів. Також не мобілізують громадян, визнаних непридатними до несення військової служби за станом здоров'я.

lb.ua/news/2015/01/19/292538_poroshenko_podpisal_zakon.html

Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Ви, вибираючи Петра Олексійовича, сиділи в окопі?) Так це працювало?) Чи то інше?)

Так чим відрізняється 35 від 21?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...