Юрий Киев Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 24 хвилини тому, XL.pro сказав: Війна триватиме ще рік, два. На більше не вистачить ресурсів (людських в першу чергу) у обох країн. Час покаже здадуть Україну чи ні. Кривоніс - військовий, знаходиться в Україні, напевно має право так висловлюватися. Вірити йому чи ні це справа кожного. Ой,а я не знав ,що цей дід військовий Причому дід йобнувся безповоротно. Ну а береза це калібрований еталонний підар Вчорашній його ефір Капут!Всім пипець! Капітуляція! 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 9 часов назад, vadimv сказал: Анекдот Анекдот это то, что идёт война, а в Белокаменном городе у моря (не путать с Нерезиновой) цены на недвижку не падают и из материковых номеров на машинах аж гай шумить, хоча бывает, шо ночом будабум. Здесь стройфорум и пожалуй мне не нужно объяснять азы - чем стабильнее регион, тем выше цена на строительные объекты (а там отделочники подтягиваются и пр). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 (змінено) 45 хвилин тому, Бездомный сказав: в кацапів лишилася надія на перемогу трампа/венса - до переобрання президента сша війна триватиме 100% Змінено 10 серпня 2024 користувачем iiigolkin 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 17 хвилин тому, Юрий Киев сказав: Ой,а я не знав ,що цей дід військовий Причому дід йобнувся безповоротно. Ну а береза це калібрований еталонний підар Вчорашній його ефір Капут!Всім пипець! Капітуляція! Навіщо ви цих "підарів" дивитесь?! Якщо вони ведуть ворожу пропаганду, чому до них не навідаються відповідні органи?! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 26 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Вы братец, то , которое не тонет. Ну наконец закончились тупые обвинения в патриотизме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 3 часа назад, karbo сказал: Курщина: - за останню добу успіхи були не менш вражаючими - ворог не може ані зупинити, ані відкинути наші сили - наші воїни постійно працюють по резервах окупантів - відслідковують, наносять ураження, не дають розгортатися - ворожі пропагандони продовжують проходити всі стадії прийняття - обмінний фонд поповнюється надалі - ця доба принесе не менше результату Мірошніков Підтвердження від тубільців: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 27 хвилин тому, XL.pro сказав: Навіщо ви цих "підарів" дивитесь?! Якщо вони ведуть ворожу пропаганду, чому до них не навідаються відповідні органи?! А хто ж сказав ,що я дивлюсь підарів?))) В мене немає бажання витрачати час на це гівно. Я взагалі намагаюсь оминати "експертів та ананитиків". Не дивлюсь новини та різного роду стріми,прямі ефіри і так далі. Дуже рідко якісь уривки,не більше. Відповідні органи , думаю,бояться воні,позаяк ці конкретні вонючки мають політичну "кришу". А за бляхера десь чув, якщо не помиляюсь,що він десь за кордоном сидить взагалі-то. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 42 хвилини тому, Черномор сказав: цены на недвижку не падают В Донецке нечто похожее было, говорят. И чо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 43 минуты назад, iiigolkin сказал: Мрії здійснюються: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 (змінено) Это всьо, что пока просочилось в медиа от руководства о планах Украины за северной границей страны. Зеленский в сегодняшнем вечернем отчете : І сьогодні кілька разів уже доповідав Головком Сирський – щодо фронту та наших дій і витисканню війни на територію агресора. Змінено 10 серпня 2024 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 17 хвилин тому, Propeller сказав: Зеленский в сегодняшнем вечернем отчете : І сьогодні кілька разів уже доповідав Головком Сирський – щодо фронту та наших дій і витисканню війни на територію агресора. 31.12.2022 в 06:41, vadimv сказав: Україна хоче випхати окупантів туди, звідки вони приперлися. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 Цитата Ростов. Был мощный взрыв, затем пожар в районе воинской части 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 - діду, кацапи на Місяць полетіли! - всі? - ні, тільки один. - а чому ж ти радієш? (с) анекдот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 Ну нічому не вчаться. Самі ж говорили два з половиною роки - не можна збивати ракети, і самі збивають. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Млять, живу будто на полигоне ПВО)) Опять ночью "веселые старты", одно в молоко, 2 сбили... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 11 годин тому, Лютий сказав: Мене так вчили, але я нічого не маю проти вашого діалекту Зрозуміло. Тебе вчили брехати, як і будь-якого кацапа. Навіть Гугл не знає такого "особисто до вас". Він зразу пропонує правильний варіант "особисто для вас". А діалектом ти називаєш українську мову? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 11 часов назад, Лютий сказал: Я і Скобєєву знаю з Соловйовим і що?))) і всьо 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Кацапи пишуть таке. Може й брешуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Дмитро каже, що цілі наступу на Курську область практично виконані і закликає не плекати ніяких рожевих мрій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Дмитро каже, що цілі наступу на Курську область практично виконані і закликає не плекати ніяких рожевих мрій. Не знаю, но если АЭС не захватить, то смысла никакого нет в этом. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 11 годин тому, Бездомный сказав: в кацапів лишилася надія на перемогу трампа/венса - до переобрання президента сша війна триватиме 100% Напевно, саме з цього при Трампі не було гарячої фази в Україні, а як тільки прийшов Байден і підняв світові ціни на нафту, Путін перейшов в активний наступ..?😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 42 хвилини тому, DimaF сказав: Не знаю, но если АЭС не захватить, то смысла никакого нет в этом. Можете вступити в ЗСУ і допомогти захопити АЕС. Чи воно з дивану видніше?!)))) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Новини із західного фронту останньої світової: Імам у Великій Британії: «Іслам увійде в кожен дім, подобається вам це чи ні. У нас є план!» x.com/i/status/1822343504305000832 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 43 хвилини тому, DimaF сказав: Не знаю, но если АЭС не захватить, то смысла никакого нет в этом. Багато хто, з вами не погодиться. Наприклад - Операція у Курській області - це величезний удар по престижу Путіна, - The Hill Джерело: https://censor.net/ua/n3504108 Відео Дмитра, я так розумію, ви не дивилися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз