Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, Вячеслав63 сказав:

Я не вірю нікому і вам раджу, але Новінський показував депутатам якийсь лист, підписаний Порошенком і я не бачив порошенківського спростування. 

ви будете спростовувати якщо я покажу якусь бумажку та назову вас підором?

вибачте це не в плані вас образити а задля розуміння сітуації

• Лайк 5
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, sergio сказав:

Деюре український, фактично рошкінський. 

Путін ***ло. 

Ще що написати?! 😏

якщо не рашисть,то після тої дичини напишіть: я мудак. ми вас пробачим:classic_biggrin:

Змінено користувачем МаТраС
  • Хаха 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, vbb сказав:

ви будете спростовувати якщо я покажу якусь бумажку та назову вас підором?

вибачте це не в плані вас образити а задля розуміння сітуації

Звісно, буду. Ви ж постійно захищаєте "добре ім'я" свого кумира. А ще прикольно, що це було надруковано в "Еспресо". Ви вже не довіряєте "Еспресо"? Чи в залежності від інформації?

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

Я не вірю нікому і вам раджу, але Новінський показував депутатам якийсь лист, підписаний Порошенком і я не бачив порошенківського спростування. 

Ну Порошенко не святий, тому теоретично чому це не могло бути, тим паче в 2012. Разом з тим рішення приймав овоч. Разом з тим чому новинський махав цим листом? Яка мета, спробуйте подумати. 

Посилання на коментар

Читаю " Возвращение в дивный новый мир " и иногда просматриваю ленту новостей.-- "

"Пряма мова Байдена: "Я хочу попередити країну про деякі речі, які викликають у мене велике занепокоєння. І це небезпечне занепокоєння. І це небезпечна концентрація влади в руках дуже невеликої кількості надбагатих людей".

"Сьогодні в Америці формується олігархія надзвичайного багатства, влади і впливу, яка буквально загрожує всій нашій демократії, нашим основним правам і свободам, а також чесному шансу для кожного на просування вперед".

И у О. Хаксли  в 1958 году цитата-"Это безличное давление сознательно усиливают коммерческие и политические организации, разработавшие новые способы манипулирования мыслями и чувствами масс в интересах некоего меньшинства. "   "По мере исчезновения из экономики маленьких людей все большая экономическая власть сосредоточивается в руках очень немногих больших людей. В условиях диктатуры большой бизнес, возникший в результате технического прогресса и последующего уничтожения малого бизнеса, контролируется государством, то есть небольшой группой партийных лидеров, военных, полицейских и гражданских чиновников, выполняющих ее приказы. При капиталистической демократии, как, например, в Соединенных Штатах, большой бизнес контролируется, по мнению профессора Райта Миллса, так называемой властной элитой. Властная элита непосредственно эксплуатирует несколько миллионов людей, работающих на ее предприятиях, в учреждениях и магазинах, контролирует еще больше миллионов человек, одалживая им деньги на покупку своей продукции, а благодаря монополии в области средств массовой коммуникации влияет на мысли, чувства и поступки практически всего населения. "----

----------- Байдена держали десятилетиями в кунсткамере ?. ? или это очередная порция лапши , на которую не стоит обращать внимание?

Посилання на коментар

6 минут назад, loader сказал:

Ну Порошенко не святий, тому теоретично чому це не могло бути, тим паче в 2012. Разом з тим рішення приймав овоч. Разом з тим чому новинський махав цим листом? Яка мета, спробуйте подумати. 

одно лише Глуско мертвечуківське , або підірвані за бездяльності сизоносого  петьмена стратегічні  артсклади перекривають сотню новінських .

якби сизоносий петьман стратегічні  артсклади не підірвав  просрав  , цілком можливо , кацапи  і утрималися  б  від нападу

Змінено користувачем Бездомный
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бездомный сказав:

одно лише Глуско мертвечуківське , або підірвані за бездяльності сизоносого  петьмена стратегічні  артсклади перекривають сотню новінських .

