dvr002 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Вночі була наймасштабніша за весь час війни атака на Рівненську область. Летіло все, від БПЛА до ракет різного типу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: а чого ви у мене питаєте? Ок, в Доща перепитаю. Але думаю, шо буде, щось в стилі, що до осені перелапають всіх ухилянтів, і 300 тис СЗЧешників, озброять лаперними сапатками і кинуть в останній штурм на Москву 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 32 минуты назад, vadimv сказал: Нема сенсу порівнювати - Лана хороша, весела людина, а Вінка - людина, що вміє мислити. Потрібно уточнити - я мав на увазі їх головні риси, але це зовсім не означає, що вони не мають інших позитивних моментів. Ще раз привіт усім знайомим. Ще й Точкіну додатково, пам'ятаю він поїхав до Монреалю. Принагідно, тут у мене така колізія, родичка, яка виїхала за відомою програмою (точно не пам'ятаю, щось типу Куает) повертається назад в Україну. І така історія - у її родини з нею напружені відносини, тому нічого достеменно невідомо - невже вона перейшла в якесь інше громадянство, бо розраховує знову їхати до Канади. Але, наскільки пам'ятаю по його постам - це майже нереальна тягомотина. Може багатьом не дуже цікаво буде, але річ така - хоча я вже говорив за це - 2.5 років тому попав на інсульт, потім відновився досить непогано, але 2 роки тому зламав вертлюг і ходжу тепер з титановою пластиною в нозі і кульгаю з паличкою. На все є докі, знимкі КТ, рентгена і т.д. Бачу що дехто не вірить, але не завжди це трагічно. Мамі моєї куми вже 83 роки і вона перенесла 2 коматозних інсульта і ще щось в темі. На завершення - ніби перевірка розказанног, знаю з трішки раніших часів, що пані Вінка пробувала перебратись до Мілану. Хотілось би знати, як зараз справа з цім питанням і ще раз побажати усіх благ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 38 хвилин тому, vadimv сказав: Тии не менш більше половини з них вирішили жити поза власною країною. І після 7 жовтня 2023 їхня кількість тільки збільшилася. То інша історія. Мова про те якщо є місце куди можна приїхати/повернутись то перспектив у такого народу незрівнянно більше ніж якщо такого місця немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, US7IGN сказав: ще трохи, головне до осені протягнути До рішучого етапу, завершення будівництва чи страшного супу? Як бачите, казка про бройлерний комбінат імені Луначарського справила на мене неябияке враження у 1993 ) 18 хвилин тому, sergio сказав: А що такого осенью має відбутись, що кардинально все змінить?! Приліт інопланетян, які все пофіксять розглядати не будемо 😎 Курчат по осені порахують ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Ок, в Доща перепитаю Я з підорасами не розмовляю Прокачування ваших підорасних скілів з вас людини не зробить, як із макиївських юристів чи яйцелизів - ви з тих, про кого написала алланек 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, Дощ сказав: якщо є місце куди можна приїхати/повернутись то перспектив у такого народу незрівнянно більше ніж якщо такого місця немає Якось не чув, щоб цигани на цю тему співали тужливих пісень. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Дощ сказав: ви з тих, про кого написала алланек Що б не казала людина - вона завжди каже про себе ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Хренасе! Я как увидел дым над Крещатиком - сразу понял, чем это пахнет... Люди ж різні, я вже писав за це - у моєї сусідки брат був на роботах за кордоном, мабуть, не якийсь там штукатур, бо працював тут податківцем. Повернувся відразу в Україну в лютому 22 -го року, як почалась гаряча фаза. Троє дітей у нього. Десь місяця вже два тому попав під дрон, кажуть - якби відразу змогли евакуювати, то би вижив. Змінено 4 години тому користувачем kim chen lhoran 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, vadimv сказав: Що б не казала людина - вона завжди каже про себе ) Я про вас нічого не писав, та і вона також, але помітив як ви відразу зреагували і взяли на себе - може маєте підстави А втім, ваші довгограючі міжсобойчики лишайте між собою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Люди ж різні, я вже писав за це - у моєї сусідки брат був на роботах за кордоном, не якийсь там штукатур, бо працював тут податківцем. Повернувся відразу в Україну в лютому 22 -го року, як почалась гаряча фаза. Троє дітей у нього. Десь місяця вже два тому попав під дрон, кажуть - якби відразу змогли евакуювати, то би вижив. З точки зору програми ДНК все правильно зробив 1 година тому, Дощ сказав: як ви відразу зреагували А мене в інших темах зразу банять, коли я на неї реагую ) тому я там на неї більше не реагую )) 1 година тому, Дощ сказав: ваші довгограючі міжсобойчики лишайте між собою Можна подумати, що це я за нею по всіх темах бігаю ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Якось не чув, щоб цигани на цю тему співали тужливих пісень. Не кожен схоче/зможе бути циганом, не думаю що вони - зразок для наслідування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 25 минут назад, Дощ сказал: з вас людини не зробить, як із макиївських юристів Макиївський юрист може бути банально хворий, та й він родом не з Макиївки, а з Волині. Мене трохі життя (хвороби) погаратало, але все ж пам'ятаю, що він своє авто навантажив амуніцією і відправив з волонтерами на фронт Змінено 4 години тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Глава Української держави Володимир Зеленський під час інтерв'ю для ABC News заявив, що глава Кремля Владімір Путін може перемогти у війні, яку він розпочав проти України, за умови, якщо вона буде тривати багато років "Він може перемогти, тільки, якщо це буде дуже, дуже довга війна, яка триватиме багато років і без санкцій. Це те, чого Путін насправді хоче, оскільки йому потрібні будуть гроші для ведення війни. І він хоче сидіти в Кремлі до самої смерті", - наголосив президент. Він вказав, що економіка Росії залежить від нафти та енергетики, тому потрібно якнайшвидше запровадити санкції. "Ми втратили багато років. Вони (партнери - ред.) могли б запровадити енергетичні обмеження та граничні ціни на нафту — 30 доларів... І ми втратили три роки. Ми дали їм ці гроші", - зазначив Зеленський. Президент заявив, без надання допомоги Україні Сполученими Штатами Америки в Росії буде більше шансів, швидше за все, виграти війну. "У нас буде більше втрат, набагато більше втрат... Без допомоги США, зокрема, ракет (до систем ППО - ред.), що буде? Більше людей загине", - додав він. Якщо санкції проти РФ просто зберегти як є, то їй вистачить грошей ще мінімум на 3 роки війни проти України defence-ua.com/news/jakscho_sanktsiji_proti_rf_prosto_zberegti_jak_je_to_jij_vistachit_groshej_sche_minimum_na_3_roki_vijni_proti_ukrajini-19074.html Змінено 4 години тому користувачем Александр Аврамчук 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Не кожен схоче/зможе бути циганом, не думаю що вони - зразок для наслідування Особисто я за те, щоб кожен мав змогу сам вирішувати свою долю 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 13 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Глава Української держави Володимир Зеленський під час інтерв'ю для ABC News заявив, що глава Кремля Владімір Путін може перемогти у війні, яку він розпочав проти України, за умови, якщо вона буде тривати багато років "Він може перемогти, тільки, якщо це буде дуже, дуже довга війна, яка триватиме багато років і без санкцій. Це те, чого Путін насправді хоче, оскільки йому потрібні будуть гроші для ведення війни. І він хоче сидіти в Кремлі до самої смерті", - наголосив президент. Він вказав, що економіка Росії залежить від нафти та енергетики, тому потрібно якнайшвидше запровадити санкції. "Ми втратили багато років. Вони (партнери - ред.) могли б запровадити енергетичні обмеження та граничні ціни на нафту — 30 доларів... І ми втратили три роки. Ми дали їм ці гроші", - зазначив Зеленський. Президент заявив, без надання допомоги Україні Сполученими Штатами Америки в Росії буде більше шансів, швидше за все, виграти війну. "У нас буде більше втрат, набагато більше втрат... Без допомоги США, зокрема, ракет (до систем ППО - ред.), що буде? Більше людей загине", - додав він. Якщо санкції проти РФ просто зберегти як є, то їй вистачить грошей ще мінімум на 3 роки війни проти України defence-ua.com/news/jakscho_sanktsiji_proti_rf_prosto_zberegti_jak_je_to_jij_vistachit_groshej_sche_minimum_na_3_roki_vijni_proti_ukrajini-19074.html тобто зараз він не бачить такої тенденції? довга війна - втрачаємо все перемир'я - як нам кажуть, призведе до нової війни через 2-3-5 років і теж імовірновтратимо все (а звідки така впевненість?) тобто в будь якому випадку втрачаємо все? і чому люди виїзджають? хм .. не знаю не знаю чому Зеля не враховує головного - всім чхати на наші втрати. Всі його сопливі пости і промови не мають ваги. Потрібно думати про країну самим. Змінено 4 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 34 минуты назад, Дощ сказал: Я з підорасами не розмовляю Прокачування ваших підорасних скілів з вас людини не зробить, як із макиївських юристів чи яйцелизів - ви з тих, про кого написала алланек Бути підаросом це зараз в тренді. Головне не бути гандоном. 😎 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, Дощ сказав: та і вона також, але помітив як ви відразу зреагували Нема ніяких міжсобойчиків, достатньо відкрити мій профіль та подивитись активність, в яких темах та як часто я пишу. Але в мене гарна пам'ять і я добре пам'ятаю, як було на початку повномасштабного вторгнення, коли люди були розгублені, ці двоє, воно та Сержіо, дуже раділи, що ми тут дурні, а вони передбачливі та розумні. Тому така реакція на мене. Хай собі. Не звертайте уваги. 1 година тому, kim chen lhoran сказав: якби відразу змогли евакуювати, то би вижив. А віддали поховати чи ні? Питаю, бо на початку навали загинули двоє моїх близьких родичів, то віддали на поховання одразу. В тому році в сусіда небіж загинув, то сказали чекати не менше пів року, поки віддадуть, щоб поховати. Змінено 3 години тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 годин тому, 7351 сказав: Зеленському треба вибачатись, що За відтермінування ракетної програми, за напад на опозицію за допомогою баклана, та призначених їм російських агентів, за розмінування півдня задля безперешкодного проїзду шатлів, за відвід військ з Гостомеля, за відсутність 4 бригад на півдні. За покидання громадян на призволяще, коли уряд тікав на захід. Прихований текст Змінено 4 години тому користувачем Vinsol2009 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Макиївський юрист може бути банально хворий, та й він родом не з Макиївки, а з Волині. Мене трохі життя (хвороби) погаратало, але все ж пам'ятаю, що він своє авто навантажив амуніцією і відправив з волонтерами на фронт ви все наплутали, мої батьки з Волині та Київщини, а народився я якраз в Макіївці, куди вони незадовго перед тим переїхали працювати. звісно на Волині я проводив багато часу і вплив діда та інших родичів звідти був більший за всю радянську школу, яка не буду брехати - гарно навчила кацапської) а вчився я взагалі в Харкові. отакий географічний каламбур. машина моя брала участь в постачанні переважно гуманітарних вантажів. але недовго, бо потім перейшли на вантажівки ) дякую що нагадали за гарні часи. я тоді ще вірив що то мало сенс. про здоров'я краще не треба бо сумно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Бути підаросом це зараз в тренді. Головне не бути гандоном. 😎 ви про клоунів забули Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: За відтермінування ракетної програми, за напад на опозицію за допомогою баклана, та призначених їм російських агентів, за розмінування півдня задля безперешкодного проїзду шатлів, за відвід військ з Гостомеля, за відсутність 4 бригад на півдні. За поширення громадян на призволяще, коли уряд тікав на захід. Приховати вміст за десятки тисяч громадян , котрі загинули в Маріуполі і інших містах під окупацією . тому що не були вчасно евакуйовані, тому що Верховний порадив не панікувати і готуватися до шашликів. Сам в той час відсидів в бункері з своїми прихвостнями. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: ви про клоунів забули це зовсім інше. окрема каста. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 минут назад, US7IGN сказал: ви про клоунів забули С почуттям гумору, в мене теж все добре, думаю, за потреби, міг би очолити навіть 95 квартал. А там далі куда крива американської мрії виведе. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, allanek сказав: Нема ніяких міжсобойчиків Є тупа біганина по всіх темах в стилі ТП_бінго 1 година тому, allanek сказав: воно та Сержіо, дуже раділи Радіти з того, що вижив - це нормальна реакція здорового огранізму. 1 година тому, allanek сказав: ми тут дурні, а вони передбачливі та розумні До цього 30 років я був дурним параноїком в постійній депресії, бо не бачив, у якій гарній країни живу. А коли починав попереджати про загрозу - зразу налітали розумні совкодрочери і починали чмирити в стилі ТП_бінго 1 година тому, allanek сказав: Тому така реакція на мене. Нє, на вас така реація, бо у мене гарна пам'ять і я добре пам'ятаю, як ви писали про ностальгію за совком, про те, що вам якісь параноїки заважають за ним ностальгувати порівнюючи совок з нацистами, а також про ваші завіряння, що ви перевзуватися і покидати Україну не збираєтесь. Отже у мене питання - якого хєра ви поперлися в Європу, а не в курську область до своїх родичів по ностальгії? Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз