Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, US7IGN сказав:

Для вас вороги тільки кацапи? Ну ну :lol:

Я вже двічі (чи тричі) писав - вони йдуть під номером 1.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Я вже двічі (чи тричі) писав - вони йдуть під номером 1.

Ну ок, тих хто запрошував поза номером позначимо :lol:

Посилання на коментар

1 година тому, DimaF сказав:

Насосали из пальца.

Нет у рашковании ресурсов, чтобы воевать с НАТО.

Дадададь, отех 120 тысяч на границе недостаточно, чтобы напасть на Украину - говорили они накануне 24.02.2022...

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

гуля така бумажка.  якщо не фейк, то цікава таки сумма

image.thumb.png.2508eaa44e03374bac1b8285a3aa1f6f.png

Клітки ставити не дешево. 

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Canton сказав:

Так Вы еще и еврей?

Гремучая смесь - Днепровский еврей-идиот...

Я настоятельно попрошу не оскорблять Днепропетровских евреев, сравнивая их с єтим ... )

Кстати, ві можєтє договорітся с німі, днепропетровскімі еврєямі, о доставке к вам єтого, в любом віде, в удобное для вас время і место )

+38 (056) 717-70-00; marketing@menorah-center.com

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, DmiVady сказал:

Я настоятельно попрошу не оскорблять Днепропетровских евреев, сравнивая их с єтим ... )

Кстати, ві можєтє договорітся с німі, днепропетровскімі еврєямі, о доставке к вам єтого в любом віде в удобное для вас время і место )

В моем посте акцент был на идиот, а не национальность

А лишние идиоты мне в ближнем радиусе не нужны, тут своих засилье...квадратно-гнездовым способом натыканы...

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Дощ сказал:

Не знаю що це за хрен

Потому что первоходок, поэтому и "хрен"

А Саша (Серж Марко) - чел более чем авторитетный...еще с 14-го

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Дадададь, отех 120 тысяч на границе недостаточно, чтобы напасть на Украину - говорили они накануне 24.02.2022...

Баран, не путай полицейскую операцию с полномасштабной войной.

• Хаха 2
Посилання на коментар

56 хвилин тому, Canton сказав:

ТЦК в Днепре. Пидоры, бля...

IMG_6326.MOV

1 година тому, DmiVady сказав:

Кстати, ві можєтє договорітся с німі, днепропетровскімі еврєямі, о доставке к вам єтого, в любом віде, в удобное для вас время і место )

+38 (056) 717-70-00; marketing@menorah-center.com

щось я хвилююся за Бездомного :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Ну ок, тих хто запрошував поза номером позначимо :lol:

Вони йшли під номером 4 одразу за бріксом (2) і нашими шановними партнерами (3)

Якщо не помиляюсь...

• Дякую 1
Посилання на коментар

Вони йшли під номером 4 одразу за бріксом (2) і нашими шановними партнерами (3)

Якщо не помиляюсь...

Я гуманітарій і на цифрах не розуміюся. Але ЦВК 73% нарахували :lol:

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я гуманітарій і на цифрах не розуміюся. Але ЦВК 73% нарахували :lol:

Я бачу, що гуманітарій - їм властиво посилатися на 73% від якогось підрахуя, як на якусь істину в останній інстанції )

1 година тому, DimaF сказав:

Тіпа для забараненого є якась різниця...

Змінено користувачем vadimv
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Я бачу, що гуманітарій - їм властиво посилатися на 73% від якогось підрахуя, як на якусь істину в останній інстанції )

Саме внаслідок якогось підра***ства маємо потужний пісєц. Так що можете заперечувати реальність, або жити в іншій, а в Україні прострочена істина продовжує потужно володувати :flag1:

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Потому что первоходок, поэтому и "хрен"

А Саша (Серж Марко) - чел более чем авторитетный...еще с 14-го

Ну і, чим же цей первоходок "болєє чем авторитетний"?

Прихований текст

представителями Российской Федерации (по данным СМИ, с целью пропаганды). Группа, в которую входил Серж Марко, назвала себя «Ветераны WOW» (World Of Warkraft — многопользовательская онлайн игра) по аналогии с ветеранами ВОВ (Великой Отечественной Войны, как в России принято называть Вторую мировую войну). Они несли плакаты, оформленные в стиле плакатов «Бессмертного Полка», однако с изображениями персонажей из онлайн игр.

Летом 2018 года во время одного из митингов под стенами Национальной комиссии по государственному регулированию в сферах энергетики и коммунальных услуг Сержу Марко удалось возглавить коллектив бабушек, по его словам, оплаченный Дмитрием Фирташем для протеста против руководства «Нафтогаза».

До начала своей популярности как армейского блогера Серж Марко писал в Twitter под псевдонимом «Кровавый Сенатор @ElTankisto». Позже один из друзей, выступающий в Facebook под именем Сергей Марко, стал выкладывать его твитты. Когда это стало интересно широкому кругу читателей Александру отдали в пользование эту площадку, однако имя сменить не удалось – из-за пророссийских высказываний страница долгое время была в бане.

Состояние и источник дохода

По собственному признанию, имеет официальное место работы в сфере недвижимости, в компании «NDP» (ТОВ «Сейл Естейт»), и «белую» заработную плату, размер которой превышает восемь тысяч гривен в месяц. Однако с ноября 2018 года выложил своё резюме на сайты по поиску работы. Волонтер надеется на зарплату в 15 тысяч гривен.

В автопарке блогера есть несколько автомобилей высокой проходимости. Для перевозки помощи в войска использует микроавтобус Mitsubishi, гос.номер АТ 94274. В остальное время водит автомобиль Prius.

Личная жизнь и семья

Не женат, детей нет.

my.ua/persons/serzh-marko

Чи для вас всі лушпаки, засвічені в інтернетах, автоматично стають більш ніж авторитетними?

Пишуть станом на зараз солдат, аеророзаідник. Ну, уважуха що воює, але які такі в нього авторитетні знання і досвід щоб судити про стан справ на фронті, і тим більше знаходити винних?

Фільтруйте джерела, бо штанга за штангою

Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

війна - то мистецтво наїбалова  обману (с) 

Сунь Цзи

з.і. у разі фейлу  кацапи переводять мистецСВО у величезну хаотичну  криваву драку  з максисумом рваних ран . Кацапи  - с 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

Саме внаслідок якогось підра***ства маємо потужний пісєц.

От я не знаю, як можна було побачити потужний пісец лише зараз. Якщо я, сліпий як кріт, бачив його ще в 90-х, а потім (після 2013) його вже тупо неможливо було ігнорувати - до таких розмірів він виріс.

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так що можете заперечувати реальність, або жити в іншій

Дякую, я краще буду жити в іншій.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

15 минут назад, Дощ сказал:

Ну і, чим же цей первоходок "болєє чем авторитетний"?

Скрыть контент

представителями Российской Федерации (по данным СМИ, с целью пропаганды). Группа, в которую входил Серж Марко, назвала себя «Ветераны WOW» (World Of Warkraft — многопользовательская онлайн игра) по аналогии с ветеранами ВОВ (Великой Отечественной Войны, как в России принято называть Вторую мировую войну). Они несли плакаты, оформленные в стиле плакатов «Бессмертного Полка», однако с изображениями персонажей из онлайн игр.

Летом 2018 года во время одного из митингов под стенами Национальной комиссии по государственному регулированию в сферах энергетики и коммунальных услуг Сержу Марко удалось возглавить коллектив бабушек, по его словам, оплаченный Дмитрием Фирташем для протеста против руководства «Нафтогаза».

До начала своей популярности как армейского блогера Серж Марко писал в Twitter под псевдонимом «Кровавый Сенатор @ElTankisto». Позже один из друзей, выступающий в Facebook под именем Сергей Марко, стал выкладывать его твитты. Когда это стало интересно широкому кругу читателей Александру отдали в пользование эту площадку, однако имя сменить не удалось – из-за пророссийских высказываний страница долгое время была в бане.

Состояние и источник дохода

По собственному признанию, имеет официальное место работы в сфере недвижимости, в компании «NDP» (ТОВ «Сейл Естейт»), и «белую» заработную плату, размер которой превышает восемь тысяч гривен в месяц. Однако с ноября 2018 года выложил своё резюме на сайты по поиску работы. Волонтер надеется на зарплату в 15 тысяч гривен.

В автопарке блогера есть несколько автомобилей высокой проходимости. Для перевозки помощи в войска использует микроавтобус Mitsubishi, гос.номер АТ 94274. В остальное время водит автомобиль Prius.

Личная жизнь и семья

Не женат, детей нет.

my.ua/persons/serzh-marko

Чи для вас всі лушпаки, засвічені в інтернетах, автоматично стають більш ніж авторитетними?

Пишуть станом на зараз солдат, аеророзаідник. Ну, уважуха що воює, але які такі в нього авторитетні знання і досвід щоб судити про стан справ на фронті, і тим більше знаходити винних?

Фільтруйте джерела, бо штанга за штангою

Я ж сказал - первоходок...

Даже не знаете ничего про него...

Не интересно с Вами болтать, Вы не в теме...от слова абсолютно...

Такое впечатление, что к армии имеете весьма отдаленное отношение...максимум писарчук при ассенизаторном обозе

Или не впечатление?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

На кУрщині наші хлопці дронами "пошкодили" (кого смертельно, кого не дУже) близько 200 собакоїдів. Ті, в свою чергу (через мовну проблему) "покОцали" автоколонну кадирівців - 8 вбитих .

www.unian.ua/war/viyska-kndr-v-kurskiy-oblasti-zaznali-pershih-vtrat-podrobici-vid-gur-12852651.html?utm_source=ukrnet_news

Змінено користувачем 988888
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, sergio сказал:

алаверди фанату сісєк /пісєк/свиноої  шкири  з Бедронки 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

6 минут назад, 988888 сказал:

"пошкодили" (кого смертельно, кого не дУже) близько 200 собакоїдів

А чего не 100500? "Хули их жалеть то"?(С)

Там сейчас достаточно тяжело, уж точно не до посчета корейцев

Посилання на коментар

16 хвилин тому, 988888 сказав:

На кУрщині наші хлопці дронами "пошкодили" (кого смертельно, кого не дУже) близько 200 собакоїдів.

Там в повідомленні сказано, що це загальні втрати зведеного загону з росіян та корейців.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Війська КНДР зазнали перших втрат на курщині та з переляку “надвохсотили” кадирівців 

Держава-агресор росія почала застосовувати солдатів КНДР у штурмових діях на курщині, зокрема ― у складі зведених підрозділів морської піхоти та повітряно-десантних військ зс рф.  

Північнокорейські війська уже зазнали перших санітарних та безповоротних втрат внаслідок успішного вогневого ураження, завданого воїнами Сил безпеки та оборони України.

Зокрема, на одній із позицій у курській області військовослужбовців армії КНДР результативно “накрили” FPV-дронами.

Орієнтовні втрати укомплектованих російським та північнокорейським особовим складом підрозділів станом на 14 грудня 2024 року становлять близько 200 військовослужбовців.

У процесі застосування військ КНДР на полі бою складною перепоною для управління та узгодженості дій залишається мовний бар’єр.

Через вказану проблему північнокорейські солдати відкрили “дружній вогонь” по автомобільній техніці  так званого батальйону “ахмат”. Результат  ―  восьмеро вбитих “кадирівців”.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...