якби с изоносий петьман  артсклади не підірвав , цілком можливо , кацапи  і утрималися  б  від нападу

прям сам підривав ? ви бачили? несете таку нісенітницю. 

якби Зеленський готувався до оборони а не шашликів, то може кацапи і утрималися б від нападу.

• Лайк 7
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

Краще на цю тему сказав Serg Marco, “...є багато чоловіків, в яких є пісюни, і вони вміють їми користуватися, і ці пісюни можуть стати інструментами вчинення злочинів, в тому числі згвалтувань - продовжив поліцейський знайомити українців з основами логічного мислення, але щось пішло не так...” (c)

До речі, можна ще згадати фразу зі старого як світ анекдоту, «І тільки на третю добу Зоркий Сокіл побачив, що в тюремній камері немає однієї стіни».

Нарешті до когось з сідельців Банкової стало доходити, що країна… трішки змінилася. І учорашній Микола, який до 24.02.2022 працював баристою і не відрізняв АК-74 від праски, за ці роки, вже Бог знає скільки разів ходив на «екскурсії» в сіру зону з усіма відповідними… кгм… пригодами. А Тетяна, Оленка, Василь Миколайович, Сашко і ще тисяч двісті чоловіків та жінок, тепер легко заведуть дрон у квартирку на відстані в двадцять км. Вдень. Вночі. При вітрі та під час опадів. Просто дрон, а ви що подумали? Хоча ще три роки тому, слово дрон вони чули виключно в кінофільмах. А ось наприклад Дмитро, який до того ж самого дня байдикував в селі десь на Херсонщині, а разом із ним будівельник Тарас, який останні десять років працював в Європі, зараз легко зберуть з кілограма картоплі, повидла, трьох болтів та матюків дуже потужну… ну ви зрозуміли. Ні, що ви? Ці знання та навички їм до того дня, коли ми всією країною «під чутким керівництвом» почали вже потужно готуватись до потужних шашликів, нах не були потрібні. Взагалі. Вони не відрізняли артилерійський снаряд від мінометної міни, емде пʼятий від емде другого, пластилін від «пластиліну», триста восьмий калібр від будь-якого іншого і забрати чиєсь життя для них було чимось… та ні… це неможливо бо я, (він, вона, вони) на це не здатні. Максимум по пиці дати. І то, треба ще довести.

А тепер здатні. Заради захисту своєї родини, міста, країни… здатні. Запросто. Спокійно. Не вагаючись. І таких людей зараз десь мільйон. Може більше.

І так, влада починає чухати бестолковку. Бо чудово розуміють, що це вже зовсім інша країна. Інші люди. Інші часи… І наприклад фраза від того або іншого чиновника, «Я тебе туди не посилав», може вилитись у великі проблеми для нього ж самого. Або візит «братків» на підприємство із метою віджати бізнес, легко перетвориться для них на… Бо на тому ж підприємстві зовсім випадково можуть працювати чоловік пʼятдесят із навичками надбутими у часи війни. Різними навичками. І хто їх зупинить, якщо що? Та ніхто…

Що робити? Ну по-перше не стригти всіх під одну гребінку. А також (повторюсь) зрозуміти просту істину, що це зовсім інша країна та зовсім інші люди. Кожен з умовною зброєю в кишені. Так що, тепер треба бути «ввічливим до поносу» і банальне бикування на трасі може перетворитись на купу проблем. Так що комусь доведеться згадати банальне «дякую та будь ласка». По-друге починати жити, за простим і в той же час надскладним правилом, «Закон єдиний для всіх! Як для Миколи з Абрикосовки так і для мажорного х@я на ролс-ройсе». Інакше Микола зовсім випадково згадає свої навички, які отримав протягом цих років і… ну ви зрозуміли. А також, доки є час, почати вивчати досвід інших країн, які воюють все своє існування та існують постійно воюючи, зокрема Ізраїля. Ну і так далі…

І я дуже сподіваюсь, що більше жодному довб@йобу із булавою в руці не захочеться доводити справу до суспільного протистояння. Бо наступний Майдан… Ні, навіть уявляти не хочу! Позывной Кот

IMG_20250118_182212_303.jpg

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 2
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

В 16.01.2025 в 14:25, sergio сказал:

Портніков зі своєю тезою, про то що воювати має тільки бидло, а не еліти тіпа нього теж перестарался. Думаю що навіть у поціновувачів того  πιдара у всіх змістах того слова мають відкритись очі. 

"Як єврей єврею: Портников відізвався на скандал з відсутністю Зеленського на Марші пам'яті жертв Бабиного Яру.

Евреи Киева были оставлены на произвол судьбы советским правительством - тем самым, которое буквально за несколько лет до этого организовало Голодомор. И для евреев, и для украинцев это было чужое правительство. "

patrioty.org.ua/politic/khity-tyzhnia-iak-ievrei-ievreiu-portnykov-vidizvavsia-na-skandal-z-vidsutnistiu-zelenskoho-na-marshi-pamiati-zhertv-babynoho-iaru-297617.html

Рафик ниучем невиноват. " Чужое правительство "-       "Заступник директора архіву Служби безпеки України С.Кокін повідомив[22] що підготовлено список із 136 осіб, причетних до організації Голодомору в Україні — це найвище керівництво КПУ, ДПУ, люди, які безпосередньо підписували розпорядчі документи, що були інструментами реалізації Голодомору, а також люди, які підписували численні вироки проти усіх засуджених у роки Голодомору у 1932—1933 роках. В той час до керівництва КПУ та ДПУ, серед інших, входило багато людей із єврейськими прізвищами: Голова ВУЧК Шварц Ісаак Ізраїлевич, нарком внутрішніх справ УСРР Леплевський Ізраїль Мойсейович, заступники наркома Кацнельсон Зиновій Борисович та Хатеневер Арон Меєрович, секретар Євґеньєв (Левін) Олександр Гнатович, особуповноважені Блюман Віктор Михайлович та Рубінштейн Наум Львович, начальники: 1-го відділу Аміров-Пієвський Марк Юхимович, 2-го відділу Джирін Давид Ізраїлевич, 3-го відділу Александровський (Юкельзон) Михайло Костянтинович, 4-го відділу Рахліс Пейсах Меєрович, 5-го відділу Купчик Ісаак Юлійович[ru], 6-го відділу Письменний Яків Вульфович, 7-го відділу Умов Ілля Абрамович, 10-го відділу Краукліс Ян Шльомович"

Посилання на коментар

7 минут назад, Canton сказал:

Краще на цю тему сказав Serg Marco, “...є багато чоловіків, в яких є пісюни, і вони вміють їми користуватися, і ці пісюни можуть стати інструментами вчинення злочинів, в тому числі згвалтувань - продовжив поліцейський знайомити українців з основами логічного мислення, але щось пішло не так...” (c)

До речі, можна ще згадати фразу зі старого як світ анекдоту, «І тільки на третю добу Зоркий Сокіл побачив, що в тюремній камері немає однієї стіни».

Нарешті до когось з сідельців Банкової стало доходити, що країна… трішки змінилася. І учорашній Микола, який до 24.02.2022 працював баристою і не відрізняв АК-74 від праски, за ці роки, вже Бог знає скільки разів ходив на «екскурсії» в сіру зону з усіма відповідними… кгм… пригодами. А Тетяна, Оленка, Василь Миколайович, Сашко і ще тисяч двісті чоловіків та жінок, тепер легко заведуть дрон у квартирку на відстані в двадцять км. Вдень. Вночі. При вітрі та під час опадів. Просто дрон, а ви що подумали? Хоча ще три роки тому, слово дрон вони чули виключно в кінофільмах. А ось наприклад Дмитро, який до того ж самого дня байдикував в селі десь на Херсонщині, а разом із ним будівельник Тарас, який останні десять років працював в Європі, зараз легко зберуть з кілограма картоплі, повидла, трьох болтів та матюків дуже потужну… ну ви зрозуміли. Ні, що ви? Ці знання та навички їм до того дня, коли ми всією країною «під чутким керівництвом» почали вже потужно готуватись до потужних шашликів, нах не були потрібні. Взагалі. Вони не відрізняли артилерійський снаряд від мінометної міни, емде пʼятий від емде другого, пластилін від «пластиліну», триста восьмий калібр від будь-якого іншого і забрати чиєсь життя для них було чимось… та ні… це неможливо бо я, (він, вона, вони) на це не здатні. Максимум по пиці дати. І то, треба ще довести.

А тепер здатні. Заради захисту своєї родини, міста, країни… здатні. Запросто. Спокійно. Не вагаючись. І таких людей зараз десь мільйон. Може більше.

І так, влада починає чухати бестолковку. Бо чудово розуміють, що це вже зовсім інша країна. Інші люди. Інші часи… І наприклад фраза від того або іншого чиновника, «Я тебе туди не посилав», може вилитись у великі проблеми для нього ж самого. Або візит «братків» на підприємство із метою віджати бізнес, легко перетвориться для них на… Бо на тому ж підприємстві зовсім випадково можуть працювати чоловік пʼятдесят із навичками надбутими у часи війни. Різними навичками. І хто їх зупинить, якщо що? Та ніхто…

Що робити? Ну по-перше не стригти всіх під одну гребінку. А також (повторюсь) зрозуміти просту істину, що це зовсім інша країна та зовсім інші люди. Кожен з умовною зброєю в кишені. Так що, тепер треба бути «ввічливим до поносу» і банальне бикування на трасі може перетворитись на купу проблем. Так що комусь доведеться згадати банальне «дякую та будь ласка». По-друге починати жити, за простим і в той же час надскладним правилом, «Закон єдиний для всіх! Як для Миколи з Абрикосовки так і для мажорного х@я на ролс-ройсе». Інакше Микола зовсім випадково згадає свої навички, які отримав протягом цих років і… ну ви зрозуміли. А також, доки є час, почати вивчати досвід інших країн, які воюють все своє існування та існують постійно воюючи, зокрема Ізраїля. Ну і так далі…

І я дуже сподіваюсь, що більше жодному довб@йобу із булавою в руці не захочеться доводити справу до суспільного протистояння. Бо наступний Майдан… Ні, навіть уявляти не хочу! Позывной Кот

IMG_20250118_182212_303.jpg

пан сумнівається , що ехо цієї війни  лунатиме десятиріччами ?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Canton сказав:

Інші люди.

тут він сильно помиляється. люди ті самі. навпаки, кількість слухняних серед тих що виживають тільки зростатиме. а випадкового умовного рембу швидко запакують заздалегідь навчені та треновані на ухилянтах бригади...

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

19 минут назад, рыбак сказал:

Байдена держали десятилетиями в кунсткамере ?. ? или это очередная порция лапши , на которую не стоит обращать внимание?

Вживання слова кунсткамера тут недоречне.

Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

Депутатка ультраправої партії «Альтернатива для Німеччини» Катрін Ебнер-Штайнер пропонує депортувати всіх українців з Німеччини.

www.sueddeutsche.de/bayern/bayern-afd-klausur-abschiebung-fluechtlinge-ukraine-schliessung-moscheen-grenzen-lux.J3Cn7G2v4a1VukhyyshojU

Вона вважає, що території України цілком достатньо для її громадян.

Кумедна така. Можна намагатися витягнути село з дівки, а дівку з села -ніколи. (особливо німецького села)

Посилання на коментар

С приходом ко власти Трампа, насколько я понимаю, мы возвращаемся в новый ( старый) многополярный мир, с некоторыми изменениями.

Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

С приходом ко власти Трампа, насколько я понимаю, мы возвращаемся в новый ( старый) многополярный мир, с некоторыми изменениями.

Да х.з. куда с этим рыжим долбо%бом встрянем....

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

7 часов назад, US7IGN сказал:

Потрошителя пащаділі :lol:

Вы ж знаете, а возможно общались с такими людьми, которые за жизнь заработали репутацию и друзей/товарищей в очень разных местах. В данном случае - в Донецке, Киеве и Москве. Эта репутация и вес/влияние этих друзей/товарищей дают возможность в сложные времена быть в безопасности и рассчитывать на помощь(любую/ответную). Ну а от дураков/швали я сам отобьюсь, как в 14-м от казаков и прочих мародеров. Тогда летом отминусовал несколько и 30.04.15 несколько, моральное удовлетворение получил.

• Лайк 3
Посилання на коментар

Сергій Марченко

Бачу, несеться про поганих американців, які не дозволили вдарити в Херсоні по відступаючих окупантах.

Нагадаю, що американці винні не тільки в цьому. Всім відомо, що ракетну програму України теж зупинили американці. Американці звонили Зеленському і заборонили будувати укріплення зі сторони Білорусі. Бо їм Лукашенко дав чесне слово, що з Білорусі ніхто не нападе.

А ще американці призначили головою СБУ лейтенанта Баканова. Зеленський намагався їм пояснити, що в нього зовсім немає досвіду роботи в спецслужбах, але вони наполягли. Також вони порадили Баканову співпрацювати з Кулінічем і Сівковічем, які просунули в СБУ кротів, які здали Херсон і весь південь.

Я вже мовчу про те, як американці зірвали спецоперацію СБУ, коли кілька десятків елітних головорізів з Вагнера, на чиїх руках кров тисяч українців, так і не були привезені в Україну, бо американці попередили про це Лукашенка і вбивці не сіли в той літак.
Американці настільки контролюють наш державний апарат, що не дозволили перед вторгненням закупити шоломи і бронежилети, яких би вистачило всім мобілізованим.

І вони настільки схиблені на хороших дорогах, що прямо заборонили збільшувати чисельність ЗСУ, бо інакше не буде за що будувати дороги.

Ще особисто Байден завчасно вивіз свою жінку і дітей в Європу і заборонив евакуювати жінок і дітей з Бучі і Ірпеня, щоб не було паніки. А Блінкен з ранку до ночі виступав на українському телебаченні і закликав всіх сидіти дома, бо за 2-3 тижні у росіян закінчаться ракети і війна закінчиться теж.

Верхом цинізму з боку Байдена було пообіцяти випити кави в Криму в 2023 році. І це при тому, що Хантер Байден, як і всі інші родичі Байдена та американських конгресменів – ухилянти і жоден з них не служить в ЗСУ. Тому Байден пообіцяв каву в Криму, а воювати за американця мали Кошовий із Пікаловим.

Добре, що крім американців, які все псують, у нас є Олег Татаров, Андрєй Єрмак, Давід Арахамія, Богдан Яременко, Коля Тищенко, Мар'яна Безугла, Лєна Шуляк, Артем Дмитрук, Алєксандр Куніцкий та інші титани, які несуть весь тягар війни на своїх плечах.(с)

• Лайк 5
  • Хаха 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, vbb сказав:
2 години тому, Вячеслав63 сказав:

… Новінський показував депутатам якийсь лист, підписаний Порошенком і я не бачив порошенківського спростування. 

ви будете спростовувати якщо я покажу якусь бумажку та назову вас підором? вибачте це не в плані вас образити а задля розуміння сітуації

Грубо, втім на відміну від інших юзерів прихильники секти можуть собі дозволити як завгодно поливати лайном опонентів, навіть не дивно,

по суті питання, ваша особиста необізнаність у наданні громадянства новінському не може бути аргументом для таких образ.

Бачили ви клопотання чи ні, воно є і зберігається в архівах як будь-які інші папери стосовно Ваших підстав на право отримання українського паспорта.

Кантоновський вкид за Фумінорі Цучіко також не за адресою, немає у дмс підстав згідно чинного законодавства надати йому дозвіл на проживання, якщо є сумніви читайте перелік і підстави надання відповідного дозволу чи посвідки компетентним органом. (дмс)

Перелік досить великий і у ньому є пункти які можна було б «підтягнути» на підстави, але ж для цього він має сам або через когось надати докази.

Або хтось інший з іншого відомства (як самізнаєтехто за новінського) має клопотати за нього на отримання дозволу чи навіть громадянства.

Крім того, невідомо на яких підставах він взагалі пробув стільки часу в Україні, ми можемо лише гадати як йому це вдалося?

ви навіть не уявляєте скільки таких достойних корисних для України людей, навіть тих хто проливав за неї кров, не могли отримати вдячність, бо на відміну від новінських вони апріорі не цікаві пересічному посадовцю.

Зараз по ящику дивлюсь блогера який з Белорусі тікав після отих подій з виборами, Стамбул/Германія/Чорногорія/Львів/Київ/Германія, були всі необхідні документи, але не міг здати екзамен по мові, нарешті у Києві вивчив німецьку, здав екзамен, отримав дозвіл і оселився, діти пішли в школу, а коли захотів переїхати то так побігав по інстанціям за кожною довідкою!!! А ще деякі висилають лише по факсу, а нам Дія не така!!! )))

Там навіть дітей просто так не можеш виписати з школи і вони зобовʼязані вчитись до самого відʼїзду інакше довідку не отримаєш.

І там є ситуації коли для отримання довідки маєш принести довідку про зняття з реєстраціїї, а її дають лише коли принесеш довідку у тч і з школи. image.gif.5c2c507b0509309648aef4079e4072a3.gif
Маразм, скажете? Але такі реалії бюрократії

Змінено користувачем Фрай
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Да , по теме дронов. Часто попадаются сообщения об использовании в военных целях дронов " на оптоволокне" и подается это , как некое новое в военном деле.  

Для понимания ,  дрон, управляемый оператором  посредством наблюдения картинки  на экране  передаваемой бортовой камерой  связью через оптоволокно существует уже десятки лет.  Экспериментальная модель была создана американцами , как минимум 35 лет назад. 

Посилання на коментар

Есть у меня несколько, еще советских журналов   " Техника молодежи ". Открываю недавно один  ( 1986 год )и на первой странице - " Медный плевок "--

image.thumb.png.f79ddc081f562ec4915235b51d898e99.png

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, рыбак сказал:

Есть у меня несколько еще советских журналов   " Техника молодежи ". Открываю недавно один и на первой странице - " Медный плевок "--

image.thumb.png.f79ddc081f562ec4915235b51d898e99.png

Тоже этот номерок имеется, выписывал во второй половине 80-х

Посилання на коментар

22 минуты назад, рыбак сказал:

Да , по теме дронов. Часто попадаются сообщения об использовании в военных целях дронов " на оптоволокне" и подается это , как некое новое в военном деле.  

Знову проблема з дефініціями. Йдеться про масове застосування вперше, а не про винайдення такого апарату.

Посилання на коментар

43 минуты назад, Canton сказал:

Нагадаю, що американці винні не тільки в цьому. 

А ще американці призначили головою СБУ лейтенанта Баканова. Зеленський намагався їм пояснити, що в нього зовсім немає досвіду роботи в спецслужбах, але вони наполягли. 

Только тут в теме наверное ( не считал) ок десятка тех  кто , оказывается, видел давно и знал , что Кремль давно готовится к войне. ( в смысле большой войны). Если это было видно обывателю, то  американским и европейским спецслужбам и подавно. Т.е.  и они должны были готовиться.  Приготовления к военным действиям  в основном происходят скрытно , если это возможно  или обманным путем. 

Возникает вопрос , как западники допустили к президенству дилетанта Зеленского.?? Не то , что допустили , а они совсем никак и не возражали. 

Посилання на коментар

15 минут назад, karbo сказал:

Знову проблема з дефініціями. Йдеться про масове застосування вперше, а не про винайдення такого апарату.

Согласен, сложнейшая техника. 35 лет -это еще довольно таки быстро справились.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...