Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Зрозуміло, що під шумок, влада переслідувала свої цілі, але в чиїх інтересах працювало НАБУ?

https://www.facebook.com/grafolia/posts/️я-підримую-генерала-олександра-півненко-️це-людина-честі-і-слова️/23868997456086206/

Sapronov Yuri

разом з Oleksandr Pivnenko.

10 травень ·

Мені розклад зрозумілий.

Спробую пояснити езоповою мовою. Міноборони і його «дах» прикривають свої «хвости», підставляючи МВС.

Клименко не святий, там корупції хоч греблю гати, але не в цьому «сегменті».

І ось — обшуки й підозри керівництву НГУ, зокрема генералу Півненку.

Я за Олександра ручаюсь.

Oleksandr Pivnenko

Він не може вкрасти.

За замовчуванням не може.

Я знаю його ще з часів, коли він був командиром загону «Омега», з 24 лютого 2022 року.

Я особисто бачив його в окопах і бліндажах десятки разів.

На нулі.

Бачив його у рукопашному бою на тренуваннях, на стрільбах, бачив, як він ставиться до підлеглих, як ставить завдання.

Він особисто був в окопах Дементіївки, Кутузівки, Р.Лозової, Бахмута. Коли був підполковником — командиром «Омеги», полковником — командиром бригади.

Коли його призначили командувачем НГУ — я сильно занепокоївся і постійно повторював: це вже не фронт, де чітко зрозуміло, хто ворог.

Тут ворог поруч.

Навколо.

Він посміхається тобі, підлабузнюється, але за спиною в нього ніж, а в кишені — дулю.

Це політика.

Еге-гей, НАБУ!

Ок, розслідуйте.

Доводьте.

Але якого біса саме обшуки й підозра Півненку так яскраво «підсвічені»?

У всіх телеграм-каналах країни?

Чий це заказ?

Чий???

Навіщо такий «дружній злив»?

Ви, блін, мочите бойового генерала, який довів свою професійність, порядність, героїзм і людяність в окопах!

Упродовж трьох останніх років!

Півненка мочите?

Ну-ну.

Думаєте, Бога за бороду спіймали?

Ну-ну.

На фронт би вас, мудаків.

Ви ж молоді, здорові, фізично підготовлені. Покажіть ТАМ оркам маски-шоу.

Це ж не ви, «святі», у квітні 2025-го журналісти викрили, що 23 детективи НАБУ задекларували володіння криптовалютою на мільйони гривень?

Це не ви прослуховуєте пів країни незаконно, навіть адвокатів?

Це не ви маєте купу елітних авто й нерухомості без підтвердження джерела походження коштів?

Білі комірці, блять!

Коротше, НАБУ — топорна й брудна робота.

Тьфу...

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 годин тому, DmiVady сказав:

Тож можна кілька штук таких офіцерів "бусіфікувати", та направити на керівні посади. Якщо будуть пручатися, то є обкатаний метод: "черевиком по йебалу".Так переможемо :flag1:

За бусифікацію, що стала страшилкою. Тут хтось часто посилався на Вереса, не буду його цитувати, але з чергового інтервʼю:  ) 

Командир полку К-2 Кирило Верес:

"Мобілізація не може бути справедливою. Якщо примусова мобілізація, то в країні війна. А коли війна, про яку справедливість і шляхетність можна говорити?"

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 3
  • Конфуз 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 годин тому, akineo сказав:

повне інтерв'ю

Теж немає жодного натяку, про що він.

11 годин тому, akineo сказав:

там є коментар, який вам сподобається

Та мені більше всього "сподобалося", коли вони почали співати оди за совок, ОТК і "крутую медицину". Двое малолєток, які той совок і не бачили.

Довбойобів, які дрочать на совок, ідеально було б відправляти туди без зворотнього квитка.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Трохи "перемоги" - 

Розгром під Кіндратівкою: росіян охопила паніка

uainfo.org/blognews/1753627019-rozgrom-pid-kindrativkoyu-rosiyan-ohopila-panika.html

image.png.793379a009a1f8e843fec4b28b65e5be.pngimage.png.ae81d14bb6fa4c1fde75d255745909f4.png

На сумському напрямку воєю чоловік племінниці. Каже, що і у наших великі втрати, про які не пишуть в ЗМІ. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, kim chen lhoran сказав:

Мабуть те, що Україна захотіла вступити в НАТО. Нам це раша інкримінує як порушення

Порушення чого?

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Я б з радістю погодився, але результати контрнаступу показали що українські стандарти стрибати по мінних полях теж не працюють

Вы сейчас о чем спорите , о военно- технической стороне  подготовке военных или о моральных   принципах военнослужащих ? 

Что нужно ставить впереди ,какие  "стандарты " ?

Выведите тот базовый моральный облик , которым должен обладать военнослужащий и сравните , для примера, с Дощем.  Ведь его же можно взять за образец военнослужащего, он ведь  офицер - десантник  , как себя он называет.

Или может , для  примера, возьмите  Залужного. Ведь- превосходный образец !.

Когда- то давно давно, смотрел фрагмент допроса Язова после гкчп. Смотрел с отвращением и думал : это вот это вот командовал всеми  войсками Ссср? Вот позорище.

Имхо. Когда присутствует моральное разложение , то никакие технические стандарты не спасут , об этом писалось в манускриптах еще 2.5 тыщи лет назад . 

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Її інтересів мабуть :lol:

Серед варіантів перекладу слова interests є такий - майнові права.

У 1991 було проведено розділ майна зі встановленням прав кожної сторони.

Після чого "вона" апріорі не може мати будь-яких претензій до України стосовно "інтересів".

І всі закидони про "порушення" - це не що інше, ніж спроби виправдати "її" агресію.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Фрай сказав:

За бусифікацію, що стала страшилкою. Тут хтось часто посилався на Вереса, не буду його цитувати, але з чергового інтервʼю:  ) 

Командир полку К-2 Кирило Верес:

"Мобілізація не може бути справедливою. Якщо примусова мобілізація, то в країні війна. А коли війна, про яку справедливість і шляхетність можна говорити?"

Трускавецька школа пропаганди безжальна 😉
Рвати з контексту, зручний для чогось шмат цитати, щоб не була зрозуміла повна думка, то працює тільки з довбойобами.
Ось повне інтерв'ю, там тайм-коди, і про мобілізацію теж, і про довбойобів, кожен, кому цікаво, зможе зробити свої судження про те, що і як сказав в цьому( звідки вирвано шмат цитати) інтерв'ю Кирило Верес. 

"-Які ви бачите зараз найбільші проблеми в армії? - Довбойоби!" ©

І Фрай, персонально для вас, бо ви мені колись дорікали, що я ганьблю форумного переможного полубитка.
Я поясню (і оскільки бот з ботоферми не є людиною, то поясню простими словами):

Я не проти пропаганди перемог, і навіть за, але ... пропаганда така річ, яку не можна доручити довбойобам на кшталт полубитка.
Пропагандою повинні займатися спеціально навчені, а головне: розумні люди, і ... якщо нашій пропаганді хочеться протистояти пропаганді кремля, то вона повинна бути ефективною, можливо коштом креативу та етичності, а не повторювати кацапські способи, просто у меншому масштабі.

Набрати в пропаганду тупих та обмежених - це ще одна, дуже велика, помилка влади у цій війні, ця помилка ще довго буде ікатись.

Я не проти переможної пропаганди - я проти того, щоб у цій галузі працювали недалекі боти ... "кадрьі решают все" ©

І вам (на мою думку, але рішати тільки вам) не треба гратися в пропаганду, ні, я не вважаю вас розумово обмеженим, але воно не ваше, ви просто не вмієте, воно виглядає не краще ніж у полубитка.

Хочете гратися, пропагандувати, то хоч почніть з простого з самовдосконалення у цьому, з читання матеріалу на тему, з Едварда Бернейза тощо. 

Але вам буде корисно знати: пропагандисти часто хворіють на онкологію та психосоматичними захворюваннями, у топпропагандистів гроші, щоб запобігати цим хворобам є, а от рядовому складу пропаганди воно не доступне ... вони розхідний матеріал, як кацапські одноразові "йоблики" в фільмах Мадяра. Тож тричі подумайте ...

Нічого особистого, якби ви не чіпали мій пост, то я просто не звернув би уваги) а так розставив крапки над "і", гарного дня.

Змінено користувачем DmiVady
помилки)
  • Лайк 5
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Порушення чого?

Та ще й хоча б нової путенської конституції, у яку внесено ще і території незахоплених частин України.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Хоча б нової путенської конституції у яку внесено ще і території незахоплених частин України.

Ви так прикалуєтесь?

Кацапи порушили купу договорів, майнові права України на міжнародно визнані території, а винувата в цьому Україна?

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, DmiVady сказав:

Рвати з контексту, зручний для чогось шмат цитати, щоб не була зрозуміла повна думка, то працює тільки з довбойобами.
Ось повне інтерв'ю, там тайм-коди, і про мобілізацію теж, і про довбойобів, кожен, кому цікаво, зможе зробити свої судження про те, що і як сказав в цьому( звідки вирвано шмат цитати) інтерв'ю Кирило Верес. 

"-Які ви бачите зараз найбільші проблеми в армії? - Довбойоби!" ©

І Фрай, персонально для вас, бо ви мені колись дорікали, що я ганьблю форумного переможного полубитка.
Я поясню (і оскільки бот з ботоферми не є людиною, то поясню простими словами):

Я не проти пропаганди перемог, і навіть за, але ... пропаганда така річ, яку не можна доручити довбойобам на кшталт полубитка.
Пропагандою повинні займатися спеціально навчені, а головне: розумні люди, і ... якщо нашій пропаганді хочеться протистояти пропаганді кремля, то вона повинна бути ефективною, можливо коштом креативу та етичності, а не повторювати кацапські способи, просто у меншому масштабі.

Набрати в пропаганду тупих та обмежених - це ще одна, дуже велика, помилка влади у цій війні, ця помилка ще довго буде ікатись.

Я не проти переможної пропаганди - я проти того, щоб у цій галузі працювали недалекі боти ... "кадрьі решают все" ©

І вам (на мою думку, але рішати тільки вам) не треба гратися в пропаганду, ні, я не вважаю вас розумово обмеженим, але воно не ваше, ви просто не вмієте, воно виглядає не краще ніж у полубитка.

Хочете гратися, пропагандувати, то хоч почніть з простого з самовдосконалення у цьому, з читання матеріалу на тему, з Едварда Бернейза тощо. 

Але вам буде корисно знати: пропагандисти часто хворіють на онкологію та психосоматичними захворюваннями, у топпропагандистів гроші, щоб запобігати цим хворобам є, а от рядовому складу пропаганди воно не доступне ... вони розхідний матеріал, як кацапські одноразові "йоблики" в фільмах Мадяра. Тож тричі подумайте ...

Нічого особистого, якби ви не чіпали мій пост, то я просто не звернув би уваги) а так розставив крапки над "і", гарного дня.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Кацапи порушили купу договорів, майнові права України на міжнародно визнані території, а винувата в цьому Україна?

Я не веду мову за законність порушень міжнародного права, а тільки за ту галіматью, яку вони накидають на вуха своїм прихільникам

Посилання на коментар

Вороги України проти "поганої" української пропаганди;

Ворогам України подобається "гарна" російська пропаганда;

Ворогам України подобаються будь які погані новини/факти про Україну;

Вороги України проти будь якої  української пропаганди;

Вороги України проти гарних новин про Україну;

Вороги України ненавидять все українське та всіх українців.

Так було, є і буде.

Україна переможе!

• Сумно 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Україна розпочала імпорт азербайджанського природного газу через Трансбалканський маршрут. Уперше в історії постачання здійснюються за маршрутом Болгарія – Румунія – український кордон.

«Це невеликий за обсягом, але стратегічно важливий крок, який відкриває шлях до довгострокової співпраці. А також ще один приклад диверсифікації джерел постачання та зміцнення енергетичної безпеки України», – наголосив голова правління «Нафтогаз України» Сергій Корецький.

