Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому www.bbc.com/russian/articles/c5ygy0njdg1o h «Необходимо немедленно установить перемирие, освободить всех заложников Де кто против, пошлите автаноснц, расхерччте терористов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 3 години тому, sergio сказав: Ой. А кто это сделал?! У детей была здоровая психологическая реакция на эту лажу з принятием закона. Тем более (что неплохо само по себе в наше время) что с полицией не было конфликтов, просто выражение своего "фу". Не сильно удивило: "поддерживающих"(по опросам КМИС) президента 74% в мае 25-го, им вполне себе цинично и с улыбкой поводили членом по лицу, и они облизнулись (начали искать "а Петя тоже это делал", "а не всё так однозначно" и т.д.) ... Это вместо нормальной здоровой реакции ... естественно, среди них, этих "74%", есть те, кого это возмутило, и немало, но основная масса молча(трусливо) согласилась на откровенную лажу. Суждение и оценку давать не буду ... но грустное наблюдение. Вільні люди вільної країни хотіли до ЄС ... Змінено 22 години тому користувачем DmiVady 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 11 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Але все ж таки - зараз слушний момент вирішити, куди нам конче треба дійти так ще в 2014 наче вирішили, туди й намагаємося йти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 55 хвилин тому, sergio сказав: підар Петя Ви так впевнені, напевно партнер. Актив чи пасив? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Тем более (что неплохо само по себе в наше время) что с полицией не было конфликтов, просто выражение своего "фу". хіба вони не розуміли що одна гарна провокація і запалає? ну і самі тупі менти мабуть вже розуміють що до чого. 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Суждение и оценку давать не буду ... но грустное наблюдение. Вільні люди вільної країни хотіли до ЄС ... а тут все просто. на Україну знову чекає злив одного лайна і винос наступного на красивій тарільці змінються тільки прізвища та декорації. якунович-порох-потужний-... впишіть будь-кого, суть не зміниться. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 8 минут назад, Бармалей сказал: Із тієї усієї писанини витікає, що вас так і тягне в справжні тітушки. Пережаліть не можете. Я за вас ще й думати повинен. Самі скажіть прямо без викрутасів - чого ви тут добиваєтесь своїми писаннями? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 14 минут назад, Бармалей сказал: более того, сегодня на майдане, завтра на анти и т.д. О, так BBC саме про таких і писало: на антимайдан за грошіма, а на євромайдан для душі: Цитата Слава приїхав до Києва, до табору прихильників президента Віктора Януковича та Партії регіонів, з невеликого міста в Центральній Україні "за набором", за гонорар, і розповідає про це майже безтурботно, тільки не "на камеру". "Я взагалі спочатку щось не зрозумів, думав, на Майдан їдемо. Приїжджаємо - у-у-у, а тут Партія регіонів. Ну, думаю, чого там, пройдуся з прапором, таки дві сотні гривень, а я там що - я там крапля в морі. Нічого ж не зміниться, якщо я там з ними пройду," "А там, на Майдані класно. Я взагалі душею там, але гроші теж треба", - Слава простодушно зізнається, що ввечері бігав із друзями на "Євромайдан" послухати музику. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Ви так впевнені, напевно партнер. Актив чи пасив? якщо шо, то не обов'язково бути геєм, щоб бути підаром. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 6 лямов ухилянтов, из 8-10 ти млн? более 200 тыщ сзч (примерное количество непосредственно воюющих) это приговор этому государству, двум майданам, всем властям с 2004 года и до сегодня...и отличная работа условного украинского дугина. имхо 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Я за вас ще й думати повинен. Самі скажіть прямо без викрутасів - чого ви тут добиваєтесь своїми писаннями? то что Вы процитировали - это я не писал...это ошибка или манипуляция специальная? Отредактируйте Змінено 22 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: - пояснив він. пояснив. а відповідальності нуль. ні від нього ні від сотень депутатів ВР. отак і живем. винний лише ресурс. Змінено 22 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 14 хвилин тому, Бармалей сказав: там выше уже такое было, но не на меня. Это с твоим менталитетом ссср родная гавань...партия сказала-Александр ответил есть!🤣одни мозги на всех, мы за ценой не постоим))) Краще мовчати і здаватися дурнем, ніж заговорити і розвіяти всі сумніви. ©Марк Твен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 6 хвилин тому, outdoor24 сказав: якщо шо, то не обов'язково бути геєм, щоб бути підаром. Іще один партнер шоколадного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 4 минуты назад, Alvalk сказал: на антимайдан за грошіма, а на євромайдан для душі: я написал известный для себя факт с личными знакомыми и друзьями...Ваше право верить-нет. У меня сложена картинка из фактов и наблюдений доступных мне, у Вас - свое. Каждый рисует мир для себя сам, но качество реакций на этот мир выше у того кто более близок к истине (фактическим данным). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: www.bbc.com/russian/articles/c5ygy0njdg1o h «Необходимо немедленно установить перемирие, освободить всех заложников Де кто против, пошлите автаноснц, расхерччте терористов. Макрон знайшов де Франція потягне двіж? бо в Україні не виходить у нього. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: Краще мовчати і здаватися дурнем, ніж заговорити і розвіяти всі сумніви. ©Марк Твен а почему не пользуетесь?🤣 видно старшее поколение...вам важно очень, что люди скажут...но я люблю шире на мир смотреть и знаю истину - всем не угодишь))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 23 минуты назад, outdoor24 сказал: ак ще в 2014 наче вирішили, туди й намагаємося йти. У 2014 році частина суспільства була на іншій стороні барикад. А ось хто нас може провести до мети, як подумати - яка політсила? / увага ніяк не на персони. Вас читаю і виходить таки, що ніхто, але це напевно не так Змінено 22 години тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Іще один партнер шоколадного. Передавай привіт Портникову Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 час назад, Alvalk сказал: Про нас знов говорять в західній пресі. Цього разу The Telerraph Протягом останнього року Зеленський використовував надзвичайні повноваження воєнного часу для вигнання, розслідування та ув'язнення багатьох провідних політичних опонентів і критиків. Опозиційні ЗМІ були закриті, а тисячі підприємств були захоплені поплічниками Зеленського під приводом нібито зв'язків з Росією. Атака Зеленського на антикорупційні органи, від якої він, схоже, тепер відмовився , була величезною та невимушеною помилкою, яка сталася саме тоді, коли Дональд Трамп, здавалося, рухався у дещо більш проукраїнському напрямку. Це також був подарунок не лише російським пропагандистам, а й усім на Заході, хто виступає проти подальшої військової допомоги Києву для подальшого опору. а ви знаєте , хто такий Овен Метьюз ? 🤣 інтегрований у британський медіапростір фсбшний агент впливу - кацапощелепний напівкацап , з імперською прошивкою , який пишається зовньшньою схожісттю з ... Спойлер Олександром ІІІ - всі , хто йому лайкнули - кацапи 🤣 Змінено 22 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: я написал известный для себя факт с личными знакомыми и друзьями з ваших слів зрозуміло лише, що ваші знайомі - безпринципні шматки лайна. А на моє просте запитання ви так і не змогли відповісти, що очікувано. 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: а що поліграф? поцікавтеся його достовірністю. а тих що під коксом він взагалі не бере Наш потужний гундос проходитиме поліграф так само незламно, як аналізи здавав Пошле замість себе якогось петрушку в гримі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: У 2014 році частина суспільства була на іншій стороні барикад. Я думаю Вы тут совсем не правы...вопрос был каким путём...пошли как обычно через Ж...вот и результат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, Alvalk сказал: А на моє просте запитання ви так і не змогли відповісти, що очікувано уточните вопрос Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Вас читаю і виходить таки, що ніхто, але це напевно не так Ну так а яка наявна політсила це може? Я дійсно вже не бачу такої. Будемо йти довго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, murava сказал: Наш потужний гундос проходитиме поліграф так само незламно, як аналізи здавав тут все проще...у преза наивысший доступ...а вот полиграфом работать должен человек с подобным доступом))), а таких нет и не будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз