Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 годин тому, 7351 сказав:

Дрони масово атакували Москву і область.

В результаті уражені заводи із виробництва БПЛА та технопарк.

Дрони атакували завод із розробки  БпЛА під Москвою.

Уражені великі виробництва російського  ВПК. Один із ударів прийшовся по АТ «Кронштадт» в Дубні, це у Підмосков'ї, який, за повідомленням української розвідки, виробляє БПЛА, такі як «Оріон», «Молнія», «Гром», «Терміт».

novosti.dn.ua/news/398213-drony-masovo-atakuvaly-moskvu-i-oblast

17484874407301888566384024065362.jpg.29b90580ce6ee2969e4fdf769228035d.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 годин тому, US7IGN сказав:

та вже краще одразу 6-го :flag1:

Повністю невидимі і беззвучні...

image.png.18aae8c471a1e40e3a9209945d6dc6e5.png

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, vadimv сказал:

Повністю невидимі і беззвучні...

image.png.18aae8c471a1e40e3a9209945d6dc6e5.png

Чому пілот не в комбінезоні і без гермошолома?! Фейк. 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

28.05.2025 в 00:51, karlito сказав:

загорілих персонажів не розумів на відсотків 50, але трохи попустився, коли в одній з серій полісмени привели загорілу перекладачку, яка їм перекладала діалоги наркодилерів. і зараз, вже тут, в Америці, після тиради загорілого майже завжди мушу перепитувати, доволі специфічна "музика" їхньої англійської

Та, тут згадалося, як ми в Карпатах двох жіночок підвозили зі Славського до Тухлі. Поки одна з них розмовляла з нами - все ніби було норм, ну трохи незвична вимова і все. І тут вони почали між собою тріщати... і стало ясно, що я взагалі ніхера не розумію )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, vadimv сказал:

Та, тут згадалося, як ми в Карпатах двох жіночок підвозили зі Славскього до Тухлі. Поки одна з них розмовляла з нами - все ніби було норм, ну трохи незвична вимова і все. І тут вони почали між собою тріщати... і стало ясно, що я взагалі ніхера не розумію )

І то ще тільки Славсько... 😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 годин тому, akineo сказав:

ну да. був Вася. був Вася фахівець. збирав Вася дрони. збирав він рік. збирав він два. а на третій рік Васю в дшв. Не має більше Васі. 

а насправді так і буде. бо будуть брати з тих, хто на обліку стоїть. і якщо буде кепсько з відловом, то відмінять бронювання. або як минулого листопада клоунаду влаштують під приводом "шото вас дофіга, полюбе махлюєте негодяі, давайте повну ревізію блеать, з відміною всіх бронювань, поновлюйте критчиність блеть!!111". бо проводити ревізію весь рік не відміняючи броні це занадто складно для наших. обовязково ж треба наєпать. 

Основна проблема в тому що потрібно підійти комплексно, а не точково. Ви не змогли навіть зрозуміти прочитане, а влада це стадо кретинів яким це не треба. 

Відміняти броні це те що вони якраз можуть зробити, але цього мало. Серед всіх заброньованих знайомих немає прямо критичних. Так є директора навіть енергокомпаній, але їх можна замінити жінкою на певний час точно. 

Посилання на коментар

6 годин тому, DmiVady сказав:

чи змінювався текст Військової присяги ЗСУ з 2015-го року?

Не змінювався

6 годин тому, DmiVady сказав:

Я мав на увазі, що українська сторона, можливо, не може впливати на списки тих, кого віддають росіяни, а може й може, але є інші причини ..

Може впливати шляхом відбору тих, кого ми віддаємо. Повторюсь, обмін має бути рівнозначним, критерії з врахуванням війни загальновідомі, і забирання звичайних кримінальників не є пріоритетним, тим більше їх міняють на зрадників, засуджених за особливо тяжкий злочин - державну зраду. Ми віддаємо їм "їх героїв, які боролись проти нати в тилу нацистів", а отримуємо якихось даунів, вибірково наловлених по тюрмах. А можливо й не вибірково - цілком підготовлених агентів - нафуя вони тут треба

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Портнов зустрічався із Зеленським, Єрмаком і Татаровим під час останнього візиту в Україну Джерело: https://censor.net/ua/n3554886

...  І був випущений з України незаконно - без довідки з ТЦК про наявність законних підстав для виїзду за кордон. ...

🤣

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

12 хвилин тому, hause сказав:

Портнов зустрічався із Зеленським, Єрмаком і Татаровим під час останнього візиту в Україну Джерело: https://censor.net/ua/n3554886

...  І був випущений з України незаконно - без довідки з ТЦК про наявність законних підстав для виїзду за кордон. ...

🤣

Звідки ви знаєте? Може він одну ВЛК з Залужним проходив і готував документи на посла в Іспанію :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, hause сказав:

І був випущений з України незаконно - без довідки з ТЦК про наявність законних підстав для виїзду за кордон.

Іноді це кращий варіант. Хай собі їде... :)

Сусіди наді мною - двоє братів, хлопи 35-40 років. Молодший вже має 4 ходки, старший - усього 2. За наркоту.

Повернулися минулого літа. І відразу почали щось мутити, гроші заробляти. А тут тиждень тому щезли. І потім в одному ТГ каналі читаю новину, як прикордонники затримали групу людей, які намагалися перетнути кордон, і в ній були жителі Дніпра. І фотка з заблюреними обличчями. Але ми-то їх впізнали... :-)

От і думаю собі, яка шкода, що їх затримали. Хай би звалили собі... :-) Тим більше, у Білорусь хотіли... Бо тут їм, м'яко кажучи, не раді. Та і в ЗСУ, якщо насильно заберуть, буде тільки шкода від них...

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Ihor Chumak сказал:

Іноді це кращий варіант. Хай собі їде... :)

Сусіди наді мною - двоє братів, хлопи 35-40 років. Молодший вже має 4 ходки, старший - усього 2. За наркоту.

Повернулися минулого літа. І відразу почали щось мутити, гроші заробляти. А тут тиждень тому щезли. І потім в одному ТГ каналі читаю новину, як прикордонники затримали групу людей, які намагалися перетнути кордон, і в ній були жителі Дніпра. І фотка з заблюреними обличчями. Але ми-то їх впізнали... :-)

От і думаю собі, яка шкода, що їх затримали. Хай би звалили собі... :-) Тим більше, у Білорусь хотіли... Бо тут їм, м'яко кажучи, не раді. Та і в ЗСУ, якщо насильно заберуть, буде тільки шкода від них...

Втечуть з учебки. Краще підготуються. Все в них получиться. Головне болторіз від Топекс не брати. Ягозу погано ріже. 😎

• Лайк 1
Посилання на коментар

пишуть за вчора 6 разів прилітам літак ІЛ 76 з ракетами для Ту 95, уроди готують обстріл

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, dvr002 сказал:

пишуть за вчора 6 разів прилітам літак ІЛ 76 з ракетами для Ту 95, уроди готують обстріл

Куды и откуда прилитам?

Посилання на коментар

11 часов назад, 7351 сказал:

Зрозуміло, що таким, як ти байдуже, хто при владі в Україні -- тобі чим гірше Україні, тим краще...

Ну і рашалайно на ветилятор -- як же без цього:

"чістая" рашабрехня.

По состоянию на 21 год ВСУ имеет только лишь 1 танк ОПЛОТ, зато у тайланда их штук 50...с 15до 19 года не одного нового танка в ВСУ не пришло)))
то что с запасников старье снималось, не то)))

Посилання на коментар

Ну ожидаемо)

Маска выпиzдили из департамента, а рыжего дебила верховный суд послал нахер с тарифами.

Змінено користувачем DimaF
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

По состоянию на 21 год ВСУ имеет только лишь 1 танк ОПЛОТ, зато у тайланда их штук 50...с 15до 19 года не одного нового танка в ВСУ не пришло)))
то что с запасников старье снималось, не то)))

Та щось танки зараз не дуже як зброя виявилися...

• Лайк 3
Посилання на коментар

49 минут назад, dvr002 сказал:

Я конечно диванный эксперт. Но, что нельзя заслать пару диверсантов и такой  ИЛ на подлете к Оленьей Стрелой попробовать сбить?Думаю штуки 2 одновременно хватило бы. 

Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

Та щось танки зараз не дуже як зброя виявилися...

Порошенко Велик! Предсказал, поэтому и не заказывал для ВСУ...Аллилуйя)))

Змінено користувачем Бармалей
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Я конечно диванный эксперт. Но, что нельзя заслать пару диверсантов и такой  ИЛ на подлете к Оленьей Стрелой попробовать сбить?Думаю штуки 2 одновременно хватило бы. 

Всі диверсанти з такими здібностями перетинають західний кордон.

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

Всі диверсанти з такими здібностями перетинають західний кордон.

Запрпоновути винагороду. 10 лямів готівкою, хто зможе таке провернути. 

UPD. У валюті звісно. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

От вы и пойдете, опыт преодоления препятствий у вас есть.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

Та, тут згадалося, як ми в Карпатах двох жіночок підвозили зі Славського до Тухлі. Поки одна з них розмовляла з нами - все ніби було норм, ну трохи незвична вимова і все. І тут вони почали між собою тріщати... і стало ясно, що я взагалі ніхера не розумію )

У Славському 6 раз був. Мова цілком плнятна.то не місцеві

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

Запрпоновути винагороду. 10 лямів готівкою, хто зможе таке провернути. 

UPD. У валюті звісно. 

Та пишіть вже одразу в ФСБ 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, DimaF сказал:

От вы и пойдете, опыт преодоления препятствий у вас есть.

Где я, а где Оленья?! Да и думаю, что Буданов найдёт более достойную кандидатуру для такой ответственной операции. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...