akineo Опубліковано: учора в 07:35 Поділитись Опубліковано: учора в 07:35 (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Протидронові коридори gazeta.ua/articles/life/_vorog-aktivno-zastosovuye-na-svoyih-napryamkah-protidronovi-koridori-oficer-azovu/1219431 в чому проблема дронами по опорам бити? або пошкодити дроном сітку, є дрони-дракони - спалити її. наш Потужний лідор відчитався про 1 мільйон дронів фпв в 2024. цього не достатно? а коли ворог ці сітки встановлює, опори встановлює, наші чим займаються? Змінено учора в 07:35 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 07:36 Поділитись Опубліковано: учора в 07:36 (змінено) Портнов напряму передавав головам судів вказівки та завдання, - джерело Джерело: https://censor.net/ua/n3555170 Портнов зустрічався із Зеленським, Єрмаком і Татаровим під час останнього візиту в Україну Джерело: https://censor.net/ua/n3554886 Змінено учора в 07:37 користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:41 Поділитись Опубліковано: учора в 07:41 Єдине що мене зараз цікавить це те, де ж вони все таки домовилися буде новий кордон? www.ukrinform.ua/rubric-world/3998664-ssa-mozut-pripiniti-rozsirenna-nato-na-shid-kellog.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 08:06 Поділитись Опубліковано: учора в 08:06 1 годину тому, hause сказав: Щось не ладно у земудараському королівстві, ОВА просять місцевих жителів терміново евакуюватися до безпечних місць через загрозу наступу росіян у Сумській област До вы е, грёбаный 🤡. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: учора в 08:08 Поділитись Опубліковано: учора в 08:08 Маск отполз, жидко обосравшись. Трамп пока в том же состоянии, течёт облепленный агентами как собака блохами, не понимающий этого, и по этому в ожидании чуда. Его фото живёт своей жизнью как по нотам. Первые пару месяцев вселяло страх, третий-четвёртый похоже всем на него пох, к полугоду не будет вызывать ничего кроме ироничного смеха... Похоже ребята так и не поняли что пытались залупаться на Систему... Напёрстночники, каждый день по дороге из дома на работу, это не только вредно, но и полезно.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: учора в 08:10 Поділитись Опубліковано: учора в 08:10 Як тоді, так і зараз роблять окупанти. Нічого не змінилося з 1937 року. Pauk 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:16 Поділитись Опубліковано: учора в 08:16 2 часа назад, hause сказал: Щойно, на Кардачах в сторону Сэвплощі перед ждмостом земудари у формі перекрили автобусну полосу з "їжачками" і влаштували полювання на "ухилянтів", і пофік на кілометрові затори і що люди масово запізнюються на роботу. Щось не ладно у земудараському королівстві, мабуть запахло жареним, що почали перекривати київські "артерії", необучаємі, мабуть хочуть черговий майдан ...? Черговий і будь-який майдан тепер розбіжиться сам від трьох тцкшників з папками. У військових практично безмежні повноваження і майже безмежна влада над цивільними. Це я про то, якщо хочете президентом генерала армії - то оце перекриття артерій - просто демо-версія демократії по-армійськи 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 08:16 Поділитись Опубліковано: учора в 08:16 39 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Портнов напряму передавав головам судів вказівки та завдання, - джерело Джерело: https://censor.net/ua/n3555170 Портнов зустрічався із Зеленським, Єрмаком і Татаровим під час останнього візиту в Україну Джерело: https://censor.net/ua/n3554886 Для зрадників у зелених мудрастів завжди двері відкриті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 08:21 Поділитись Опубліковано: учора в 08:21 1 годину тому, karlito сказав: рагаце сподіваюсь). і - то множина чоловічого. я не знаю що вам зробила Італія - клімат перфетто. я на чікагщині за 8 міс 4 рази хворів, в Італії - жодного. правда, будувати басейни - це гарне тренування до пекла, тому і чухнув звідти. знімав квартиру в Наполі - ціни ну його, перебравсь на Сицилію - вілла в апельсиново-лимонному саду за 350 євро, 300 євро місяць оренди авто. море, де стоїть флот з яхт міліонерів і міліардерів, чудові люди і десерти. я б там жив, аби якийсь пасивний дохід в тисячі півтори був. грязнувато, але після українського райцентру мене не налякати. А медицина дуже кусається? я не в плані хворіти, а поточні витрати: ціни на стоматологічне ТО, аналізи раз на півроку-рік на основні показники організму вітаміни, мінерали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:25 Поділитись Опубліковано: учора в 08:25 3 минуты назад, DmiVady сказал: А медицина дуже кусається? я не в плані хворіти, а поточні витрати: ціни на стоматологічне ТО, аналізи раз на півроку-рік на основні показники організму вітаміни, мінерали? Ніщо так не повертає людей назад в Україну, як стоматологія. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:29 Поділитись Опубліковано: учора в 08:29 47 минут назад, US7IGN сказал: Єдине що мене зараз цікавить це те, де ж вони все таки домовилися буде новий кордон? www.ukrinform.ua/rubric-world/3998664-ssa-mozut-pripiniti-rozsirenna-nato-na-shid-kellog.html Кордон між чим і чим?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: учора в 08:30 Поділитись Опубліковано: учора в 08:30 19 минут назад, sat-prof сказал: Як тоді, так і зараз роблять окупанти. Нічого не змінилося з 1937 року. Pauk Доречі лікарів там толком немає но ремонт корпусів роблять капітальний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: учора в 08:33 Поділитись Опубліковано: учора в 08:33 И всё-таки, как ни крути, а пока не оторвал, сегодня пятница.. x.com/i/status/1905315843983941767 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:33 Поділитись Опубліковано: учора в 08:33 15 минут назад, murava сказал: Черговий і будь-який майдан тепер розбіжиться сам від трьох тцкшників з папками. У військових практично безмежні повноваження і майже безмежна влада над цивільними. Це я про то, якщо хочете президентом генерала армії - то оце перекриття артерій - просто демо-версія демократії по-армійськи Типове самонавіювання емігранта, щоб самоствердитись в думці, що він правільно зробив коли звалив. 😎 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 08:35 Поділитись Опубліковано: учора в 08:35 (змінено) 10 хвилин тому, murava сказав: Ніщо так не повертає людей назад в Україну, як стоматологія. Жінка ходила до завідуючої обласної поліклініки, лікувала зуби. Запису до неї немає, але старим клієнтам не відмовляє. З першим вийшло не дуже вдало, ця завідуюча ще в приватному кабінеті, десять років назад, наростила зуб на тонюсіньку оболонку. Це коштувало не дуже дешево по тим часам. На цей раз вже не вдалось так зробити, прийшлося виривати. А ось інший запломбувала, перед цим його на місяць пломбувала тимчасово, б жінка їздила няньчити онуків. Ви не повірите, взяла всього 300 гривень. А їздили ми до неї разів 6. А, ще й зняла каміння. Може, такий у неї настрій був, а може поспівчувала, що в онуки діабет. Лікувала в обласній поліклініці, бо в приватній вона вже й не працює. Змінено учора в 08:36 користувачем Вячеслав63 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 08:36 Поділитись Опубліковано: учора в 08:36 1 хвилину тому, sergio сказав: Типове самонавіювання емігранта, щоб самоствердитись в думці, що він правільно зробив коли звалив. 😎 Саме показове - це спостерігати за процесом, як ті, хто "не збирається перевзуватися і покидати Україну", один за одним (і одна за одною) перевзуваються і покидають... ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:43 Поділитись Опубліковано: учора в 08:43 12 минут назад, DmiVady сказал: А медицина дуже кусається? я не в плані хворіти, а поточні витрати: ціни на стоматологічне ТО, аналізи раз на півроку-рік на основні показники організму вітаміни, мінерали? Далеко не ходити. Сестра вже років два по закордоном сиділа, то в Португалії, то, останній час в Італії .Але декілька місяців тому почав прихоплювати жовчний. Звернулась там в лікарню - пийте знеболювальне. Терміново приїхала до Львова, терміново видалили жовчний-каменка , а потім жовчні протоки. Ясно не безкоштовно, але ми всі знаємо, як в нас функціонує медицина. Ось підписаний на канал чувака в Бельгії на будові робить, камінці, але в нирках. Приступи. В лікарню-пийте знеболювальне. В нас би пішов навіть до тупого сімейного або УЗІ в приватників зробив би, а далі або по скеруванню або приватно (у нас навіть зараз БіГ бордт висять-Реклама дроблення каменів) пішов розбив би ті камінці, потім в Трускавець водички попити і був би,, а нова монета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:48 Поділитись Опубліковано: учора в 08:48 19 хвилин тому, sergio сказав: Кордон між чим і чим?! Це вже друге питання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 08:49 Поділитись Опубліковано: учора в 08:49 Корч каже, що за кривий погляд в сторону тцк треба давати довічне то чому просто не судити і не саджати, по закону? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:50 Поділитись Опубліковано: учора в 08:50 8 минут назад, vadimv сказал: Саме показове - це спостерігати за процесом, як ті, хто "не збирається пезон ви аеревзуватисезон ся і покидати Україну", один за одним (і одна за одною) пипті. прохраєте. Вп Єберевзуваються і покидають... ) Я, мабуть, буду останнім хто выключить сві. ло на Борисполі (закреслено) на Краківці.😎 Один будівельний сезон вже витратили в. Іспанії(Слпвське теж не за дурно було) Другий витратите в Єбипті.Побачимо, чи на довго вас. вистачить😺 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:51 Поділитись Опубліковано: учора в 08:51 17 минут назад, sergio сказал: Типове самонавіювання емігранта, щоб самоствердитись в думці, що він правільно зробив коли звалив. 😎 Сходіть попротестуйте На час дії військового стану всі протести заборонені Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:52 Поділитись Опубліковано: учора в 08:52 1 минуту назад, akineo сказал: Корч каже, що за кривий погляд в сторону тцк треба давати довічне то чому просто не судити і не саджати, по закону? Корч завжди був провладною шісткою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:52 Поділитись Опубліковано: учора в 08:52 Тільки що, murava сказав: Сходіть попротестуйте На час дії військового стану всі протести заборонені Думаєте Майдан з дозволу влади проходив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:53 Поділитись Опубліковано: учора в 08:53 2 минуты назад, akineo сказал: Корч каже, що за кривий погляд в сторону тцк треба давати довічне то чому просто не судити і не саджати, по закону? Пересаджати весь мобресурс? Вони ж дурні, але не повністю довбануті : пересаджай всіх - і самому прийдеться на фронт. А так нізя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:56 Поділитись Опубліковано: учора в 08:56 1 минуту назад, murava сказал: Сходіть поп, ротестуйте На час дії військового стану всі протести заборонені Навіщо. Зараз як раз стою під офісом фірми, буду купляти пісок для бассейнов ого фільтра. Мабуть літом взагалі практично не буду виїжджати з ділянки. Во ізбежаніє. ☝️Ага заїду в АТБ запаси попкорна зроблю на декілька місяців. 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз