Вячеслав63 Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 49 минут назад, Дощ сказал: мені підпорядковуються командири батальйонів і начальники їх штабів - славетної бойової бригади, яка в запеклих боях вже багаторазово, довічно довела свою звитягу. Мої розпорядження беруться до виконання негайно, і цей шлях я пройшов від командира десантно-штурмового взводу - з самого низу і самого пекла. Сцуко, "я не узнал Вас в гриме" (С) Тогда понятно, почему такой ППЦ творится... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 9 хвилин тому, Canton сказав: Сцуко, "я не узнал Вас в гриме" (С) Тогда понятно, почему такой ППЦ творится... Не узагальнюйте - це не личить навіть військовому пенсіонеру Я відповідаю лише в межах своєї ділянки відповідальності, тцк то історія з іншої площини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 8 минут назад, Дощ сказал: Не узагальнюйте - це не личить навіть військовому пенсіонеру Я відповідаю лише в межах своєї ділянки відповідальності, тцк то історія з іншої площини Я как нибудь сам разберусь, что мне "личить", а что нет... И не "узагальнюйте", если какие либо процессы выходят за рамки Вашей компетенции. Не надо рассказывать, про то , как это должно быть в идеале и выдавать это за РЕАЛЬНОЕ положние дел... РЕАЛЬНАЯ жизнь мальца позагогулистей... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 26 минут назад, Дощ сказал: Не узагальнюйте - це не личить навіть військовому пенсіонеру він не військовий , він - каратель , кат , воєнний злочинець Змінено 11 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: він - каратель , кат , воєнний злочинець А еще хам, самодур, социопат, интроверт, порохобот, русня...и крестиком вышиваю, и на машинке могу... Всесторонне развитая и состоявшаяся личность А Вы - просто обычный уе...ан - Моргентау Змінено 11 липня 2024 користувачем Canton 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 2 години тому, Evgenich сказав: На відношенні (а точніше на письмовій згоді) є штамп частини, з номером вихідного, номер частини та ім'я призвіще командира частини, та печатка частини. Що ви маєте на увазі під реквізитами? ХЗ. Може код ОКПО що на штампі? Да і куди в разі чого мають дзвонити представники ТЦК, якщо виникне така потреба. Командиру частини? Той найух одразу пошле, він і знать не знає, скільки таких відношень і кому надано. Ну припустим, людина знає телефон начальника загального відділу (ну він якось потрапив в ту частину, до когось просився, відношення брав). І що він має відповісти? Альо хлопці, це наш, він просто ще не служить. Ну якщо така буде відповідь, то це ***ець. Короче, нех писать то, про що не знаєте. Так і передайте "експерту - осінщику". Я думаю що така практика існує, дійсно рекрути якось домовляються про умовну відстрочку (додому з'їздити, справи закрити), але це якось полулегально відбувається, бо не бачив/не знаю механізмів, щоб офіційно от так щеголяти по країні з відношенням (знов ж таки, цей папір ні до чого не зобов'язує, це типу що одні згодні, а інші не проти). Але такі домовленості скоріше на свій страх і ризик. Ну аналогію з увалою можу привести: солдат може бути вихідний, але знаходитись в межах гарнізону (міста, де він служить). Якщо його піймають в іншій області, то його проблема і відповідні наслідки. Але ніхто от так от не забороняє, аби вчасно в частину повернувся. Виправдати можна будь що, але якщо вам неочевидний маразм ситуації де бусифікують всіх підряд, в тч тих хто вже спланував службу - не планую вас переконувати в зворотньому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 14 минут назад, loader сказал: Виправдати можна будь що, але якщо вам неочевидний маразм ситуації де бусифікують всіх підряд, в тч тих хто вже спланував службу - не планую вас переконувати в зворотньому. Чим вища посада, тим дрібнішими здаються проблеми. Ситий голодного не зрозуміє, облиште. А людям, яким армія не світить в принципі - то взагалі вважатимуть ваші питання смішними і не вартими уваги. Враховуючи, що таких переважна більшість, крутити гайки в цьому питанні можна як завгодно. Змінено 11 липня 2024 користувачем murava 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 1 годину тому, Canton сказав: Я как нибудь сам разберусь, что мне "личить", а что нет... И не "узагальнюйте", если какие либо процессы выходят за рамки Вашей компетенции. Не надо рассказывать, про то , как это должно быть в идеале и выдавать это за РЕАЛЬНОЕ положние дел... РЕАЛЬНАЯ жизнь мальца позагогулистей... Ваша дискусія наштовхнула мене на думку чому я не можу відповісти на питання пана Дощу що може мене мотивувати піти в армію. Думаю якійсь куркуль так само би не знав що відповісти червоному комісару на заклик долучитися до червоної армії заради світлого майбутнього. У куркуля хоча б був вибір у вигляді УПА, а той же Азов був знищений з особим цинізмом. Одна назва залишилась і трохи полонених у кацапів... Сумно куркулю серед колгоспників, але з історичного досвіду він знає що все минає. Треба трохи почекати і більшовики почнуть знищувати самі себе... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 13 минут назад, US7IGN сказал: Ваша дискусія наштовхнула мене на думку чому я не можу відповісти на питання пана Дощу що може мене мотивувати піти в армію. Думаю якійсь куркуль так само би не знав що відповісти червоному комісару на заклик долучитися до червоної армії заради світлого майбутнього. У куркуля хоча б був вибір у вигляді УПА, а той же Азов був знищений з особим цинізмом. Одна назва залишилась і трохи полонених у кацапів... Охуєть зрівняння, просто один в один. Яка бляха ще потрібна мотивація, коли орки хочуть нас всіх (не залежно від думки і поглядів) тупо знищити? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 46 хвилин тому, US7IGN сказав: Сумно куркулю серед колгоспників, але з історичного досвіду він знає що все минає. Треба трохи почекати і більшовики почнуть знищувати самі себе... Вони-то почнуть знищувати (не тільки себе), але більшовизм при цьому житиме ще 30+ років після них. Тому тим, хто не хоче будувати соціалізм, краще не марнувати часу і зразу їхати до Ріо-де-Жанейро... Цитата Худшая проблема нового времени – это пагубный перенос хрупкости и антихрупкости с одной группы людей на другую; в итоге одни извлекают выгоду, а другие вынуждены мириться с потерями (хотя они ничего не делали). Змінено 11 липня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 4 минуты назад, vadimv сказал: краще не марнувати часу і зразу до Ріо-де-Жанейро... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Вони-то почнуть знищувати (не тільки себе), але більшовизм при цьому житиме ще 30+ років після них де як . на кацапії по провінції совкодрочерів - більшість . Навіть серед молоді . умовно буржуазний , умовно "ліберально-демократичний"( в стилі ЛДПР ) устрій тримається на дебілізорі та на кийках ОМОН. в кацапів , схоже , фляга вже таки свистить на повну - вчасно зрадити , то не зрадити , а передбачити : Спойлер Один из летчиков 22-й тяжелой бомбардировочной авиационной дивизии ВВС РФ передал Главному управлению разведки Минобороны Украины документы о деятельности его воинской части и частные фото командного состава после удара по детской больнице «Охматдет» в Киеве. военный обратился в чатбот ГУР и написал, что шокирован ударом по «Охмадету». Он заявил, что, как и некоторые из его коллег, не понимает, для чего их заставляют бить именно по гражданской инфраструктуре Украины. Учитывая это, военный решил передать Украине документы о деятельности его воинской части и частные фото командного состава 22-й тяжелой бомбардировочной авиационной дивизии. Он передал ГУР почти все документы, относящиеся к деятельности его в/ч, а также частные фото командного состава дивизии + список причастных к обстрелам КР Х-101 из Ту-95МС. Источник NV отметил, что среди материалов есть документы из личных дел старшего офицерского состава, персональные данные военных и членов их семей и тому подобное. Наибольшую же ценность представляют грифованные документы 22-й тяжелой бомбардировочной авиационной дивизии. Так, даже первичное изучение материалов доказывает их важность. Змінено 11 липня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 5 хвилин тому, Canton сказав: Остап став управдомом в кінці кінців. єдина проблема закордонів, що стати головою колгоспу там майже неможливо. а тут можливості тільки відкриваються. після хайпу військового комунізму виявляється що жерти нема чого і доводиться платити спеціалістам... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 50 минут назад, US7IGN сказал: Остап став управдомом в кінці кінців. єдина проблема закордонів, що стати головою колгоспу там майже неможливо. а тут можливості тільки відкриваються. після хайпу військового комунізму виявляється що жерти нема чого і доводиться платити спеціалістам... насправді - Золоте теля - люта "досталінська" ( швидше за все - писав сам , або просував проект - Карл Радек ) радянська пропаганда - дуже токсична та небезпечна книга , як і фільми . Дітям та підліткам таке читати чи дивитися без дорослих не можна . Змінено 11 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 8 минут назад, iiigolkin сказал: кацапи андрофаги не заперечують навмислне влучення у лікарню - кацапи андрофаги верещать , що лікарня - то така їх "відповідь" за Учкуївку Змінено 11 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 22 хвилини тому, US7IGN сказав: тут можливості тільки відкриваються. після хайпу військового комунізму До того ще дожити треба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: До того ще дожити треба... What Is Dead May Never Die (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) щось дешево за тушку В Татарстане будут выплачивать по 100 тысяч рублей за приведенного в военкомат друга, родственника или любого человека, который уедет на фронт. Великое время настало: мало того, что появился самый патриотичный способ слить надоедливых родственников или соседей, так ещё и сотку срубить можно. А вы всё какие-то бетховены, акции, хомяки, инвестиции, когда тут такие ПЕРСПЕКТИВЫ открываются, аж дух захватывает Змінено 11 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 Українська компанія Опендатабот зробила свій реєстр осіб, оштрафованих ТЦК, платним. За нього доведеться викласти 99 грн. thepage.ua/ua/news/perevirka-shtrafiv-vid-tck-stala-platnoyu 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 8 годин тому, yuragon сказав: один штраф за одну неявку по одній повістці, а нові повістки можна посилати поштою 100500 раз з тим бардаком в тцк, ядумаю частина взагалі тих штрафів не отримає. навіть, зобов язані з квитками)) однокласник ще 1,5 року тому оновлявся, додому прийшли вручили повістку . забули про нього)). хоча,готовий кандидат на влк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) Кацапи намагалися вбити директора Рейнметал Спойлер замах був одним із серії російських планів вбивств керівників оборонної промисловості по всій Європі, які підтримують військові зусилля України. План вбивства Паппергера був найбільш підготовленим. Це вже терористична держава , чи ще ні ? І якщо ще ні - що кацапи мають ще утнути , щоб їх визнали терористичною державою ? Змінено 11 липня 2024 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 Цікаво,як будуть наказувати😄 kyiv.comments.ua/ua/news/society/human-rights/25218-u-kiivskiy-oblasti-anonsuvali-perevirki-shukatimut-porushnikiv.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 6 годин тому, Вячеслав63 сказав: гідно Гівно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз