SergiyUA Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Журналист: Кого бы вы хотели видеть на месте Папы Римского? Трамп: Папы? Я хотел бы быть Папой Римским. Это был бы мой выбор №1. video_2025-04-29_22-06-14.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я не танцюю і не співаю. читав на ніч позови та скарги, але засинав першим. я білінгвал тому що так склалося. хоча українська була ополяченою, а кацапська суржиком. але мова це лише інструмент. все можна поставити і вивчити. навіть телеграф пан був нодою чи поінтом? мені пощастило зустріти дуже високорангових фідошників свого часу Cуржик майже неможливо вивчити для неносія. Напишіть щось на суржику, подивимось:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 9 годин тому, US7IGN сказав: мені пощастило зустріти дуже високорангових фідошників свого часу ukr.nodes чи ukr.politics? Без модераторів, можна казати 2+2=4 і за це не забанять ) А ще там були люди, які ще тоді писали виключно українською, називали кацапів кацапами і знали, що буде війна. Змінено 37 хвилин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Ну іх нахер, ці вечірні пробіжки ))) Не глянув, у чаті, що до нас заслали десяток мопедок, щоб ми не сумували, та трохи набрався вражень) Воно хоч і у стороні сьогодні пройшло, але все одно неприємно ( То все кіт наколдунив: "чи зіб'єш ти дрона?" - та я раніше обсеруся, якщо така "дрона" на мене полетить! ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Cуржик майже неможливо вивчити для неносія. Напишіть щось на суржику, подивимось:) Да мне проще тебе полтинник отдать, чем руку сбивать из-за таких $удаков... (с) анекдот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Да мне проще тебе полтинник отдать, чем руку сбивать из-за таких $удаков... (с) анекдот Слабак. А ще поляком себе вважає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Слабак. А ще поляком себе вважає я вважаю себе українцем, але від походження не відмовляюся щирішого за мене українця ще пошукати треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 16 минут назад, DmiVady сказал: Ну іх нахер, ці вечірні пробіжки ))) Не глянув, у чаті, що до нас заслали десяток мопедок, щоб ми не сумували, та трохи набрався вражень) Воно хоч і у стороні сьогодні пройшло, але все одно неприємно ( То все кіт наколдунив: "чи зіб'єш ти дрона?" - та я раніше обсеруся, якщо така "дрона" на мене полетить! ))) Та фіг з мопедами, а якщо ТЦКашники запакують?! Змінено 10 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Та фіг з мопедами, а якщо ТЦКашники запакують?! Так коли тривога вони ховаються) А якщо серйозно, в них є мій телефон і адреса, і я їх періодично бачу на вулицях та в закладах, я ще й в басейн, у тир та на роботу їжджу, ще й співпрацівників розвожу, театр з донькою відвідую, пообідати-повечеряти можу в закладі, живу своїм життям, коротше. Звісно, я не вдягаю майку з надписом: "мені все пойух", але й тремтіти під спідницею, то якось не моє ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому От ви тут не зрозуміло про що сперечаєтеся, а в темі немає Бездомного зі звітом. Хоча, здається, в цей раз все повз нього пролетіло, може він і не чув... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 32 минуты назад, DmiVady сказал: якщо серйозно, в них є мій телефон і адреса, і Просто скажи у тебе надійна броня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) по Дніпру одинадцять прильотів - я не експерт , але "на слух" - щось схоже на орєшники - важкі болванки без вибухової речовини - південмаш та навколо південмашу - залізниця , е.т.с. - мабуть , кацапи вибивають геть все , що навіть теоретично може надіслати їм гостинця на 9 травня на красну площу - по параду Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, Ihor Chumak сказав: От ви тут не зрозуміло про що сперечаєтеся, а в темі немає Бездомного зі звітом. Хоча, здається, в цей раз все повз нього пролетіло, може він і не чув... Воно у стороні від нього, але трешово, я не буду допомагати русні, розповідаючи скільки бачив-чув долетівших. В чаті Ванька 13 мопедів летіло з югу + потім 1+ 8, але другий раунд я вже дома був, набігався, бльо ) Хлопцю пощастило ... а комусь не дуже ... IMG_6466.MOV Відбій, мити труси та відпочівати) Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 хвилин тому, Бездомный сказав: схоже на орєшники Ви жартуєте? Хіба не чули характерне мопедне жужання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 18 минут назад, Ihor Chumak сказал: От ви тут не зрозуміло про що сперечаєтеся, а в темі немає Бездомного зі звітом. Хоча, здається, в цей раз все повз нього пролетіло, може він і не чув... я на набережній був ( ~ в районі фітхаусу )- все чув - на звук - як вагони гримали Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, Ihor Chumak сказал: Ви жартуєте? Хіба не чули характерне мопедне жужання? жужжання чути - коли +-над головою летить цього разу над головою не летіло нічого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) чого не спите ладно у мене алкаши під вікнами, а у вас що? невже турбує війна Індії і ПАкистану? подивився карту. Індуси - довбойоби. ПАкистан законні претензії виставляє. Тільки де ПАкистан був на початку будівництва сраної дамби? там взагалі відгалудження, як в Новій Каховці. Нафіга там дамба. Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Росіяни 16 разів вдарили по Харкову безпілотниками І з ранку ще пару потужних вибухів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Росіяни 16 разів вдарили по Харкову безпілотниками І з ранку ще пару потужних вибухів. я не знаю, як там місто до сих пір живе. Чи основна маса виїхала? Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, akineo сказав: я не знаю, як там місто до сих пір живе. Чи основна маса виїхала? Незламні патріоти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 9 годин тому, US7IGN сказав: я вважаю себе українцем, але від походження не відмовляюся щирішого за мене українця ще пошукати треба Кіт не впізнав одноплемінника. А за "щирість" - тут з Потрошителем можете посперечатися. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 9 годин тому, sergio сказав: Та фіг з мопедами, а якщо ТЦКашники запакують?! А шо вам ті ТЦК-шники? Як вас почитати, то для вас армія - ідеальне місце. Могли б і самі піти. Годують, вдягають, дах над головою дають. І все це безкоштовно, ще й гроші платять. Пісок можна возити тонами не ховаючись. А скільки всього на метал можна здати - то взагалі не піддається підрахунку. На сріблі їстимете, з золота питимете:) 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 24 хвилини тому, akineo сказав: я не знаю, як там місто до сих пір живе. Чи основна маса виїхала? Я також дивуюся, коли купляю товари виробництва м. Харків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: А шо вам ті ТЦК-шники? Як вас почитати, то для вас армія - ідеальне місце. Могли б і самі піти. Годують, вдягають, дах над головою дають. І все це безкоштовно, ще й гроші платять. Пісок можна возити тонами не ховаючись. А скільки всього на метал можна здати - то взагалі не піддається підрахунку. На сріблі їстимете, з золота питимете:) Сама страшна річ для пересічного це щось змінити в житті, хоча весь їх досвід показує що всі зміни що з ними відбувалися раніше - на краще 😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Кіт не впізнав одноплемінника. А за "щирість" - тут з Потрошителем можете посперечатися. Кіт сюди деградувати заходить, не заважайте:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз