Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Тільки що, Бармалей сказав:

тут думаю всем достанется, относительно "повезло" тем кого без боя взяли в первые недели...

за здачу Півдня вже винних визначили? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, akineo сказал:

за здачу Півдня вже винних визначили? 

для меня это и не был вопрос - план такой зализнонепрыдатного был - отдать сухопутную дорогу в крым, вдруг путин этим успокоится...но нет

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

От ви думаєте, що самий умний, а залишаться тільки коти-алкоголіки. Життя зле, так отож:)

Котів-алкоголиків не бачив, в юності був товариш по двору еврей-алкоголик(роботяги дуже дивувались),

ще один еврей-алкоголик в дорослому житті у партнери милився, але не склав іспитів на корисність)))

А життя ... воно прекрасне: пробігся, прогулявся, купив фісташкового морозива, зараз їм )))

Посилання на коментар

то який сенс тоді від поточних дипломатичних зустрічей переговорів, принижень? якщо всім очевидно, що це нічого не дасть? маніпуляція Трампом? як сказав Зеля - Трамп не вічний? 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

Гандж розкриває нахило так деяки ділянки мозку. Багато всякого креативу створюється. 

Згадався легендарний фільм 99 франків

Він просто гарно висушує мозок ) з медичного погляду та досліджень ) деградація не менша, чим від алкашки, але механізм трошки інший)

Але креатив як побочка присутній, і мікродозінг як ліки вже давно використовується.

Не моя тема, я в нашій компанії розгільдяїв був у таборі алкашів)

Посилання на коментар

2 години тому, Бармалей сказав:

один вопрос - вешать будете на старых столбах освещения или вначале установите новые?

Не зрозумів про "вішати", але не важливо, субота, вечір, бува ...

).webp.6ef7b58d23003ea6d73f472fb3f4a0ca.webp

😉

Посилання на коментар

27 минут назад, Бармалей сказал:

тут думаю всем достанется, относительдяпо  "повезло" тем кого без боя взяли в первые недели...

Та оно понятно, хочется максимальный долго, насколько возможно пожить в домашних комфортных условипиях,, перед тем как по лагеря для беженцев. слоняться. 😏

• Хаха 1
Посилання на коментар

Борислав Береза оприлюднив першу інформацію з архіву Портнова в Іспанії - виявляється він допоміг зняти арешт з яхти Медведчука у Хорватії і повернути її куму путіна.

Для цього Портнов домовився з Банковою і Офіс генпрокурора (тоді ним був Костін) не передав до Спліту Акт обвинувачення. Без цього документу арешт було знято. За оборудку Портнов отримав від Медведчука 2 млн доларів. З ким він поділився на Банковій поки не кажуть.

Україна втратила близько 200 млн дол - в таку суму оцінювали яхту Медведчука. До речі АРМА Портнову допомагала також.

• Хаха 1
  • Сумно 4
Посилання на коментар

5 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Написав довбойоб для довбойобів. Воно так не працює. Але піньонзи автор отримав. 

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

В мене в мого пра*прадіда було десять сіл у власності, разом з кріпаками в Чернігівській губернії. Не дворяни ми, а козаки реєстрові:)

Укргнида і не більше, реєстровий ти наш...

Посилання на коментар

8 часов назад, Dmitriy_S сказал:

В мене в мого пра*прадіда було десять сіл у власності, разом з кріпаками в Чернігівській губернії. Не дворяни ми, а козаки реєстрові:)

Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом. 😄І кожен другий був реєстровий чи шляхтич. 🙄  Шото за населення шо мешкало в тих селах - наукова таємниця, вчені досі не можуть знайти жодного потомка тих селян. 🤔

Змінено користувачем Tochkin
  • Хаха 6
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Tochkin сказав:

Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом. 😄І кожен другий був реєстровий чи шляхтич. 🙄  Шото за населення шо мешкало в тих селах - наукова таємниця, вчені досі не можуть знайти жодного потомка тих селян. 🤔

Тю, в мене по другій лінії селяни в основному, на панщину ходили, всі діла...

Посилання на коментар

5 годин тому, hause сказав:

Укргнида і не більше, реєстровий ти наш...

