Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, US7IGN сказав:

Протидронові коридори gazeta.ua/articles/life/_vorog-aktivno-zastosovuye-na-svoyih-napryamkah-protidronovi-koridori-oficer-azovu/1219431

в чому проблема дронами по опорам бити? або пошкодити дроном сітку, є дрони-дракони - спалити її. 

наш Потужний лідор відчитався про 1 мільйон дронів фпв в 2024. цього не достатно?

а коли ворог ці сітки встановлює, опори встановлює, наші чим займаються?

Змінено користувачем akineo
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Портнов напряму передавав головам судів вказівки та завдання, - джерело Джерело: https://censor.net/ua/n3555170

Портнов зустрічався із Зеленським, Єрмаком і Татаровим під час останнього візиту в Україну Джерело: https://censor.net/ua/n3554886

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Єдине що мене зараз цікавить це те, де ж вони все таки домовилися буде новий кордон?

www.ukrinform.ua/rubric-world/3998664-ssa-mozut-pripiniti-rozsirenna-nato-na-shid-kellog.html

Посилання на коментар

1 годину тому, hause сказав:

Щось не ладно у земудараському королівстві,

ОВА просять місцевих жителів терміново евакуюватися до безпечних місць через загрозу наступу росіян у Сумській област

До вы е, грёбаный 🤡.

Посилання на коментар

Маск отполз, жидко обосравшись.

Трамп пока в том же состоянии, течёт облепленный агентами как собака блохами, не понимающий этого, и по этому в ожидании чуда.

Его фото живёт своей жизнью как по нотам. Первые пару месяцев вселяло страх, третий-четвёртый похоже всем на него пох, к полугоду не будет вызывать ничего кроме ироничного смеха...

Похоже ребята так и не поняли что пытались залупаться на Систему...

Напёрстночники, каждый день по дороге из дома на работу, это не только вредно, но и полезно.. 

Gjv_buAWsAICjkC?format=jpg&name=4096x409

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, hause сказал:

Щойно,  на Кардачах в сторону Сэвплощі перед ждмостом земудари у формі перекрили автобусну полосу з "їжачками" і влаштували полювання на "ухилянтів", і пофік на кілометрові затори і що люди масово запізнюються на роботу.  Щось не ладно у земудараському королівстві, мабуть запахло жареним, що почали перекривати київські "артерії", необучаємі, мабуть хочуть черговий майдан ...?

Черговий і будь-який майдан тепер розбіжиться сам від трьох тцкшників з папками.

У військових практично безмежні повноваження і майже безмежна влада над цивільними.

Це я про то, якщо хочете президентом генерала армії - то оце перекриття артерій - просто демо-версія демократії по-армійськи

• Лайк 4
Посилання на коментар

39 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Портнов напряму передавав головам судів вказівки та завдання, - джерело Джерело: https://censor.net/ua/n3555170

Портнов зустрічався із Зеленським, Єрмаком і Татаровим під час останнього візиту в Україну Джерело: https://censor.net/ua/n3554886

Для зрадників у зелених мудрастів завжди двері відкриті.

Посилання на коментар

1 годину тому, karlito сказав:

рагаце сподіваюсь). і - то множина чоловічого. я не знаю що вам зробила Італія - клімат перфетто. я на чікагщині за 8 міс 4 рази хворів, в Італії - жодного. правда, будувати басейни - це гарне тренування до пекла, тому і чухнув звідти. знімав квартиру в Наполі - ціни ну його, перебравсь на Сицилію - вілла в апельсиново-лимонному саду за 350 євро, 300 євро місяць оренди авто. море, де стоїть флот з яхт міліонерів і міліардерів, чудові люди і десерти. я б там жив, аби якийсь пасивний дохід в тисячі півтори був. грязнувато, але після українського райцентру мене не налякати.

А медицина дуже кусається? я не в плані хворіти, а поточні витрати:

ціни на стоматологічне ТО, аналізи раз на півроку-рік на основні показники організму вітаміни, мінерали? 

Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

ціни на стоматологічне ТО, аналізи раз на півроку-рік на основні показники організму вітаміни, мінерали? 

Ніщо так не повертає людей назад в Україну, як стоматологія.

• Дякую 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

47 минут назад, US7IGN сказал:

Єдине що мене зараз цікавить це те, де ж вони все таки домовилися буде новий кордон?

www.ukrinform.ua/rubric-world/3998664-ssa-mozut-pripiniti-rozsirenna-nato-na-shid-kellog.html

Кордон між чим і чим?! 

Посилання на коментар

19 минут назад, sat-prof сказал:

Як тоді, так і зараз роблять окупанти. Нічого не змінилося з 1937 року.
Pauk

2025-05-27_034659.png

Доречі лікарів там толком немає но ремонт корпусів роблять капітальний

Посилання на коментар

15 минут назад, murava сказал:

Черговий і будь-який майдан тепер розбіжиться сам від трьох тцкшників з папками.

У військових практично безмежні повноваження і майже безмежна влада над цивільними.

Це я про то, якщо хочете президентом генерала армії - то оце перекриття артерій - просто демо-версія демократії по-армійськи

Типове самонавіювання емігранта, щоб самоствердитись в думці, що він правільно зробив коли звалив. 😎

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

10 хвилин тому, murava сказав:

Ніщо так не повертає людей назад в Україну, як стоматологія.

Жінка ходила до завідуючої обласної поліклініки, лікувала зуби. Запису до неї немає, але старим клієнтам не відмовляє. З першим вийшло не дуже вдало, ця завідуюча ще в приватному кабінеті, десять років назад, наростила зуб на тонюсіньку оболонку. Це коштувало не дуже дешево по тим часам. На цей раз вже не вдалось так зробити, прийшлося виривати. А ось інший запломбувала, перед цим його на місяць пломбувала тимчасово, б жінка їздила няньчити онуків. Ви не повірите, взяла всього 300 гривень. А їздили ми до неї разів 6. А, ще й зняла каміння. Може, такий у неї настрій був, а може поспівчувала, що в онуки діабет. Лікувала в обласній поліклініці, бо в приватній вона вже й не працює. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Типове самонавіювання емігранта, щоб самоствердитись в думці, що він правільно зробив коли звалив. 😎

Саме показове - це спостерігати за процесом, як ті, хто "не збирається перевзуватися і покидати Україну", один за одним (і одна за одною) перевзуваються і покидають... )

Посилання на коментар

12 минут назад, DmiVady сказал:

Далеко не ходити. Сестра вже років два по закордоном сиділа, то в Португалії, то, останній час в Італії

.Але декілька місяців тому почав прихоплювати жовчний. Звернулась там в лікарню - пийте знеболювальне. Терміново приїхала до Львова, терміново видалили жовчний-каменка , а потім жовчні протоки. Ясно не безкоштовно, але ми всі знаємо, як в нас функціонує медицина.

Ось підписаний на канал чувака в Бельгії на будові робить, камінці, але в нирках. Приступи. В лікарню-пийте знеболювальне. В нас би пішов навіть до тупого сімейного або УЗІ в приватників зробив би, а далі або по скеруванню  або приватно (у нас навіть зараз БіГ бордт висять-Реклама дроблення каменів) пішов розбив би ті камінці, потім в Трускавець водички попити і був би,, а нова монета. 

Посилання на коментар

Корч каже, що за кривий погляд в сторону тцк треба давати довічне 

то чому просто не судити і не саджати, по закону? 

Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Саме показове - це спостерігати за процесом, як ті, хто "не збирається пезон ви аеревзуватисезон ся і покидати Україну", один за одним (і одна за одною) пипті. прохраєте. Вп Єберевзуваються і покидають... )

Я, мабуть, буду останнім хто выключить сві. ло на Борисполі (закреслено) на Краківці.😎

Один будівельний  сезон вже витратили в. Іспанії(Слпвське теж не за дурно було) Другий витратите в Єбипті.Побачимо, чи на довго вас. вистачить😺

• Хаха 2
Посилання на коментар

17 минут назад, sergio сказал:

Сходіть попротестуйте :)

На час дії військового стану всі протести заборонені :)

Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

Корч завжди був провладною шісткою. 

Посилання на коментар

Тільки що, murava сказав:

Сходіть попротестуйте :)

Думаєте Майдан з дозволу влади проходив?:lol:

Посилання на коментар

2 минуты назад, akineo сказал:

Пересаджати весь мобресурс?

Вони ж дурні, але не повністю довбануті : пересаджай всіх - і самому прийдеться на фронт. 

А так нізя. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, murava сказал:

Сходіть поп, ротестуйте :)

Навіщо. 

Зараз як раз стою під офісом фірми, буду купляти пісок для бассейнов ого фільтра. Мабуть літом взагалі практично не буду виїжджати з ділянки. Во ізбежаніє. ☝️Ага заїду в АТБ запаси попкорна зроблю на декілька місяців. 😎

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...