Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

53 хвилини тому, Canton сказав:

Грязной писей им по всей морде, а не "враховувати"

В 14-м "довраховувались" тогда, когда надо было на гусеницы мотать...глядишь, и история пошла бы по другой ветке...

Шо, пряме бамбасских бабушек с образами?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, loader сказал:

Це вже не до мене. 

Ну починається! Кожен з нас гравець на роялі (с)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

45 минут назад, Canton сказал:

Не надо ничего изобретать - есть методики оченно способствующие.

 

418940538_896095142293319_8259049820310341426_n.jpg

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 хвилин тому, loader сказав:

Вона дуже проста, на простих людей, типу он тим хто виїхав теж проблем зробили, права блоканули чи ще щось. Не тільки мені херово. 

Якраз на середнього виборця) Але звісно зрозуміло, що це ніяк не поверне когось, більш того гарантовано ще певний пласт виїде. 

Кількість тих, хто повернеться зворотньо пропорційна часу, який триватиме війна. І я не бачу способу, як держава може повернутися лицем до громадян, які виїхали, окрім того, щоб закінчити війну.

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

43 минуты назад, US7IGN сказал:

Знову запитаю навіщо влада підіграє ворогу? Ще один приклад

Вперше протиставлення "бути біженцем чи громадянином" вжив в своєму новорічному зверненні президент Володимир Зеленський.

Планку високооплачуваної роботи уряд встановив на рівні 9444 грн щомісячного доходу на людину. Євген Сосновський, який виїхав з окупованого Маріуполя та втратив все, включаючи житло, цим рішенням влади обурений.

"Тих 9444 грн тобі повинно вистачити і на оренду житла за 12 тис. грн, на сплату комунальних 3 тис. грн, на "поїсти", на "проїхати", на "одягтись", і на багато інших забаганок", - пише він.

"Якщо влада хоче повернути людей з-за кордону до України, треба владі спочатку повернутись обличчям то тих людей, які повірили в Україну і не покинули її"

www.bbc.com/ukrainian/articles/c29kjzzp374o

А в  тещиному невеличкому селищі на Житомирщині (вже не райцентрі) де діє повноцінний тцк на 7 тис. населення + ще біля7 тис. чоловік в ОТГ, люди подейкують що  комісарчик прикупив нового джипчика за 50 тис. баксів...  І нічого не бояться ці уроди в погонах, але  цю всю хню люди бачать і до чогось це все приведе ...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Або ось в нашому ОТГ недалече від Київа, поки одні воюють, місцева влада просто знущається з людей, І це ті будинки, які постраждали від орків на початку війни і світлини яких облетіли не тільки всю Україну:

"ДУЖЕ ПРОШУ РЕПОСТ🙏🏻
Чим має займатись голова громади під час війни? Чим мають займатися депутати цієї громади?  Допомогою та захистом населення, наприклад?
Схоже, що Голова Дмитрівськоі ОТГ Бучанського району — Дідич Тарас Тарасович так не вважає, так схоже не вважає і голова підприємства ТОВ “Дмитрівка Комунсервіс”, а за сумісництвом, депутат сільської ради.
Історія дуже довга, але я спробую коротко, наскільки можна.
Мешканці будинку, де я мешкаю, за адресою, с. Мила, вул. Комарова 38 втомились від свавілля обслуговуючої компанії  будинку «ЖБК Будівельне обʼєднання-3» та створило в будинку ОСББ. Головою ОСББ обрали мене -Лясоту Владиславу Володимирівну.
Ми не очікували, що процес розлучення з колишнім балансоутримувачем буде простим, але розраховували на допомогу місцевої влади. Адже, після того, як у вересні 2022 року, наші теперішні опоненти відключили будинок від взагалі ВСІХ комунікацій, в кабінеті голови сільради ми почули: “Створіть щось своє, і, тоді я вам зможу допомогти”.
Ми зробили.
В день переходу на самообслуговування 01 грудня 2023 року, наш будинок спробували відключити від комунікацій.  Згодом включили. 
За дуже короткий термін, ми таки змогли підписати договір із ДТЕК і КОЕК, і отримали можливість законно користуватися світлом. 
Залишилась вода.
За 3 місяці, що триває ця битва, ми написали десятки листів, і на сільраду та ТОВ “Дмитрівка Комунсервіс”, де просимо надати нам договір, але із дотриманням чинного законодавства. Крім того, ми попереджали, що будь-яке втручання в зовнішні й внутрішні комунікації нашого будинку є незаконними.
Станом на зараз ми маємо:
Представники  ЖБК «Будівельне обʼєднання-3» незаконно втрутились у внутрішні комунікації будинку та перепаяли труби (робилось це у їх підвалі), та зробили розвилку на трубі для їх приміщень та приміщень Дідича Т.Т, в яких ведеться комерційна діяльність  (син голови тер. громади), та встановили кран, який перекриває воду всьому будинку, крім привілейованих  приміщень та встановлюють окремі лічильники для своїх приміщень.
Далі компанія з водопостачання та водовідведення ТОВ «Дмитрівка Комунсервіс» опломбовує ці лічильники (знову ж таки, не повідомляючи ОСББ та не зважаючи на попередню заборону втручатись у комунікації нашого будинку) та дає прямі договори на водопостачання цим приміщенням. Також, не ставлячи нас до відома, встановлюють лічильник квартир нашого дому у підвалі ЖБК. Хоча в нас вже є наш лічильник, поза будинком, який до того, всі 13 років прекрасно обліковував об’єми спожитої води.
Для чого це зроблено? Ймовірно, аби змусити нас відмовитись наших комунікацій і щоб ми надалі були залежні від ЖБК «Будівельне обʼєднання-3».
Як змусити?  Шантажем! ТОВ «Дмитрівка Комунсервіс» являється монополістом в нашій громаді з водопостачання та водовідведення і користуючись цим - відмовляє жителям нашого будинку в укладенні прямих договорів (таку форму договорів було обрано на установчих зборах ОСББ), при тому в нашому будинку, договори дали «своїм», а звичайним людям - ні. Звичайним людям пропонують підписати якісь договори на транзит води по якійсь там трубі із колишнім балансоутримувачем. 
Це не є законною вимогою. Мене, як звичайну людину, не мають хвилювати, питання того, яким чином вода транзитується до нашого будинку, адже вартість транзиту вже включена в тариф на воду, і тарифи офіційно затверджені (https://dtg.gov.ua/.../38105-pro-vstanovlennia-tarifiv-z...). Водночас згідно з пунктом 9 Постанови КМУ, яка на зараз регулює порядок надання послуг щодо водопостачання і водовідведення (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/690-2019-%D0%BF#n16), саме виконавець забезпечує транзит до будинку, отже єдині люди, які мають опікуватися питанням транзиту — це саме постачальник. В нашому випадку — це ТОВ “Дмитрівка Комунсервіс”.
Чому мова йде також про голову Дмитрівської ОТГ ? Тому що ТОВ «Дмитрівка Комунсервіс» підпорядковується Дмитрівській сільській раді.
Тому ,що за втручання у внутрішні комунальні мережі - кримінальна відповідальність і заради бажання  ЖБК, яке вже НЕМАЄ законного права робити будь-що у будинку за адресою с.Мила , вул. Комарова 38- ТОВ «ТОВ Дмитрівка Комунсервіс» на таке не пішли б. Перепаяли труби для кого і кому дали договори ? ЖБК «Будівельне обʼєднання-3» , Дідичу Т.Т ( син голови Дідича син голови тер.громади) та приміщенню ,яке належить Дмитрівській сільській раді без договору транзиту  ( приміщення орендує КНП «Дмитрівський медичний центр» - зауважу , що саме до орендарів цього приміщення в нас відсутні претензії та складається гарна співпраця). 
От і, як то кажуть, «картина домальована»
Заяви у Національна поліція України, Офіс Генерального прокурора,Служба безпеки України, Київська обласна державна адміністрація , Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК, Офіс Президента України, Національне антикорупційне бюро України та ін.- написані. Але реакції -нуль. Точніше справи передані до поліції  Дмитрівської громади - відділення 4 (с.Капітанівка), але поліція тут не для народу очевидно, як ми спостерігаємо не один рік,ще до створення ОСББ. 
Справу внесено в ЄДРДР 31.12.2023 року. Сьогодні 31.01.2024 року і що ми маємо : 
Огляд приміщення , в якому перепаяли комунікації - так і не проведений, не зважаючи на численні дзвінки з мого боку і проханням зробити це. 
Було 2 зустрічі у відділку - одна особисто зі мною, інша із членами правління ОСББ «Комарова-38» та членом ЖБК , який насправді керує всім у ЖБК «Будівельне обʼєднання-3», хоч і не офіційно - Рябіхіним Михайлом Дмитровичем і жодна зустріч не запротокольована, ніби цього і не було. А на зустрічі , Рябіхін МД підтвердив все вищеописане мною про втручання в наші комунікації  ( є на відеозаписі), але поліція це зізнання «прослухала»🤷🏻‍♀️
Просимо нарешті реагування на вчинені злочини проти людей та зупинити зловживання владою у особистих цілях !"

Змінено користувачем hause
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 минуту назад, US7IGN сказал:

До речі, ви багато в Києві фотографією та іт за останній рік заробили?

я трішки у інщій галузі, але усі знайомі ІТ-івці скирдуют нормально, бо витрачати нікуди.

BTW ми шукаємо людей собі на виробництво, броні нема - а це перше питання яке задають, навіть зп не цікавить.

Здається, проблема не в рівні зп насправді.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Canton сказал:

Т.е. в Комаче все біло сделано правильно? Так и надо?

Тетяна Даниленко

8 ч.  · 

Дві історії про мобілізацію, які вразили останнім часом. Окрім Космача.

Перша така: небідне село на Вінничині. Більшість чоловіків - на фронті. Хтось добровольцем, когось мобілізували. Люди ЩОДНЯ збираються у місцевій школі і готують їжу, яку відправляють на Схід. Тушонки, печиво, фрукти, овочі. Рецепти закруток беруть з інстаграму. Мій далекий родич, чиї батьки з того села - випускник польського вишу, вільно володіє кількома мовами, працював в ІТ, з осені проходить підготовку до відправлення на фронт в складі однієї з наших крутих бригад. 25 років ще не має, але він ультрас і серед них косити від служби не модно.

Історія номер 2: одній з елітних бригад, куди складно потрапити, дали кілька сотень мобілізованих. Кілька десятків з них відповідали високим критеріям бригади і їх відібрали для проходження служби там. Усі ці чоловіки були мобілізовані одним ТЦК у місті Коломия. Але за дивним збігом обставин жоден з цих мобілізованих не був мешканцем міста. ТЦК мобілізували біженців-чоловіків, які приїхали зі Сходу.

Моралі тут немає. Так, згадалося.

У будь-якому разі Україна - дуже велика і різна. Ставлення до війни також дуже різне. Чим більше точок дотику з фронтом, тим більше розуміння, що і навіщо.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, hause сказав:

А в  тещиному невеличкому селищі на Житомирщині (вже не райцентрі) де діє повноцінний тцк на 7 тис. населення + ще біля7 тис. чоловік в ОТГ, люди подейкують що  комісарчик прикупив нового джипчика за 50 тис. баксів...  І нічого не бояться ці уроди в погонах, але  цю всю хню люди бачать і до чогось це все приведе ...

Щоб це до чогось привело, треба щоб хтось це організував. Самоорганізація - це міф. Це розуміє будь-хто, хто має досвід організації хоча б пару сотень людей, щоб вони зробили щось безпечне і суспільно-корисне, не кажучи вже про те, де є якісь ризики. Таке може організувати тільки опозиція, але вона поки обмежується фейсбуками, бо для неї це теж ризиково.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, oam сказал:

я трішки у інщій галузі, але усі знайомі ІТ-івці скирдуют нормально, бо витрачати нікуди.

BTW ми шукаємо людей собі на виробництво, броні нема - а це перше питання яке задають, навіть зп не цікавить.

Здається, проблема не в рівні зп насправді.

Сподіваюся ваші знайомі не з Маріуполя або Бахмута, раптово втратили житло, приїхали до Києва, зняли квартиру і одразу знайшли роботу. Такі дійсно є, але не дуже багато.

В Україні зараз працювати офіційно немає сенсу. Хіба це не зрозуміло? Мабуть через те що люди погані? Авжеж...

До речі бронь то ну для дуже бідних та наївних. Сьогодні є, а завтра немає. Заходи, бери теплим...

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

щоб вони зробили щось безпечне і суспільно-корисне

Організувати заворушення та погроми набагато легше.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Щоб це до чогось привело, треба щоб хтось це організував. Самоорганізація - це міф. Це розуміє будь-хто, хто має досвід організації хоча б пару сотень людей, щоб вони зробили щось безпечне і суспільно-корисне, не кажучи вже про те, де є якісь ризики. Таке може організувати тільки опозиція, але вона поки обмежується фейсбуками, бо для неї це теж ризиково.

 

422054793_7244382188989547_2799213138723323351_n.jpg

  • Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 минуту назад, Propeller сказал:

У будь-якому разі Україна - дуже велика і різна. Ставлення до війни також дуже різне.

Вот поэтому такой ППЦ и творится...Это так не работает...

"Народ и армия едины" (С) к сожалению не получается...Остается только репрессивно-принудительно, жесточайшими методами

  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 минут назад, US7IGN сказал:

Сподіваюся ваші знайомі не з Маріуполя або Бахмута, раптово втратили житло, приїхали до Києва, зняли квартиру і одразу знайшли роботу.

ні, але один фахівець з саппорт деску зі Скадовська, працював віддалено весь час у нас, виїхал з родиною та ноутом в Микуличин, здаєтся навіть якусь хату там купив вже.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Canton сказал:

Остается только репрессивно-принудительно, жесточайшими методами

Ну це якщо ти тупий кацап. А з українцями можна було б і по іншому. Але схоже влада орієнтується виключно на кацапів та має спільні цінності. Інакше я не можу пояснити захоплення доктора філософії гєрасімовим, а одного карлика іншим.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, oam сказал:

ні, але один фахівець з саппорт деску зі Скадовська, працював віддалено весь час у нас, виїхал з родиною та ноутом в Микуличин, здаєтся навіть якусь хату там купив вже.

Один. Який раніше працював у вас. А тепер попитайте тих хто раніше працював у себе вдома.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Vinsol2009 сказал:

www.radiosvoboda.org/a/news-senat-ssha-dopomoha-ukrajini-proval/32809746.html

Пушистый и белый.

Сегодня опять будут выносить на голосование

Oksana Markarova 

8 ч.  · 

#SenateNews Результат сьогоднішнього дня:

Великий пакет (Україна/Ізраїль/Тайвань/Міграційна реформа) очікувано не підтримано (49-ЗА, 50-ПРОТИ) через відсутність голосів за угоду з міграційної реформи, над якою перемовники працювали останні місяці.

Саме тому ще до голосування за Великий пакет комітет з асигнування опублікував текст документа «на заміну», який передбачає виключно міжнародну допомогу Україні ( 60,06 мільярдів доларів США) Ізраїлю та Тайваню (текст tinyurl.com/4685p8y6)

Сенат підтримав процедурне рішення за перегляд рішення по голосуванню (аналог нашого «повернення на голосування) (ЗА-58, ПРОТИ - 41), яке потрібне для винесення на голосування питання щодо припинення дебатів і розгляд по суті “чистого” законопроекту про міжнародну допомогу США без міграційної реформи, внесеного раніше сьогодні сенатором П.Мюррей. Для цього потрібно буде 60 голосів.

Вечірне засідання закрито, лідер більшості Шуммер повідомив, що має намір винести на голосування питання щодо припинення дебатів щодо законопроекту про міжнародну допомогу США, який включає Україну, Ізраїль та держави Індо-тихоокеанського регіону о 12 годині дня за Вашингтоном 8 лютого ц.р.

Процедурні моменти розписала в попередньому дописі. Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США продовжує активну адвокаційну роботу за пакет підтримки. Цей тиждень точно поб’є всі рекорди по кількості телефонних розмов з конгресом…

Завтра в 12.00 (19.00 за Києвом) продовжимо.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Трішки позитиву від Федорова на ...Прямому

Краще пізно, ніж ніколи - 

 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В мене падає зір, тому менше форуму, більше ютубу. По СБУ і журналістах Бігуса - 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Скільки там донатить ідол сектантів? Подивіться яку частину своїх статків задонатив Григорович.

 

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Скільки там донатить ідол сектантів? Подивіться яку частину своїх статків задонатив Григорович.

Краще за себе пишіть. Мірятись донатами ідолів це якесь особливе збочення.

  • Лайк 4
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

За останні півроку Україна збільшила виробництво безпілотників удесятеро.

За останній рік Україна перейшла до виробництва власних ударних дронів на приблизно 200 заводах по всій країні. За пів року виробництво безпілотників збільшилось у 10 разів. Про це пише видання The Wall Street Journal.

За словами старшого наукового співробітника Європейської ради з міжнародних відносин Густава Гресселя,  протягом літа 2023 року Київ виробляв близько п'яти тисяч дронів на місяць.  На кінець року цей показник зріс до 50 тисяч одиниць на місяць.

Мета полягає в тому, щоб виробити мільйон безпілотників цього року, або понад 80 000 на місяць.

unn.ua/news/ukraina-za-piv-roku-zbilshyla-vyrobnytstvo-droniv-u-10-raziv-zmi

 

зображення_2024-02-08_114115792.png

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

51 минуту назад, US7IGN сказал:

А з українцями можна було б і по іншому

Нельзя...в том или ином виде принудиловка во время войны присутствует...а с нашим "наридом"(тм)....cencored

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, 7351 сказал:

Мета полягає в тому, щоб виробити мільйон безпілотників цього року

Минуло вже 37 днів нового року. Обіцяні мільйон ударних коптерів-фпв, десять тисяч ударних дронів середньої дальності та тисяча дронів великої дальності досі чекають на свою контрактацію. Виробники збирають довідки, звіти, подають у сотий раз фінансові документи і комерційні пропозиції та роблять обридлі презентації. Великі закупівельники старанно оберігають державні гроші. За цей час не надійшли на фронт: 104 тис. фпв-дронів, 1040 ударних дронів середньої дальності, 104 дрони великої дальності. (С)

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...