US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Про перспективи... tsn.ua/exclusive/sotni-shakhediv-ta-balistyka-na-kyyiv-chomu-dvi-stiny-bilshe-ne-riatuiut-i-shcho-bude-dali-2855684.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 14 минут назад, dvr002 сказал: щось у діда Трампа не дуже виходить заключати мир ))) Как говорили арабы, бухавшие в Украине водку, "ночью аллах не видит". так и тут. Спит после тяжкий трудов лидер мировой, трампапампушка. Вот нечисть и буянит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому "Шістку Єрмака відбілюють руками СБУ! Клоуни!" - ветеран Симороз викрив Дениса Єрмака Джерело: https://censor.net/ua/n3559542 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) Шта??? О святые Даннинг с Крюгером, за что нам это??? "Може, я не найкращий, щоб вести Україну до кінця цієї війни, але я найдосвідченіший — Зеленський в інтерв'ю Sky News" (С) Змінено 12 годин тому користувачем Canton 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 18 хвилин тому, US7IGN сказав: Він же не сторона домовленості "Наше дєло - сторона" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 хвилин тому, Canton сказав: Шта??? О святые Даннинг с Крюгером, за что нам это??? "Може, я не найкращий, щоб вести Україну до кінця цієї війни, але я найдосвідченіший — Зеленський в інтерв'ю Sky News" (С) скромний. міг сказати що найкращий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 година тому, Canton сказав: Шта??? О святые Даннинг с Крюгером, за что нам это??? "Може, я не найкращий, щоб вести Україну до кінця цієї війни, але я найдосвідченіший — Зеленський в інтерв'ю Sky News" (С) Змінено 11 годин тому користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, Canton сказал: Шта??? О святые Даннинг с Крюгером, за что нам это??? "Може, я не найкращий, щоб вести Україну до кінця цієї війни, але я найдосвідченіший — Зеленський в інтерв'ю Sky News" (С) Это нам за то, что плохо молимся...я так мыслю... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: На відміну від України в Ізраїлі немає ухилянтів. Вибачаюсь, але куди поділись наприклад наші "ухилянти" які звалили в Ізраїль.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, loader сказав: Вибачаюсь, але куди поділись наприклад наші "ухилянти" які звалили в Ізраїль.... Я ж писав - дали їм в руки автомат, бронік і каску, і пішли вони захищати Голанські висоти... Змінено 11 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому ну, якщо Дніпро без ППО .. потужний запише відосик і скаже - доручив всім працювати над збільшенням ппо блетЬ! і Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 години тому, US7IGN сказав: Про перспективи... tsn.ua/exclusive/sotni-shakhediv-ta-balistyka-na-kyyiv-chomu-dvi-stiny-bilshe-ne-riatuiut-i-shcho-bude-dali-2855684.html країна мрій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 годину тому, Canton сказав: Шта??? О святые Даннинг с Крюгером, за что нам это??? "Може, я не найкращий, щоб вести Україну до кінця цієї війни, але я найдосвідченіший — Зеленський в інтерв'ю Sky News" (С) менежер 99 рівня він ще й думає що він ахуєно працює)) Змінено 11 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 години тому, Оконщик сказав: Как говорили арабы, бухавшие в Украине водку, "ночью аллах не видит". так и тут. Спит после тяжкий трудов лидер мировой, трампапампушка. Вот нечисть и буянит. ))турки дороги робили років 5 тому. То такі правильні були. Не бухали взагалі. Здибались з нашими і понеслась)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 53 хвилини тому, Canton сказав: Это нам за то, что плохо молимся...я так мыслю... А ви точно тим кому треба молитеся? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, outdoor24 сказав: А ви точно тим кому треба молитеся? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 17 минут назад, vadimv сказал: Я ж писав - дали їм в руки автомат, бронік і каску, і пішли вони захищати Голанські висоти... У меня друг выехал в 22-м. Сейчас добровольцем пошел в иудейскую армию... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, Canton сказав: в иудейскую армию... cyclowiki.org/wiki/Вооружённые_силы_Иудеи Дункан Маклауд навпаки😂 Змінено 10 годин тому користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, Canton сказав: У меня друг выехал в 22-м. Сейчас добровольцем пошел в иудейскую армию... Я думаю на умовах іудейської армії навіть акінео вже пішов би добровольцем ) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, US7IGN сказав: Про перспективи... tsn.ua/exclusive/sotni-shakhediv-ta-balistyka-na-kyyiv-chomu-dvi-stiny-bilshe-ne-riatuiut-i-shcho-bude-dali-2855684.html І генералом не треба бути. Це вже давно всі розуміють Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: І генералом не треба бути. Це вже давно всі розуміють Відучайтеся казати за всіх (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 20 хвилин тому, US7IGN сказав: Я думаю на умовах іудейської армії навіть акінео вже пішов би добровольцем ) Там і без війни привілеї армійцям такі великі були, що навіть нинішнє кацапське м'ясо завидки б взяли з їх грошами, бонусами на списання боргів та іншого ... Ізраїльтянин в армії, навіть солдатом, там не гімно, а після армії поважний громадянин, з привілеями. Про дурні накази теж розказували цікаве: відповідає той, хто дурний наказ виконав ) Але то звісно, усе зі слів ) мене там не було ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Мобілізувати дітей чиновників і депутатів: посол Ізраїлю навів приклад, як мотивувати населення enovosty.com/uk/news-ukr/news_society-ukr/full/mobilizuvati-ditej-chinovnikiv-i-deputativ-posol-izrailyu-naviv-priklad-yak-motivuvati-naselennya В Ізраїлі немає ситуації, коли діти чиновників, міністрів чи дипломатів уникають армії – усі служать. Це обов’язкове правило для всіх випускників шкіл як для юнаків, так і для дівчат. Про це розповів посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський в інтерв’ю Радіо Свобода. За його словами, в Ізраїлі армія – це не лише обов’язок, а й честь, і діти високопосадовців служать у бойових частинах, як і всі інші. Для них це природно, і багато хто готовий віддати життя за свою країну. Діти та родичі 19 міністрів уряду Ізраїлю воюють у складі ЦАХАЛ, — ЗМІ focus.ua/uk/voennye-novosti/607020-diti-ta-rodichi-19-ministriv-uryadu-izrayilyu-voyuyut-u-skladi-cahal-zmi Чи мають відстрочку багатодітні батьки За словами Ігаля Мовермахера, наявність у родині дітей не є підставою для відстрочки чи демобілізації. Служать і ті, у кого троє дітей, і ті, у кого по 8-10 дітей. «Багатодітних сімей в Ізраїлі чимало. Такі чоловіки дуже здивувалися б, якби їм сказали, що вони можуть не виконувати свій обов’язок перед державою тільки тому, що мають дітей», — підсумував журналіст. Змінено 10 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: Про це розповів посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський в інтерв’ю Радіо Свобода. За його словами, в Ізраїлі армія – це не лише обов’язок, а й честь, і діти високопосадовців служать у бойових частинах, як і всі інші. Для них це природно, і багато хто готовий віддати життя за свою країну. да...а у наших они в лондонах...на отца двоих таких целая религия построена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, Бармалей сказав: да...а у наших они в лондонах...на отца двоих таких целая религия построена і друзі чинного президента, типа лейтенат Баканов, котрий набрав в СБу рос агентів. жека з кварталу і так далі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз