US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:24 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:24 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ой, не впізнав активного дописувача цієї теми у гримі 👀😉 та це по ходу особистий аккаунт Соколової Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 13:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:28 3 хвилини тому, US7IGN сказав: та це по ходу особистий аккаунт Соколової Не знаю, хто то така , але я думав що то чоловік ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:39 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:39 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Не знаю, хто то така , але я думав що то чоловік ) Матрасу дуже подобається. Я краще коментувати не буду бо дружу з тим хто її дуже близько знає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 13:40 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:40 а зачем в игнор кого то ставят? ну ладно одно-два каких то чучела по поведению))), а таким количеством? мир многогранен, а если видеть лишь одну грань постоянно, можно не только многое потерять, но и нарисовать себе, что то несуществующее 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В суботу в 13:46 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:46 1 година тому, US7IGN сказав: може вам ще цифри по закупівлях МО показати? так у них фпв за 2024 мільйон+. запитайте у підрозділів чи отримували вони дрони від мо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:47 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:47 7 хвилин тому, Бармалей сказав: а зачем в игнор кого то ставят? ну ладно одно-два каких то чучела по поведению))), а таким количеством? мир многогранен, а если видеть лишь одну грань постоянно, можно не только многое потерять, но и нарисовать себе, что то несуществующее У пана електронна пошта? Він увесь спам уважно читає? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:49 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:49 1 хвилину тому, akineo сказав: так у них фпв за 2024 мільйон+. запитайте у підрозділів чи отримували вони дрони від мо Я краще не буду писати що мені підрозділи кажуть бо Дощ скаже що то брехня, а йому краще знати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 13:58 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:58 (змінено) 20 хвилин тому, Бармалей сказав: а зачем в игнор кого то ставят? Чтобы несовпадающая точка зрения вдруг не подорвала неустойчивые основы и чтобы не завалилось все мировозрение, а заодно и самооценка ) По этой же причине и банят )) Особенно в одной чувствительной теме, за оскорбление чувств верующих ))) Змінено В суботу в 14:01 користувачем vadimv 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В суботу в 14:01 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:01 20 минут назад, Бармалей сказал: а зачем в игнор кого то ставят? ну ладно одно-два каких то чучела по поведению))), а таким количеством? мир многогранен, а если видеть лишь одну грань постоянно, можно не только многое потерять, но и нарисовать себе, что то несуществующее Там проблеми з психікою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 14:05 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:05 6 хвилин тому, vadimv сказав: Чтобы несовпадающая точка зрения вдруг не подорвала неустойчивые основы и чтобы не завалилось все мировозрение, а заодно и самооценка ) По этой же причине и банят )) Особенно в одной чувствительной теме, за оскорбление чувств верующих ))) не всі ж такі невибагливі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 14:14 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:14 26 минут назад, US7IGN сказал: У пана електронна пошта? Він увесь спам уважно читає? "Полковнику никто не пишет." © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 14:18 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:18 3 минуты назад, sergio сказал: "Полковнику никто не пишет." © главное, чтоб полковника не писали))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В суботу в 14:31 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:31 5 годин тому, Бармалей сказав: не важно где и как жить))) ну совсем не важно. Неужели никто этого не понимает. Если человеку хорошо то и нормально даже в однокомнатной хрущевке с соседями наркоманами. Жизнь одна и чем больше дней ты счастлив, тем лучше - это главное. О, та ти однодумець мого брата, який постійно бухає вже років 25. Зараз живе в селі, щоб не заважав своїй дочці з зятем. Бухає і дивиться телевізор, те що він найбільше любить - що ще треба для щастя? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 14:36 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:36 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: О, та ти однодумець мого брата, який постійно бухає вже років 25. Зараз живе в селі, щоб не заважав своїй дочці з зятем. Бухає і дивиться телевізор, те що він найбільше любить - що ще треба для щастя? все люди разные и если человек счастлив не ограничивая свободу-счастье других, то почему бы и нет. Там посыл в другом. А границы счастья у каждого человека и времени человека свои. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В суботу в 14:41 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:41 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: Бухає і дивиться телевізор, те що він найбільше любить - що ще треба для щастя? Счастье есть отсутствие несчастья и присутствие спокойствия (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В суботу в 14:50 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:50 Він довбойоп чи тільки ним прикидається? Путін був би у Києві "за п’ять годин", якби російські танки не загрузли у багнюці, - Трамп censor.net/ua/news/3552829/tramp-poyasnyv-chomu-putin-ne-vzyav-kyyiv-za-p-yat-godyn-u-2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 14:55 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:55 пора бы привыкнуть и не возбуждаться😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В суботу в 14:56 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:56 (змінено) 1 час назад, Бармалей сказал: а зачем в игнор кого то ставят? ну ладно одно-два каких то чучела по поведению))), а таким количеством? мир многогранен, а если видеть лишь одну грань постоянно, можно не только многое потерять, но и нарисовать себе, что то несуществующее Справа більше в тому, що хтось малює якусь дичину як раз усьому піплу, а ніяк не собі. Простіше кажучи може елементарно безперешкодно накидувати, якщо такого ігнорити. Невже у когось ще зберігаються манери малолітнього дитяти, коли дитя зачиняє очі, якщо по ньому щось не так. Якійсь абсурд, по великому рахунку! Змінено В суботу в 15:04 користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 15:02 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:02 астрологи оголосили тиждень поціновувачів спаму 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В суботу в 15:11 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:11 1 година тому, vadimv сказав: По этой же причине и банят Коли насрано - зливають воду, щоб не смерділо. Не всі хочуть розбиратись в сортах чужого гівна. А банять - якщо часто срати в не положеному місці, на людях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 15:13 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:13 20 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Він довбойоп чи тільки ним прикидається? Хочете зацитую? ) Цитата У меня в жизни бывали моменты, когда я с удивлением обнаруживал, что мои собеседники располагают очень скудной информацией о предстоящей сделке. Разумеется, если люди не хотят готовиться к переговорам, данным обстоятельством нельзя не воспользоваться. Меня это всегда поражало. Я не призываю вас наживаться на чужой глупости, а хочу только сказать, что надо очень тщательно готовиться ко всему, что бы вы ни делали. Правда, иногда бывает полезно и прикинуться дурачком. Говорят, что нужно быть очень умным человеком, чтобы косить под дурака. Почему? Потому, что это дает прекрасную возможность понять, как много знает (или не знает) ваш партнер по переговорам. Пользуясь этим способом, можно также понять, не пытается ли он вас надуть. Главное здесь — доверять своей интуиции, особенно если она у вас хорошо развита. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 15:19 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:19 5 хвилин тому, vadimv сказав: Хочете зацитую? ) штани заправлені в шкарпетки зачно знижують очікування від оточуючих 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В суботу в 15:21 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:21 2 хвилини тому, vadimv сказав: Хочете зацитую? ) Але, щось мені підказує, що прикидається і надуває він Зеленського - а може проканає капітуляція? А Пуйла він рятує, як може, навіть ціною своєї репутації, коли його вже вважають дурачком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 15:21 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:21 1 час назад, US7IGN сказал: Я краще не буду писати що мені підрозділи кажуть бо Дощ скаже що то брехня, а йому краще знати. Чому сидять сховавши пельку в дупу, жебраючи по різних волонтерах?! censor.net/ua/blogs/3552571/v-yiskov-krikom-krichat-dayite-s-tki-dlya-frontu Коментарі показові. А враховуючи, що Цензор обслуговується петіною ботофермою.... 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 15:33 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:33 10 хвилин тому, sergio сказав: Чому сидять сховавши пельку в дупу, жебраючи по різних волонтерах?! censor.net/ua/blogs/3552571/v-yiskov-krikom-krichat-dayite-s-tki-dlya-frontu Коментарі показові. А враховуючи, що Цензор обслуговується петіною ботофермою.... 😎 ну так це все петіни боти розгоняють зраду. зараз має прийти хтось з зеленої команди та пояснити що ця стаття кацапське іпсо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз