AOZ1 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 17 минут назад, iiigolkin сказал: но еще лучше оно "знает", что в рф пенсии больше это сакральное знание помогает им пережить невзгоды связанные с присутствием рашки, нищетой и разрухой А еще можно было ездить и в Украине пенсию получать. Так что все это совсем не невзгода. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 20 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Я думаю, что разочарую вас, потому что я примерно солидарна с Навальным. Это, знаете, как убийство. Убийство — это преступление. Убийство — это плохо, за это надо наказывать. Но воскресить убитого нельзя. Проблема Крыма заключается в том, что там население примерно такое, как в Донбассе. Оно знает, что его спасли от украинских фашистов, которые иначе распяли бы его, как в Славянске. Не вважаю це проблемою. Чим більше крисяни боятимуться бЕндерівців, тим швидше здриснуть не чекаючи поки міст зруйнуємо. Тому, чим більше русофобії, тим краще для всіх. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Русский либерал всегда на поверку ruzzkij Русский ліберал - ніщо без підтримки українців👍.Українці саме зараз виводять в тренди ютубу всю ту мразоту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 18 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Хто це? Руда піхва? (:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 1 хвилину тому, Firetuf сказав: Руда піхва? (:) Ради інтересу запитав в 10 чоловік що є зараз навкруг- ніхто не знає хто це така🤷♂️.Зате всі знають Дудя і дуже чекають нових випусків.Рекомендував кожному такому народжувати побільше хлопців, не звикати до них, і з дитинства привчати їх до зброї- чомусь образились на мене🤷♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) Естонія з 10 липня забороняє приватним особам ввезення санкційних товарів з Росії Джерело: https://censor.net/ua/n3349062 To @Скромный прораб - повна заборона на ввезення з Росії довгого переліку підсанкційних товарів, включаючи алкогольні напої, що поширюється, зокрема, на приватних осіб. А для всіх кацапомовних - РФ використовує російську мову як привід для агресії проти України, - Рада Європи www.coe.int/en/web/portal/full-news/-/asset_publisher/y5xQt7QdunzT/content/continued-use-of-the-situation-of-russian-as-a-minority-language-as-a-pretext-for-aggression-against-ukraine-unacceptable Змінено 20 червня 2022 користувачем outdoor24 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 1 час назад, AOZ1 сказал: А еще можно было ездить и в Украине пенсию получать. Так что все это совсем не невзгода. Как сказать... до пенсии еще дожить нужно а с работой там... мягко говоря... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 10 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Ради інтересу запитав в 10 чоловік що є зараз навкруг- ніхто не знає хто це така🤷♂️.Зате всі знають Дудя і дуже чекають нових випусків.Рекомендував кожному такому народжувати побільше хлопців, не звикати до них, і з дитинства привчати їх до зброї- чомусь образились на мене🤷♂️ я не знаю хто це і чомусь не хочу знати... на жаль, 90% моїх каналів в ютюбі англійською. навіть якщо автори німці або іспанці... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 8 хвилин тому, outdoor24 сказав: А для всіх кацапомовних - РФ використовує російську мову як привід для агресії проти України, - Рада Європи www.coe.int/en/web/portal/full-news/-/asset_publisher/y5xQt7QdunzT/content/continued-use-of-the-situation-of-russian-as-a-minority-language-as-a-pretext-for-aggression-against-ukraine-unacceptable Не может этого быть.Это пропаганда что бы рассорить два братских народа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я не знаю хто це і чомусь не хочу знати... А в мене складається враження що хтось дуже хоче щоб українці знали хто це... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 48 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Хто це? Латиніна 90-х , типу "демократична" звізда телебачення 90-х - Міткова https://ru.wikipedia.org/wiki/Миткова,_Татьяна_Ростиславовна Змінено 20 червня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Коли орнітологи скінчать, почнемо про кіногію, тоді я в темі))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 14 минут назад, US7IGN сказал: я не знаю хто це і чомусь не хочу знати... троянська кобила 90-х - Родилась в семье советского офицера, служившего во внешней разведке. Змінено 20 червня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 54 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: я примерно солидарна Я вважав вас чоловіком)) 2 1 11 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 5 хвилин тому, Бездомный сказав: Латиніна 90-х , типу "демократична" звізда телебачення 90-х - Міткова Їх показують українському тв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Для мене спорт поза політикою": український боксер Редкач опублікував фото з росіянином Біволом. Це вже другий під@арас якого я знаю з Сумщини.Перший правда зараз десь в криївці ховається. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 2 часа назад, Kirill_Dnepr сказал: Идет русификация украинского общества така русіфікація , що прибрали зі шкільної програми всю оту кацапощелепну наволоч 🤣 Сподіваюся , підручники Історії теж коригуватимуть 🤣 Змінено 20 червня 2022 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 для меня, как не рожденного ползать непонятна эта реклама русского танка. судя по видео мины ему пох. Наешал и поехал. https://www.facebook.com/watch?v=1013488182637072 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 3 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Та молодцы. Замените теперь ту всю литературу на сериалы Зеленского И посмотрите шо с вами будет через 5-8 лет 😂 www.ukrlib.com.ua/ Ой у лузі червона калина похилилася Степан Чарнецький Ой у лузі червона калина похилилася, Чогось наша славна Україна зажурилася. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Марширують наші добровольці у кривавий тан, Визволяти братів-українців з московських кайдан. А ми наших братів-українців визволимо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми наших братів-українців визволимо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Ой у полі ярої пшениці золотистий лан, Розпочали стрільці українські з москалями тан, А ми тую ярую пшеницю ізберемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми тую ярую пшеницю ізберемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Як повіє буйнесенький вітер з широких степів, То прославить по всій Україні січових стрільців. А ми тую стрілецькую славу збережемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми тую стрілецькую славу збережемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Змінено 20 червня 2022 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 6 хвилин тому, Kirill_Dnepr сказав: Среди своих таких же растёт популярность смотрят наши аж слюни капают на клавиатурку. А там в России наоборот, у них спад на этот продукт, теряет тренды. То о чем я вам говорю, а вы не верите. Идет русификация украинского общества и украинизация российского. Вже більше 33000 українізовано кацапів. По саму маківку. 3 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Только что, MaxS сказал: Вже більше 33000 українізовано кацапів. По саму маківку. і близько 100 000 частково🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 (змінено) 2 часа назад, Kirill_Dnepr сказал: Вдудь и одуван народу ближе. ну то дивлячись , кому що не все одразу . які будуть наші діти , залежить виключно від нас . Змінено 20 червня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 2 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Вдудь и одуван народу ближе. я давно здогадувався що і поруч з народом не стояв 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Тільки що, US7IGN сказав: я давно здогадувався що і поруч з народом не стояв Та ладно.Рідну мову коли згадали? Так отож☝️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2022 Только что, Kirill_Dnepr сказал: Ты проснёшься в один день и все увидишь – Тебе надо начать записывать свои сны, причем стараться делать это, пока ты их помнишь в подробностях. – Забыть их невозможно, – сказал я. – В себя придешь, так понимаешь, что это просто кошмар был, но пока он снится… Даже и непонятно, что правда на самом деле. Коляска, в которой мы сейчас едем, или тот кафельный ад, где по ночам меня мучают бесы в белых халатах. – Что правда на самом деле? – переспросил Чапаев и опять закрыл глаза. – На этот вопрос ты вряд ли найдешь ответ. Потому что на самом деле никакого «самого дела» нет. – Это как? – спросил я. – Эх, Петька, Петька, – сказал Чапаев, – знавал я одного китайского коммуниста по имени Цзе Чжуан. Ему часто снился один сон – что он красная бабочка, летающая среди травы. И когда он просыпался, он не мог взять в толк, то ли это бабочке приснилось, что она занимается революционной работой, то ли это подпольщик видел сон, в котором он порхал среди цветов. Так вот, когда этого Цзе Чжуана арестовали в Монголии за саботаж, он на допросе так и сказал, что на самом деле он бабочка, которой все это снится. Поскольку допрашивал его сам барон Юнгерн, а он человек с большим пониманием, следующий вопрос был о том, почему эта бабочка за коммунистов. А он сказал, что она вовсе не за коммунистов. Тогда его спросили, почему в таком случае бабочка занимается подрывной деятельностью. А он ответил, что все, чем занимаются люди, настолько безобразно, что нет никакой разницы, на чьей ты стороне. – И что с ним случилось? – Ничего. Поставили его к стенке и разбудили. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз