US7IGN Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 Только что, Propeller сказал: Вот и я когда слушаю очередную доповідь нашего ГШ, то думаю "пропало все" (Ю.В.Тимошенко, когда-то по ТВ). Во всех отчетах говорится о враге и его действиях (перегруппировка, доукомплектацуия, усиленое питание, новые автоматы, куча мясного резерва, планирует атаковать и .....самое страшное - прорвать оборону). И ничего о наших. Только : противник здесь хотел, но не получилось. То есть, те шевелятся, активничают, приседают со штангой, а наши где-то втихаря затаились и молчат. Сунь Цзи - мистецтво обману. якщо ти сильний, вдавай що ти слабий... 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 (змінено) 3 минуты назад, Propeller сказал: шевелятся, активничают, приседают со штангой, Змінено 7 квітня 2022 користувачем миг 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 Пам’ятаю, що одним з головних пропагандистських лозунгів СССР був «догоним и перегоним Америку». Росія значно прогресує - знищити Америку, знищити Європу, знищити Україну... і в Рай. Логічно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 12 хвилин тому, US7IGN сказав: те "після" існує лише в їх уяві... Але існує. Війна з Україною теж була лише в уяві. Але взяли й прийшли. Тому й до Києва повернуться - в цьому сумнівів немає. Не завтра, так через 50 років. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 2 минуты назад, Музей сказал: «догоним и перегоним Америку». в одній книжці по бізнесу якось прочитав цікаву думку. якщо метою ставити когось здогнати, це вже поразка. спочатку психологічно, а потім і технічно. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 як додати в ігнор модератора? зайняти його місце не пропонуйте, я вже відмовлявся... 9 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 40 хвилин тому, Propeller сказав: Братцы, чем на этом видео АЗОВ атакует бронетехнику врага? У Маріуполі один український БТР-4 атакував танки окупантів mil.in.ua/uk/news/u-mariupoli-odyn-ukrayinskyj-btr-4-atakuvav-tanky-okupantiv/ 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 ⚡️Генасамблея Організації Об'єднаних Націй призупинила участь рф у Раді ООН з прав людини Україна, до речі, також проголосувала ЗА👍. 13 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 (змінено) ... Змінено 7 квітня 2022 користувачем vovova 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 Pavlo Klimkin (FB) 2 ч. · Що оберете ви: мир або включити в себе кондиціонер? Це питання прем'єра Італії Драгі. Нарешті знайшлася одна людина з великих країн ЄС, що поставила питання саме так. Санкції після геноциду в Бучі це менше ніж нічого. Частковий імпорт вугілля з літа звучить як насмішка. Ембарго на російську нафту вже не питання стримування Росії, а питання збереження тисяч життів. Саме так слід вести розмову зі страусами з Євросоюзу, які говорять про мир, але на стороні кондиціонера. З Угорщиною все зрозуміло, але позиція Німеччини могла б змінити все. Не потрібно спільних рішень, якщо їх немає. Потрібно просто не купувати російську нафту. І ЄС знає, як це зробити. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 (змінено) 13 минут Мариуполя https://www.facebook.com/MstyslavChe/videos/3112779032268970/ Змінено 7 квітня 2022 користувачем Propeller 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 1 час назад, iiigolkin сказал: може не все, а просто большая группа пропагандирует, не исключено что при помощи ботов аналогично этому началась агитация за Порошенко, и наезды на Зеленского в ФБ, цели не очень понятны, можно только догадываться... Я щось не зрозумів. Ти вже не за Порошенка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Я щось не зрозумів. Ти вже не за Порошенка? Я підозрюю що він вже навіть не ковід експерт🤣 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 44 хвилини тому, US7IGN сказав: в одній книжці по бізнесу якось прочитав цікаву думку. якщо метою ставити когось здогнати, це вже поразка. спочатку психологічно, а потім і технічно. Моя бабуся говорила, що найбезглуздіше в житті чекати та наздоганяти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 45 минут назад, US7IGN сказал: як додати в ігнор модератора? зайняти його місце не пропонуйте, я вже відмовлявся... Треба на Майдан виходити! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 46 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: ⚡️Генасамблея Організації Об'єднаних Націй призупинила участь рф у Раді ООН з прав людини Україна, до речі, також проголосувала ЗА👍. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 От Зимбабве я такого не ожидал! 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 Только что, 90BCO сказал: От Зимбабве я такого не ожидал! мавпа кнопки переплутала... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 3 минуты назад, Propeller сказал: Точная картина кто как относится к правам человека. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 Только что, MaxS сказал: Точная картина кто как относится к правам человека. у декого людина людині - їжа... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: мавпа кнопки переплутала... Винагорода🍌 це надто серйозно. Не переплутала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 Только что, US7IGN сказал: у декого людина людині - їжа... Знали бы они, сколько в нас їжі на полях лежить... З руським душком. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 47 хвилин тому, andrey_ka сказав: Напевне хтось із Зоряних війн приєднався до постачання зброї Трассер дает такой эффект, мне как-то в лет 10 взрослые по-дурости дали пострелять на настоящем полигоне (вместе с новобранцами), до сих помню как из калаша периодически вылетали светящиеся пули для корректировки прицела. Ну и в результате - синяк на плече от приклада и отдачи, разбитый палец от курка ТТ, растянутая рука от броска гранаты, почему в СССР не было аквапарков блин... 5 хвилин тому, Музей сказав: Моя бабуся говорила, що найбезглуздіше в житті чекати та наздоганяти А мне один богатый человек сказал: если ты не бежишь впереди остальных на три шага вперед, то тебя скоро затопчут 5 хвилин тому, 90BCO сказав: Треба на Майдан виходити! Ради чего и кого? Я сегодня нашел отличный наш форум, там не одна единственная тема по войне, а все разбито по полочкам, все свободно общаются на любом языке и по каждому городу своя тема с реальной обстановкой, не светит нам стройка ближайшие лет 5, нужно переходить учиться к другому исскуству (войне) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 (змінено) Меня напрягла выделенная формулирововчка. Может переводчик ошибся?.... Я в растерянности. Что происходит ?????!!!! Министр обороны США Ллойд Остин заявил, что США предоставляют разведданные украинским силам для проведения операций на Донбассе. Во время доклада в Сенате Остина спросили, предоставляют ли США разведданные, чтобы помочь Украине атаковать силы оккупантов на Донбассе или Крыму. "Мы предоставляем им… разведданные для проведения таких операций на Донбассе. Это верно", - сказал Остин. Он не упомянул Крым в своем ответе, но заявил, что США не препятствуют Украине атаковать российские силы в этих районах. Как отмечает CNN, впервые официальный представитель США публично признал роль Вашингтона в операциях Украины на Донбассе. Змінено 7 квітня 2022 користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз