sergio Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня (змінено) 1 час назад, karlito сказал: а можна посилання? чи по яким даним шукати? Що я маю зробити у відповідь на ваше прохання?! Перерити за два дні історію перегляду на Ютубі(доречі в ній зберігаються не всі відео). Чи за допомогою пошуку шукати?! Мені, що більше нічим зайнятись?! 😏 Змінено 8 липня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 43 минуты назад, sergio сказал: Що я маю зробити у відповідь на ваше прохання?! Перерити за два дні історію 😏 В начале фильма " Кукушка" был эпизод, когда фашисты приковали фина цепью к камню и оставили винтовку. В этом моменте есть некая доля правды, ведь финское правительство кинуло, по сути , Гитлера под конец войны ради своих интересов и фрицам было их за что презирать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня Щось останнім часом мені прикольно читати новини пізно ввечері, після прогулянки чи пробіжки))) Адміністрація Трампа просто безжальна до пропагандистів ОПи, днями вони знов будуть переписувати методички ))) Про багатополярку рожевих поні краще не задумуватись ... таких емоціональних гойдалок жоден пікапер не здатен створити ))) О цей непередбачуваний реальний світ! 😉 Тим часом Рильск, Курська область, розйобують, що саме, незрозуміло, але на відосах багато пропущених ... голкіпер дірявий походу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 7 хвилин тому, DmiVady сказав: прикольно читати новини А радость то кокая І де ви їх читаєте? Спробую вгадати - в телеграмі на улюблених каналах 90% яких рашистською 🎖️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня (змінено) 8 хвилин тому, Дощ сказав: А радость то кокая І де ви їх читаєте? Спробую вгадати - в телеграмі на улюблених каналах 90% яких рашистською 🎖️ В казіно не ходіть ) програєте) Рильск Змінено 8 липня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня Ну то понятно, ваш допис складається з двох частин - про те що пропагандисти трампачмо безжальні до пропагандистів опи кукушка наспівала? Ви як журналіст г+г: 1. у світі катастрофа світ летитить у чертям 2. Кицька народила котенят - капец що ж робити куди бігти - не переживайте вона щороку народжує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 12 хвилин тому, Дощ сказав: Ну то понятно, ваш допис складається з двох частин - про те що пропагандисти трампачмо безжальні до пропагандистів опи кукушка наспівала? Трамп виступав на ФоксНьюсЧенал, на жаль, американською , тож іпсо. Ще, теж американською, деякі анонси з Конгресу видали в ефір Ще одна новина нідерландською, теж знакова, як на мене. Завтра-післязавтра ви все прочитаєте українською, з потрібними інтерпретаціями на тих ресурсах, що вам до вподоби ) ну і самі будете робити свої судження. Все буде добре! А як не буде добре - то все буде погано! 😉 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 6 часов назад, Дощ сказал: І де ви їх читаєте? Спробую вгадати - в телеграмі на улюблених каналах 90% яких рашистською 🎖️ Дощ, мне понятно к чему ты постоянно клонишь и желаешь, твоя мечта , исходя из профессии , это государство- Спарта. Но ты сам далеко не спартанец, хоть и пытаешься им казаться. Государство в котором мы проживаем называется Украина, а не Спарта и в конституции прописаны отнюдь не спартанские законы, хоть и некоторые совпадают. Советский Союз, в разные периоды , был в неком образе копией платоновской Спарты, коммунизм иплатонизм- родственные теории строя , а украинские патриоты они же борются с коммуняками , т.е.противоречит вашим же принципам , а вы их копируете- стыдно ! . И главное , Спарта могла существовать , в том своем образе, только во времена войны, в мирное время она исчезнет. Вот ваша мечта и заключается в том , чтобы эта страна постоянно пребывала в состоянии войны. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 6 часов назад, DmiVady сказал: В казіно не ходіть ) програєте) К унитазу не подходить - засосет....(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 25 хвилин тому, рыбак сказав: Дощ, мне понятно к чему ты постоянно клонишь Тупорилий шоле? Я з тобою свиней не пас, будеш тикать - буду посилать в кожному дописі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 6 годин тому, Дощ сказав: вона щороку народжує Якби ж то. До трьох разів на рік. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня (змінено) 6 годин тому, DmiVady сказав: Все буде добре! А як не буде добре - то все буде погано! 😉 Або буде ще гірше, ніж просто погано. Тому краще закладатися на найгірший варіант, тоді просто погано вже буде добре. Змінено 9 липня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 9 годин тому, sergio сказав: Що я маю зробити у відповідь на ваше прохання?! Перерити за два дні історію перегляду на Ютубі(доречі в ній зберігаються не всі відео). Чи за допомогою пошуку шукати?! Мені, що більше нічим зайнятись?! 😏 "какая отвратітєльная рожа" (явно не етнічний українець). На кого ж працює цей чувачок, який стверджує, що в "Азові" переважна більшість - "нацики" - 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 7 годин тому, Дощ сказав: Ну то понятно, ваш допис складається з двох частин - про те що пропагандисти трампачмо безжальні до пропагандистів опи кукушка наспівала? Ви як журналіст г+г: 1. у світі катастрофа світ летитить у чертям 2. Кицька народила котенят - капец що ж робити куди бігти - не переживайте вона щороку народжує Наймасовіша атака на гаражі unn.ua/news/lutsk-perezhyv-naimasovanishu-ataku-droniv-ta-raket-vynykly-chyslenni-pozhezhi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня Офіційно США від сьогодні відновили постачання зброї Україні, — Держдеп США 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 12 часов назад, ozor сказал: youtu.be/Om5g2urlSPA?si=V4KGY9bxufbUXH6z Тем не менее, лично "знаю" жульку выпуска начала 80-х - имеются там узлы и агрегаты, куда рука механика не дотрагивалась за ненадобностью (чего лезть, когда исправно работает). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня Дикий, отчаянный инфантилизм - победа Зеленского. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня "украинцы с памятью аквариумных рыбок" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 30 минут назад, dvr002 сказал: Офіційно США від сьогодні відновили постачання зброї Україні, — Держдеп США Подозреваю что вечером опять прекратят..... 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 12 часов назад, sergio сказал: Перерити за два дні історію перегляду на Ютубі(доречі в ній зберігаються не всі відео). Акуеть не встать...у мну за неделю штуки 3-4.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня Новий рекорд від недолугих, які ще минулого року мали загнутися www.bbc.com/ukrainian/articles/c3d1mxvxxnpo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 20 минут назад, US7IGN сказал: Новий рекорд від недолугих, які ще минулого року мали загнутися www.bbc.com/ukrainian/articles/c3d1mxvxxnpo Так майже все позбивали. Правда там уламки щось пошкодили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня Тільки що, sergio сказав: Так майже все позбивали. Правда там уламки щось пошкодили. Так питання чим саме збивали. Будівлями ТЦК? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 3 часа назад, Дощ сказал: Я з тобою свиней не пас, будеш тикать - буду посилать в кожному дописі Фу -фу, как не культурно . Но вот насчет пасти свиней ,это ведь и логично, ведь я не только их никогда не пас , но и не пересекался , ну , видел несколько раз. И, говорят , что у нас свободное государство и каждый волен сам выбирать с кем ему пасти и кого пасти. Вот когда еще служил при Союзе и находился в Раве - Русской ( ее еще не переименовали?),то говорили старослужащие , что у нас в части был свинарник , но я даже без понятия где он находился и кто там тех свинок пас. Чет особо не интересовало. А еще у нас в части десантура находилась , полк - то был развернутый- полный штат, и десантура -как передовой отряд полка. У них там в основном были лица , как говорится , славянской внешности, у нас - то в пехоте контингет в основном - интернациональный. И такие здоровенные парубки спортивные- десантники , говорят, что они даже где- то и с чего то там прыгали , но я не видел , врать не буду. А вот стычки у них с нами- пехотой регулярно возникали , с переменным успехом . Они такие надменные были , как говорили - " борзые" . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 48 минут назад, Canton сказал: Акуеть не встать...у мну за неделю штуки 3-4.... Ну как такое не посмотреть. Закинуло сейчас в рекомендованные. В контексте, когда я лет 15 тому работал на ЛАЗе и нам по полгода не платили ЗП. И нас спрашивали то, что спросил чувак в этом видосе(почему не бросим эту работу) , а отвечали как Олейников. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз