akineo Опубліковано: В суботу в 19:52 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:52 обідно що два діда переживуть мене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В суботу в 19:53 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:53 Тільки що, Бармалей сказав: тут думаю всем достанется, относительно "повезло" тем кого без боя взяли в первые недели... за здачу Півдня вже винних визначили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 19:57 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:57 1 минуту назад, akineo сказал: за здачу Півдня вже винних визначили? для меня это и не был вопрос - план такой зализнонепрыдатного был - отдать сухопутную дорогу в крым, вдруг путин этим успокоится...но нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 20:06 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:06 2 години тому, Dmitriy_S сказав: От ви думаєте, що самий умний, а залишаться тільки коти-алкоголіки. Життя зле, так отож:) Котів-алкоголиків не бачив, в юності був товариш по двору еврей-алкоголик(роботяги дуже дивувались), ще один еврей-алкоголик в дорослому житті у партнери милився, але не склав іспитів на корисність))) А життя ... воно прекрасне: пробігся, прогулявся, купив фісташкового морозива, зараз їм ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В суботу в 20:07 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:07 (змінено) то який сенс тоді від поточних дипломатичних зустрічей переговорів, принижень? якщо всім очевидно, що це нічого не дасть? маніпуляція Трампом? як сказав Зеля - Трамп не вічний? Змінено В суботу в 20:07 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 20:13 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:13 2 години тому, МаТраС сказав: Гандж розкриває нахило так деяки ділянки мозку. Багато всякого креативу створюється. Згадався легендарний фільм 99 франків Він просто гарно висушує мозок ) з медичного погляду та досліджень ) деградація не менша, чим від алкашки, але механізм трошки інший) Але креатив як побочка присутній, і мікродозінг як ліки вже давно використовується. Не моя тема, я в нашій компанії розгільдяїв був у таборі алкашів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 20:16 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:16 2 години тому, Бармалей сказав: один вопрос - вешать будете на старых столбах освещения или вначале установите новые? Не зрозумів про "вішати", але не важливо, субота, вечір, бува ... 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 20:25 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:25 27 минут назад, Бармалей сказал: тут думаю всем достанется, относительдяпо "повезло" тем кого без боя взяли в первые недели... Та оно понятно, хочется максимальный долго, насколько возможно пожить в домашних комфортных условипиях,, перед тем как по лагеря для беженцев. слоняться. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: В суботу в 20:30 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:30 Борислав Береза оприлюднив першу інформацію з архіву Портнова в Іспанії - виявляється він допоміг зняти арешт з яхти Медведчука у Хорватії і повернути її куму путіна. Для цього Портнов домовився з Банковою і Офіс генпрокурора (тоді ним був Костін) не передав до Спліту Акт обвинувачення. Без цього документу арешт було знято. За оборудку Портнов отримав від Медведчука 2 млн доларів. З ким він поділився на Банковій поки не кажуть. Україна втратила близько 200 млн дол - в таку суму оцінювали яхту Медведчука. До речі АРМА Портнову допомагала також. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В суботу в 21:16 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:16 5 часов назад, Dmitriy_S сказал: Написав довбойоб для довбойобів. Воно так не працює. Але піньонзи автор отримав. 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: В мене в мого пра*прадіда було десять сіл у власності, разом з кріпаками в Чернігівській губернії. Не дворяни ми, а козаки реєстрові:) Укргнида і не більше, реєстровий ти наш... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: В суботу в 22:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 22:20 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 02:19 Поділитись Опубліковано: учора в 02:19 (змінено) 8 часов назад, Dmitriy_S сказал: В мене в мого пра*прадіда було десять сіл у власності, разом з кріпаками в Чернігівській губернії. Не дворяни ми, а козаки реєстрові:) Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом. 😄І кожен другий був реєстровий чи шляхтич. 🙄 Шото за населення шо мешкало в тих селах - наукова таємниця, вчені досі не можуть знайти жодного потомка тих селян. 🤔 Змінено учора в 02:20 користувачем Tochkin 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 02:39 Поділитись Опубліковано: учора в 02:39 17 хвилин тому, Tochkin сказав: Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом. 😄І кожен другий був реєстровий чи шляхтич. 🙄 Шото за населення шо мешкало в тих селах - наукова таємниця, вчені досі не можуть знайти жодного потомка тих селян. 🤔 Тю, в мене по другій лінії селяни в основному, на панщину ходили, всі діла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 02:51 Поділитись Опубліковано: учора в 02:51 5 годин тому, hause сказав: Укргнида і не більше, реєстровий ти наш... Я в курсі, що мене порохоботи не люблять. Того Петра і не обрали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 03:06 Поділитись Опубліковано: учора в 03:06 7 годин тому, akineo сказав: обідно що два діда переживуть мене Як взагалі можна жити з таким песимістичним відношенням до життя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 04:14 Поділитись Опубліковано: учора в 04:14 1 годину тому, Tochkin сказав: Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом. 😄І кожен другий був реєстровий чи шляхтич. 🙄 Шото за населення шо мешкало в тих селах - наукова таємниця, вчені досі не можуть знайти жодного потомка тих селян. 🤔 Мій прапрапрадід з двома братами був у реєстрі землевласників російської імперії. Я в інтернеті знаходив ці списки і прослідкував "по батькові" - все сходиться, сам в шоці. А прадіда вбили "лєнінські асвабадітєлі" і прабаба втекла звідтіля з трьома малолітніми дітьми. . Ця тема в сім'ї була табу, років п'ять назад, як тітка розказала. Зараз там ботанічний заказник. Ну, там не так і багато землі - 50 гектарів. І під ним був тільки хутір. А ось у сусідки в прадіда до ліваруції був чималенький шмат землі в центральній частині Полтави, а зараз тільки хатка на невеличкій ділянці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 04:26 Поділитись Опубліковано: учора в 04:26 (змінено) 12 годин тому, DmiVady сказав: Котів-алкоголиків не бачив Налийте коту спиртову настіянку валер'янки - побачите... 12 годин тому, DmiVady сказав: я в нашій компанії розгільдяїв був у таборі алкашів) По депресантам значить спеціалізуєтесь, тобто фонова депресія присутня Цитата Любой алкоголь – депрессант. После кратковременной выработки «гормона радости» в организме образуется вещество тетрагидроизохинолин, блокирующее выработку дофамина и серотонина. Что приводит к тому, что человек перестает наслаждаться жизнью без стимуляции. Змінено учора в 08:20 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 04:36 Поділитись Опубліковано: учора в 04:36 (змінено) 10 годин тому, sergio сказав: Та оно понятно, хочется максимальный долго, насколько возможно пожить в домашних комфортных условипиях,, перед тем как по лагеря для беженцев. слоняться. 😏 Это я так думал у 2014 - то ли прекращать стройку и сразу продавать, то ли достроить и продавать, то ли таки пожить несколько лет в комфорте перед тем, как... Альтернатива - иметь доход, достаточный для проживания ну хотя бы в египетском отеле ) Как по мне - так уровень комфорта ничем не хуже - 9 бассейнов присутствует )) Змінено учора в 06:49 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 05:24 Поділитись Опубліковано: учора в 05:24 (змінено) 5 часов назад, Tochkin сказал: Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом У діда по батьківський лінії було 100 моргів поля і 6 моргів дубового лісу. Мабуть, тоді ж по встановленні влади трудящих не хотів йти до колгоспу, за що отримав можливість рубати ліс у ближньому Сибіру. Потім, коли після смерти йоські сталена вертався з таборів, то заїхав до нас на середній Урал. А найбільша гризота, то тещіна земля, колись вона була зразу за містом, але 40 років тому там на тих землях забабахали квартал багатоповерхівок і є ще польський документ на землю. Діти за кордоном, мають технічну освіту, і склад розуму у них зовсім не юридичний. Я займатись тим точно не буду. Ще б тільки 5-7 років відносного здоров'я. Змінено учора в 07:21 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:36 Поділитись Опубліковано: учора в 05:36 3 часа назад, Tochkin сказал: Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом. 😄І кожен другий був реєстровий чи шляхтич. 🙄 Шото за населення шо мешкало в тих селах - наукова таємниця, вчені досі не можуть знайти жодного потомка тих селян. 🤔 Вони всі в Канаду з"їпнули. На початку 900-тих. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:43 Поділитись Опубліковано: учора в 05:43 (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Альтернатива - иметь доход, достаточный для проживания ну хотя бы в египетском отеле ) Как по мне - так уровень комфорта ничем не хуже - 9 бассейнов присутствует )) Некоторый доход за аренду квартир есть, но то что сегодня он есть не означает, что завтра он будет. А с работой в Египте, как я подозреваю, неочень. Да мне Египет и не нужен, мне если надо в Албании квартиру за 300€ в месяц подгогят. Змінено учора в 05:48 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:47 Поділитись Опубліковано: учора в 05:47 10 хвилин тому, sergio сказав: Вони всі в Канаду з"їпнули. На початку 900-тих. і по ходу побудували там кращий комунізм ніж ті хто залишився 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:49 Поділитись Опубліковано: учора в 05:49 1 минуту назад, US7IGN сказал: і по ходу побудували там кращий комунізм ніж ті хто залишився Але за 100 років з того комунізму получився трудовий концтабір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:54 Поділитись Опубліковано: учора в 05:54 3 хвилини тому, sergio сказав: Але за 100 років з того комунізму получився трудовий концтабір. Ну може там теж комусь родичі квартири полишали в спадщину 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:57 Поділитись Опубліковано: учора в 05:57 1 минуту назад, US7IGN сказал: Ну може там теж комусь родичі квартири полишали в спадщину Сто років тому, нашару, щось там нахапали, а тепер ньюкамерам за грубу касу в оренду здають. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз