Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Не так то воно всьо просто… Обично людину на лодку лише після випивки тільки й заносить… Знаю кількох людей, які вобще не догадуються, що в них є лодка, доки не вип‘ють…
Було б понятніше так: поліцейські піймали на Дніпрі шість тверезих водіїв. – То точно якісь підозрілі тварі. Чого його тверезому лізти на той човен… (с)

Пан розбирається, знімаю капелюха )))

А яхта то ваааще капець, особливо регата ... це коли таких яхт з алкашнею багато і вони удають, що змагаються )))

Скажіть, по секрету, що там з Валерієм Федоровичем? які рейтинги? дуже Білецького випереджає? 😉

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Скажіть, по секрету, що там з Валерієм Федоровичем? які рейтинги? дуже Білецького випереджає? 😉

Я не в курсі, та це й не має значення зараз, зав'язав до кінця війни, п'ю тільки пепсі-колу та й ту без цукру. Треба набрати форму до виборів, бо з цими кандидатами з бувших військових треба мати залізне здоров'я, щоб хоча би передвиборчу програму до кінця пропрацювати:))

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я не в курсі, та це й не має значення зараз, зав'язав до кінця війни, п'ю тільки пепсі-колу та й ту без цукру. Треба набрати форму до виборів, бо з цими кандидатами з бувших військових треба мати залізне здоров'я, щоб хоча би передвиборчу програму до кінця пропрацювати:))

Так вас що, не беруть?

Всі причасні до попередніх перегонів вже освоюють бюджети, чи то задатки )

* чи то журнал "Вог" просто так фотосесію імпозантного мущщини влаштував? 😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 2
Посилання на коментар

image.thumb.png.f9c2ec542213061b300fac2b3aba3ef4.png

Директор Національного антикорупційного бюро Семен Кривонос підтвердив, що закон 4560-IX, ухвалений 31 липня, повністю відновлює незалежність НАБУ й Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі Суспільному.

І також закон 4560-IX позбавляє генпрокурора права витребувати будь-яку справу у НАБУ й передати її іншому правоохоронному органу. Таке право у генпрокурора з’явилося після того, як 22 липня Рада ухвалила закон про ліквідацію незалежності НАБУ й САП. Проте, за словами Кривоноса, поки це закон діяв генпрокурор Кравченко не скористався цими повноваженнями.

"Він не витребовував справи, він їх не вивчав, він не визначав підслідність наших справ за іншими правоохоронними органами, тобто жодного втручання в цій частині не сталося", — сказав Кривонос.

suspilne.media/1081071-direktor-nabu-nasu-nezaleznist-povnistu-vidnovleno-vtrucan-v-rozsliduvanna-ne-bulo

Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так вас що, не беруть?

Всі причасні до попередніх перегонів вже освоюють бюджети, чи то задатки )

* чи то журнал "Вог" просто так фотосесію імпозантного мущщини влаштував? 😉

Попередні перегони почалися ще в листопаді минулого року. То так, на всякий случай:)))

• Дякую 1
Посилання на коментар

15 годин тому, loader сказав:

Крім того закон має під собою ще масу підзаконних актів які теж змінюються але вже навіть не радою. Саме це створює масу проблем, де одним безлімітна служба, іншим - "відрядження закордон". 

Більше того, такі відрядження не регулюються жодним підзаконним актом, а виключно свавіллям ода.

За якимись невідомими списками виїжджають спортсмени, волонтери, водії. Справжня клондайк компанії. Держава в державі. І які там доходи нікому не відомо .

Посилання на коментар

Ого. Який жесткач вже почиеається

censor.net/ua/photonews/3566585/u-vinnytsi-natovp-lyudeyi-vymagav-vid-ttsk-zvilnyty-cholovikiv

Налоалених ТЦКашнки завозять на стадіон. 

Це ж було вже. ©

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Ого. Який жесткач вже почиеається

censor.net/ua/photonews/3566585/u-vinnytsi-natovp-lyudeyi-vymagav-vid-ttsk-zvilnyty-cholovikiv

Налоалених ТЦКашнки завозять на стадіон. 

Це ж було вже. ©

Топ коментарі

+26 Adrian Boyanov

А, тобто, нам, хто з 22-го року, був добровольцем - нам можна вас захищати, а вам наші сім'ї захищати вже не треба, так?
Тобто, чоловіки вже закінчилися, залишилися одні мамкині/жінчині вишенки, війна десь там, а по нам не прилетить.

Знаєте, я вважаю вас усіх кінченими. Людьми.
То росіяни не відносяться до homo sapiens.

Ви - люди. Але - які ви люди? Ви просто слабкі. І це не може бути вам виправданням.
Я під Торецьком, а ви там, на диванчиках, сцитеся вийти на вулицю, щоб не зупинили.
Повинно бути соромно.

Живемо один раз. Ми чоловіки.
Як??
От як??
Я 24.02.22 вже був на війні.
Жалкую, що так само як ви зараз, в АТО не поїхав. десь там, а я старий....
Так от, старий став на 10 років більш старим, а чомусь на посаді комаднира штурмового взводу одного з з самих славетний українських штурмових батальйонів (підори нами своїх дітей на ніч лякають).

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Странно, что он это не говорит мусорам, деткам олигархов да и вообще успешным в зарабатывании бабла на схематозах и контробасе ... а вот бедноте не страшно такое высказывать

П.С. Из всех знакомых-близких такое (ну примерно - почему я должен, а вы нет) лишь один коллега с работы...он не на передке...поближе конечно чем мы, но далековато...остальные - не вздумайте...любыми способами..

Змінено користувачем Бармалей
  • Лайк 4
Посилання на коментар

выросло поколение не способное даже пропагандировать красиво))

хотя посмотря на дедов-пропагандистов из нета, понимаешь почему🤣

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

20 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Топ коментарі

+26 Adrian Boyanov

А, тобто, нам, хто з 22-го року, був добровольцем - нам можна вас захищати, а вам наші сім'ї захищати вже не треба, так?
Тобто, чоловіки вже закінчилися, залишилися одні мамкині/жінчині вишенки, війна десь там, а по нам не прилетить.

Ви - люди. Але - які ви люди? Ви просто слабкі. І це не може бути вам виправданням.
Я під Торецьком, а ви там, на диванчиках, сцитеся вийти на вулицю, щоб не зупинили.
Повинно бути соромно.

Як??
От як??
Так от, старий став на 10 років більш старим, а чомусь на посаді комаднира штурмового взводу одного з з самих славетний українських штурмових батальйонів (підори нами своїх дітей на ніч лякають).

Не ті коментарі читаєте... 😏За коментами на Цензорі ціла ботрферма закріплена. Раніше петю прославляли, а після, як його раком поставили, просувають провладні наративи. 

Особливо коли починають писати, що якщо не будеш захищати неньку то прийдуть буряти. 

Але хто їх буде чекати. 

Просто знизаю плечима. Подумаю:"Хороша була країна - Україна, але пора з"їобувати. "😏

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Топ коментарі

+26 Adrian Boyanov

Повинно бути соромно.

Як??
От як??

Допоки значна кількість чиновників у владі, людей із силових структур та їхніх дітей не візьметься виконувати свій конституційний обов'язок і захищати в окопах державу, з якої вони годуються, усі ці схожі ботокоментарі — беззмістовні.

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Бармалей сказал:

выросло поколение не способное даже пропагандировать красиво))

тобто "красиво"? 

які зразки пропаганди на вашу думку - "красиво" ? 

маяковський ? шолохов ?  сімонов ? еренбург ?  ромм ? гайдар ? олексій  та лев толстиє ? главпур ?

вам подобається естетика людожерів ? 

а не андрофаг ви часом ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 4
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

тобто "красиво"? 

які зразки пропагагди на вашу думку - красиво ? 

сімонов ? еренбург ?  ромм ? шолохов ? гайдар ? олексій  та лев толстиє ? 

вам подобається естетика людожерів ? 

зачем приписывать кому то Ваши детские и юношеские предпочтения? 

Я помладше и разную хну не читаю...

красиво - это когда не отличишь пропаганду от высказывания живого человека своего мнения с обоснованиями к которым не придраться))) ...а то что делается сейчас в этом направлении - тихий ужас...такое очучение, что жившие в ссср там и остались и пропагандируют своим сверстникам живущим там же🤣...не ну конечно глупцы ведущиеся есть, но их все меньше))) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Цитата

путін, можливо, хоче захопити всю Україну, але йому буда дуже складно це зробити, — Трамп. 

тобто США влаштовує це? їм буде дуже важко? а українцям ще важче? а в результаті що буде?

Посилання на коментар

якось так. хоча на зумерів це не дуже спрацює. і на старих циніків, народжених в ссср. а так як вн

image.png.140446b13d37dba4a6387acab8647728.png

Посилання на коментар

2 минуты назад, akineo сказал:

а в результаті що буде?

мы все умрем, кто то раньше, кто то позже...переродимся и отомстим!!!

Посилання на коментар

1 час назад, karlito сказал:

якось так. хоча на зумерів це не дуже спрацює. і на старих циніків, народжених в ссср. а так як вн

image.png.140446b13d37dba4a6387acab8647728.png

вони  винайшли   в кацапів авіаносні  кораблі ? :crazy:

які такі Міги могли/можуть бути задіяні  у повітряному  бою над  Індійським  океаном ? :crazy:

там голлівуд  несе   кацапопропаганду в маси - залякування західних хамстерів  - малюють голодупих  кацапів у лаптях  на порядки  потужнішими , ніж вони  є  насправді :crazy:

хто спонсор цього пропагандонського висеру ? главпур ? 

утіпутін міць російських впс по стрічці топган оцінював ? :crazy:

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 годин тому, DmiVady сказав:

У вас є катер чи яхта?

В мене човни вже більш ніж три роки на березі сумують(хоча, той що в Орлику, мабуть, як прохолодніше буде то буде "можна"). В Дніпрі можна тільки на яхті вийти між мостами пару км ... але я стільки зараз не випиваю, щоб на яхті товариша ходити ))) Ще промисловики ходять на баркасах, і все. Хоча штрафи, читав , невеликі, але що за кайф з поліцією сперечатися замість відпочинку, хз .

В тому-то і справа що не має. Я сухопутна тварина і гори люблю.

Вибачте, щось я дійсно тойво. Після того як півпланети в масках змусили ходити, що таке якесь обмеження на човниках плавати...

Посилання на коментар

46 минут назад, Бармалей сказал:

зачем приписывать кому то Ваши детские и юношеские предпочтения? 

Я помладше и разную хну не читаю...

красиво - это когда не отличишь пропаганду от высказывания живого человека своего мнения с обоснованиями к которым не придраться))) ...а то что делается сейчас в этом направлении - тихий ужас...такое очучение, что жившие в ссср там и остались и пропагандируют своим сверстникам живущим там же🤣...не ну конечно глупцы ведущиеся есть, но их все меньше))) 

ну дайте зразки красивої на вашу думку  пропаганди ( Топ Ган - гарна кацапопропаганда )

а то  без зразків "красівої" пропаганди - нещітово  

на красиву радянську пропаганду велися масово - на моїх очах  довбойоби у дніпропетровському міськвоєнкоматі масово писали рапорти, щоб їх у Афган відправили - духів мочити у сортирі ( а потім вони ж розповідали , що їх ледь не примусом до Афгана відправили  , ага , щаззз )

• Лайк 2
Посилання на коментар

40 хвилин тому, sergio сказав:

Просто знизаю плечима. Подумаю:"Хороша була країна - Україна, але пора з"їобувати. "

Щось котами засмерділо. Все збираються зʼїобувати, та все ніяк не зʼїбуть.

Певно, сметана все ж таки тут. І яйця прилюдно можна лизати, практично безкарно.

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Бездомный сказав:

вони  винайшли   в кацапів авіаносні  кораблі ? :crazy:

які такі Міги могли/можуть бути задіяні  у повітряному  бою над  океаном ? 

там голівуд  несе   кацапопропаганду в маси - залякування західних хамстерів  - малюють кацапів у лаптях  на порядки  потужнішими , ніж вони насправді 

хто спонсор цього пропагандонського висера ? главпур ? 

У другій частині та ж сама фігня - показані страшні невидимі кацапольоти 5-го покоління, які нічим неможливо вразити і перед якими F-18 просто беззахисні )

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Бездомный сказал:

ну дайте зразки красивої на вашу думку  пропаганди 

а то  без зразків "красівої" пропаганди - нещітово  

на красиву радянську пропаганду велися масово - на моїх очах  довбойоби у дніпропетровському міськвоєнкоматі масово писали рапорти, щоб їх у Афган відправили - духів мочити у сортирі ( а потім вони ж розповідали , що їх ледь не примусом до Афгана відправили  , ага , щаззз )

зразки не дам - развивайтесь сами)))

подскажу лишь направление - выбрали путь капитализма, а на субботники с радостью ходят))) вместо того, чтоб ходить наклонять ответственных...так вот качественная пропаганда должна заходить, через мозг, а не через сердце...поэтому все меньше людей на хну ведется, лишь пенсы и их отпрыски, которые были послушны в воспитании...капитализм это голый расчет и мозг...а когда через сердце (чувства) и возникают секты поклонников хны

Посилання на коментар

3 минуты назад, ozor сказал:

Щось котами засмерділо. Все збираються зʼїобувати, та все ніяк не зʼїбуть.

Певно, сметана все ж таки .тут. І яйця прилюдно можна лизати, практично безкарно

англійці йдуть не прощаючьсь , євреї прощаються , але не йдуть 

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...