Я в курсі, що мене порохоботи не люблять. Того Петра і не обрали:lol:

Посилання на коментар

7 годин тому, akineo сказав:

обідно що два діда переживуть мене

Як взагалі можна жити з таким песимістичним відношенням до життя? 

Посилання на коментар

1 годину тому, Tochkin сказав:

Мій прапрапрадід з двома братами був у реєстрі землевласників російської імперії. Я в інтернеті знаходив ці списки і прослідкував "по батькові" - все сходиться, сам в шоці. А прадіда вбили "лєнінські асвабадітєлі" і прабаба втекла звідтіля з трьома малолітніми дітьми. . Ця тема в сім'ї була табу, років п'ять назад, як тітка розказала.  Зараз там ботанічний заказник. Ну, там не так і багато землі - 50 гектарів. І під ним був тільки хутір. А ось у сусідки в прадіда до ліваруції був чималенький шмат землі в центральній частині Полтави, а зараз тільки хатка на невеличкій ділянці. 

Посилання на коментар

12 годин тому, DmiVady сказав:

Котів-алкоголиків не бачив

Налийте коту спиртову настіянку валер'янки - побачите...

12 годин тому, DmiVady сказав:

я в нашій компанії розгільдяїв був у таборі алкашів)

По депресантам значить спеціалізуєтесь, тобто фонова депресія присутня

Цитата

Любой алкоголь – депрессант. После кратковременной выработки «гормона радости» в организме образуется вещество тетрагидроизохинолин, блокирующее выработку дофамина и серотонина. Что приводит к тому, что человек перестает наслаждаться жизнью без стимуляции.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 годин тому, sergio сказав:

Та оно понятно, хочется максимальный долго, насколько возможно пожить в домашних комфортных условипиях,, перед тем как по лагеря для беженцев. слоняться. 😏

Это я так думал у 2014 - то ли прекращать стройку и сразу продавать, то ли достроить и продавать, то ли таки пожить несколько лет в комфорте перед тем, как...

Альтернатива - иметь доход, достаточный для проживания ну хотя бы в египетском отеле ) Как по мне - так уровень комфорта ничем не хуже - 9 бассейнов присутствует ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

5 часов назад, Tochkin сказал:

Мабуть немає жодної людини в Україні чиї предки не володіли б хоча б одним селом

У діда по батьківський лінії було 100 моргів поля і 6 моргів дубового лісу. Мабуть, тоді ж по встановленні влади трудящих не хотів йти до колгоспу, за що отримав можливість рубати ліс у ближньому Сибіру. Потім, коли після смерти йоські сталена вертався з таборів, то заїхав до нас на середній Урал.

А найбільша гризота, то тещіна земля, колись вона була зразу за містом, але 40 років тому там на тих землях забабахали квартал багатоповерхівок і є ще польський документ на землю.  Діти за кордоном, мають технічну освіту, і склад розуму у них зовсім не юридичний. Я займатись тим точно не буду. Ще б тільки 5-7 років відносного здоров'я.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

3 часа назад, Tochkin сказал:

Вони всі в Канаду з"їпнули. На початку 900-тих.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Альтернатива - иметь доход, достаточный для проживания ну хотя бы в египетском отеле ) Как по мне - так уровень комфорта ничем не хуже - 9 бассейнов присутствует ))

Некоторый доход за аренду квартир есть, но то что сегодня он есть не означает, что завтра он будет. А с работой в Египте, как я подозреваю, неочень. 

Да мне Египет и не нужен, мне если надо в Албании квартиру за 300€ в месяц подгогят. 

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Вони всі в Канаду з"їпнули. На початку 900-тих.

і по ходу побудували там кращий комунізм ніж ті хто залишився :flag1:

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

і по ходу побудували там кращий комунізм ніж ті хто залишився :flag1:

Але за 100 років з того комунізму получився трудовий концтабір. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Але за 100 років з того комунізму получився трудовий концтабір. 

Ну може там теж комусь родичі квартири полишали в спадщину 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Ну може там теж комусь родичі квартири полишали в спадщину 

Сто років тому, нашару, щось там нахапали, а тепер ньюкамерам за грубу касу в оренду здають. 😏

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...