У компанії подякували президенту України, Уряду та Міністерству енергетики за підтримку в укладенні угоди, а також партнерам з Азербайджану за довіру.

www.slovoidilo.ua/2025/07/28/novyna/suspilstvo/ukrayina-vpershe-importuvala-azerbajdzhanskyj-haz-transbalkanskym-marshrutom

image.png.9396690ec6d9cba0185d724569491937.png

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

Ви даремно так реагуєте.
Зрозумів чому, під час корегування зникла фраза про рандомність вашої цитати бо не хотів зайвий раз цитувати тих кому було адресованоі і взяв крайній пост з словом бусифікація

Цитата

то працює тільки з довбойобами.

А маю сприймати місцевих сцикунів-ухилянтів інакше? image.gif.465ce1cc16593716dd781fa3a3a9f1f3.gif   
Забагато честі.  

І прошу не плутати їх з тими хто чесно визнав, що боїться, це не гріх, визнати свою слабкість також потрібно мати мужність.

Окрім того вони тут не сидять з ранку до ночі і не наповнюють цю тему, що перетворилась в клоаку, своїми міазмами та випорожненнями.

1 годину тому, DmiVady сказав:

Ви мене пропагандоном хочете виставити? image.gif.c9342b7c46be3bc14c59ae461abef26f.gif

Я краще промовчу, бо у кремлеботи запишете чи у співпраці з фсб. 

Це просто сюр!

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, dvr002 сказав:

і зному обстріл з неділі на понеділок

Та там такі й обстріли, могли б вже звикнуть. Це вам не Дрезден в 45-ому. 

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Фрай сказав:

Ви даремно так реагуєте.
Зрозумів чому, під час корегування зникла фраза про рандомність вашої цитати бо не хотів зайвий раз цитувати тих кому було адресованоі і взяв крайній пост з словом бусифікація

Зрозуміло, дякую, ще раз, гарного дня!

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Ось повне інтерв'ю, там тайм-коди

І до чого тут довбойоби в армії до такої нелюбої вашою мішпухою бусифікації? 

була думка, щоб ви не сприйняли на свою адресу, навіть написав, а під час правки щезло, та хай, зате побачив ТАКУ реакцію. ((

Дожилися, один бажає смерті моїм близьким, ви болячок та онкології. Дякую!

Харошіє рєбята!
Хтось у пропагандони записує, хтось з якогось дива у волонтери, а що можна бути просто небайдужим чомусь у голову не приходить.

Забуваєте лише про одне, будь-яке побажання зла чи добра комусь працює у дві сторони і обовʼязково повертається сторицею. 
Не зациклюйтесь на злі, думайте і бажайте добра, зла і так у світі вистачає.

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

, могли б вже звикнуть. Це вам не Дрезден в 45-ому. 

Слушайте , у меня из мыслей не выходит ваш пост, насчет "тысяч убитых ворон" , и тут не сам вопрос по поводу этого больного или как его еще можно назвать в этом случае, пусть в этом разбираются врачи и психологи , у меня вопрос , что во время этого происходящего делало его окружение. Ведь он же своими действиями кому- то хвастался , его же кто - то поддерживал в его безумии , может и гордились  и ставили - ставят в пример . ??

Почему ему дали разрешение на оружие - это понятно- тут многое можно купить, но куда смотрела общественность на это сумасшествие ?? 

Вы можете себе представить подобное происходящее в цивизованной стране с нормальными , человеческими  моральными устоями ?

Если общество считает такое действие - приемлемым и  ничего не предпринимает , чтобы пресечь подобное , то это ненормальное общество . Разве не так ?

.может "тут враги отравили всю воду " ?.с.

Как говорил номерной( не дословно) : " все мои сообщения из источников".

Может эти все источники "отравленные" ?

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, Вячеслав63 сказав:

Зрозуміло, що під шумок, влада переслідувала свої цілі, але в чиїх інтересах працювало НАБУ?

https://www.facebook.com/grafolia/posts/️я-підримую-генерала-олександра-півненко-️це-людина-честі-і-слова️/23868997456086206/

Sapronov Yuri

разом з Oleksandr Pivnenko.

10 травень ·

Мені розклад зрозумілий.

Спробую пояснити езоповою мовою. Міноборони і його «дах» прикривають свої «хвости», підставляючи МВС.

Клименко не святий, там корупції хоч греблю гати, але не в цьому «сегменті».

І ось — обшуки й підозри керівництву НГУ, зокрема генералу Півненку.

Я за Олександра ручаюсь.

Oleksandr Pivnenko

Він не може вкрасти.

За замовчуванням не може.

Я знаю його ще з часів, коли він був командиром загону «Омега», з 24 лютого 2022 року.

Я особисто бачив його в окопах і бліндажах десятки разів.

На нулі.

Бачив його у рукопашному бою на тренуваннях, на стрільбах, бачив, як він ставиться до підлеглих, як ставить завдання.

Він особисто був в окопах Дементіївки, Кутузівки, Р.Лозової, Бахмута. Коли був підполковником — командиром «Омеги», полковником — командиром бригади.

Коли його призначили командувачем НГУ — я сильно занепокоївся і постійно повторював: це вже не фронт, де чітко зрозуміло, хто ворог.

Тут ворог поруч.

Навколо.

Він посміхається тобі, підлабузнюється, але за спиною в нього ніж, а в кишені — дулю.

Це політика.

Еге-гей, НАБУ!

Ок, розслідуйте.

Доводьте.

Але якого біса саме обшуки й підозра Півненку так яскраво «підсвічені»?

У всіх телеграм-каналах країни?

Чий це заказ?

Чий???

Навіщо такий «дружній злив»?

Ви, блін, мочите бойового генерала, який довів свою професійність, порядність, героїзм і людяність в окопах!

Упродовж трьох останніх років!

Півненка мочите?

Ну-ну.

Думаєте, Бога за бороду спіймали?

Ну-ну.

На фронт би вас, мудаків.

Ви ж молоді, здорові, фізично підготовлені. Покажіть ТАМ оркам маски-шоу.

Це ж не ви, «святі», у квітні 2025-го журналісти викрили, що 23 детективи НАБУ задекларували володіння криптовалютою на мільйони гривень?

Це не ви прослуховуєте пів країни незаконно, навіть адвокатів?

Це не ви маєте купу елітних авто й нерухомості без підтвердження джерела походження коштів?

Білі комірці, блять!

Коротше, НАБУ — топорна й брудна робота.

Тьфу...

Це так по....відшукати пост за травень і прив'язати до сьогодення(( ось пост тієї ж самої людини, написаний 3 дні назад...я маю на увазі не юристку ( прости Господь) а першеджерело ...щож ви ніяк не збагнете, що молодь з картонками вийшли не за НАБУ/САП

https://www.facebook.com/share/p/19kBPWByez/

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

Україна розпочала імпорт азербайджанського природного газу через Трансбалканський маршрут. Уперше в історії постачання здійснюються за маршрутом Болгарія – Румунія – український кордон.

«Це невеликий за обсягом, але стратегічно важливий крок, який відкриває шлях до довгострокової співпраці. А також ще один приклад диверсифікації джерел постачання та зміцнення енергетичної безпеки України», – наголосив голова правління «Нафтогаз України» Сергій Корецький.

У компанії подякували президенту України, Уряду та Міністерству енергетики за підтримку в укладенні угоди, а також партнерам з Азербайджану за довіру.

www.slovoidilo.ua/2025/07/28/novyna/suspilstvo/ukrayina-vpershe-importuvala-azerbajdzhanskyj-haz-transbalkanskym-marshrutom

image.png.9396690ec6d9cba0185d724569491937.png

капець перемога. в марафоні ж не скажуть, що газову інфрастркутуру нам частково знищили? 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

38 минут назад, irina1969 сказал:

...щож ви ніяк не збагнете, що молодь з картонками вийшли не за НАБУ/САП

А за шо она вышла ?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...